- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #63.481
Merhaba,bebek sahibi olduğun halde buraya uzun uzun yazmışsın,benim için çok kıymetli bu bilgiler çok teşekkür ederim,bebeğini sağlıkla buyut,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah.Bende aynı yoldan geçtim.yaşin genç ben 42.5 da bu işe başladım.ama biesteronlar falan iciyordum.buralarda herseyi öğrendim.tedaviden once yumurtanı güçlendirerek başlarsan şansda senden yana olursa iyi bir dr ve lab tabi ki istanbuldan secilecek yapabileceklerin bunlar.burada bende cok yazdım arkadaşlarda yazdı.arı sutü 1500 mg egricayirın ampulü ayrica bal polen karışımı.yumurta donasyon sayfasini okursan onlar full vitamin iciyorlar.d vitamini omega 3 quenzum q10 bunlar önemli.o bir yumurta 2 3 4 e çıkacak hedef buve kısmetse çıkıyorda bunlar sayesinde.dr.um erbil yağmur baştan sona takibinde + katar sana.ama bahçecide lab yönünden iyi ama çok kalabalık.kalabalık mesele degil gerçekten ilgi ariyor insan.tatlı sözlere hiç kanma bana inandırıcı gelmiyor zaten.muayene masasında dr bekleyince ilgiyi göremiyorum.bu ilgi degil yani ilgi deyince dr seni en başindan alıp hep ayni dr görmeli ve dr isinin ehli olmalı.ehli bak burası çok önemli onunde prof yazması seni etkilemesin.yani bahcecide iyi bir dr seçersen icine sinen öyle düsün.hele muayene masasinda 10 belki 15 dk seni bekletirlerse o dr.u hemen terket.ilgi burada belli oluyor iste.devlete gitsen o muameleyi görürdün zaten.memorieli de cok duyuyorum iyi bir yer.yalniz dr.lar her muayenede farkliymıs.bir bu yanı kötü.yani üçünü de gez dr u iyi düşünüp seç burada merkezlerin sayfalarına girip dr yorumlarinı oku.son şansını içine sinen bir dr.dan yana kullan.lab.lar birbirine çok yakın ama bahcecide necati findıklı embriyolog iyi.
Aslında bu yazdigin şeyleri üç aydir aralıksız yaptım,üstelik sağlıklı diyet yapıp kiloda verdim,ben daha iyi bir tablo beklerken ilk defa bir yumurta görülmesi inanılmaz moralimi bozdu,Allah büyük tabi pes etmek yok ama ilk defa elim kolum bağlı hissettim.
Benim içimden geçen Erbil yağmur,fakat onun için de labaratuvar iyi değil deniyor,bahçecideyken çok daha başarılı sonuçlar alıyormuş,benim durumumda olan hastalar için labaratuvar çok önemli