Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bildiğim kadarıyla yumurta kalitesini arttırmak çeşitli vitaminlerle mümkün ancak sayı mümkün değil .Çünkü daha doğduğumuz zaman belli bir yumurta sayısıyla dünyaya geliyoruz ve hayatımız boyunca o rezervi harcıyoruz. Erkekler gibi yeni üretim yapamıyoruz maalesef Ama sigarayı bırakmanız kalite açısından en önemli adım olmuş. yaşadığınız olay sizde umutsuzluk yaratmasın ben 47 yaşında tüp bebek yoluyla hamile kalabildim. 9. haftada bebeğimi çok talihsiz çok nadir görülen bir sebeple kaybettim ama denemeye devam kararı aldım. Yumurta varsa doğru yumurtayı bulabileceğiniz şans her zaman var. Pes etmemek ve elimizden geleni yapmak lazım. Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allah 'ın :)

Çok zorlu bir süreç ama hemen panik yapmayın. Çıkmadık candan umut kesilmez. Siz şimdiden panik yaparsanız düzelebilecek bir durum olsa dahi stres hormonları her şeyi zorlaştırır . Bir doktordan duyduğum bir söz vardı "tıbbın açıklayamadığı mucizeler vardır moral bunların başında gelir"

Çok sağolun sağlık olsun Allah nasip ederse sağlıkla gelsin size de tekrar nasip olur inşaallah

Evet kayahan in sarkısı gibi "neden olmasın ha bugun ha yarın oldu olacak neden olmasın :) " 1 yumurta ilerliyor genelde

Bebegimhadi arkadaşim uzun zamandir girememistim ben sen masallah bebisi dogurmussun rabbim hayirli ugurlu etsin buyumustur minnoş ve halaa bu forumdaki arkadaslarla paylaşimlarda bulunuyorsun gercekten tebrik ediyorum seni, onlara destek oluyorsun cok güzel,benimde aklimda ancak yazamadim hiç,forumda emek veren butun arkadaslarim pesetmeyin bebegimizin ne zaman geleceginin vakti saatini rabbim bilir siz yeterki pes etmeyin,benim herdaim dualarimda her kim evlat sahibi olmak istiyor ve mucadele ediyorsa,biraz sabir ...

Kızlar bu ay 20 gün de adet oldum normalde 28-29-30,korkuyorum menepoz belirtisimi bu ara kanamami anlamadım
HAyır bu herzaman menapoz belirtisi değil benzer durumu ben de yaşıyorum bazen 21 günde falan oluyor panikle Güvenç Beye danıştım ve tetlerimegöre menapoza yakın olmadığımı söyledi. üstelik üzerine bir de hamile kaldım. Korkma 20 günde adet olduysan az yumurta çıkarman da normal . Büyük ihtimalle geçirdiğin bir stres yada hormanal değişim buna sebep olmuştur tahlil yapılmadan menapoz falan aklına getirme bile. Biraz sakin ol arkadaşım :) Dur bakalım daha bebek haberi paylaşacaksın buradan biz de tebrik edeceğiz inşallah :)

Bülent tıraş yumurta azaldıkça regl daha erken olur dedi ondan biraz panik yaptım sanırım,bazen mevsimsel de olabiliyor tabiki ama erken olmasını malesef yumurta azlığına yoruyorlar.

Allah'ım burdaki herkese hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar

Bebekten dolayı yazamıyorum pek herkes iyidir inşallah yeni tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Hamile arkadaşlar nasılsınız hayatguzel2015 doğum tarihi bellimi E elevasyon Y yeniay35 F Fundukfunduk sizler nasılsınız

Sare asmin canım inşallah bir sıkıntı olmadan yavrunu kucağına alacaksın Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

canım günaydın doğum tarihim şubat 6sı gibi belli olacak, benim doktor tarihi belirlemek için 37. haftayı bekliyor. iyice ağırlaştım ben de. uykusuzluk başladı, ama allahtan henüz çok sancım yok. herşey yolunda.

bebek de sen de iyisin değil mi? herşey yolunda?

Hameligin en zor dönemi Allah kuvvet versin. Uykusuzluk doğum sonrası için antrenman

Bende bebekte iyiyiz sukur gaz sancısı alt değiştirme ve emismek ile geçiyor günler
Sağlıkla kavuş minigine sende

Arkadaşlar bu gün cleksan yaptım 0.6 lık koluma ama ağrı yaptı daha önce yapan oldu mu inşaallah yanlış yapmamışımdır
Canım cleksan yakan bi iğne ondan acı hissetmişsindir, ama için rahat değilse sağlık ocağına git ebeler sana göstersin nasıl yağıcağunı için rahatlasın :)

Kalp atışını duymayı bekliyoruz . Sıkı diyetteyim. Hep açım. Arada küçük kaçamaklar yapıyorum sonra da korkuyorum. Boğaza dur demek çok zor. Şekerimi ölçüyorum her gün birkaç defa. İnsüline başladım. Allahım inşallah evladımı sağlıklı sağ selamet kucağıma almamı nasip etsin. Gerçekten tüm isteyenlere dua ediyorum. Allah herkese evlat nasip etsin

Hameligin en zor dönemi Allah kuvvet versin. Uykusuzluk doğum sonrası için antrenman

Bende bebekte iyiyiz sukur gaz sancısı alt değiştirme ve emismek ile geçiyor günler
Sağlıkla kavuş minigine sende
amin canım. ben de bir an evvel kavuşmak istiyorum, ama zamanında gelsin kuzucum acele etmesin ben dayanırım. çok sevindim iyi olmanıza bu arada :)

Sağol sorduğun için :) iyi diyelim iyi olalım:) biraz fazla kilo aldım, şeker çıkar diye korkuyorum, bir iki kez de ciddi kasılmalarım oldu korktum doğrusu ne oluyor diye..
Sen nasılsın, nasıl gidiyor annelik. 2. Çocuk ama ilki büyümüştü. Silbaştan uykusuz geceler, küçük bir Bebişin bakımı keyifli olsada zor olmalı yinede. Bebiş bütün vaktini alıyordur... kolay gelsin sana, darısı da başımıza olsun inşallah...

Bebeğiniz için çok üzüldüm Allah inşallah tez zamanda kucağınızı doldursun emeklerinizin karşılığı olsun sözleriniz içimde umut yeşertti umarıö bu tedavilerimizde iyi yumurtalar bulsunlar da embriyolarda çok kaliteli olsun da tututup doğanlardan uzun ömürlülülerden olsun

Merhaba arkadaşım yazmana ćok sevindim.yeni sen aklıma geldin ve msj.ini gördüm.yogunluktan yeni yaziyorum malesef.nasılsin bebegini büyüttün biraz daha masallah.benim oglumda 9 aylık oldu.buyudukce daha rahat oluyor.bende seni çok seviyorum.forumda yazıyorum vakit buldukca ama bilgilerim eskiyor artık :)) görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…