Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız yumurta takibi veya iyi bir merkezde tüp bebek düşünebilirsiniz yumurta oldukça umut vardır

Merhaba arkadaşım nasıl geçti opu inşallah güzel haberlerini alırız

Öncelikle o iğneleri kullanmış biri olarak neler yasadiginizi tahmin ediyorum
İğne dönemi zorlu yağlı olduğu için gerek vurulurken gerek sonrasında topaklanma çok zorluyor sıcak su torbası koyun ve eşiniz avucunun içi ile olsun ne kadar dagilirsa sizin için daha kolay geçer bu iğne süreci
Transfer sonrası kendinizi mutlu edecek şeylerle uğraşın komik videolar izleyin bol bol derin nefes alın bol bol su için şu rahim kasılmalarını azaltıyor ve tutunmayı kolaylastırıyor
Protein ağırlıklı beslenin hergun bir yumurta mutlaka yeyin badem avakado ceviz yeyin
Devamlı yatmayın evin içinde yürüyün balkona çıkın derin derin nefes alın
Ben dördüncü günden sonra apartman çevresinde yavaş adımlar ile 15 -20 dk yürüyüş yaptım çok iyi gelmişti devamlı eve kapanmak sıkıcı olabiliyor
Güzel haberlerini bekliyorum canım

Transfer oldu mu canım güzel düşün güzel olsun ben dahil bir çok arkadaş 5. Gün embriyosu göremiyoruz maşallah senin 6. Gün embriyosu var inşallah güzel haberlerini alırız canım

Çok teşekkürler .Her gelişmeyi mutlaka yazacağım.

Bu arada sizin de bebişinize kavuşmanıza az kalmış sanırım. Allah bir an önce sağlık ve sıhhatle kavuştursun inşallah birbirinize.

Hıc böyle birsey duymadım.yanlıs gereksiz bir bilgi bence.bizim dr.lar niye böyle demedi madem.progestan igne bende kullandım.o kadar etkili bir igne ki doktorunun dedikleri ile ilgisi yok.jel de ise benim de akintı olmustu arkadaşların dedigini dikkate alirsıniz.başarılar...ilk 3 denemede olma şansı % 70 80diye okuyorum..ki dogru.
ins. Bu denemende olur durumunda çook iyi.herkesin ilki tutmuyor bunun için 2. Denemende umutlu olun.

Bu igneyi sağlık merkezinde hemsire yapıyor.bana merkezim popoda igne yeri icin jel vermisti o jelle gunde iki mi uc kez mi masaj demisti :))) dr.unu bende anlamadım.

Son düzenleme:
Maşallah o kadar kaliteli yani maşallah size. çok şanslısinız bu arada... tebrikler canım

Son düzenleme:
Sıcak ped mantiklı ama

Dhea kullananlara sormak istiyorum illa kullanılan bir türü var mı? Puritans pride DHEA 25mg, Swanson Dhea 25, Biosteron Dhea 25mg, bu 3ü aynı şeyler mi acaba?
bir doktor biosteron önermiyorum, kist yapar demişti, size söyleyen doktor oldu mu? aslında başka başlıklarda, bir arkadaş kist yaptığını yazmış, bu şekilde etkilenen var mı merak ettim?

Amh yazmışım ama e2 olacaktı o, amh değil. O kadar sinirliydim ki o zaman. Uğraşarak bir yumurta oluşturduk ve o kadar inançsızdı ki doktorum onu da toplayamadan çatlama aşamasına geldiğini toplamak için geç olduğunu kendimizin denememizi söyledi. Hayırlısı..

Hayırlı olsun işallah benim tavsiyem çok hareketsiz kalma iki gün dinlen sonrasında ağır işler yapma ama rahat ol ben eşimle dışarı çıkmıştım arabayla gezdik evde sürekli uzanmadım ve stres ten uzak dur hakkında hayırlısı olsun inşallah

Saol canım iyiyim çok şükür bulantılar hafifledi iki gündür işallah bitecek diye umutluyum haftaya gidip cinsiyet öğrenicez işallah son Gittiğimizde göstermedi :) sen hazırlıkları tamamladınmı az kaldı maşallah

Ben biesteronu koca 2.5 yıl kullandım.vücudum sağlam sanırım birsey olmadı.en son tüp bebekle bıraktığımda dr.um kıllanma yapar dedi sure uzun olmuş ya ondan.bende olmadı.vucudumda lazerle tüyler alındiğından o da yoktu.bekar olduğum icin evlenip tedavi görene kadar ictim.1 yil icilebilir aslında, benim fazla oldu ama dr icebilirsin demişti.deha yı ise bende tam anlamamıstım o da aynı sanki

Kliniğin adını yazar mısınız,en azından özel mesaj olarak

Bulantınin azalmasına sevindim benimde 13. Haftada bitmişti
Hadi bakalım belki olunca yaz oldumu sağlıklı ve hayır bir evlâd olsun inşallah

Hazırlıklar tamamlandı cantamiz hazır bekliyoruz doğumu

Gebeliginiz hayirli olsun, imom vitamini kac ay kullandiniz,baska bitkisel birseyler kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…