- Emoji Skoru
- 423
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.021
Çok güzel haber :) Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ..10. Gun değerim 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Ayy çok mutlu oldum o kadar emek verdin çok şükür Rabbime hep güzel haberlerini alalım Allah tamamına erdirsin inşallah10. Gun değerim 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Çooooooook sevindim masallah size10. Gun değerim 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Çok şükür. AminAyy çok mutlu oldum o kadar emek verdin çok şükür Rabbime hep güzel haberlerini alalım Allah tamamına erdirsin inşallah
Hamiş sayısı artıyor sayfada ben @Canım AzramAvalon80 hayatguzel2015 C Cekirdek32 E elevasyon Sare asmin ve şimdi sen 8. Hamis oldun maşallah maşallah
Teşekkür ederimÇooooooook sevindim masallah sizebebegimiz sağlıkla gelsin hamileler masallah artiyor.foxi de cok çaba gösterdi emegini aldi
AminnTeşekkür ederim
Allah herkese hayirli haberler nasip etsin. Emeklerimizin karşılığı bebeklerimiz saglikla gelsin insallah
Gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşşallah10. Gun değerim 190 çıktı kizlar. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşşallah
Teşekkür ederim
Allah herkese hayirli haberler nasip etsin. Emeklerimizin karşılığı bebeklerimiz saglikla gelsin insallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım tüm çocukları korusun. Çok sevindimAmi
Amiin cok teşekkür ederim
Inşallah canim
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım tüm çocukları korusun. Çok sevindim
Canım sen ne yaptın kalp atışını duydunuz mu.Gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşşallah
Harika bir haber canım darısı kese ve kalp atışına gelismeleri yaz oldu muKizlar degerim katlanmış cok şükür
Amin. Yazarim tabiHarika bir haber canım darısı kese ve kalp atışına gelismeleri yaz oldu mu
Gözün aydın canım
Maşallah, hep böyle devam etsin inşallah. Kesesini kalp atışını da sağlıkla görürsün canım.Kizlar degerim katlanmış cok şükür
Benim ilk dememde bir yumurtam oldu o da tutmadı. Doktorum çok ümit vermemeye çalışıyor. Hatta olmayacakmış gibi konuşuyor. Bu ilacı iki ay içecekmişim. Havuç incir kürü yaptım ama pek işe yaramadı sanırım
Amin canin cok sagolMaşallah, hep böyle devam etsin inşallah. Kesesini kalp atışını da sağlıkla görürsün canım.
Gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar degerim katlanmış cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?