- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #63.841
Hayirli olsun canımOpu yapıldı dün bana. 2 yumurta diye girdim ama 1 tane çıktı sağlam. Ve donduruldu. Bu ay bahsedilen kürlerden birine ben de başlamak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canımOpu yapıldı dün bana. 2 yumurta diye girdim ama 1 tane çıktı sağlam. Ve donduruldu. Bu ay bahsedilen kürlerden birine ben de başlamak istiyorum.
Teşekkür ederim.Hayirli olsun canım
Soğan kürünü hatırladığım kadarıyla kist icin kızlar iciyordu.yani yumurta sayı ve kalitesini etkilemez bence.adet de söktüruyordu deniyordu bence içme :) Bu arada havuz yontemi mi uygulaniyor.embriyo sayın artarsa iyi olurTeşekkür ederim.
Annemle ablam ısrar kıyamet soğan kürü yapmamı istiyorlar. Yumurta sayı ve kalitesi için.
Yapmalı mıyım sizce de?
Evet havuz yapılacak. Soğan kürü ile hamile kalanlar olmuş. Burda okudum bir dünya hikaye. Ama çekiniyorum. Geçen ay arı sütü içtim yumurta sayımı yarıyarıya düştü. Herkeste herşey aynı etkide olmayabiliyor.Soğan kürünü hatırladığım kadarıyla kist icin kızlar iciyordu.yani yumurta sayı ve kalitesini etkilemez bence.adet de söktüruyordu deniyordu bence içme :) Bu arada havuz yontemi mi uygulaniyor.embriyo sayın artarsa iyi olur
Bence de kürtaj zarar verebilir senin icin demiyorum buralarda okuduklarima gore zarar gelebilir.gecen bir arkadasimizla konustugumda da söyledigim suydu.tüp bebekte yumurta ve spermi üst üste koyuyorlar 5. Gune 1- 2 tane gidiyor.yani içeride buluşmaları o kadar kolay değil bizim yaşlarda özellikle.bu yüzden en kısa sürede tup bebek dr.u ile görüşup durumunu bir de o degerlendirse.hemen olanlar çok şanslı ama tüp bebekte ilk üc denemede olma sansi % 80. doğal veya iğneyle sonucun pozitif olsun ins.ama ben dr.umun dedigini dinledim.40 yaşinda acil evlenin tüp bebek dedi dr.lar.bu arada amh degerin kaç ? Evren valla billaa seninde dedigin gibi bebegimiz olmasin diye elinden geleni yapiyor.bu yorumuna bayildim bebek olana kadar çok aglatti o başka.simdi de başka dertler veriyor bebegi olmayan esiyle mutlu huzurlu parası pulu yerinde isi gücü olanlarda bence elindekinin kıymetini bilsin kaderde bebek yoksa da çok üzülmek iyi degil.Arkadaşlar merhaba bugün regli oldum 40,5 yaşındayım daha önce yazmışmıtım 1 kaybım var 11 haftalık. Ve 2 yıldır hamile kalamıyorum hiç tüp denemedim, denicem de ama önce menagon iğne denicektim ama olmadı patron beni 20 günlüğüne Çine gönderdi. O kadar canım sıkkınki sanki bütün evren anlaşmış bebeğim olmasın diye kader ağlarını örüp duruyor . Ben Çinlerde nasıl olacak o iş 2 ay kaybettim bu Çin meselesi yüzünden en azından iğne mi ne denerdim olmuyorsa sonraki aşamaya geçerdik. Ya tamam anladık yaş fazlada şekerim yok tansiyonum yok yumurta rezervi iyi diyorlar ilişki günlerini kaçırmıyoruz e ne peki neden olmuyor. Bende takıntı halini aldı hep kürtajdan şüpheleniyorum kürtaj yapan doktoru hiç gözüm tutmamıştı bana zarar verdi diye düşünüyorum bazen silik çift çizgi çıkıyor ama bir kaç gün sonra gene tek çizgi oluyor tutunamadı gitti, adımız kısıra çıktı ne olacak bu iş böle.
