Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O günden sonra geçti ama bazen sağ da ve solda ağrılar hissettim. Bugün adet oldum 3.gün bir kadın doğumcuya gidip baktıracağım. Yarından itibarende arı sütüne başlıycam. Inşallah yazmak nasip olur.

Canım hayırlı olsun hamileligin.Saģlıkla al kucağına..dr kimdi.Yumurta kalitesi icin yaptığın bir şey varmıydı? Kaç yumartan oluyordu.Tedavin ne kadar sürdü? Ayy ne çok soru sordum.

Bence çok yerinde sordun. Bu kadar düşük Amh ile nasıl bir tedavi izlendi merak ediyoruz haliyle.

Merhaba Herkese,
araniza yeni katildim. 42 yasindayim ikinci tup bebek deneyeceğiz. Ilkinde 5 yumurtadan 3 tane embriyo oluşmuştu. 3 unu de koydular ama sonuc negatif cikti. Söyle ki progesterone igneleri bana çok ağır geldi yürüyemez ve yataktan yada koltuktan tek basıma kalkamadım, kalkarkende cok zorlandim bir sure sonra iğneyi birakip vaginal jele geçtik dr un tavsiyesiyle tabiki. Sonuc negatif cikinca dr progesterone gogus arana koyup yapmalıydın ve sonrasında sıcak su torbası koysaydın gibi laflar etti is isten geçtikten sonra. Neyse dun yine yumurtalarım toplandı 6 dan 5 tanesi embriyoya dönüşmüş ve cumartesi transfer yapılacak. Sizce nelere dikkat edeyim tavsiyeleriniz var mi?

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım yeni denemenizde başarıya ulaşır bebeklerinize kavuşursunuz.

Progestron jelle alakalı Dr ne demek istemiş anlamadım. Ancak Progestron jeli sıktıktan sonra elizle sıkmaya devam ederek çıkarmanız gerekiyor aksi takdırde sıkılan ilaç tüpe geri vakumlanıyor. Bunun dışında jeli kullandıktan hemen sonra 20 dk yürüyüş yaparsanız en verimli emilim gerçekleşiyor yürümezseniz vücut bunu emilim yapamıyormuş. Ben bu şekilde kullandım ve çok da rahat ettim ne dışarı aktı ne de etkisiz kaldı. Dikkat etmeniz gereken çok fazla şey yok aslında fazla yorulmamak baharatlı yememek ve gazlı içecek içmemek dışında. sürekli yatmak iyi değil arada kalkıp yürümek dolaşım sistemini hareketlendirir .

Sanirim ben eksik anlatmisim, progesterone iğnesi yağlı olduğu icin birazcık göğüs aranda vücut isisiyla istip iğneyi öyle yapmaliydiniz popodan, daha sonra da vucuda yayılması icin sıcak ped koymaliydiniz dedi. Dr iğnenin jele gore daha faydalı olacagini düşünüyor ama bunu sonuc negatif ciktiktan sonra söyledi.

BEn hiç iğne kullanmadım ancak benim Dr.um BAhçeci kliniğinden Güvenç Karlıkaya iğnenin de jelinde aynı etkiye sahip olduğunu jelle bir sıkıntım yoksa jelin daha kolay olduğunu söyledi. Dediğim gibi hiç bir sıkıntı yaşamadım Ama iğne kullananların hepsi aynı ağrılardan şikayet ediyor. Sanırım jellin belki biraz akması dışında kullanımı daha kolay üstelik etkisi de aynı

Çok teşekkür ederim bu gece progesterone iğneye baslayacagim, eğer iğnelerden şikayet edersem jelim de var kullandıktan sonra 20 dk yürüyüş yapmamistim bunu akılda tutacağım.

Maşallahh Allah tamamaına erdirsin. Tup bebek surecinde ek olarak yumurta kalitesi icin yaptıģınız bişeyler oldumu.

