Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba hanımlar ben 39 yasında yım. Ocak ayında 40 yasımda olacagım. 3 yıllık evliyim. 3 dogal hamilelik oldu üçünüde kaybettim. Yasayan cocugum yok. Ben düşündüm tüp bebek için yas sınırı var bu yasın uzatılması için Cimer e yazacağım.dogal yolla hamile kalmadan sıkıntı yok ama olmuyor kalpleri duruyor tüp bebekte emriyolarin genetiğine bakılıyor sanırım. Enezından saglıklı olanlar transfer edilir. Maddi durumu karsılayacak durumda olmayanlar için benim gibi saglık bakanlığının yas sınırını uzatmasını isteyeceğim. İleri yaslarda hamile kalmak zaman alıyor yasımız zaten geciyor yanlış anlamayın lütfen 60 yasımıza kadar yasayabilsek çok iyi hersey hormonlu dogal ortamda yasayamıyoruz,cogu kişi kanser le mücadele ediyor. Cocogumuz olsa bile bize en cok ihtiyacı dönemlerinde yanında olamayacağız. Allah herkese saglıklı uzun ömürler versin. Erken yasta evlenmek nasip olmadı kısmet diyelim. Bana destek olursanız sevinirim tek kişinin yazması Baska bircok kişinin yazması daha Baska olur. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın bu yazıyı Baska konularda gönderecegim insallah bir sonuc alırız.mevlam kucaklarımızı bos bırakmasın evlerimiz cocuk sesleriyle yankılansın inisAllah

E elevasyon nifty sonucun çıktı mı canım nasılsın

Sare asmin Sare asmin sen nasılsın canım

@yeniay35 sen nasılsın arkadaşım ikili test sonucun nasıl herşey yolunda gider ve tum hamile arkadaşlar mutlu sona sağlıkla ulaşır inşallah
Sağol sorduğun için. Çok zor 2 hafta geçirdikten sonra nihayet Nifty sonucumu aldım ve sonuç iyiydi, düşük riskli çıktı. Çok zordu bekleme süreci. Allah sonuç bekleyenlere kolaylık versin, hayırlı sonuçlar versin.
Buna rağmen doktor 17. Haftada 3 lü tarama için çağırdı. Gerek varmıydı? O zaman niye Nifty yaptık? Nifty tanı testi değilmiydi? O zaman şimdi neden tarama testi yapıyor?Saçma geldi anlam veremedim. Ama gideceğim tabiki, çünkü ultrasona girmek istiyorum. Şu an hiç belirtim yok mide bulantısı halsizlik hiç kalmadı. Enerjim eskisi gibi iyi, artık uyuklamıyorum. Sabah bulantısı yok. Bebeğin bir hareketi de YÖK. Bu nlar normalmi Acaba? Yani bebeğin iyi olduğunu görmek istiyorum .

İnş sağlıkla gelsin.çok zor degil mi süreç Allah kolaylık versin
Evet cok zor ama gayet sakin olmaya calisalim. Pozitif dusunmeye calis benim. Jelin isimi icinde ayrica tesekkurler. 2 saat sonra transfere giriyorum sans dileyin dua edin pozitif enerji gonderin okyanus otesine

Merhaba. 4 yumurta 3 döllenme 1 blast embriyo dün dondurudu. Pgt ye gidecek genetik tanı için. Nasıl bir pamuk ipliğinde yürümek. Ne zorlu bir hafta idi bir bilsen.şim bir embriyo ya bağlanan koca bir umut.. şansım nasıl da az. 15-20 gün sonra belli olur dediler. Öyle işte . Allahtan ümit kesilmez. Çok teşekkürler sorduğun için..
Havuz yöntemi yapsaniza :rapci: hic durmadan devam edin.bunun icin dr tarlusal veriyor 10 gün içinde tekrar adet oluyorsun yumi sayin iyiyse 2. Opu yapiliyor.42 yaş icin mukemmel çözüm havuz yöntemidir.43 yaşinda ben öyle tedavi oldum.1 embriyo için tedavi masrafı çok yuksek embriyo sayisını arttirmak basariyi arttirıyor.