Bugün gittim canım yine aynı şeyleri duydum geldim yakın takip herşeye hazır olun bla bla, sen nasılsın doğdumu bebişinSare asmin dr gittin mi
Bi gebelik testi yaptırın bence parca kaldıysa içeride kürtajdan sonra sıfırlanmış ıyıdır beta hcg nizArkadaşlar merhaba bugün regli oldum 40,5 yaşındayım daha önce yazmışmıtım 1 kaybım var 11 haftalık. Ve 2 yıldır hamile kalamıyorum hiç tüp denemedim, denicem de ama önce menagon iğne denicektim ama olmadı patron beni 20 günlüğüne Çine gönderdi. O kadar canım sıkkınki sanki bütün evren anlaşmış bebeğim olmasın diye kader ağlarını örüp duruyor . Ben Çinlerde nasıl olacak o iş 2 ay kaybettim bu Çin meselesi yüzünden en azından iğne mi ne denerdim olmuyorsa sonraki aşamaya geçerdik. Ya tamam anladık yaş fazlada şekerim yok tansiyonum yok yumurta rezervi iyi diyorlar ilişki günlerini kaçırmıyoruz e ne peki neden olmuyor. Bende takıntı halini aldı hep kürtajdan şüpheleniyorum kürtaj yapan doktoru hiç gözüm tutmamıştı bana zarar verdi diye düşünüyorum bazen silik çift çizgi çıkıyor ama bir kaç gün sonra gene tek çizgi oluyor tutunamadı gitti, adımız kısıra çıktı ne olacak bu iş böle.
Canım en çok senin bu haberlerine üzülüyorum.bebek nasıl sağlıklı mı hamilelik böyle devam mı edecek.aynı seyleri duymana çok üzüldümBugün gittim canım yine aynı şeyleri duydum geldim yakın takip herşeye hazır olun bla bla, sen nasılsın doğdumu bebişin
Herkeste aynı etki derken söyle birsey de var.her ay yumurta sayisi aynı degil ve yüksek bir sayidan sonraki ay sifır çıkmistı benim.ondan sonraki ay yine normal sayiydi.yani vücut bir ay süper yumi olusturmuşsa bir sonraki ay kötü bir sayi hatta sıfir çekiyor.ozellikle de bizim yaslarda bu böyle sanirim.kk da okuduğuma göre tüp bebek tedavilerinde yumi kalitesini arttirmadan tedaviye başlamak kötü birsey.Evet havuz yapılacak. Soğan kürü ile hamile kalanlar olmuş. Burda okudum bir dünya hikaye. Ama çekiniyorum. Geçen ay arı sütü içtim yumurta sayımı yarıyarıya düştü. Herkeste herşey aynı etkide olmayabiliyor.
Bence de kürtaj zarar verebilir senin icin demiyorum buralarda okuduklarima gore zarar gelebilir.gecen bir arkadasimizla konustugumda da söyledigim suydu.tüp bebekte yumurta ve spermi üst üste koyuyorlar 5. Gune 1- 2 tane gidiyor.yani içeride buluşmaları o kadar kolay değil bizim yaşlarda özellikle.bu yüzden en kısa sürede tup bebek dr.u ile görüşup durumunu bir de o degerlendirse.hemen olanlar çok şanslı ama tüp bebekte ilk üc denemede olma sansi % 80. doğal veya iğneyle sonucun pozitif olsun ins.ama ben dr.umun dedigini dinledim.40 yaşinda acil evlenin tüp bebek dedi dr.lar.bu arada amh degerin kaç ? Evren valla billaa seninde dedigin gibi bebegimiz olmasin diye elinden geleni yapiyor.bu yorumuna bayildim bebek olana kadar çok aglatti o başka.simdi de başka dertler veriyor bebegi olmayan esiyle mutlu huzurlu parası pulu yerinde isi gücü olanlarda bence elindekinin kıymetini bilsin kaderde bebek yoksa da çok üzülmek iyi degil.
Amh sayın çok iyiymiş maşallah.özelden en kisa zamanda yazarim canım.işten ayrılma bence bir hal çaresi bulursun ins.Merhaba canım geçen sene amh 3,3 çıkmıştı bizde değer iyi diye panik yapmadık. Bu sene kaç çıkar bilmiyorum sonuçta her gün yumurta kaybediyoruz ama aşırı derecede düşmez sanırım. Geçen reglimde ölçtürüp iğneye başlayacaktım iki haftadır Çinlerdeyim haftaya çarşamba Türkiyeye döneceğim hormon testleri adetin 3. günü yapılıyor yumurtlama ilaçlarıda 3. gün alınıyor kafadan 2 ay kaybettim . Bu arada kürtajdan önce ilk denemede hamile kalmıştım. Olmuyor işte sanırım bu işimdende istifa edeceğim kimbilir belki çok iyi zam yaparlar ama olmuyor işte bu işle beraber tedavi yürümüyor eşimin işleride berbat bakarsınız ikimizde evde otuturuz işsiz güçsüz, ama beni zırt pırt gönderirlerse istifadan başka çarem kalmıyor.
