Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar geçen hafta Cuma günü kalp atışı için gittiğimde kesem haftasına göre çok büyümemiş kalp atımı da alınamamıştı 5 hafta 5 gün ölçülmüştü bu gün gittim kalp atışı alındı 6 hafta 1 gün ölçüldü doktor bir hafta geriden geliyor tam ümitlenmelyelim bir hafta sonra kontrol dedi kalp atışı da net olarak alındı bakalım ne olacak ben kürtaj olurum diye gittim yine beklemeye devam hayırlısı olsun

allah kucağına almayı nasip etsin arkadasim

Arkadaşlar bu gün cleksan yaptım 0.6 lık koluma ama ağrı yaptı daha önce yapan oldu mu inşaallah yanlış yapmamışımdır

merhaba,ben kadın vücudunun ayda sadece 1 yumurta olgunlaştırdığını duymuştum,yanlış mı biliyorum,sizin bu sayınız ilaçlarla mı oldu

Bu kadar heyecan kalbe zarar :) ins. saglikla kucağına alırsın miniği

Allah sağlıcakla bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallah

Çayı nasıl hazırladınız ve ne zamanlarda içtiniz

Canımlar bende 40 yaş olarak tedaviye başldım ocak ayında geçen hafta embriyom oluştu 2 tane ama 1 tanesi 5 güne yaşadı ama omada genetik test istedik ki bu çok mühim bi konu sizde atlamayın genetik twst yapıyırlar embriyoya onu geçerse sonra düşük anamoli kromozom bozukluğu gübi rüskleri erken anlıyorsunuz neyse biz genetik istedik maalesef iyi sonuç olmadı şimdi doktorla tekrar görüşeceğim yarın baklım ne dicek sanırıö bir tedavi daha başlıcak kasımda sigarayı bıraktım beslenmeme dikkat ediyorum ama bı yumurta kalitesi sayısı artar mı acaba 2 yumurta toplandı anca benden o sebeple acaba doktara bi kaç ay bekleyin diyip iyice beslenmeme dikkat mi etsem zaman kaybetmek de istemem bakalım hakkımzoda hayırlsıı tecrube ve bilgielrinizi bekliyorum burdan haberleşelim

merhaba arkadaşlar
histereskopi yapıldı bu ay bana ve adetim gecikti, acaba ilgisi olabilir mi ? bilgisi olan varsa ve yanıt verirse çok sevinirim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…