- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #62.961
E
elevasyon
Dr gittin mi canım kalp atisi için
Sare asmin
nasıl oldun canım
![Sare asmin](/data/avatars/s/892/892384.jpg?1537020837)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım.geçen yıl kasımda 6 haftalık kürtaj olmuştum.bu hiç tutmadı.yoruldum artık.kendiliğinden olursa olur.hiç ümidim yok ya.o sürpriz bana vurmaz.Çok üzüldüm hiç çocuğun yok mu canım
Bir daha denemeyeceksin sanırım
öğleden sonra saat 3 gibi randevumuz var. Çook heyecanlı ve stresliyim . Hem merak ediyorum , hemde gitmek istemiyorum. Korkunun ecele faydası yok. Hayırlısı ...E elevasyon Dr gittin mi canım kalp atisi için
Sare asmin nasıl oldun canım
Bende tüp bebekten sonra hamile kaldım biokimyasal gebelik oldu şimdi 7 aylık kızım var yaşımda 42 kaç kez denediniz arı sütü polen kullanırsanız folikülleri çogaltıyor ve kalitesini artırıyor faydasını görürsünüz önce bir yol haritası çizin ne kadar süre beklersiniz bu sürede alternatif ne yapabilirsinizArkadaşlar haziran ve temmuzda iki yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal olan tedavim olmuştu. 39 yaşındayım. Sonrasında iki ay doğal yoldan deneyip bekleyelim dedik. Hani diyorlar ya ilaçtan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye ama olmadı. Bu ay aptalca bir ümit vardı içimde ama bugün adetle beraber duvara çarpmış gibi oldum yine. İki yıldır kalamıyorsam şimdi neden kalabileceğimi düşündüm bilmiyorum.
Ekim'de tüp bebeğe başlama planımız vardı ama şu an korkuyorum. Bu yumurta rezerviyle olmayacağından emin gibiyim. Zaten 1-2 yumurtadan fazla çıkmayacak. Olanların da durumu malum, geçen iki sefer hiç olgun çıkmadı. Ekim'de bir de arkadaşlarla 3 günlük Kıbrıs'a gideceğim. Gidip orada donör için bir görüşsem mi diye düşünüyorum. Sonra kendi yumurtalarımdan vazgeçmeyeyim diyorum. Aklım çok karıştı.
Bir akıl veren olursa sevinirim.
Bende tüp bebekten sonra hamile kaldım biokimyasal gebelik oldu şimdi 7 aylık kızım var yaşımda 42 kaç kez denediniz arı sütü polen kullanırsanız folikülleri çogaltıyor ve kalitesini artırıyor faydasını görürsünüz önce bir yol haritası çizin ne kadar süre beklersiniz bu sürede alternatif ne yapabilirsiniz
Bence donör düşünmen için çok erken 39 yaş. 1 2 yumurta deyip geçme kalitelerini arttırmak için arı sütü polen vs dene bize lazım olan zaten bir yumurta benim opuda 3 yumurta toplanmıştı. 2 si transfer edildi biri tuttu mesela nasip. Rabbim inşallah hayırlı bebişler nasip etsin cnmArkadaşlar haziran ve temmuzda iki yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal olan tedavim olmuştu. 39 yaşındayım. Sonrasında iki ay doğal yoldan deneyip bekleyelim dedik. Hani diyorlar ya ilaçtan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye ama olmadı. Bu ay aptalca bir ümit vardı içimde ama bugün adetle beraber duvara çarpmış gibi oldum yine. İki yıldır kalamıyorsam şimdi neden kalabileceğimi düşündüm bilmiyorum.
Ekim'de tüp bebeğe başlama planımız vardı ama şu an korkuyorum. Bu yumurta rezerviyle olmayacağından emin gibiyim. Zaten 1-2 yumurtadan fazla çıkmayacak. Olanların da durumu malum, geçen iki sefer hiç olgun çıkmadı. Ekim'de bir de arkadaşlarla 3 günlük Kıbrıs'a gideceğim. Gidip orada donör için bir görüşsem mi diye düşünüyorum. Sonra kendi yumurtalarımdan vazgeçmeyeyim diyorum. Aklım çok karıştı.