Bu arada senin yazılarına rastlıyorum arada maşallah çocuğunu eline almışsın ne mutlu sana . Sen nasıl çocuk sahibi oldun , neler yaptın kaç yaşındasın anlatır mısın? İstersen özelden de yazabilirsin .
Bi durayım diyorum. Dün daha işlem yapıldı. Vitaminlere devam. Folik ve q10. Hastalanınca ne yapacağıma karar vericem. Teşekkür ederim bu arada. Sevgiler!.Herkeste aynı etki derken söyle birsey de var.her ay yumurta sayisi aynı degil ve yüksek bir sayidan sonraki ay sifır çıkmistı benim.ondan sonraki ay yine normal sayiydi.yani vücut bir ay süper yumi olusturmuşsa bir sonraki ay kötü bir sayi hatta sıfir çekiyor.ozellikle de bizim yaslarda bu böyle sanirim.kk da okuduğuma göre tüp bebek tedavilerinde yumi kalitesini arttirmadan tedaviye başlamak kötü birsey.
Kendimden de biliyorum biesteron melatonin ve quenzumq10 uclusu 41 yaşimda 6 ay içtigimde bile etki etmedi.
43 e girerken arı sutü bal polenin etkisini ise daha ilk aydan gördüm.tabi dr. Verdigi vitaminlerin etkisi oldugunu söyledi ve o vitaminlerde tabi ki olumlu etki etti.omega 3, d vit, b vit, multi vit. Vermisti.
Sen öyle hissettin ama bu ayda ic istersen sayı degismese de kalite artiyor.en guzelini kendini dinleyip icinden geldigi gibi yap.soğan kürü de kist icindi bu arada.her söylenene inanma canım ilgili forumlarda çoğunluk fayda görmüs mü o zaman inanıyorum kendimce :)
Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi, evet bebek haftasıyla uyumlu bir şekilde devam ediyor büyümeye, ama işte doktorun her şey olabilir herşey olabilir demesi beni çıkmaza sürüklüyor bakalım Rabbim hayırla sonuçlandırsın işallahCanım en çok senin bu haberlerine üzülüyorum.bebek nasıl sağlıklı mı hamilelik böyle devam mı edecek.aynı seyleri duymana çok üzüldüm
Sağol cevabin icin..bebegin iyi olmasına sevindim amin Rabbim hayırla sonuçlandırsın bebegini sana sağlıkla kavustursun inş.Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi, evet bebek haftasıyla uyumlu bir şekilde devam ediyor büyümeye, ama işte doktorun her şey olabilir herşey olabilir demesi beni çıkmaza sürüklüyor bakalım Rabbim hayırla sonuçlandırsın işallah
Allah yrdımcın olsun, bebeğin seninle ve büyüyor, en güzel haber bu. başka doktora gidebildin mi peki?Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi, evet bebek haftasıyla uyumlu bir şekilde devam ediyor büyümeye, ama işte doktorun her şey olabilir herşey olabilir demesi beni çıkmaza sürüklüyor bakalım Rabbim hayırla sonuçlandırsın işallah
Amin canım Allah razı olsun, sürekli hastaneye gidip geliyoruz ultrason da bebeği etkiliyor endişesiyle bi boşluk yaratalım diye erteliyorum farklı doktoru ama bakalım karaciğer enzimlerim yükseliyor devam ederse yatırıcam hastaneye dedi doktor bugün, dualarınız eksik etmeyin bizden ama kaçınılmaz sanırım ikinci doktor olucak sadece bu doktora biraz zaman verelim dedik bi Prof var görüştük oda acele etme sakin kal biraz takip et doktorun naptığını içine sinmesse git birine daha dedi ne kadar dayanabilirim bilmiyorum hayırla sonuçlandırsın RabbimAllah yrdımcın olsun, bebeğin seninle ve büyüyor, en güzel haber bu. başka doktora gidebildin mi peki?
En iyisini aen bilirsin şu an zaten, içini ferah tut. İnşallah hastaneye de yatmana gerek kalmazAmin canım Allah razı olsun, sürekli hastaneye gidip geliyoruz ultrason da bebeği etkiliyor endişesiyle bi boşluk yaratalım diye erteliyorum farklı doktoru ama bakalım karaciğer enzimlerim yükseliyor devam ederse yatırıcam hastaneye dedi doktor bugün, dualarınız eksik etmeyin bizden ama kaçınılmaz sanırım ikinci doktor olucak sadece bu doktora biraz zaman verelim dedik bi Prof var görüştük oda acele etme sakin kal biraz takip et doktorun naptığını içine sinmesse git birine daha dedi ne kadar dayanabilirim bilmiyorum hayırla sonuçlandırsın Rabbim