- Konu Sahibi akideciknane
-
- #63.001
Beceremedim. Telefon diye mi olmuyor acaba
Hayir taze transfer. Bi denicem gondermeyi bakim
Amin insallah canim. Sevinemiyorum bi türlü. Kan testi yapmadan da inanamiycam galiba. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin insallah. Ben dahil burdaki tum arkadaşlarımın dualari kabul olsun. Yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alalim hayırlısıylaFoto büyüktür önemli değil senin adına çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah
Bugun transferin 8. Gunu 5. Gün embriyosu. az once test yaptim hayalet cizgi gordum. Gercek mi acaba
P pillar canım benim arkadaşım da amh düşük tü bu anlamda acıbadem birazdaha önde gidiyor sanırım çünkü tedavi öncesi bitkisel ilaçlar kullandırdı Bülent traş yumurta sayısı artsın diye, şimdi dört embriyosu oldu maşallah bi ay sonra transferi var, memorial ben orda tedavi oldum çok iyi bir merkez ama sadece hormon ilaçlarıyla yapıyolar tedaviyi bu da düşük rezervde biraz sıkıntı oluyor tabi benimki sadece öneri bi araştır istesen
F Foxi cok tebrik ederim ins hamilesindir erken gun testi ile yaptiysan çizgi çıkar hafifce . Ins sizlerde çok mutlu olursunuz bebeklerinizi kucağınıza alıp.yeterince başka dertler var bu, hayatın göz aydını kısmı :)Amin insallah canim. Sevinemiyorum bi türlü. Kan testi yapmadan da inanamiycam galiba. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin insallah. Ben dahil burdaki tum arkadaşlarımın dualari kabul olsun. Yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alalim hayırlısıyla
Cok teşekkür ederim. Merkezle görüştüm kan testini özellikle yarin yapmami istediler.
Evet erken gebelik testiyle cok daha koyu cizgi çikar gözün aydın olsun var bu gebelik . Çünkü dedigin testlerde henüz net çıkmıyorduCok teşekkür ederim. Merkezle görüştüm kan testini özellikle yarin yapmami istediler.
Normal gebelik testleriydi yaptıklarım. Erken gebelik testleri degil. Onlarda belki daha koyu çıkardı bilemiyorum.
Hala inanamıyorum. Cok sevinemedim bile.... Inşallah her şey yolunda gider. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin...
Kanda 9. Gün çıkar ki :)Cok teşekkür ederim. Merkezle görüştüm kan testini özellikle yarin yapmami istediler.
Normal gebelik testleriydi yaptıklarım. Erken gebelik testleri degil. Onlarda belki daha koyu çıkardı bilemiyorum.
Hala inanamıyorum. Cok sevinemedim bile.... Inşallah her şey yolunda gider. Rabbim kimsenin emeklerini bosa vermesin...
Merhaba aynı ilacı ben de kullanıyorum yaklaşık iki aydır ve aynı yaştayız. Fsh yüksek amh düşük ,yaşa bağlı tabii. Sadece bu ilaçları içip bekliyorum 2 aydır fsh düşsün diye. Başka hiçbir tedavi yok. Sizin doktorunuzun önerileri oldu mu başka? Aylarca ilaç içip bekliycek kadar zamanımız yok zira. Sanırım doktorumu değiştircem. Yumurtam bile yok.Merhaba, bu başlığı görünce ve bebek sahibi olanları okuyunca çok mutlu oldum. Zira 43 yaşıma girdim ve henüz bebeğim yok. Bir transfer yapıldı, tutmadı. Dün doktora gittim. Şansınız yaş itibariyle çok değil dedi. Allahım ol desin yeter ki... Impryl adında vitamin verdi. Mitokondri düzeyinde iyileştirici etkisi var dedi. Kısmet bakalım. İçimde hep bir pollyanna var. Umarım küsmez. Burada yazan arkadaşlar yaşlarını yazmamışlar. Bir de onu görseydim daha umutlu olurdum. Var mı benim yaşımda olan ?
Benim ilk dememde bir yumurtam oldu o da tutmadı. Doktorum çok ümit vermemeye çalışıyor. Hatta olmayacakmış gibi konuşuyor. Bu ilacı iki ay içecekmişim. Havuç incir kürü yaptım ama pek işe yaramadı sanırımMerhaba aynı ilacı ben de kullanıyorum yaklaşık iki aydır ve aynı yaştayız. Fsh yüksek amh düşük ,yaşa bağlı tabii. Sadece bu ilaçları içip bekliyorum 2 aydır fsh düşsün diye. Başka hiçbir tedavi yok. Sizin doktorunuzun önerileri oldu mu başka? Aylarca ilaç içip bekliycek kadar zamanımız yok zira. Sanırım doktorumu değiştircem. Yumurtam bile yok.
Haklısın ama oyle istedilerKanda 9. Gün çıkar ki :)
Sağol, çok teşekkür ederim . Yarın sende kalp seslerini duyarsın inşallah ve Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah ( hepimizinkini :)Çok saol canım, bugün dahiliye gittim bi sürü ilaç yazdı bunları mutlaka kullan zararı olmaz dedi, içim rahat etmedi tüp bebek doktırumu aradım ilaçları söyledim hayır kullanma dedi bol su iç dinlen dedi, iyiki sormuşum, cumartesiye randevu aldım bakalım işallah duyarım kalp atışını :) E elevasyon canım hayırlı olsun bebişinin ilk yaşam belirtisi kalp sesini duymuşsyn darısı bize işallah
Hayırlısı olsun, inşallah yarın güzel haberler alırsınız.. Normal gebelik testinde 2. Çizgi çıktıysa pozitiftir diye düşünüyorumCok teşekkür ederim. Merkezle görüştüm kan testini özellikle yarin yapmami istediler.
Cok teşekkür ederim insallahHayırlısı olsun, inşallah yarın güzel haberler alırsınız.. Normal gebelik testinde 2. Çizgi çıktıysa pozitiftir diye düşünüyorum
Yarın mi test yaptiracaksinCok teşekkür ederim insallah
Evet test günüm bugunYarın mi test yaptiracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?