Arkadaşlar haziran ve temmuzda iki yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal olan tedavim olmuştu. 39 yaşındayım. Sonrasında iki ay doğal yoldan deneyip bekleyelim dedik. Hani diyorlar ya ilaçtan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye ama olmadı. Bu ay aptalca bir ümit vardı içimde ama bugün adetle beraber duvara çarpmış gibi oldum yine. İki yıldır kalamıyorsam şimdi neden kalabileceğimi düşündüm bilmiyorum.
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsun canım, çok üzüldüm, nerede denedin bilmiyorum ama son bir umut İstanbul, memorial Şişli hastanesi veya acıbadem Bülent traşa bi gitsen bu işin piri bu iki hastane tabi şuan ki psikolojini çok iyi anlıyorum dört kez denemiş biri olarak, işallah Rabbim hakında hayırlısını versin.5.denememde negatif.yaş oldu 44sanırım buraya kadar...
Çok saol canım, hala aynıyım heryerim sızlıyor nasıl bukadar hasta olmayı becerdim şu dönemde, kendimi tebrik ediyorum gerçekten yarında geçmezse gidicem doktora heralde, ilaç kullanmak istemiyorum ama, böylede daha zararlı olursa diye korkuyorumE elevasyon Dr gittin mi canım kalp atisi için
Sare asmin nasıl oldun canım
Geçmiş olsun, yinede doktora gitmekte fayda var diye düşünüyorumÇok saol canım, hala aynıyım heryerim sızlıyor nasıl bukadar hasta olmayı becerdim şu dönemde, kendimi tebrik ediyorum gerçekten yarında geçmezse gidicem doktora heralde, ilaç kullanmak istemiyorum ama, böylede daha zararlı olursa diye korkuyorum![]()
Pillar amh rezervin ne cıkmistı.konuyu doktorunla görüşmelisin o cevabi kesinlikle açik sekilde söyleyecektir.bir arkadaşima bahcecide donasyon dedi.ama önce kız hocaya sordu ben düşünuyorum ne dersiniz diye.dr. uzerine atladi bence de donasyon dedi dr.lar söylemiyor sanırim hastanın sormasini bekliyor.o arkadaşım kıbrista ilk denemede hamile zaten giderken emindi hamile olacağına 9 10 tane 5. Gun embriyosu vardı donörü cok iyiydi.bence doktoruna durumunu sormalısin.sonra maddi defteri önüne koyup bir bak.yaşın genç bende donör demek istemem ama yumurtam kalitesiz vs diyorsun.kendinden bebegin olursa en cok ben sevinirim ama kibrisa gitmisken bir görüş.bu iste hersey saçma, niyet meselesi 39 unda olmaz 43 unde anne olursun :) 5 deneme yapmadanda bittim deme ama dr ne diyecek.genelde 5. Denemede cocugumuz oldu sonuçta :) 6. Denemeyi de kibrista yapabileceksen yumurta kalitene de güvenebilirsen dene.ama harcadiğin paraları sonra çok arayacaksin :) yumurta kalitene güvenmiyorsan donasyon iyi bir çözüm.bebisine eninde sonunda kavusacağına inaniyorum sende inan.herkesin 43 de çocuğu olurda diyemem kimse kusura bakmasin dogal yoldan bende kendime hic inanmadim.arkadaşım 42 de doğal yoldan hamile kaldi hiç üzerime alınmadım.kendini iyi tanımak gerekiyor :) 3-4 doktor gezdim evlen tüp bebek dediler inanmak lazım söylenene Rabbim imtihanimizı kolaylaştirsin sare asmin dogru demişArkadaşlar haziran ve temmuzda iki yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal olan tedavim olmuştu. 39 yaşındayım. Sonrasında iki ay doğal yoldan deneyip bekleyelim dedik. Hani diyorlar ya ilaçtan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye ama olmadı. Bu ay aptalca bir ümit vardı içimde ama bugün adetle beraber duvara çarpmış gibi oldum yine. İki yıldır kalamıyorsam şimdi neden kalabileceğimi düşündüm bilmiyorum.
Çok sevindim masallahBugün muayenemde, kalp seslerini duyduk çok şükür, fakat embriyo 5 gün geriden geliyormuş. Bu durum normalde olabilirmiş, sorunda olabilirmiş. Bilemiyorum Endişem devam ediyor. Hiç rahat değilimbir sonraki muayene ye kadar ne yapacağım bilmiyorum...
