- Konu Sahibi akideciknane
- #63.401
Merhaba hanımlar ben 39 yasında yım. Ocak ayında 40 yasımda olacagım. 3 yıllık evliyim. 3 dogal hamilelik oldu üçünüde kaybettim. Yasayan cocugum yok. Ben düşündüm tüp bebek için yas sınırı var bu yasın uzatılması için Cimer e yazacağım.dogal yolla hamile kalmadan sıkıntı yok ama olmuyor kalpleri duruyor tüp bebekte emriyolarin genetiğine bakılıyor sanırım. Enezından saglıklı olanlar transfer edilir. Maddi durumu karsılayacak durumda olmayanlar için benim gibi saglık bakanlığının yas sınırını uzatmasını isteyeceğim. İleri yaslarda hamile kalmak zaman alıyor yasımız zaten geciyor yanlış anlamayın lütfen 60 yasımıza kadar yasayabilsek çok iyi hersey hormonlu dogal ortamda yasayamıyoruz,cogu kişi kanser le mücadele ediyor. Cocogumuz olsa bile bize en cok ihtiyacı dönemlerinde yanında olamayacağız. Allah herkese saglıklı uzun ömürler versin. Erken yasta evlenmek nasip olmadı kısmet diyelim. Bana destek olursanız sevinirim tek kişinin yazması Baska bircok kişinin yazması daha Baska olur. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın bu yazıyı Baska konularda gönderecegim insallah bir sonuc alırız.mevlam kucaklarımızı bos bırakmasın evlerimiz cocuk sesleriyle yankılansın inisAllah