Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler ben bu ay cylo prognova kullanmıştım ayrıca rahatsızlanınca bir sürü ağrı kesici ve antibiyotik aldım cylo prognovayı bırakınca 7 gün içinde adet olnuyormuş benim 13 geçince doktora gittim 7 mm ilk kese ve yolc sac da gördü inşaallah ilaçlar etkilememiştir kalp atımı için erken dedi 8 gün sonraya randevu verdi
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Dün nihayet doktorumla yüzyüze görüştüm. Bana bu işin peşini bırakmamamı ve şansım olduğunu söyledi. Eşimin hem sperm azlığı, hem de morfolojisinin 0 olması nedeniyle normal yoldan hamile kalmamın imkansız olduğunu ama tüp bebekle elde ettiğimiz embriyoların gayet kaliteli olduğunu, sonuca ulaşma ihtimalimizin olduğunu ama denemeye devam etmezsek çocuk şansımızın olmadığı söyledi. Gerçi zaten biliyordum ben bunu.

Bu arada bu son denemede muhtemelen kimyasal gebelik olmuş çünkü beta değerim 5 üzeri çıkmış. Doktorum ilk günlerde yaşadığım kanamanın tutunma kanaması olabileceğini söyledi. Yani embriyo tutunmaya çalışmış ama sonra olmamış. Muhtemelen yaştan dolayı ürettiğim kötü yumurtalardan ikisine denk geldik. Bir dahakine düzgün bir yumurta denk gelmesini dilemekten başka yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Yalnız bu konuşmanın eşimin devam kararı almasına katkısı oldu. O hala normal yoldan olabilir kafasındaydı. Olmayacağını doktordan duyması etkili oldu. Bir iş seyahatim dolayısıyla bu ay başlamam çok mümkün değil ama gelecek ay başlayacağız tekrar.

Bu arada ben çayımı içmeye ve Impryl ve Q10 almaya devam ediyorum. Arı sütünü uzun zamandır kullanmıyorum çünkü faydasını görmedim, hatta sanırım olumsuz etkisi de oldu. Her bünye farklı oluyor. Sanırım bu tedavideki yumurta sayı artışını çayın FSH düşürücü etkisine borçluyum. Impryl de olabilir tabi. Tek bildiğim bu ikisi bana çok iyi geldi. Q10 ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama 1 yıldır kullanıyorum.

Tedaviye devam kararı almanıza çok sevindim
Rabbim muradinizi sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler ben bu ay cylo prognova kullanmıştım ayrıca rahatsızlanınca bir sürü ağrı kesici ve antibiyotik aldım cylo prognovayı bırakınca 7 gün içinde adet olnuyormuş benim 13 geçince doktora gittim 7 mm ilk kese ve yolc sac da gördü inşaallah ilaçlar etkilememiştir kalp atımı için erken dedi 8 gün sonraya randevu verdi
İnanmıyoruuuuum kuzum benim hatırladın mı beni düşük amh da konuşuyorduk inanki kendim olmuş gibi çok mutlu oldum allahım kucağına da almayı nasip etsin

Aslında arısütünün yumurta sayısına ve kalitesine çok büyük faydası var diyorlar kullandığın zaman dilimi de gayet makul 6 ay sonuç alınabilecek bir süre ancak bende uzunca bir süre kullandığım halde etkisini göremedim. Sanırım her ürün her bünye de aynı etkiyi göstermiyor.
Kesinlikle öyle ben arı sütünü ilk kullandığımda doktor mükemmel yumurtan naptın böyle demişti ama histereskopi olacağım için tedavi olamamıştım sonra da bir daha aynı cümleyi duyamadım

İnanmıyoruuuuum kuzum benim hatırladın mı beni düşük amh da konuşuyorduk inanki kendim olmuş gibi çok mutlu oldum allahım kucağına da almayı nasip etsin
İnşaallah canım hayırlısı olsun tabiki hatırlıyorum seni eğer kısmet olacaksa olur sağlık olsun

Çok teşekkürler, içtiğim çay karışımında hayıt, civan perçemi ve aslan pençesi, bir kaç bitki daha var. Gerçekten bana çok faydası oldu. Maksimum 4 yumurta çıkarken 8 yumurta çıkması bence çayın marifeti oldu. Kaliteyi de Impryl ve Q10 sağladı sanırım.

pillar devam kararını birlikte almanıza çok sevindim. hayırlısı olsun. ben çok takviye almıştım belki yazdıklarımı okumuşsundur. son 3 ayda hayıt suyu da içtim. sadece bilgin olsun. araştır istersen. güzel haberlerini bekliyor olacağız.

