- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.861
Allah korusun.Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu stresi, evet bebek haftasıyla uyumlu bir şekilde devam ediyor büyümeye, ama işte doktorun her şey olabilir herşey olabilir demesi beni çıkmaza sürüklüyor bakalım Rabbim hayırla sonuçlandırsın işallah
allah kucağına almayı nasip etsin arkadasimMerhaba arkadaşlar geçen hafta Cuma günü kalp atışı için gittiğimde kesem haftasına göre çok büyümemiş kalp atımı da alınamamıştı 5 hafta 5 gün ölçülmüştü bu gün gittim kalp atışı alındı 6 hafta 1 gün ölçüldü doktor bir hafta geriden geliyor tam ümitlenmelyelim bir hafta sonra kontrol dedi kalp atışı da net olarak alındı bakalım ne olacak ben kürtaj olurum diye gittim yine beklemeye devam hayırlısı olsun
Çok sağol canım inşaallah Allah ım isteyen herkese nasip ederallah kucağına almayı nasip etsin arkadasim
merhaba,ben kadın vücudunun ayda sadece 1 yumurta olgunlaştırdığını duymuştum,yanlış mı biliyorum,sizin bu sayınız ilaçlarla mı olduÇok teşekkürler, içtiğim çay karışımında hayıt, civan perçemi ve aslan pençesi, bir kaç bitki daha var. Gerçekten bana çok faydası oldu. Maksimum 4 yumurta çıkarken 8 yumurta çıkması bence çayın marifeti oldu. Kaliteyi de Impryl ve Q10 sağladı sanırım.
Bu kadar heyecan kalbe zarar :) ins. saglikla kucağına alırsın miniğiMerhaba arkadaşlar geçen hafta Cuma günü kalp atışı için gittiğimde kesem haftasına göre çok büyümemiş kalp atımı da alınamamıştı 5 hafta 5 gün ölçülmüştü bu gün gittim kalp atışı alındı 6 hafta 1 gün ölçüldü doktor bir hafta geriden geliyor tam ümitlenmelyelim bir hafta sonra kontrol dedi kalp atışı da net olarak alındı bakalım ne olacak ben kürtaj olurum diye gittim yine beklemeye devam hayırlısı olsun
Çok sağolun artık bıraktım rahatım sağlıklıysa devam eder zatenBu kadar heyecan kalbe zarar :) ins. saglikla kucağına alırsın miniği
Arkadaşıma da ilk haftalarda böyle demişti Dr u şimdi doğum yaptı inşallah devam eder saglıkla kucağına alırsın ilk bebeğin miÇok sağolun artık bıraktım rahatım sağlıklıysa devam eder zaten
İnşaallah canım hayırlısı evet ilk bebeğim 8 haftalık kaybım da varArkadaşıma da ilk haftalarda böyle demişti Dr u şimdi doğum yaptı inşallah devam eder saglıkla kucağına alırsın ilk bebeğin mi
Rabbim hayırla saglıkla nasip etsin inşallah aminİnşaallah canım hayırlısı evet ilk bebeğim 8 haftalık kaybım da var
Çok sağol canım amin inşaallahRabbim hayırla saglıkla nasip etsin inşallah amin
Allah sağlıcakla bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar geçen hafta Cuma günü kalp atışı için gittiğimde kesem haftasına göre çok büyümemiş kalp atımı da alınamamıştı 5 hafta 5 gün ölçülmüştü bu gün gittim kalp atışı alındı 6 hafta 1 gün ölçüldü doktor bir hafta geriden geliyor tam ümitlenmelyelim bir hafta sonra kontrol dedi kalp atışı da net olarak alındı bakalım ne olacak ben kürtaj olurum diye gittim yine beklemeye devam hayırlısı olsun
Amin inşaallah hepimize çok sağolunAllah sağlıcakla bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallah
Çayı nasıl hazırladınız ve ne zamanlarda içtinizÇok teşekkürler, içtiğim çay karışımında hayıt, civan perçemi ve aslan pençesi, bir kaç bitki daha var. Gerçekten bana çok faydası oldu. Maksimum 4 yumurta çıkarken 8 yumurta çıkması bence çayın marifeti oldu. Kaliteyi de Impryl ve Q10 sağladı sanırım.
merhaba sanırım bi kaç aya kadar bana tekrar tedavi başlayacak özelden konuşabilir miyizKızlar artık ijtiyacım kalmadığından elimde kalan iğne ve ilaçlarımı dağıtacağım. İhtiyacı olan bana ulaşsın lütfen.
Bende de öyle olmuştu biraz bekleyin bencemerhaba arkadaşlar
histereskopi yapıldı bu ay bana ve adetim gecikti, acaba ilgisi olabilir mi ? bilgisi olan varsa ve yanıt verirse çok sevinirim. Teşekkürler
Bende de.. merak etmeyin.. doktorlar sağolsun bu tarz detaylar konusunda bilgilrndirmiyorlarmerhaba arkadaşlar
histereskopi yapıldı bu ay bana ve adetim gecikti, acaba ilgisi olabilir mi ? bilgisi olan varsa ve yanıt verirse çok sevinirim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?