Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasıl cesaret ediyorsunuz? Çok dikkatli olun. Mikrobik birşeyle uğraşmak zorunda kalmayın bir de!..
Yok gittiğim bayan dikkatli ve hijyenik ne yapayımki ne yapacağımı şaştım gerçekten ve klüpte birçok kişinin yapıp hamile kaldığını okudum bi cesaret başladım

Arkadaşlar, yumisi az olanlar, embriyonun bölünmesini bekleyenler hepinize sabır diliyorum, hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun. Her ay yumurta rezeevi farklı oluyor. Bu ay olmazsa başka bir ay olacak inşallah. Ne kırklı yaşlar duyduk, ne altın yumurtalar, umudunuzu yitirmeyin bu ay böyle oldu diye. Maddi imkanınız varsa başka kliniklerde doktorlarda deneyin. Ben dört yer değiştirdim iyi ki de değiştirmişim. İlaç veya uygulamada şüpheniz varsa mutlaka başka doktor ile görüşün, görüşmek bedava. Takviyeleri de ne olursa olsun bence bırakmayın, bugün işe yaramadıysa işe yarayacağına eminim.

Katılıyorum sana sonuna kadar olana kadar devam ben şuanda bütün enerjimi bölünmeyen altın yumurtama aktarıyorum yarin bölünürse olacak olmaz ise 3 ay sonra yine deniycem vazgeçmek yokkk

banada letu verdi dr daha önce femara kullanmıştım hastane verdi eve gelince farkettim yani sıra biesteron kullanıyorum başka bir şey vermedi ama kendimden ari sutu ve polen kullaniyorum vitamince vermedi zaten umutsuz başladım tedaviye hadi bir kere daha deneyim dedim yaşım 40 1 ay sonra 41 rezerv kotu

Allah yardımcın olsun bu ay olmazsa diğer ay olur lütfen acele etmeyin yaş tabiki sizi zorluyor hemen sonuç almak istiyor insan sayıya lütfen takılmayın 1 yada 3 olsun yeterki sizi bebişinize kavuştursun Rabbim. Bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun hepinize sağlıklı sıhhatli çok çok ikiz ikiz bebişler nasip etsin

Dr bugün alttan muayene yaptı. Ardından çook hafif kan düştüğünü gördüm. Keşke alttan muayene yaptırmasaydın dedi hemşire. Sabahtan beri ağlıyorum. Doğal yolla hamile kalmıştım. Sizce bebeğim hâlâ karnımda mıdır ? Birkaç gün sonra yine kan vereceğim. Kanda gebelik için. Kese ne zaman ultrasonda belli olur? Bebek kesede ne zaman oluşur? Bilen varsa acilen yazsın lütfen

sağol canım adette olamıyorum ilaçsız bu yüzden de endişem büyük ama tabiki rabbime tevekkülüm sonsuz sizin varmı bilmiyorum ama rabbim sizede nasip etsin inşallah

dr bilmiyormuydu hamile olduğunuzu inşallah bir şey olmaz bildiğim kadarı hamile bayanlara alttan bakmiyorlar

Tüp bebekti benim de alttan bakmıştı hatta ben tedirgin oldum bişey olmaz dedi şimdiye kadar olsun diye ugrastım şimdi düşürmek için uğraşmam herhalde dedi kan gelmedi benden ama içini ferah tut öyle bi kac damla kanla bebek düşmez canım kimyasal gebelikte bile adet herzamankinden cok fazla olurmuş şiddetli agrın ve kanaman yoksa hersey yolunda demektir Allah ın izniyle

Allah razı oldun içimi ferahlattın. Çarlamba günü yine kan verecepim.

Allah razı oldun içimi ferahlattın. Çarlamba günü yine kan verecepim.
Tabiki de ferah tut ve "ya mübdi "oku hergün 99 kere Allah ım bebeğini korusun ve size bağışlasın bende istiyorum ama amh cok düşük benim banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş

sağol canım adette olamıyorum ilaçsız bu yüzden de endişem büyük ama tabiki rabbime tevekkülüm sonsuz sizin varmı bilmiyorum ama rabbim sizede nasip etsin inşallah
Çok şükür 1 tane oğlum var onu kucağıma alana kadar 2 kürtaj 1 düşük 2 dış gebelik ve 9 ay boyunca yattım kanamalı bir hamilelik geçirdim ama Rabbime binlerce şükür olsun yavrumu kucağına aldım. Allah'ım insaalah sizlerinde yüzünü güldürsün emekleriniz boşa gitmesin dua edecem sizler için

Rezerv bende de kötü. İki yıl önce sekizdi bugün iki. Allah ne derse o olacak. Biesteron iki sene önce vermişti doktor. Bu defa omepaq10 bir de folbiol verdi. Letu zaten beş gün kullandım sadece. O da olan yumurtalar büyüyecek mi diye. Ama büyümedi. Siz umudunuzu yitirmeyin benden iki yaş küçüksünüz. Ben arı sütü de içmiştim ama hiçbir faydasını göremedim. Aksine azaldı yumurta sayım.
Ordan burdan yazdım kusura bakmayın. Kafam karışık.

Allah sevindirsin.. inşaallah bir bir müjdeleris sayfaları .. yarın da ben gideceğim bakalım :/

Allah analı babalı uzun musmutlu ömürler versin gözün aydın canimm

Cok şükür Allah bagıslasın mevlam bahtını açık etsin inşallah

canımmmm allah analı babalı büyütsüm,tebrik ederim. ama 3 ocaktaydı doğum?

Cook sevindim kavuşmuşsun bebeğine Allah analı babalı sağlıklı büyütsün ins..

Bebegini sağlıkla mutlulukla iyi günlerde buyüt ins.tatlı bebeginin bahtı açik olsun kavustunuz ne güzel maşallah

Maşallah , Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.. biraz acelemi etmiş ne :)

Rabbim analı babalı büyütsün inş. Vatanına ve sizlere hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüsün meleğin

allah anali babalı büyütsün

Çok sevindim. Hayırlı bereketli ömrü olsun.

Canımm tekrar tebrik ederim, güle güle, sağlıkla büyüt bebişiniii

anneveoglusu. Arkadaşım gözün aydın, hayırlı olsun. Analı babalı sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallah. Ömrü uzun ve bereketli olsun. Çok sevindim, rabbim yüzünü güldürdü.

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çoook sevindim...

canım geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün güzel kaderli kismetli olsun insallah

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun

Rabbim hamile arkadaşlara sağlıkla kuzularina kavuşmayı nasip etsin

Bebiş isteyen arkadaşlara da rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin inşallah

altta muayene yapması ile bebek düşmez canım. merak etme, kese alttan 4. haftada görülür. hemşireyi de lütfen dinleme, doktorlardan daha iyi bildiklerini zannetmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun ilk kez duyuyorum bende hiç fikrim yok iyi bir Dr araştır ve başka bir görüş al derim rabbim korktugunla sinamasin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Alttan muayene oldum diye bebek düşmez canım bu bir şehir efsanesi benimde ilk kese muayenesi alttan mimuaye ile olmuştu

Düşük yapmak biraz kanla olmuyor adet kanamasından daha yoğun kanamanın olması gerek

Kese bende 5+0 da kalp atışı 6+0 da görünmüştü

Canım doğal yolla hamile kalmışsın bişeyler denedin mi ne yedin ne içtin ovulasyon takibi mi yaptın amh kactı yani tavsiyelerin varmı kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…