- Emoji Skoru
- 423
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.901
Bende çok korkuyordum. Bir arkadaş ağrılı oldu demişti. Herkesin ağrı dayanıklılığı farklı. Ama anladığım kadarıyla tecrübeli bir yer yaparsa sıkıntı olmuyor. Bende çok korktuğum ve ağrıya hassas olduğum halde çok rahat ve ağrısız geçti, çok kısa sürdü. Özelde yaptırmıştım.
Internette okuya okuya iyice paranoya oldum. Benim derdim sonradan agri yapacak olması falan degil de o ilk girişte enjektor gibi uzun bir tup sokuyorlar ya siviyi vermek icin, iste o an acır mi korkusu.. off ya bir olsam da kurtulsam. çok teşekkürler xBende çok korkuyordum. Bir arkadaş ağrılı oldu demişti. Herkesin ağrı dayanıklılığı farklı. Ama anladığım kadarıyla tecrübeli bir yer yaparsa sıkıntı olmuyor. Bende çok korktuğum ve ağrıya hassas olduğum halde çok rahat ve ağrısız geçti, çok kısa sürdü. Özelde yaptırmıştım.
Yaptırdığım yerde çok iyiydiler. Ciddi bir ağrım olmadı. Ama bende çok tedirgin oluyordum. Hatta birkaç ay erteledim. Ama bu film şart, kaçış yok maalesefInternette okuya okuya iyice paranoya oldum. Benim derdim sonradan agri yapacak olması falan degil de o ilk girişte enjektor gibi uzun bir tup sokuyorlar ya siviyi vermek icin, iste o an acır mi korkusu.. off ya bir olsam da kurtulsam. çok teşekkürler x
Bana 30Ekim bir eylül gibi dediler kontrol, bakalım iyi bi doktor ayarlamaya çalışıyorum İstanbul Anadolu yakasında varsa önerin alabilirim canım, siz nasılsınız bi sıkıntınız yok işallahE elevasyon canım bugün güzel haberlerini bekliyorum
Sare asmin sen ne zaman Dr gideceksin kese görmeye
Canım başkasına sormuşsun ama yazmadan geçemedim, eğer istanbulda oturuyorsan ekomar ve fulya açık emar tamamen ağrısız çekiyo filmi araştır istersen bi
Evet ikinci yavrum olacak Allah'ın izniyleSeninde pozitifliğin çok güzel arkadaşum Rabbim meleklerini sana bağışlasın. İkinci sanırım seninde oh misssss kardeş bi başka
Hadi bakalım rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin ben İstanbul'da oturmuyorum inşallah içine sinen bir Dr bulursunBana 30Ekim bir eylül gibi dediler kontrol, bakalım iyi bi doktor ayarlamaya çalışıyorum İstanbul Anadolu yakasında varsa önerin alabilirim canım, siz nasılsınız bi sıkıntınız yok işallah
Bizim hemen hemen aynı gibi gebelik haftası. Önce kese görmek için doktora gittik, bir hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sizi kese için çağırmadı doktor? Yani 30 eylülde ilk kezmi muayeneye gideceksiniz?Bana 30Ekim bir eylül gibi dediler kontrol, bakalım iyi bi doktor ayarlamaya çalışıyorum İstanbul Anadolu yakasında varsa önerin alabilirim canım, siz nasılsınız bi sıkıntınız yok işallah
Canım başkasına sormuşsun ama yazmadan geçemedim, eğer istanbulda oturuyorsan ekomar ve fulya açık emar tamamen ağrısız çekiyo filmi araştır istersen bi
Evet canım ilk kontrol olucak işallahBizim hemen hemen aynı gibi gebelik haftası. Önce kese görmek için doktora gittik, bir hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sizi kese için çağırmadı doktor? Yani 30 eylülde ilk kezmi muayeneye gideceksiniz?
Canım tüplerde yapışıklık falan olunca düşüğe sebep oluyor ondan istemiştir ihmal etme mutlaka çektir bende iki kez çektim, okadar korkulacak bişey değil istanbıldaysanız dediğim merkezlere bakın kesinlikle ağrı hissetmiyorsun, başka yerdeyseniz uyutsunlar, 10dklık bi işlem sonra benim ağrım olmadı hiçBirde sunu sorayım hazır girmişken topiginize. Ben daha once birkaç kez hamile kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Doktor bu yüzden bazı kan testleri ve HSG yi yaptırmamı istiyor. Yani tuplerin kapalı olması ihtimali düşük degil mi sizce de? Bu testi yaptırmamak icin elimden gelen herseyi yapıyorum resmen ya!
