- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
- #63.901
maşallah canım analı babalı büyüsün bizde iyiyiz 2 dişimiz çıktı 3. De yolda ek gıdalara başladık
Cuma günü dogum oldu
Ben yarın taburcu olacagim sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım analı babalı büyüsün bizde iyiyiz 2 dişimiz çıktı 3. De yolda ek gıdalara başladık
Cuma günü dogum oldu
Ben yarın taburcu olacagim sen nasılsın
Maşallah 9 aylık olmuş bebeğin, zaman nasılda hızlı geçiyor kocaman olmuş:) gerçi o aylar sana o kadarda hızlı geçmemiştir:) tam sevmelik olmuştur oğluşun:) darısı başımıza :).Merhaba arkadaşım yazmana ćok sevindim.yeni sen aklıma geldin ve msj.ini gördüm.yogunluktan yeni yaziyorum malesef.nasılsin bebegini büyüttün biraz daha masallah.benim oglumda 9 aylık oldu.buyudukce daha rahat oluyor.bende seni çok seviyorum.forumda yazıyorum vakit buldukca ama bilgilerim eskiyor artık :)) görüşmek üzere![]()
:) tesekkur ederim.bebek 9 aya yeni girdi tabi :) E elevasyon tabi ki birde bana sor büyümesini.ilk once günleri saydim sonra aylari, en rahat ve tatlı zamanları başladı çok şükür.kilomda ayni bekliyor 71.5 kilo tövbe estağfurullah ama normal 23 yaşında degilim ve genc arkadaşımda sonradan kilo verdi.Maşallah 9 aylık olmuş bebeğin, zaman nasılda hızlı geçiyor kocaman olmuş:) gerçi o aylar sana o kadarda hızlı geçmemiştir:) tam sevmelik olmuştur oğluşun:) darısı başımıza :).
Zor olan bebek degil anne ac kaliyor ev duzeni gidiyor:) tesekkur ederim.bebek 9 aya yeni girdi tabi :) E elevasyon tabi ki birde bana sor büyümesini.ilk once günleri saydim sonra aylari, en rahat ve tatlı zamanları başladı çok şükür.kilomda ayni bekliyor 71.5 kilo tövbe estağfurullah ama normal 23 yaşında degilim ve genc arkadaşımda sonradan kilo verdi.
Dikkatimi çekiyor bebegin hep zor yanlarinı düşünüyorsun şimdiden ...bir korku mu geldi nasıl bakacağım diye.
Bana da hamileligin son zamanları biraz terddut vardi.bu konularda çok cahil daha bir kez bir bebekcik kucsğımda durmamıs biriydim.
Neyse ki kendi bebeğin senin yanında sakinlesiyormuş bunu bilmiyordum duygular karsıliklı oluyormuş
Doğumdan sonra aileden tam destek alınırsa yani anne kardeş gibi yakınlardan destek almak gerekiyor.yoksa çok zorrrrrrrr![]()
Aynen biz alışmişız bizim bebek olmuyor diye geziyoruz.2. Yi düşünürdüm de 3. Ye doğurmaya para bile bulamayız bizler.bebeklerin masrafı da o kadar cok ki hipp combiatik mama aliyorum.90 tl ile başladım uzun süredir 163 tl.ama 2. Bebeği imkaninız olursa yaşınızda müsaitse düşünün.benim ikiside müsait değil ama bir kalan sağlıklı embriyomu da mumkün olsaydı keşke alsaydım ama nerde :))Arkadaşlar bir grupta birine boş kese olabilir diye moral vermeye çalışıyordum üzgündü meğerse 3.çocuk içinmiş ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama bu kadar çocuğum olsa Allah onlara sağlık versin diye düşünürdüm
İnşaallah 1. Sağlıkla gelirse ben ikinciyi düşünmem o kadar sorumluluk alacak gücüm yok ama Allah isteyenlere verir inşaallah size de daha fazla maddi mmanevi güç versn inşaallah Allah ımAynen biz alışmişız bizim bebek olmuyor diye geziyoruz.2. Yi düşünürdüm de 3. Ye doğurmaya para bile bulamayız bizler.bebeklerin masrafı da o kadar cok ki hipp combiatik mama aliyorum.90 tl ile başladım uzun süredir 163 tl.ama 2. Bebeği imkaninız olursa yaşınızda müsaitse düşünün.benim ikiside müsait değil ama bir kalan sağlıklı embriyomu da mumkün olsaydı keşke alsaydım ama nerde :))
Merhaba arkadaşım yazmana ćok sevindim.yeni sen aklıma geldin ve msj.ini gördüm.yogunluktan yeni yaziyorum malesef.nasılsin bebegini büyüttün biraz daha masallah.benim oglumda 9 aylık oldu.buyudukce daha rahat oluyor.bende seni çok seviyorum.forumda yazıyorum vakit buldukca ama bilgilerim eskiyor artık :)) görüşmek üzere![]()
Hayırlısıyla sağlıkla doğsun büyütürüz inşallah. Annem destek olur diye düşünüyorum. Ama bir insan yetiştirmek zor , insan endişe ediyor bazen acaba yetebilirmiyim , nasıl olcak acaba diye:) şu an aslında sadece gebeliğe odaklıyım, doğumu veya sonrasını planlamıyorum:) tesekkur ederim.bebek 9 aya yeni girdi tabi :) E elevasyon tabi ki birde bana sor büyümesini.ilk once günleri saydim sonra aylari, en rahat ve tatlı zamanları başladı çok şükür.kilomda ayni bekliyor 71.5 kilo tövbe estağfurullah ama normal 23 yaşında degilim ve genc arkadaşımda sonradan kilo verdi.
