- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.521
Şu an soğan kürü yapıyorum.Bende aldım 1500mg olandan.Adetle başlayıp her sabah aç karnına icecegim..Yumurta toplayınca birakmayı düsünüyorum.arkadaşlar arı sütü aldım organik 1500 mg acaba günde 1 defami ve nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz
Ben de aldım. Beni aradılar ve günde bir defa sabah aç karnına için dediler.arkadaşlar arı sütü aldım organik 1500 mg acaba günde 1 defami ve nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz
Ben sabah bir kez kullandım önerilen de bu şekildearkadaşlar arı sütü aldım organik 1500 mg acaba günde 1 defami ve nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz
14-16 günler arası transfer için kontrole gittiğimde en 7 olmalı demişti Dr benim 8.3 mm cikmistiMerhabalar adetin 14. günü rahim kalınlığı 6 mm ve 18 mm yumurtam var. doktor rahim ince dedi. kaç olması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?
14-16 günler arası transfer için kontrole gittiğimde en 7 olmalı demişti Dr benim 8.3 mm cikmisti
Nar yemenizi ve katkısız nar suyu tüketmeniz rahim kalınlığı için iyi gelecektir canım
Ben de aldım. Beni aradılar ve günde bir defa sabah aç karnına için dediler.
Ben sabah bir kez kullandım önerilen de bu şekilde
Arkadaşım mucizene 41 kere maşallah bu sayfada son dönemde o kadar güzel haberler aliyoruzki ileri yaş gebeliği isteyen bir çok arkadaşa umut oluyoruz buna eminim inşallah güzel haberlerini almaya devam edeceğiz 10 Aralık senin için bayram olsun inşallah bize gelişmeleri yazmaya devam et lütfen
Rabbim hayırlısi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşaallah yaptığınız özel birşey oldu mu tüp bebek tedavisinde amh fsh kaçtıEvet arkadaşlar her gelişmeyi buradan yaz
Çok ama çok teşekkür ederim:) Bu mesajımı okuyan varsa sakın ama sakın umudunu kaybetmesin.
Emin değilim ama sanırım 47 yaşında olarak bu topikteki en ileri yaşlı anne adayı benim ve dün dünyadaki en güzel müziği bebeğimin kalp atışlarını duydum. Rabbime binlerce kez şükür olsun.Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah.
Evet arkadaşlar her gelişmeyi buradan yaz
Çok ama çok teşekkür ederim:) Bu mesajımı okuyan varsa sakın ama sakın umudunu kaybetmesin.
Emin değilim ama sanırım 47 yaşında olarak bu topikteki en ileri yaşlı anne adayı benim ve dün dünyadaki en güzel müziği bebeğimin kalp atışlarını duydum. Rabbime binlerce kez şükür olsun.Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah.
açıkçası hatırlamıyorum ancak Dr.um bütün değerlerin normal olduğunu söylemişti bir tek amh aklımda kalmış o da 0.68 di. Önümdeki en büyük problem ileri kadın yaşı ve eşimdeki sayı azlığına ek olarak 0 morfolojiydiMaşaallah yaptığınız özel birşey oldu mu tüp bebek tedavisinde amh fsh kaçtı
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemede mi oldu kaç yumurtanız vardı çok soru oldu özür dilerimaçıkçası hatırlamıyorum ancak Dr.um bütün değerlerin normal olduğunu söylemişti bir tek amh aklımda kalmış o da 0.68 di. Önümdeki en büyük problem ileri kadın yaşı ve eşimdeki sayı azlığına ek olarak 0 morfolojiydi
Estf. Herşeyi sorabilirsiniz. Benim buradaki yazma amacım zaten her şeyi paylaşmak ki kimse umutsuz kalmasın. tıp dünyasının hep söylediği şey şu en büyük problem ileri kadın yaşı gerisi bir şekilde çözülür. 2 Dr. bana sadece yaşım yüzümden olmaz imkansız demişti. Hangi Dr a güveneceğiniz de çok önemli. Benim şu an ki Dr da hep diyorki bir kadının öyle yada böyle 1 yumurtası varsa çocuk şansı vardır.Allah kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemede mi oldu kaç yumurtanız vardı çok soru oldu özür dilerim
rabbim sağlıkla kucağınıza almanıza nasip etsin insallahEstf. Herşeyi sorabilirsiniz. Benim buradaki yazma amacım zaten her şeyi paylaşmak ki kimse umutsuz kalmasın. tıp dünyasının hep söylediği şey şu en büyük problem ileri kadın yaşı gerisi bir şekilde çözülür. 2 Dr. bana sadece yaşım yüzümden olmaz imkansız demişti. Hangi Dr a güveneceğiniz de çok önemli. Benim şu an ki Dr da hep diyorki bir kadının öyle yada böyle 1 yumurtası varsa çocuk şansı vardır.
Ben 2 seneden fazladır hep bu topikte umutlanabileceğim bir mesaj aradım. Ve kendime bir söz verdim benim olursa kesin yazacağım ki benim gibiler de amaannn olmaz işte örneği yok demesin. aha işte örnek 47 yaş ve hamile şimdilik her şey yolunda. Oyüzden sormak istediğiniz herşeyi çekinmeden sorun yeterki umutsuz olmayın
2. denemede oldu .Havuz yöntemiyle 2 kez opu yapıldı. ilkinde 4 yumurta toplandı 2 iyi kalite döllendi. 2. seferde 5 toplandı 2 si iyi kalite biri bozuk döllenme gerçekleşti.
İlk transferde adetin 2. günü gidemedim 3. günü gittim yumurtalarım büyümüş Dr. ilaç kullanamayız doğal siklusta deneyelim çatlama anını yakalarsak transfere geçeriz dedi. Çatlamayı yakaladık ama sonuç negatif oldu.
2. transfere ide adetin 2. gününden başlayarak estrofem crinon jel bir de proluton depot kullanımına başladım.adetimin 16. günü transfer gerçekleşti sonuç pozitif.
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun... çok güzel ve umut verici bir haber, kısmette varsa bir şekilde oluyorÇok teşşekkür ederim İsteyen herkesin kucağına inşallah
Nasılsın arkadaşimAllah tamamına erdirsin, hayırlı olsun... çok güzel ve umut verici bir haber, kısmette varsa bir şekilde oluyor
açıkçası hatırlamıyorum ancak Dr.um bütün değerlerin normal olduğunu söylemişti bir tek amh aklımda kalmış o da 0.68 di. Önümdeki en büyük problem ileri kadın yaşı ve eşimdeki sayı azlığına ek olarak 0 morfolojiydi
En ileri yaşlı anne bendim ama şimdi sen oldun.44 yaşinda bebegimi kucağıma aldımEvet arkadaşlar her gelişmeyi buradan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?