Bu ay bu ürünleri kullanırsan kist daha da büyüme yapabilir sen ceviz yumurta süt tüketimi yap protein ağırlıklı beslenme yap
Bence kist büyümez madem hemen tedaviye baslayacaksın şimdiden hemen başlamalısin ki etki etsin.benim iyi doktorlarda igneler kist bile yapmadı yani baya iyilerdi.düşüncesiz dr.larında kist yaptığını gördüm.ben ve arkadaşımda :) anneveoglusundan farklı düşünüyorum diye kusura bakmasın.kisti doğum kontrol hapiyla yok ediyorsun bence.arı sutü gelecek ayın foliküllerini sayı ve kalite olarak arttırmaktadır.
Ben kist varken bir takviyenin olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum Dr sor istersen arkadaşım en güzel cevabı o veriir
Aynı ben, bende direndim hsg çektirmemek için.. ama tüplerden biri tıkalıysa gebe kalınsa bile düşüğe yol açarmış, doktor söyledi. Yani hsg şart maalesefBirde sunu sorayım hazır girmişken topiginize. Ben daha once birkaç kez hamile kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Doktor bu yüzden bazı kan testleri ve HSG yi yaptırmamı istiyor. Yani tuplerin kapalı olması ihtimali düşük degil mi sizce de? Bu testi yaptırmamak icin elimden gelen herseyi yapıyorum resmen ya!
Yanlış anlamayın , bir fikir olsun diye söylüyorum, belki ben evham yapıyorum ama.. keseyi görmeyi çok önemsiyor doktorlar. Yani dış gebelik veya mol gebelik olup olmadığını dışlamaları için, rahim içinde olup olmadığına bakıyorlar. İlk doktora gittiğimde dış gebelik olmadığını anladık en önemlisi demişti mesela.. sonraki takipte de kese büyüyormu sağlıklımı diye çağırdı. Burada bahsetmiştim, 3. Takibi 1 hafta sonraya verdi, yaştan dolayı sıkı takip gerek dedi.Evet canım ilk kontrol olucak işallah
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nifti testi veya amniyosentez gibi birşey yaptırmışmıydınız acabamerhaba arkadaşlar, yeni hamişlerimiz ve hamiş adaylarımız var ne güzel :) biz de 18. haftaya girdik şükür. 1 hafta önden gidiyor bizimkisi biraz. allahım tüm bekleyenlere nasip etsin, hamileliği devam eden arkadaşlara da sağlıklı gebelik ve doğum ve bebek nasip etsin... cinsiyeti öğrendik bu arada:) kız çok istemiştim, allahım gönlüme göre verdi şükürler olsun. 22. hafta detaylı ultrasona gireceğiz. bir sonraki randevumuz da iki haftaya, kızımı merak ediyorum, hamilelik de ayrı bir sabırla bekleyiş gerektiriyormuş, sabırlı olup herşeyin yolunda olduğuna kendini telkin etmek gerekliymiş. işte biz br sürü süreçten geçtiğimiz ve bebişimizi zor elde ettiğimiz için daha çok merak ediyor olabiliyoruz. iseyen herkesin bu süreci yaşamasını canı gönülden istiyorum.....@anneveoglusu sen de detaylı ultrasona girmişsindir herhalde, artık hareketleri de hissediyorsundur. nasıl gidiyor?
sağolun gerçi embriyoya genetik de bakılmıştı ama içim rahat etsin diye prena testini yaptırdım. 7 hastalığa bakıldı, çok şükür iyi geldiHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nifti testi veya amniyosentez gibi birşey yaptırmışmıydınız acaba
Evet canım haklısın bana da garip geldi bu kadar uzun süre bekletmeleri, ama, bi oluruna bırakayım dedim herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim, bi hafta cık daha sabredeyim artık diyorum :)Yanlış anlamayın , bir fikir olsun diye söylüyorum, belki ben evham yapıyorum ama.. keseyi görmeyi çok önemsiyor doktorlar. Yani dış gebelik veya mol gebelik olup olmadığını dışlamaları için, rahim içinde olup olmadığına bakıyorlar. İlk doktora gittiğimde dış gebelik olmadığını anladık en önemlisi demişti mesela.. sonraki takipte de kese büyüyormu sağlıklımı diye çağırdı. Burada bahsetmiştim, 3. Takibi 1 hafta sonraya verdi, yaştan dolayı sıkı takip gerek dedi.
Bilmem ki her doktorun yaklaşımı da farklı oluyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?