• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nifti testi veya amniyosentez gibi birşey yaptırmışmıydınız acaba

Ben ikili test sonucum biraz riskli çıkınca bu pazartesi sabahı amniyosentez yaptırdım. Fish sonucunu bu akşam 18 gibi DR a gidip öğrenicem. Sorular var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim...

Evet canım haklısın bana da garip geldi bu kadar uzun süre bekletmeleri, ama, bi oluruna bırakayım dedim herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim, bi hafta cık daha sabredeyim artık diyorum :)
Belki de böylesi daha iyidir. Gidince hem kalp atışı hem embriyo hepsi bir arada görülür. Strese gerek kalmaz.. hayırlısı..

sağolun gerçi embriyoya genetik de bakılmıştı ama içim rahat etsin diye prena testini yaptırdım. 7 hastalığa bakıldı, çok şükür iyi geldi
Maşallah, zaten embriyo genetik bakılmışsa sorun olmaz sanırım. .. ben olsam başka test bile yaptırmazdım :)

Ben ikili test sonucum biraz riskli çıkınca bu pazartesi sabahı amniyosentez yaptırdım. Fish sonucunu bu akşam 18 gibi DR a gidip öğrenicem. Sorular var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim...
Cevap için teşekkürler, benim daha çok yeni gebelik. Sağlıkla ilerlerse inşallah, sizin haftanıza gelirsem size sorularım olacak.. sizinde sonuçlar iyi çıkar inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi:)

merhaba arkadaşlar, yeni hamişlerimiz ve hamiş adaylarımız var ne güzel :) biz de 18. haftaya girdik şükür. 1 hafta önden gidiyor bizimkisi biraz. allahım tüm bekleyenlere nasip etsin, hamileliği devam eden arkadaşlara da sağlıklı gebelik ve doğum ve bebek nasip etsin... cinsiyeti öğrendik bu arada:) kız çok istemiştim, allahım gönlüme göre verdi şükürler olsun. 22. hafta detaylı ultrasona gireceğiz. bir sonraki randevumuz da iki haftaya, kızımı merak ediyorum, hamilelik de ayrı bir sabırla bekleyiş gerektiriyormuş, sabırlı olup herşeyin yolunda olduğuna kendini telkin etmek gerekliymiş. işte biz br sürü süreçten geçtiğimiz ve bebişimizi zor elde ettiğimiz için daha çok merak ediyor olabiliyoruz. iseyen herkesin bu süreci yaşamasını canı gönülden istiyorum.....@anneveoglusu sen de detaylı ultrasona girmişsindir herhalde, artık hareketleri de hissediyorsundur. nasıl gidiyor?
Maşallah sizde büyümüşsunuz canım sağlıkla gelsin kizçen inşallah
tüm dileklerine katılıyorum 2018 yılı dört anne ( sevil35 sevil35 gnowee gnowee Bebegimhadi Bebegimhadi drepsi76 drepsi76 ) ve dort beş hamiş çıkardı inşallah bu yıl sonuna kadar hamiş sayısı artar
Ben sen CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM E elevasyon Sare asmin Sare asmin Avalon80 Avalon80 şu anki hamisliklerimiz sağlıkla tamamlariz inşallah

Benim 22 haftada detaylı ultrason oldu onu da atlattık perinotolog yaptı
nifty tersten sonra bunu da sağlıkla geçmek çok rahatlattı Rabbime binlerce şükür darısı sana olsun

İkinci gebelik olduğu için 15. Haftadan beri hareketleri hissediyorum Rabbime binlerce şükür
Sende iki haftaya hissedersin ilk oğlumda 19+2 de hissetmistim
Öpüyorum seni Allah'a emanet olun kizcenle

Son düzenleme:
Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Maşallah, zaten embriyo genetik bakılmışsa sorun olmaz sanırım. .. ben olsam başka test bile yaptırmazdım :)
Benim tüp bebek Dr genetik yapılsa bile hamislikte nifty yaptırmamı istiyordu bu yuzden ben genetik yaptirmamistim

Maşallah sizde büyümüşsunuz canım sağlıkla gelsin kizçen inşallah
tüm dileklerine katılıyorum 2018 yılı dört anne ( sevil35 sevil35 gnowee gnowee Bebegimhadi Bebegimhadi drepsi76 drepsi76 ) ve dort beş hamiş çıkardı inşallah bu yıl sonuna kadar hamiş sayısı artar
Ben sen CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM E elevasyon Sare asmin Sare asmin Avalon80 Avalon80 şu anki hamisliklerimiz sağlıkla tamamlariz inşallah