Sağol sorduğun için. Çok zor 2 hafta geçirdikten sonra nihayet Nifty sonucumu aldım ve sonuç iyiydi, düşük riskli çıktı. Çok zordu bekleme süreci. Allah sonuç bekleyenlere kolaylık versin, hayırlı sonuçlar versin.
Buna rağmen doktor 17. Haftada 3 lü tarama için çağırdı. Gerek varmıydı? O zaman niye Nifty yaptık? Nifty tanı testi değilmiydi? O zaman şimdi neden tarama testi yapıyor?Saçma geldi anlam veremedim. Ama gideceğim tabiki, çünkü ultrasona girmek istiyorum. Şu an hiç belirtim yok mide bulantısı halsizlik hiç kalmadı. Enerjim eskisi gibi iyi, artık uyuklamıyorum. Sabah bulantısı yok. Bebeğin bir hareketi de YÖK. Bu nlar normalmi Acaba? Yani bebeğin iyi olduğunu görmek istiyorum .
E elevasyon cum gözünüz aydın tebrikler.bekledigimiz sonuctu masallah 2019 bebekleri patır patır geliyor.hamileligin rahat geciyormuş masallah.gayet normal benim de cok rahattı.bebegin cinsiyetini öğrendin mi

Gözün aydin arkasim Hiç gerek yok üçlü teste sonuçta sen en kapsamlıni yaptirdin ben yaptirmazdim
İlk bebekte hareket 19. Haftadan önce hissedilmez canım iyi olmana sevindim bulantılar en geç 16. Haftada biter genelde hamileliğin en rahat zamanı tadını çıkar 30 lu haftalar zorluyor çünkü

Merhaba. 4 yumurta 3 döllenme 1 blast embriyo dün dondurudu. Pgt ye gidecek genetik tanı için. Nasıl bir pamuk ipliğinde yürümek. Ne zorlu bir hafta idi bir bilsen.şim bir embriyo ya bağlanan koca bir umut.. şansım nasıl da az. 15-20 gün sonra belli olur dediler. Öyle işte . Allahtan ümit kesilmez. Çok teşekkürler sorduğun için..
İnsallah sağlıkla döner embriyon arkadaşım çok güzel sonuçlar alırsınız insallahinşallah

E elevasyon cum gözünüz aydın tebrikler.bekledigimiz sonuctu masallah 2019 bebekleri patır patır geliyor.hamileligin rahat geciyormuş masallah.gayet normal benim de cok rahattı.bebegin cinsiyetini öğrendin mi

Gözün aydin arkasim Hiç gerek yok üçlü teste sonuçta sen en kapsamlıni yaptirdin ben yaptirmazdim
İlk bebekte hareket 19. Haftadan önce hissedilmez canım iyi olmana sevindim bulantılar en geç 16. Haftada biter genelde hamileliğin en rahat zamanı tadını çıkar 30 lu haftalar zorluyor çünkü
[/QUOTE
Şu an ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bende hiçbirşeyim Yok , çok rahatladım acaba bebeğe bişeymi oldu, iyimi acaba diye düşünüp duruyordum. İçimi rahatlattınız. İnsan böyle şeyler duymak istiyor.
Çok teşekkür ederim, bu arada cinsiyet için kesin erkek dendi. Herhalde değişmez, duyuyoruz sonradan yanılmalar oluyor diye..
Hamile arkadaşlar, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Transfer olan, bebek isteyen arkadaşlarda Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Dualarımız sizinle...

Yorumlar doğru :KK9: bende 19. Haftada hissettim zorla yani anlaşılmıyor

Bulantınin azalmasına sevindim benimde 13. Haftada bitmişti
Hadi bakalım belki olunca yaz oldumu sağlıklı ve hayır bir evlâd olsun inşallah

Hazırlıklar tamamlandı cantamiz hazır bekliyoruz doğumu
Tabiki canım yazarım mutlaka Rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ve sağlıklı bir evlat etsin miniğini

Back