Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok çok çok geçmişler olsun. İnşallah hayırlı zamanda bu acıyı aşacak mutlu haberi alırsın

anneveoglusu. Arkadaşım gözün aydın, hayırlı olsun. Analı babalı sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallah. Ömrü uzun ve bereketli olsun. Çok sevindim, rabbim yüzünü güldürdü.

merhabalar,

istanbul tüp bebek merkezinde 4. denememi 22 Aralık tarihinde gerçekleştirdim. 2ab kalitede 6. günde 5. güne gelen 2 adet embriyoydu ve şimdi gene koca bir "0" olarak aldım sonucumu. 43,5 yaşında toplamda 5. negatif sonucum oldu
ümitlerim gerçekten tükeniyor. kendimi tarifsiz bir mutsuzluk içinde hissediyorum. embriyo kalitesinden bu sefer olumsuz olacağını zaten en başından beri biliyordum ama. öncesinde his steam yapıldı bu sefer ilk defa rahmim 9.5 mm oldu. aret bey "yaşına çok uygun bu yumurtaların kalitesi" dedi. hep bir ümit hep bir ümit ama sonuç "0"

Yaşım 43 oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Henüz birkaç gün önce öğrendim. Şimdi de şeker ve kocam sıkıntısı başladı. Dr şekeri düşürmemiz lâzım dedi. İnsülin direncim var. Kocam dersen ; silik çıkan çizgiyi söyledim, tepkisi ortalığı velveleye verme oldu. Saç kestiriyorum ertesi günü kuaförde saati gelfiği için kan şeker ölçümümü yaptım. Anaammm !!! Eve geldiğimizden beri havlıyo. Niye işimin bitmesini beklememişim. Kızlar, kimseye bir şey diyemiyorum. Bu çocuk şekerden düşerse ben de pılı pırtıyı toplarım. Çünkü kocamın baba olma sevincine bir kez daha katlanamayacağım.

Lütfen Ya Varis esma şerifi 707 kere hergün çekin. Allahın izniyle evladınızı kucağınıza alacaksınız

Ne diyeyim bilemedimki arkadaşım ne desek boş üzülceksin ama ümidini yitirme nolurr

Sakin ol arkadaşım bunu gerilme ne güzel hamilesin doktoruna git ne yapman gerekiyorsa onu yap kocanida yoksay bir müddet gerikdikce şeker daha fazla yükselicek hamileliğinin tadını çıkarmaya bak

Sakin ol arkadaşım bunu gerilme ne güzel hamilesin doktoruna git ne yapman gerekiyorsa onu yap kocanida yoksay bir müddet gerikdikce şeker daha fazla yükselicek hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
Çok teşekkür ederim . Sizin gibi güzel kalpli bir arkadaşım da dediğiniz gibi tavsiyede bulundu. Şimdi bebeğime odaklanmam gerekiyormuş. Tüm kocalar böyleymiş. Birkaç örnek verince inandım :)

Eşim bu konuda bir şey bile duymak istemiyor artık. Ben o kadar çaylar içtim, kafeini bıraktım, takviyeler aldım. Ona sigarayı biraz bıraksan, takviye kullansan belki doğal yoldan bile olabilir, denesek dedim (eşimde de morfoloji 0 ve sayı az) diye kıyamet koptu evde. Hayatına müdahale ediyormuşum. Erkekler böyle işte.

Bunun biraz da şans olduğunu düşünüyorum artık. Embriyo kalitesi belirlemiyor sanki. Nasıl olduğu 5. güne bile gidip gitmeyeceği belli olmayan 3. gün embriyosuyla hamile kaldım, dış gebelik oldu. Doktorumun tabiriyle iki mükemmel aa kalitede 5. gün embriyosuyla ve 10mm rahim kalınlığıyla negatifi aldım. Kısmetse bir şekilde oluyor, kaliteye bakmıyor. Ben de 40 yaşımda 4. denememde de negatifi almış oldum. Çok iyi anlıyorum.

Merhabalar arkadaşım. iki haftadır giremiyordum buraya haberi yeni aldım çok üzüldüm gerçekten. ne diyeceğimi bilemiyorum. siz bize büyük bir umutsunuz umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Bunda da vardır bir hayır diye düşünün, en doğru zamanı Allah biliyor, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşlar merhaba bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum anca okuyup bitirebildim. Bu süreçte hamile kalan arkadaşların bebeklerini tez vakitte kucaklarına almalarını ve uğraş verenlerin de mükafatlarını tez zamanda almalarını dilerim. Ben 35 yaşında fakat yumurtalarım 40 yaşında bir bayanım ve ilk denememi Urfa ünv hastanesinde yapıp negatif sonucu alıp bir de üstüne enfeksiyon kaptım bundan 6 ay önce. Birkaç ay önce de adana başkent hastanesinde tedaviye başladım fakat kaliteli embriyom 1 tane oluştu 3 ayda. Bu ayda ilk defa adetli iken 7 yumurta görüldü ve bildiğim tüm takviyeleri kullandım incir kürü arı sütü biesteron Q10 ve balık yağı fakat gel gelelim 2 tane folikül büyüdü iki folikülden 4 yumurta toplandı fakat hepsi çöp eksik bir şey mi yapıyorum anlayamadım tecrübelerinizden yararlanabileceğimi düşündüm. Biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın...

Ca
Canım benimde 2 folikul görüldü 1tanesi gelişiyor diğeri küçük kaldı pazar topliycak yumurtayı gelişmeleri yazarım bende aynı vitaminleri kullandım ama bilinmeyen bir durum döllenir inşallah kalite düşük olunca döllenmiyor maalesef

Maalesef çok yıpratıcı bir durum

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım okuyorum mesajlarınızı hepinize ayrı ayrı dua ediyorum emin olun ama yazamadım, beni ve bulantı kusma şikayetlerimi hatırlayanlarınız olur zaten 18 haftada şükür geçti rahatladım dedim, kanama oldu uzun süre yatmak zorunda kaldım onuda atlattık şükür tabi bunlar psikolojimi yıprattı çünkü yanımda destek olacak bir allahın kulu yok malesef, iki ailede bizzden,ayrı şehirlerde, 20hafta tamamlanınca genel bir kontrol için perinatoloğa gittim ve dünyam başıma yıkıldı sağlıklı bir bebek ve mol (üzüm) şeklinde bir plasenta gördü, aylardır gittiğim doktorum hiç bişey göremedi oysaki, ve perinatolog bana ölebilirsin,bebeğini kaybedebilirsin yada sorunlu bir bebek olabilir doğasada dedi şimdi napıcağumu bilemiyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin herbirinizin duasına çok ihtiyacımız var benim ve meleğimin çookkk üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…