- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.941
E elevasyon veSare asmin nasilsiniz arkadaşlar
Avalon80 alışverişe başladın mı
Allah bağışlasın. Hayırlı bereketli ömrü olsun yavrunuzun. Eşimden dolayı benim doğal yolla hamile kalmam ne yazık ki imkansız. Tüp bebek denemelerine devamAynı durumu bende geçen sene yaşadım tüp bebekle hamile kaldım beta hcg 9 la başladı yükseldi sonra düştü bir hafta sonra regli olmuştum o ayda doğal yolla hamile kaldım inşallah sizinde olur kızım 7 aylık
Doktorun çok iyiymiş. Benimki hiç rahatlatmıyor.
Allah hayırlısını versin, kısmet diyorum. Allah kısmet etmişse olur diyorum. Allah’a sığınıyorum, beni bir tek bu rahatlatıyor zaten.
teşekkür ederim ilgin için:) kontrol için gün sayıyorum, ama daha sakinledim diyebilirim ( yinede kendimi çok dinliyorum, yeni bir belirtim varmı veya belirtilerimde gerileme varmı diye:)E elevasyon veSare asmin nasilsiniz arkadaşlar
Rabbim isteyen herkesle birlikte sanada hayırlı sağlıklı bi melek nasip eder inşallah....Yıkılmadım ayaktayım:) ilk olumsuz transfer olayımdan sonra dr a gittim. Kasım ayında tekrar transfere başlayacağız. Dipsiz kuyu olan tüp bebekle ilgili meğer ben birşey bilmiyormuşum. Rahime çizik atmak ne demekse meğer bana oda yapılmış. Ne ara yapıldı bilmiyorum, belki miyom ameliyatımla birlikte yapılmıştır. Düşük nedeniyle tedaviyi genişletiyoruz. Bağışıklık aşısıyla sürece başlıyoruz. Hayırlısı olsun bakalım.Dualarınızda bana da yer verirsiniz değilmi
Saol canım iyiyim şükür bel ağrılarım ve ağzımda ki sevimsiz tadı saymazsak bi sıkıntımız yok şimdilik, siz ne durumdasınız, bu arada bugün dayanamadım jeli m bitmişti gittim doktora jeli yazdırdım bide muayene oldum çok şükür kese görüldü, 5+2dedi doktor bi sorun yok gibi şuan ama bakalım zaman ne gösterecek :)E elevasyon veSare asmin nasilsiniz arkadaşlar
Canım Rabbim yardımcınız olsun işallah bu sefer ikizlerinle dönersinYıkılmadım ayaktayım:) ilk olumsuz transfer olayımdan sonra dr a gittim. Kasım ayında tekrar transfere başlayacağız. Dipsiz kuyu olan tüp bebekle ilgili meğer ben birşey bilmiyormuşum. Rahime çizik atmak ne demekse meğer bana oda yapılmış. Ne ara yapıldı bilmiyorum, belki miyom ameliyatımla birlikte yapılmıştır. Düşük nedeniyle tedaviyi genişletiyoruz. Bağışıklık aşısıyla sürece başlıyoruz. Hayırlısı olsun bakalım.Dualarınızda bana da yer verirsiniz değilmi
teşekkür ederim ilgin için:) kontrol için gün sayıyorum, ama daha sakinledim diyebilirim ( yinede kendimi çok dinliyorum, yeni bir belirtim varmı veya belirtilerimde gerileme varmı diye:)
kabullendim herşey olacağına varıyor,bu beni sakinleştiren..Sare asmin i bende merak ediyorum, onun içinde benim içinde herşey yolunda gider inşallah.
sen nasılsın, gebelik nasıl gidiyor, az kaldı senin hayırlısıyla...
Yıkılmadım ayaktayım:) ilk olumsuz transfer olayımdan sonra dr a gittim. Kasım ayında tekrar transfere başlayacağız. Dipsiz kuyu olan tüp bebekle ilgili meğer ben birşey bilmiyormuşum. Rahime çizik atmak ne demekse meğer bana oda yapılmış. Ne ara yapıldı bilmiyorum, belki miyom ameliyatımla birlikte yapılmıştır. Düşük nedeniyle tedaviyi genişletiyoruz. Bağışıklık aşısıyla sürece başlıyoruz. Hayırlısı olsun bakalım.Dualarınızda bana da yer verirsiniz değilmi
Saol canım iyiyim şükür bel ağrılarım ve ağzımda ki sevimsiz tadı saymazsak bi sıkıntımız yok şimdilik, siz ne durumdasınız, bu arada bugün dayanamadım jeli m bitmişti gittim doktora jeli yazdırdım bide muayene oldum çok şükür kese görüldü, 5+2dedi doktor bi sorun yok gibi şuan ama bakalım zaman ne gösterecek :)
Rabbim gönlündekini sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bende de Miyon vardı o alınırken çizik atılmıştı
Miyon alınması ile transfer arasinda ne kadar bekledin
Ben sizin görüşlerinize katılmıyorum canlar bitki çayları tedavi aşamasında kullanılmaz hayır otu sogan kuru vs.gibi arı sütü polen ve incirin hiçbir zararı yok ben mevsiminde bol bol incir yedim hata kurusunu tedavi aşamasında kur olarak yaptım yedim arı sütünün tedavi aşamasında hep kullandım düzenli altı ay bazen kist yüzünden tedavim iptal olsa bile ve sonuç şuan minisimnyanımda yatıyor cook şükür önce Allah'ın izniyle ben tavsiye ediyorum beş yıl mücadele aşamasında her şeyi denedim bana iyi gelmeyen hayıt ve soğan kürüdur arı sütü ve polen hücre yenileyici ozeligi var hiç bir yan etkisi yok..
Canım bende kullanmıştım eğri çayırın soğuk zincir arı sütü ampulleri var onlardan al istersen, ben kavanoz olanları tercih etmiştim eşimle birlikte kullandık sabah kahvaltıdan 20dk kadar önce tahta kaşıkla, yarım çay kaşığı nı geçmeyecek şekilde tükettik, ama ampul alırsan her ampul tek seferde kullanılıyor daha pratik, internetten sipariş vermiştim, eğriçayır.comTeşekkür ederim görüşünüz için. Incirin fazla tüketilmesi prolaktini yükseltir diyorlar. O yüzden dikkatli kullanmak lazım. Ben tam mevsimi diye bayağı yedim. Birde yumurtlamam 1 hafta geç olunca ona buldum kabahati. :))
Arî sütü polen sipariş vereceğim siz hangi markayı alıp nasıl kullandınız yazarsanız sevinirim.
Canım tavuk suyuna anne çorbası tavsiyem bol limonluarkadaşlar ben çok fena üşütmüşüm, ilaç almak istemiyorum, yaşayanlar nasıl atlattınız daha bebek çok küçük bişey olursa diye korkuyorum, yardım edin
Çok üzüldüm hiç çocuğun yok mu canım5.denememde negatif.yaş oldu 44sanırım buraya kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?