Dikkatimi çekiyor bebegin hep zor yanlarinı düşünüyorsun şimdiden ...bir korku mu geldi nasıl bakacağım diye.
Bana da hamileligin son zamanları biraz terddut vardi.bu konularda çok cahil daha bir kez bir bebekcik kucsğımda durmamıs biriydim.
Neyse ki kendi bebeğin senin yanında sakinlesiyormuş bunu bilmiyordum duygular karsıliklı oluyormuş
Doğumdan sonra aileden tam destek alınırsa yani anne kardeş gibi yakınlardan destek almak gerekiyor.yoksa çok zorrrrrrrr![]()
Hayat insana ne getiriyor bilemiyorsunki bende bir daha asla çocuk yapmam derdim ama bir anda evliligim bitti 5 yıl sonra tekrar evlendim ve eşimin çocuğu yok yanı sil baştan çocuk yapmaya ugraşiyorum ama bu seferde mutluluk tam rezerv az 36 yaşındayım 3.tedaviye başliycam kismetse şuanki duygularım hiç anne olmamişim gibi yaniArkadaşlar bir grupta birine boş kese olabilir diye moral vermeye çalışıyordum üzgündü meğerse 3.çocuk içinmiş ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama bu kadar çocuğum olsa Allah onlara sağlık versin diye düşünürdüm
Sizin çocuğunuz var mı hayırlısı olsun tabi hayat bi anda değişiyor biz planlar yaparkenHayat insana ne getiriyor bilemiyorsunki bende bir daha asla çocuk yapmam derdim ama bir anda evliligim bitti 5 yıl sonra tekrar evlendim ve eşimin çocuğu yok yanı sil baştan çocuk yapmaya ugraşiyorum ama bu seferde mutluluk tam rezerv az 36 yaşındayım 3.tedaviye başliycam kismetse şuanki duygularım hiç anne olmamişim gibi yani
Allah uzun ömür versin kızınıza inşaallah olur bebeğinizBenim 14 yaşinda bir kızım var normal olmuştu kızım 1.tüp denemede hamile kaldım ama 14.haftada kalbi durdu şimdi 3.tedavi basliycak inşallah bir aksilik olmaz ise şubat 20 gibi
Süper iyiAmh 1.25 ve yaş 43 sizce nasil?
Geçmiş olsun ben kaybettigin bebeğe çok üzüldüm bu hastalıkta çok kötü.Allah onun ömrünü kızına versin.Arkadaslar merhaba.Sizlere danismak istedigim birsey var.Ben 4 ay sonra 40 yasina girecegim.Toplamda 5 tane gebelik yasadim.Ilki dekolman plasenta nedeniyle 37+1 de olu dogumla sonuclandi.Ardindan 2 kere daha gebe kaldim.Bunlar da bos gebelikti.4.gebeligimde cok sukur kizima kavustum.Kizim su an 21 aylik,Allah kismet ederse bir bebek sahibi daha olmak istiyorum.Bundan 4 ay once de 5.kez gebe kaldim ve yine bos gebelik yasadim.Kisaca ileri donem olu dogum ve 3 adet bos gebeligim var.Doktora tup bebek mevzusunu danistim.Dedi ki siz gebe kalabiliyorsunuz,tup bebek tedavisi sizin icin uygun degil.Tamam gebe kalabiliyorum da 4 u basarisizlikla sonuclandi.Yani tup bebek sadece gebe kalamayan kadinlara mi uygulanir?Bu basarisiz gebeliklerimin sebebinin anne kaynakli sorundan oldugunu biliyorum.Kan pihtilasmasi problemi ve bagisiklik sistemiyle ilgili problemim var.
Iyi basarili merkezleri seçmeni tavsiye ederim.lab da önemli aman dikkat.ankara üniversitesi tup bebek mrz.de bir arkadasım 39 yaşinda ilk denemede hamile kaldi pkoydu.Arkadaslar merhaba.Sizlere danismak istedigim birsey var.Ben 4 ay sonra 40 yasina girecegim.Toplamda 5 tane gebelik yasadim.Ilki dekolman plasenta nedeniyle 37+1 de olu dogumla sonuclandi.Ardindan 2 kere daha gebe kaldim.Bunlar da bos gebelikti.4.gebeligimde cok sukur kizima kavustum.Kizim su an 21 aylik,Allah kismet ederse bir bebek sahibi daha olmak istiyorum.Bundan 4 ay once de 5.kez gebe kaldim ve yine bos gebelik yasadim.Kisaca ileri donem olu dogum ve 3 adet bos gebeligim var.Doktora tup bebek mevzusunu danistim.Dedi ki siz gebe kalabiliyorsunuz,tup bebek tedavisi sizin icin uygun degil.Tamam gebe kalabiliyorum da 4 u basarisizlikla sonuclandi.Yani tup bebek sadece gebe kalamayan kadinlara mi uygulanir?Bu basarisiz gebeliklerimin sebebinin anne kaynakli sorundan oldugunu biliyorum.Kan pihtilasmasi problemi ve bagisiklik sistemiyle ilgili problemim var.