Sare asmin Sare asmin başka Dr gittin mi canım.
Canım haftaya perşembe tekrar gidicem perinatoloğa bakalım işallah daha iyi şeyler duyarım, yine aynı şekilde devam ediyor derse ozaman başka bir perinatoloğa daha gidelim diyoruz bu konuda iyi bir Prof la görüştük o sakin olun acele etmeyin ilk doktorun kesin kararını duyun sonra başkasına gidin dedi, işallah güzel şeyler duyarız bu kontrolde

her dafasinda dr lar olmaz çocuğun dedikce ben vazgeçtim sonra tekrar bir dr duydum ona gittim çark böyle döndü hep son diyorum bu defada sin dedim 6 gündür letu ve merional kullanmama rağmen hiç yumurta olmamış biraz üzüldüm eskiden yikilirdim galiba bünye bunada alışıyor dr 2 gun daha iğne verdi pazartesi de bisey goremezse tedavi sonlanacak şimdi kendi kendime gülüyorum acaba sıradaki vazgeçmişim hangi dr gitmeme sebep olacak onlar olmaz dedikce ben niye ısrar ediyorum bide kendimi aktarlara atıyorum acaba bu defa ne desem aldım bakalım bi maca tozu bide bunu denim bunu yazmanın sebebi yumurtası olupta kalitesi olmuyor diyen arkadaşlar pes etmeyin bakin ben bir kere bile o opu dediginiz noktaya gelemedim keşke olsada kalitesi için mücadele versem o daha kolay ama hiç olmamamsi ve o halde eve dönmek daha berbat

her dafasinda dr lar olmaz çocuğun dedikce ben vazgeçtim sonra tekrar bir dr duydum ona gittim çark böyle döndü hep son diyorum bu defada sin dedim 6 gündür letu ve merional kullanmama rağmen hiç yumurta olmamış biraz üzüldüm eskiden yikilirdim galiba bünye bunada alışıyor dr 2 gun daha iğne verdi pazartesi de bisey goremezse tedavi sonlanacak şimdi kendi kendime gülüyorum acaba sıradaki vazgeçmişim hangi dr gitmeme sebep olacak onlar olmaz dedikce ben niye ısrar ediyorum bide kendimi aktarlara atıyorum acaba bu defa ne desem aldım bakalım bi maca tozu bide bunu denim bunu yazmanın sebebi yumurtası olupta kalitesi olmuyor diyen arkadaşlar pes etmeyin bakin ben bir kere bile o opu dediginiz noktaya gelemedim keşke olsada kalitesi için mücadele versem o daha kolay ama hiç olmamamsi ve o halde eve dönmek daha berbat
Rabbim sizi tez zamanda evladınıza kavuştursun ve bebek hasreti yaşayan tüm yüreği güzel insanları...

Çok teşekkürler, içtiğim çay karışımında hayıt, civan perçemi ve aslan pençesi, bir kaç bitki daha var. Gerçekten bana çok faydası oldu. Maksimum 4 yumurta çıkarken 8 yumurta çıkması bence çayın marifeti oldu. Kaliteyi de Impryl ve Q10 sağladı sanırım.

Pillar kullandığın cayı nerede bulabilirim.Adı nedir..Ve hergün kaç defa içiyorsun..Benimde bu ay fsh 40 larda bende kullanayım belki iyi gelir kimbilir.

Arkadaşlar bugün doktorun bana yumurtalıklara prp önerdi yumurtalıkları gençlestirip kaliteli yumurta sağlıyormuş ben uygulamayı düşünüyorum sizde bir araştırın isyerseniz
Ben de araştırdım fakat hala araştırılan bir konuymuş eğer denerseniz sonucu bizimle de paylaşır mısınız

Arkadaşlar hiç yumurtam yok derken birden iki tane beliriverdi. Biraz büyüttük besledik çarşamba günü opu yapılacak.
Ama benim haşimatom olduğu için endokrin konsultasyonu istedi anestezi doktoru. TSH çok düşük çıkmış benim de bugün. Ya endokrin müsade etmezse böyle bir ihtimal olabilir mi?

Back