Canim seninde mi yumurta kalite sorunu var. Arı sutü dısında ne kullanıyorsun başka.Ne yapacağımı bilemiyorum.Yumurtamı nasil kaliteli hale getirmekle meşgulüm..Rabbim bu yolda emek verenlere ve anneligi hak edenlere nasip etsin insallh..

Maşallahh Allah tamamaına erdirsin. Tup bebek surecinde ek olarak yumurta kalitesi icin yaptıģınız bişeyler oldumu.
Hayır. Sadece Dr.mun verdiği İmom ismindeki vitamini kullandım. Yumurtalarım yaşıma rağmen çok kaliteli çıkmış. Embriyoların kalitesi için en iyi kalite demişlerdi. Ancak eşim sayı ve morfoloji problemi olduğundan baya bir klomen e vitamini selenyum ve çinko kullandı

Yumurta kalitei için arı sütünün dışında keçi boynuzu da öneriliyor. Üstelik bunu sadece forumlarda sizin benim gibi insanlardan değil MArmara Üniversitesinin Tüb bebek bölümündeki hemşirelerden duydum. Erkek olsun bayan olsun keçiboynuzu kürlerinin gerçekten büyük etkisi olduğunu söylemişlerdi.

Tesekkur ederim cvp icin..kalitesiz yumurtayla ugraşiyorum..Rabbim bir seyi vesile etse bizde hamile kalsak keske...Masallah diyelim sanada..Kucağınada almaýı rabbim nasip etsin insallh.

transferden test sonucuna kadar olan donemi nasıl gecirdiniz, yatarak ve evin icinde hafif aktiflik mi yoksa normal hayatınıza devam ettinizmi? Ben birincisinde normal hayatıma devam etmiştim. Malum her seyi suçluyoruz ah şöyle yapsaydım gibilerinden. Yeniyim ya yanlış postun altına yazdım sanırım

evet yeni dogum yapan arkadaşımda bana transferden sonra kesinlikle tüket dedi ama amerikada sadece pekmezini buldum sanırım tozu iyiymiş.

Tesekkur ederim cvp icin..kalitesiz yumurtayla ugraşiyorum..Rabbim bir seyi vesile etse bizde hamile kalsak keske...Masallah diyelim sanada..Kucağınada almaýı rabbim nasip etsin insallh.
Şöyle söyleyeyim sakın umudunu kesme bu forumdaydı sanırım bir topikte bir bayanın hikayesini okumuştum bilmem kaç ay uğraşmışlardı hep tek ve boş yumurtaymış sonra o da Güvenç Beye gitmiş ve 1 gün tek yumurta yakalamışlar ama düşük kalite . 2 . gün embriyosu olarak tranfer edilmiş ve bingooo... Kzızını kucağına almıştı :))) BEn bu hikayeden çok etkilenip Bahçecide Güvenç Beyle konuşmaya gitmiştim. 2 Dr bana olmaz seni tüp bebek merkezleri dahi kabul etmez dedikleri halde. Ama şimdi onlara inat 5 haftalık hamileyim ve hiç de dedikleri gibi değilmiş.Samimi söylüyorum burada umutsuz olmamak kesinlikle pes etmemek gerekiyor.

Siz hangi kliniğe gidiyorsunuz? Bahçeciyi denediniz mi?

HAyır tam aksi çok yorulmamak kaydıyla günlük hayatıma devam ettim . Sürekli yatmak iyi değil. Kan dolaşımı yavaşlar bu da iyi değil

Öyle sanırım. Daha ilk defa arı sütü kullanıcam. Multivitamin ve omega 3 Birde.

Arkadaşım mucizene 41 kere maşallah bu sayfada son dönemde o kadar güzel haberler aliyoruzki ileri yaş gebeliği isteyen bir çok arkadaşa umut oluyoruz buna eminim inşallah güzel haberlerini almaya devam edeceğiz 10 Aralık senin için bayram olsun inşallah bize gelişmeleri yazmaya devam et lütfen
Rabbim hayırlısi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…