Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar adetin 14. günü rahim kalınlığı 6 mm ve 18 mm yumurtam var. doktor rahim ince dedi. kaç olması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?
14-16 günler arası transfer için kontrole gittiğimde en 7 olmalı demişti Dr benim 8.3 mm cikmisti

Nar yemenizi ve katkısız nar suyu tüketmeniz rahim kalınlığı için iyi gelecektir canım

Evet arkadaşlar her gelişmeyi buradan yaz

Çok ama çok teşekkür ederim:) Bu mesajımı okuyan varsa sakın ama sakın umudunu kaybetmesin.

Emin değilim ama sanırım 47 yaşında olarak bu topikteki en ileri yaşlı anne adayı benim ve dün dünyadaki en güzel müziği bebeğimin kalp atışlarını duydum. Rabbime binlerce kez şükür olsun.Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah.

Maşaallah yaptığınız özel birşey oldu mu tüp bebek tedavisinde amh fsh kaçtı

maşallah maşallah çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah bu sayfaya bir umut kaynağisin

Maşaallah yaptığınız özel birşey oldu mu tüp bebek tedavisinde amh fsh kaçtı
açıkçası hatırlamıyorum ancak Dr.um bütün değerlerin normal olduğunu söylemişti bir tek amh aklımda kalmış o da 0.68 di. Önümdeki en büyük problem ileri kadın yaşı ve eşimdeki sayı azlığına ek olarak 0 morfolojiydi

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemede mi oldu kaç yumurtanız vardı çok soru oldu özür dilerim

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemede mi oldu kaç yumurtanız vardı çok soru oldu özür dilerim
Estf. Herşeyi sorabilirsiniz. Benim buradaki yazma amacım zaten her şeyi paylaşmak ki kimse umutsuz kalmasın. tıp dünyasının hep söylediği şey şu en büyük problem ileri kadın yaşı gerisi bir şekilde çözülür. 2 Dr. bana sadece yaşım yüzümden olmaz imkansız demişti. Hangi Dr a güveneceğiniz de çok önemli. Benim şu an ki Dr da hep diyorki bir kadının öyle yada böyle 1 yumurtası varsa çocuk şansı vardır.

Ben 2 seneden fazladır hep bu topikte umutlanabileceğim bir mesaj aradım. Ve kendime bir söz verdim benim olursa kesin yazacağım ki benim gibiler de amaannn olmaz işte örneği yok demesin. aha işte örnek 47 yaş ve hamile şimdilik her şey yolunda. Oyüzden sormak istediğiniz herşeyi çekinmeden sorun yeterki umutsuz olmayın

2. denemede oldu .Havuz yöntemiyle 2 kez opu yapıldı. ilkinde 4 yumurta toplandı 2 iyi kalite döllendi. 2. seferde 5 toplandı 2 si iyi kalite biri bozuk döllenme gerçekleşti.
İlk transferde adetin 2. günü gidemedim 3. günü gittim yumurtalarım büyümüş Dr. ilaç kullanamayız doğal siklusta deneyelim çatlama anını yakalarsak transfere geçeriz dedi. Çatlamayı yakaladık ama sonuç negatif oldu.

2. transfere ide adetin 2. gününden başlayarak estrofem crinon jel bir de proluton depot kullanımına başladım.adetimin 16. günü transfer gerçekleşti sonuç pozitif.

rabbim sağlıkla kucağınıza almanıza nasip etsin insallah

Nasıl güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun inşallah. 40 lı yaşlarda hamile kalanları duyunca daha da bi fazla seviniyorum sanki.Maşallah

En ileri yaşlı anne bendim ama şimdi sen oldun.44 yaşinda bebegimi kucağıma aldım
masallah size her cümleniz beni de ayrı sevindirdi okudukça.bebek sağlıkla gelsin 9 ay 10 gün sonra kucağinıza alın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…