Bence donör düşünmen için çok erken 39 yaş. 1 2 yumurta deyip geçme kalitelerini arttırmak için arı sütü polen vs dene bize lazım olan zaten bir yumurta benim opuda 3 yumurta toplanmıştı. 2 si transfer edildi biri tuttu mesela nasip. Rabbim inşallah hayırlı bebişler nasip etsin cnm
Ben de 39 yaşındayım, 8. Denenemin kan sonucunu bu sabah aldım ve hamileyim. Profilimde mesajlar bölümünden okuyabilirsiniz sürecimi. Özetle şunu diyim benim her denemede 10-18 arası yumurta toplandığı halde hiçbiri ngs’de sağlıklı çıkmadı, transferlerim iptal oldu. Son denememde 2 sağlıklı embriyo oluştu mucize gibi. Bu sefer mini tüp bebek yaptık. Paranız varsa tekrar deneyin derim. Şeker, sigara ve karbonhitrattan uzak durun. Embriyo oluşursa ngs’ye gönderin. Sevgiler..
Pillar amh rezervin ne cıkmistı.konuyu doktorunla görüşmelisin o cevabi kesinlikle açik sekilde söyleyecektir.bir arkadaşima bahcecide donasyon dedi.ama önce kız hocaya sordu ben düşünuyorum ne dersiniz diye.dr. uzerine atladi bence de donasyon dedi dr.lar söylemiyor sanırim hastanın sormasini bekliyor.o arkadaşım kıbrista ilk denemede hamile zaten giderken emindi hamile olacağına 9 10 tane 5. Gun embriyosu vardı donörü cok iyiydi.bence doktoruna durumunu sormalısin.sonra maddi defteri önüne koyup bir bak.yaşın genç bende donör demek istemem ama yumurtam kalitesiz vs diyorsun.kendinden bebegin olursa en cok ben sevinirim ama kibrisa gitmisken bir görüş.bu iste hersey saçma, niyet meselesi 39 unda olmaz 43 unde anne olursun :) 5 deneme yapmadanda bittim deme ama dr ne diyecek.genelde 5. Denemede cocugumuz oldu sonuçta :) 6. Denemeyi de kibrista yapabileceksen yumurta kalitene de güvenebilirsen dene.ama harcadiğin paraları sonra çok arayacaksin :) yumurta kalitene güvenmiyorsan donasyon iyi bir çözüm.bebisine eninde sonunda kavusacağına inaniyorum sende inan.herkesin 43 de çocuğu olurda diyemem kimse kusura bakmasin dogal yoldan bende kendime hic inanmadim.arkadaşım 42 de doğal yoldan hamile kaldi hiç üzerime alınmadım.kendini iyi tanımak gerekiyor :) 3-4 doktor gezdim evlen tüp bebek dediler inanmak lazım söylenene Rabbim imtihanimizı kolaylaştirsin sare asmin dogru demiş
Çok şükür bin şükür kalp atışını da duydun biraz pozitif olmayı denesen belji ömrün boyunca yasayacayacagin tek gebeliğin tadını çıkarmak yerine kendini üzüyorsun mucize bebis o artık embriyo değil :)) geç döllenme olmuş olabilir sonradan açığı kapatır merak etme kuzuBugün muayenemde, kalp seslerini duyduk çok şükür, fakat embriyo 5 gün geriden geliyormuş. Bu durum normalde olabilirmiş, sorunda olabilirmiş. Bilemiyorum Endişem devam ediyor. Hiç rahat değilimbir sonraki muayene ye kadar ne yapacağım bilmiyorum...
Yazdıklarınızı okudum gerçekten zor bir karar hep aynı merkezde mi denediniz tüp Bebek tedavisiniKeşke sizin kadar yumurta çıkarabilseydim, o zaman iyisini bulana kadar denerdim ama yumurta rezervim bitik ne yazık ki. O yüzden iyi yumurta bulma ihtimalim çok düşük. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Tekrar geçmiş olsun canım kadın doğum uzmanina sormadan diğer Dr verdiği ilaçları kullanma oldumu ne zaman Dr gidiyorsun E elevasyon pıt pıtlari duydu darısı sana olsunÇok saol canım, hala aynıyım heryerim sızlıyor nasıl bukadar hasta olmayı becerdim şu dönemde, kendimi tebrik ediyorum gerçekten yarında geçmezse gidicem doktora heralde, ilaç kullanmak istemiyorum ama, böylede daha zararlı olursa diye korkuyorum![]()