- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.721
Çok çok çok geçmişler olsun. İnşallah hayırlı zamanda bu acıyı aşacak mutlu haberi alırsınBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Bebeğim kürtajla aşındıktan sonra genetiğe gidecek .Ssonra sanırım 2-3 ay dinlenme süreci verilecek ardından tekrar Rabbim izin verirse Güvenç Bey le yola devam. Olursa bu iş onunla olacak buna inanıyorum.
Allah sizlere üzüntü yaşatmasın sağlıkla bebeklerinize kavuştursun.
Canımm tekrar tebrik ederim, güle güle, sağlıkla büyüt bebişiniii
Cuma günü dogum oldu
Ben yarın taburcu olacagim sen nasılsın
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çoook sevindim...
Cuma günü dogum oldu
Evet kayahan in sarkısı gibi "neden olmasın ha bugun ha yarın oldu olacak neden olmasın :) " 1 yumurta ilerliyor geneldebitanecik yumurtamsı gelişim iyi devam ediyorrr ben bu yumurtadan bebek yaparım kızlar diyeyimm de olsun kutumda büyük hissediyorum hamdi bey
Cuma günü dogum oldu
Cuma günü dogum oldu
hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla ömür boyu ayırmasın İnşAllah
Lütfen Ya Varis esma şerifi 707 kere hergün çekin. Allahın izniyle evladınızı kucağınıza alacaksınızmerhabalar,
istanbul tüp bebek merkezinde 4. denememi 22 Aralık tarihinde gerçekleştirdim. 2ab kalitede 6. günde 5. güne gelen 2 adet embriyoydu ve şimdi gene koca bir "0" olarak aldım sonucumu. 43,5 yaşında toplamda 5. negatif sonucum oldu
ümitlerim gerçekten tükeniyor. kendimi tarifsiz bir mutsuzluk içinde hissediyorum. embriyo kalitesinden bu sefer olumsuz olacağını zaten en başından beri biliyordum ama. öncesinde his steam yapıldı bu sefer ilk defa rahmim 9.5 mm oldu. aret bey "yaşına çok uygun bu yumurtaların kalitesi" dedi. hep bir ümit hep bir ümit ama sonuç "0"
Ne diyeyim bilemedimki arkadaşım ne desek boş üzülceksin ama ümidini yitirme nolurrmerhabalar,
istanbul tüp bebek merkezinde 4. denememi 22 Aralık tarihinde gerçekleştirdim. 2ab kalitede 6. günde 5. güne gelen 2 adet embriyoydu ve şimdi gene koca bir "0" olarak aldım sonucumu. 43,5 yaşında toplamda 5. negatif sonucum oldu
ümitlerim gerçekten tükeniyor. kendimi tarifsiz bir mutsuzluk içinde hissediyorum. embriyo kalitesinden bu sefer olumsuz olacağını zaten en başından beri biliyordum ama. öncesinde his steam yapıldı bu sefer ilk defa rahmim 9.5 mm oldu. aret bey "yaşına çok uygun bu yumurtaların kalitesi" dedi. hep bir ümit hep bir ümit ama sonuç "0"
Sakin ol arkadaşım bunu gerilme ne güzel hamilesin doktoruna git ne yapman gerekiyorsa onu yap kocanida yoksay bir müddet gerikdikce şeker daha fazla yükselicek hamileliğinin tadını çıkarmaya bakYaşım 43 oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Henüz birkaç gün önce öğrendim. Şimdi de şeker ve kocam sıkıntısı başladı. Dr şekeri düşürmemiz lâzım dedi. İnsülin direncim var. Kocam dersen ; silik çıkan çizgiyi söyledim, tepkisi ortalığı velveleye verme oldu. Saç kestiriyorum ertesi günü kuaförde saati gelfiği için kan şeker ölçümümü yaptım. Anaammm !!! Eve geldiğimizden beri havlıyo. Niye işimin bitmesini beklememişim. Kızlar, kimseye bir şey diyemiyorum. Bu çocuk şekerden düşerse ben de pılı pırtıyı toplarım. Çünkü kocamın baba olma sevincine bir kez daha katlanamayacağım.
