Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Inş istediğin gibi olur arı sütü sabah aç iciliyor bal polende oyle
Bal polen almadım. Onun yerine benim evde karakovan denilen baldan var. Onu yiyorum. O da doğal. Hem tanıdık arıcıdan aldık. Sanırım o da iş görür.
O arı sütünü de aradı bir bayan tarif etti. İnşaallah işe yarar.

L Lal75 senin tedavi hangi aşamada arkadaşım

@tirmisci canım sen nasılsın tedavi varmı bu aralar
Canım opu yapıldı 3 embriyo yine dondurucuya gitti:)bu ay transfer yapılacaktı ama ben çok yoğunum. Kısmetse Aralıkta transfer yapılacak.
Senin nasıl gidiyor izne ayrıldın mı?

Cevap yazıldı mı takip edemedim. Biesteron kullandım. Ama sürekli kullandırmadı aralıklı olarak kullandım.

Canım opu yapıldı 3 embriyo yine dondurucuya gitti:)bu ay transfer yapılacaktı ama ben çok yoğunum. Kısmetse Aralıkta transfer yapılacak.
Senin nasıl gidiyor izne ayrıldın mı?
Hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah senden de

İyi bu gunumuze sukur canım agirlastik artık doğum iznine ayrıldım.canim

Transfer oldu mu canım güzel düşün güzel olsun ben dahil bir çok arkadaş 5. Gün embriyosu göremiyoruz maşallah senin 6. Gün embriyosu var inşallah güzel haberlerini alırız canım
bu ayki trabsferimde iptal oldu. rahme his operasyonu yapmak istedi aret bey. kalınlığı 8,2 - 8,5 üstüne çıkmıyor. bazende inceliyor rahim. o yüzden önümüzdeki adetle deneyelim ona göre koyarız dedi. bakalım hayırlısı

İse yarayan cok ama ise yaramayanda oldu kısmet, denemeden bilemeyiz )

Selam,Dr hangi vitaminleri verdi ve neden dogum kontrol ilaci kullaniyorsun? Amh ve fsh degerlerini hatirliyor musun?
Doktor bana omepaq10 ve decavit vermişti. Şimdi decavit bitince folbiol başlayacağım.
Neden doğum kontrol hapı verdiğine gelince de kistlerle ilgili olarak verdi sanıyorum.
Amh testi yapılmadı. Onu bilmiyorum.
Ama FSH 26,22 çıktı

Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım
Bir arkadaşım vardı rahim kalınlaşmıyordu iki kere transfer iptal oldu
Cem Çelik hastasi rahimden fitil olarak viegra kullandırdı yararını gördü

Hanimlar bisey sorucam bundan 3 yil once fsh 8 di amh 2,5 ti. Gecen yil amh 1,5 dusmustu simdi daha da dusmustur. 2 yil once tup bebek yapilirken ilac kullanmadan once 7-8 tane yumurta vardi gecen hafta ise 5 tane gozuktu. Ama fsh 6,6 cikti. Cok garip yuksek olmasi icap eder zaten amh de dusmus. Bu nasil oluyo fikri olan var mi? Demek ki bu fsh lara da cok guvenmemek gerekiyor

Ben hep diyorum.hormonlara takılmayın diye. Önemli olan reglin 2. Yada 3.günü vajinal ulturason ile bakılması kesin ve net o belirliyor yumurta rezervini.