Benim 22 haftada detaylı ultrason oldu onu da atlattık perinotolog yaptı
nifty tersten sonra bunu da sağlıkla geçmek çok rahatlattı Rabbime binlerce şükür darısı sana olsun

İkinci gebelik olduğu için 15. Haftadan beri hareketleri hissediyorum Rabbime binlerce şükür
Sende iki haftaya hissedersin ilk oğlumda 19+2 de hissetmistim
Öpüyorum seni Allah'a emanet olun kizcenle
inşaAllah amin cnim sağlıkla sihatle kucagimiza almayı nasib etsin Rabbim çok şükür sayisizca hamd şükürler olsun bugünlere))darisi tüm isteyenlere inşa.

Benim tüp bebek Dr genetik yapılsa bile hamislikte nifty yaptırmamı istiyordu bu yuzden ben genetik yaptirmamistim
Çok ilginç bir bilgi, ben genetik yapıldığında başka teste gerek yok sanıyordum. Demek ki genetiğe göndermek bile yetmiyormuş.. net bişeyler söylemek ne kadar zor

Çook sevindim, çok duygulandım.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız .. darısı da başımıza :)

Bundan sonra inşallah başka bişi çıkmadan bir an önce 34-35 haftaları görmek istiyorum. Sizin de; inşallah hiç bu aşamaları yaşamaya gerek kalmadan darısı başınıza canım :)

Doktorlar kızar heralde bitkisel tedavilere.

Kullanmayı düşünmüyorum şimdilik. Şu kist gitsin bir an önce. Geçen ay bayağı bir incir yedim. Mevsimi faydası da olur diye. Hem yumurtlama günüm 1 hafta sarktı. Hem de sanırım o kist yaptı.
Ben sizin görüşlerinize katılmıyorum canlar bitki çayları tedavi aşamasında kullanılmaz hayır otu sogan kuru vs.gibi arı sütü polen ve incirin hiçbir zararı yok ben mevsiminde bol bol incir yedim hata kurusunu tedavi aşamasında kur olarak yaptım yedim arı sütünün tedavi aşamasında hep kullandım düzenli altı ay bazen kist yüzünden tedavim iptal olsa bile ve sonuç şuan minisimnyanımda yatıyor cook şükür önce Allah'ın izniyle ben tavsiye ediyorum beş yıl mücadele aşamasında her şeyi denedim bana iyi gelmeyen hayıt ve soğan kürüdur arı sütü ve polen hücre yenileyici ozeligi var hiç bir yan etkisi yok..

Fish sonucu temiz çıktı Allahıma şükürler olsun. Ne ağladım ama ❤️ :dua:Muayene oldum su kaçağı da yokmuş. ❤️

Çok sevindim canım gözün aydın artık hamisligin tadını çıkar arkadaşım

Canım fish sonucundan anlıyorum ben eşimde taşıyıcılık olduğundan çok merak ettiğin birşey varsa bakabilirim istersen

Canım fish sonucundan anlıyorum ben eşimde taşıyıcılık olduğundan çok merak ettiğin birşey varsa bakabilirim istersen

Çok sağ ol. Aslında açık olarak yazıyor. "FISH (13,18,21,X,Y)-HIZLI ANÖPLOİDİ PANELİ Normal hibridizasyon paterni gözlenmiştir. Karyotip analizi sonucu sonradan verilecektir" diyor... Dr, testin devamında belki bir ihtimal farklı küçük rahatsızlıklar çıkabilir ama bu bakılan konular (13,18,21,X,Y) fish te temiz çıktıktan sonra, ilerleyen süreçte tersi çıkmaz dedi. son sonuçlar sanırım 10 gün sonra çıkacak.

Çok sağ ol. Aslında açık olarak yazıyor. "FISH (13,18,21,X,Y)-HIZLI ANÖPLOİDİ PANELİ Normal hibridizasyon paterni gözlenmiştir. Karyotip analizi sonucu sonradan verilecektir" diyor... Dr, testin devamında belki bir ihtimal farklı küçük rahatsızlıklar çıkabilir ama bu bakılan konular (13,18,21,X,Y) fish te temiz çıktıktan sonra, ilerleyen süreçte tersi çıkmaz dedi. son sonuçlar sanırım 10 gün sonra çıkacak.
Down anomali leri 13 18 21 . Kromozom larda oluyor cnm onlara bakıldığında
Maşallah cnm temiz sağlıklı uzun ömür versin Allah om

Back