Çok teşekkür ederim . Sizin gibi güzel kalpli bir arkadaşım da dediğiniz gibi tavsiyede bulundu. Şimdi bebeğime odaklanmam gerekiyormuş. Tüm kocalar böyleymiş. Birkaç örnek verince inandım :)Sakin ol arkadaşım bunu gerilme ne güzel hamilesin doktoruna git ne yapman gerekiyorsa onu yap kocanida yoksay bir müddet gerikdikce şeker daha fazla yükselicek hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
Zaten en başta eşler bu konuda cabuk ümitsizlesiyor sen vazgeçme lütfen bende şimdiden olmazsa diye düşünüyordum sonrasında vazgectim böyle düşünmekten bunu sadece kendim için istemiyoruz onlarda baba olacaklar ve bize motive etmek zorundalar ben artık tedaviye yanımda götürmüyorum sadece opu da zorunlu yanımda oluyor en samimi arkadaşımı alıyorum gidiyorum motivasyonum düşmüyor
merhabalar,
Merhabalar arkadaşım. iki haftadır giremiyordum buraya haberi yeni aldım çok üzüldüm gerçekten. ne diyeceğimi bilemiyorum. siz bize büyük bir umutsunuz umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Bunda da vardır bir hayır diye düşünün, en doğru zamanı Allah biliyor, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
Bebeğim dün kürtajla alındıktan sonra genetiğe yollandı sonuç 2 3 hafta içinde çıkacakmış. Maalesef 4000 de 1 ihtimalle olabilen omfalosel geldi benim bebeğimi buldu((( Karın duvarı maalesef gelişmemişti (
Dün benim açımdan çok zordu. Ama Bahçeci Fulyadaki Dr.um Güvenç Bey'in , başta işletme müdürü Emine Hanım olmak üzere tüm personelin beni bir aile üyesi gibi görüp üzüntümü paylaşması bir nebze olsun bu üzüntümü daha krizsiz atlatmama yardımcı oldu.
Bebeğimi kaybettiğimi sanırım kabullenmek çok zordu. Güvenç Beye "aptalca bir düşünce olduğunu bildiğimi ama ya cihazda bir hata varsa diye düşündüğümü " söyledim. Kontrol tekrarı gerçekleşirken İşletme Müdür Emine HAnım işini gücünü o yoğunlukta bıraktı ve bir kızkardeş edasıyla geldi elimi tuttu beni teselli edebilmek için sakinleştirebilmek için herşeyi yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az o yanımda olmasa her an bir sinir krizi geçirebilir iyice dağılabilirdim sanırım. Tüm personel başta Güvenç Bey ve İşletme müdürü Emine Hanım başta olmak üzere yanımda olduklarını hissettirdi acımı paylaştı . Gözlerindeki üzüntü ve samimiyet tamamen gerçekti. Ben o an onlar için bir müşteri yada hasta değil bir aile üyesiydim bunu tam anlamıyla hissettim.
Bu gün biliyorum ki acımı paylaşmak bir nebze üzerimden almak için dün etrafımda dört dönen o insanlar yarın bana tekrar anne olabilmem için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaklar..Hepsine her şey için ne kadar teşekkür etsem az.
Canım benimde 2 folikul görüldü 1tanesi gelişiyor diğeri küçük kaldı pazar topliycak yumurtayı gelişmeleri yazarım bende aynı vitaminleri kullandım ama bilinmeyen bir durum döllenir inşallah kalite düşük olunca döllenmiyor maalesefArkadaşlar merhaba bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum anca okuyup bitirebildim. Bu süreçte hamile kalan arkadaşların bebeklerini tez vakitte kucaklarına almalarını ve uğraş verenlerin de mükafatlarını tez zamanda almalarını dilerim. Ben 35 yaşında fakat yumurtalarım 40 yaşında bir bayanım ve ilk denememi Urfa ünv hastanesinde yapıp negatif sonucu alıp bir de üstüne enfeksiyon kaptım bundan 6 ay önce. Birkaç ay önce de adana başkent hastanesinde tedaviye başladım fakat kaliteli embriyom 1 tane oluştu 3 ayda. Bu ayda ilk defa adetli iken 7 yumurta görüldü ve bildiğim tüm takviyeleri kullandım incir kürü arı sütü biesteron Q10 ve balık yağı fakat gel gelelim 2 tane folikül büyüdü iki folikülden 4 yumurta toplandı fakat hepsi çöp eksik bir şey mi yapıyorum anlayamadım tecrübelerinizden yararlanabileceğimi düşündüm. Biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın...
Maalesef çok yıpratıcı bir durumCa
Canım benimde 2 folikul görüldü 1tanesi gelişiyor diğeri küçük kaldı pazar topliycak yumurtayı gelişmeleri yazarım bende aynı vitaminleri kullandım ama bilinmeyen bir durum döllenir inşallah kalite düşük olunca döllenmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?