U umuut19 Merhaba, H Hippolyta nın bahsettiği bayan benim,evet gerçektende umudunu,umudunuzu kesmeyin,inanın sadece zamanı vardır bunu bizler bilemiyoruz,Yaradanın mutlaka bir sebebi vardır,ben tam 11 ay,her ay tedavi gördüm,kasım 2014 de başladım Bahçecide 2015 şubat ta 3 yumurtadan 1 tanesi dondurulabildi,yaşım 36 ydı o zaman ,amh 0,42,fsh 22 lerde ,kanda pıhtılaşmam vardı ve aynı zamanda sle(lupus)hastasıydım,gebe kalmam bile benim için çok riskliydi...doktorum havuz uygulayıp 2 tane embriyo ile deneyelim dedi (tabi o zaman bunun bakadar zor olacağını bilemezdim)tamam dedim,ondan sonra her ay iğne,ilaç her türlü tedavi uygulandı,ama o kadar şeye rağmen tek yumurtam oluyordu her ay o da olursa,6 kez opu oldum 3 4 kez o tek yumurtyla girdiğim opudan eli boş çıktım,yumurta boş çıkıyordu,1 keresinde gelişimi durdu,erken çatladı,hiç yumurta olmadı o ayki tedavi,yi iptal ettiğimiz oldu,adet olmadığım oldu ,çoğu şey geldi başıma yani,aylar geçiyordu ama 2.embriyoyu bulamıyorduk bir türlü tabi bu arad doktorum hep diyor gel bu teki deneyelim diye,yok diyorum çünkü o ilk ve tek dondurulan embriyom 2.gün ve 4 hücreli,kendime diyorum ki 5.gün olanar tutmayabiliyor,benim 2.günüm tuttcak ,bir tane daha diye diye 11 ay geçti artık 2015 aralık ta o tek embriyomun şansını denemeye karar verdim 3 aralık 2015 te transfer oldum ama olmayacak diye bakıyorum herkes gibi,hatta idrar test yaptım 10.gün negatifi görünce biliyodum dedim,kan test gnüm 15 gün sonraydı kliniğe gittim,kan verdim doktorun odasına girdik ,olmadı dedim 2.tedaviye ne zaman başlarız onu konuşalım,sonrası tam bir ŞOK,MUCİZE adına ne derseniz deyin,hemşirem çığlık çığlığa ama burda POZİTİFFF dedi,o anı unutmam mümkün değil,doktorum Güvenç bey,eşim,asistanı nasıl sarıldık birbirimize,ağlıyoruz,onlarda dolu dolu gözlerle bizim kadar sevindiler...doktorum dediği"Bu senin azmin ,biz vazgeçmek üzereydik,sen vazgeçmedin,)tabi sonrasıda bi bukadar önemliydi,kucağıma alacağım güne kadar hep temkinli olmak zorundaydık,doktoruma şunu dedim,en azından hamile kalabiliyormuşum bunu gördük,
o güvenemediğim 2.gün 4 hücreli embriyom şuan 2,5 yaşına girmek üzere;-))hatta ilk ay tranfser etseydik 3,5 yaşına girecekti belki,belkide tutmayacaktı bilinmez...demek ki zamanı o zamanmış. bu kadar uzun anlatmamın sebebi,hikayemi özetleyebildiğim haliyle anlatmak,sizlere SAKIN VAZGEÇMEYİN,SABREDİN,UMUT HEP VAR,DUA EDİN, demek.elbet zamanı gelecek...hepinize ,iseyen herkese dua ediyorum hayırlı zamanda ver Allahım.

O kadar güzel anlatmışsinki arkadaşım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gerçekten rabbimin nasip etmesi ile mucizen gelmiş

Ne güzel anlatmışsın.Nefesimi tuttum ve sonuna dek nefes almadan okudum.. Resmen bir mucizee. Rabbim o mucizededen bizlerede nasıp eder inşallah..Allah güzel bir ömür versin yavruna. Benimde sadece tek yumurta çıkıyor..Çok meşekatlı bir süreçten geciyorum.Allah yardım eder inşllh.

Arkadaslar bugune kadar ayni anda en fazla kac embriyo transfer edildi size yada en fazla kac tane duydunuz baskalarindan ?

ozaman dra önümüzdeki hafta söyliyeyim nifty icin 13 dolcak 14 hafta icinde olucam Allahın izniyle şeker yükleme illaki mecburimi oluyo yoksa test falan yapılıp ona göre mi karar veriliyo canım valla hala korkuyorum bisey olcak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…