Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

E elevasyon Sana bir sorum olacak, rahim filmi testi yaptirdigini okudum, benim de yaptırmam gerek ama çok korkuyorum, çok acıtiyor mu bu test gercekten??
Bende çok korkuyordum. Bir arkadaş ağrılı oldu demişti. Herkesin ağrı dayanıklılığı farklı. Ama anladığım kadarıyla tecrübeli bir yer yaparsa sıkıntı olmuyor. Bende çok korktuğum ve ağrıya hassas olduğum halde çok rahat ve ağrısız geçti, çok kısa sürdü. Özelde yaptırmıştım.

Internette okuya okuya iyice paranoya oldum. Benim derdim sonradan agri yapacak olması falan degil de o ilk girişte enjektor gibi uzun bir tup sokuyorlar ya siviyi vermek icin, iste o an acır mi korkusu.. off ya bir olsam da kurtulsam. çok teşekkürler x

Yaptırdığım yerde çok iyiydiler. Ciddi bir ağrım olmadı. Ama bende çok tedirgin oluyordum. Hatta birkaç ay erteledim. Ama bu film şart, kaçış yok maalesef

E elevasyon canım bugün güzel haberlerini bekliyorum

Sare asmin sen ne zaman Dr gideceksin kese görmeye
Bana 30Ekim bir eylül gibi dediler kontrol, bakalım iyi bi doktor ayarlamaya çalışıyorum İstanbul Anadolu yakasında varsa önerin alabilirim canım, siz nasılsınız bi sıkıntınız yok işallah

E elevasyon Sana bir sorum olacak, rahim filmi testi yaptirdigini okudum, benim de yaptırmam gerek ama çok korkuyorum, çok acıtiyor mu bu test gercekten??
Canım başkasına sormuşsun ama yazmadan geçemedim, eğer istanbulda oturuyorsan ekomar ve fulya açık emar tamamen ağrısız çekiyo filmi araştır istersen bi

Seninde pozitifliğin çok güzel arkadaşum Rabbim meleklerini sana bağışlasın. İkinci sanırım seninde oh misssss kardeş bi başka
Evet ikinci yavrum olacak Allah'ın izniyle
Abimize kardeş verebilmek için epeyi zorlu süreçlerden geçtik şükür rabbim nasip etti
Rabbim sizinde evladınizi size bağışlasın

Ben de yaptırdım eğer imkânınız varsa az bir anestezi ile yaptırın derim benim ağrı eşiğin düşük ondan bunu onerdim

Bana 30Ekim bir eylül gibi dediler kontrol, bakalım iyi bi doktor ayarlamaya çalışıyorum İstanbul Anadolu yakasında varsa önerin alabilirim canım, siz nasılsınız bi sıkıntınız yok işallah
Hadi bakalım rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin ben İstanbul'da oturmuyorum inşallah içine sinen bir Dr bulursun

Bizim hemen hemen aynı gibi gebelik haftası. Önce kese görmek için doktora gittik, bir hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sizi kese için çağırmadı doktor? Yani 30 eylülde ilk kezmi muayeneye gideceksiniz?

Tavsiye icin çok teşekkürler ama Londra'da yaşıyorum ben. Burda anestezi ile sadece özelde yapıyorlar. Bense devlet hastanesinde yaptırmak zorundayım.
Canım başkasına sormuşsun ama yazmadan geçemedim, eğer istanbulda oturuyorsan ekomar ve fulya açık emar tamamen ağrısız çekiyo filmi araştır istersen bi

Birde sunu sorayım hazır girmişken topiginize. Ben daha once birkaç kez hamile kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Doktor bu yüzden bazı kan testleri ve HSG yi yaptırmamı istiyor. Yani tuplerin kapalı olması ihtimali düşük degil mi sizce de? Bu testi yaptırmamak icin elimden gelen herseyi yapıyorum resmen ya!

Canım tüplerde yapışıklık falan olunca düşüğe sebep oluyor ondan istemiştir ihmal etme mutlaka çektir bende iki kez çektim, okadar korkulacak bişey değil istanbıldaysanız dediğim merkezlere bakın kesinlikle ağrı hissetmiyorsun, başka yerdeyseniz uyutsunlar, 10dklık bi işlem sonra benim ağrım olmadı hiç

Bu ay bu ürünleri kullanırsan kist daha da büyüme yapabilir sen ceviz yumurta süt tüketimi yap protein ağırlıklı beslenme yap

Ben kist varken bir takviyenin olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum Dr sor istersen arkadaşım en güzel cevabı o veriir

Doktorlar kızar heralde bitkisel tedavilere.

Kullanmayı düşünmüyorum şimdilik. Şu kist gitsin bir an önce. Geçen ay bayağı bir incir yedim. Mevsimi faydası da olur diye. Hem yumurtlama günüm 1 hafta sarktı. Hem de sanırım o kist yaptı.

Aynı ben, bende direndim hsg çektirmemek için.. ama tüplerden biri tıkalıysa gebe kalınsa bile düşüğe yol açarmış, doktor söyledi. Yani hsg şart maalesef

Evet canım ilk kontrol olucak işallah
Yanlış anlamayın , bir fikir olsun diye söylüyorum, belki ben evham yapıyorum ama.. keseyi görmeyi çok önemsiyor doktorlar. Yani dış gebelik veya mol gebelik olup olmadığını dışlamaları için, rahim içinde olup olmadığına bakıyorlar. İlk doktora gittiğimde dış gebelik olmadığını anladık en önemlisi demişti mesela.. sonraki takipte de kese büyüyormu sağlıklımı diye çağırdı. Burada bahsetmiştim, 3. Takibi 1 hafta sonraya verdi, yaştan dolayı sıkı takip gerek dedi.
Bilmem ki her doktorun yaklaşımı da farklı oluyor bazen..

merhaba arkadaşlar, yeni hamişlerimiz ve hamiş adaylarımız var ne güzel :) biz de 18. haftaya girdik şükür. 1 hafta önden gidiyor bizimkisi biraz. allahım tüm bekleyenlere nasip etsin, hamileliği devam eden arkadaşlara da sağlıklı gebelik ve doğum ve bebek nasip etsin... cinsiyeti öğrendik bu arada:) kız çok istemiştim, allahım gönlüme göre verdi şükürler olsun. 22. hafta detaylı ultrasona gireceğiz. bir sonraki randevumuz da iki haftaya, kızımı merak ediyorum, hamilelik de ayrı bir sabırla bekleyiş gerektiriyormuş, sabırlı olup herşeyin yolunda olduğuna kendini telkin etmek gerekliymiş. işte biz br sürü süreçten geçtiğimiz ve bebişimizi zor elde ettiğimiz için daha çok merak ediyor olabiliyoruz. iseyen herkesin bu süreci yaşamasını canı gönülden istiyorum.....@anneveoglusu sen de detaylı ultrasona girmişsindir herhalde, artık hareketleri de hissediyorsundur. nasıl gidiyor?

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nifti testi veya amniyosentez gibi birşey yaptırmışmıydınız acaba

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nifti testi veya amniyosentez gibi birşey yaptırmışmıydınız acaba
sağolun gerçi embriyoya genetik de bakılmıştı ama içim rahat etsin diye prena testini yaptırdım. 7 hastalığa bakıldı, çok şükür iyi geldi

Evet canım haklısın bana da garip geldi bu kadar uzun süre bekletmeleri, ama, bi oluruna bırakayım dedim herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim, bi hafta cık daha sabredeyim artık diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…