- Emoji Skoru
- 532
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
- #62.861
![Bebegimhadi](/data/avatars/s/805/805946.jpg?1607751485)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbimden tüm kalbimle diliyorum sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahHamile olan anneler sizin duanız kabul olur bu yazımı okuyan banada dua edebilir mi.tek yum transferimle 4.günümdeyim.yaşım 44 hiç çocuğum olmadı.geçen yıl kasım gibi yine tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durduyıllar geçtikçede sağlıklı yum bulmak imkansızlaşıyor.1 tanecik yumurtamla çabalıyorum.karnımda şuan teyzeleri bana dua edin nolur bu sefer tutunabilsin ve sağlıklı bi şekilde allah hepimize doğum nasip etsin
![]()
İnşallah Rabbim seninle birlikte tüm isteyenlerin kucağını doldurur hayırlı ve sağlıklaHamile olan anneler sizin duanız kabul olur bu yazımı okuyan banada dua edebilir mi.tek yum transferimle 4.günümdeyim.yaşım 44 hiç çocuğum olmadı.geçen yıl kasım gibi yine tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durduyıllar geçtikçede sağlıklı yum bulmak imkansızlaşıyor.1 tanecik yumurtamla çabalıyorum.karnımda şuan teyzeleri bana dua edin nolur bu sefer tutunabilsin ve sağlıklı bi şekilde allah hepimize doğum nasip etsin
![]()
Allahım bu sefer yüzünü güldürür inş. Hayırlı sağlıklı bir evlat olur sanaHamile olan anneler sizin duanız kabul olur bu yazımı okuyan banada dua edebilir mi.tek yum transferimle 4.günümdeyim.yaşım 44 hiç çocuğum olmadı.geçen yıl kasım gibi yine tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durduyıllar geçtikçede sağlıklı yum bulmak imkansızlaşıyor.1 tanecik yumurtamla çabalıyorum.karnımda şuan teyzeleri bana dua edin nolur bu sefer tutunabilsin ve sağlıklı bi şekilde allah hepimize doğum nasip etsin
![]()
İşallah dileyen herkese nasip etsin Rabbim anne olup anneliği haketmeyen insanlardan uzak tutup, bizler gibi anne olmak için çırpınanlara nasip etsin, bekliyoruz dualarla test gününü :)Hamile olan anneler sizin duanız kabul olur bu yazımı okuyan banada dua edebilir mi.tek yum transferimle 4.günümdeyim.yaşım 44 hiç çocuğum olmadı.geçen yıl kasım gibi yine tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durduyıllar geçtikçede sağlıklı yum bulmak imkansızlaşıyor.1 tanecik yumurtamla çabalıyorum.karnımda şuan teyzeleri bana dua edin nolur bu sefer tutunabilsin ve sağlıklı bi şekilde allah hepimize doğum nasip etsin
![]()
Bebegimhadi canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
evet işallah mayısta bebeğimi alıcam kucağıma teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim evladını sana bağışlasın ve hepimize tattırsın aynı duyguyu :)))Sare asmin 2019 mayıs annesi mi olacaksın bende 2018 mayıs annesi oldum.geçen sene bu zamanlar hamileydim güzel günlerdi tekrar tebrik ederim
takvim yakışmış darısı bekleyenlere
Kist varken kullanma arkadaşım bu yumurta toplama olacağı aydan önce kullan ve yumurta gelişimi sırasında da Dr nu bilgilendirme yap erkenden çatlamasın yumurtanArkadaşlar merhaba. Arı sütü polen bal karışımından bahsetmistinuz. Ben tüp bebek asamasindayim. Bu ay kist çıktığı için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kıstın gitmesi için.
Bu asama arı sütü polen kullanılır mi, kullanayim mi.
Kist varken kullanma arkadaşım bu yumurta toplama olacağı aydan önce kullan ve yumurta gelişimi sırasında da Dr nu bilgilendirme yap erkenden çatlamasın yumurtan
Bu ay bu ürünleri kullanırsan kist daha da büyüme yapabilir sen ceviz yumurta süt tüketimi yap protein ağırlıklı beslenme yapKist yüzünden bu ay tedaviye başlayamam dedi doktorum. Bi dahaki ay giderse kist başlıycak. Yani çok bilmiyorum süreci ama heralde ilaçlara başlayıp takip edecek yumurtaları. Yumurtlama toplama da peşinden olursa. Önceki ay bu boş geçen ayim olmayacak mi?
Bence kist büyümez madem hemen tedaviye baslayacaksın şimdiden hemen başlamalısin ki etki etsin.benim iyi doktorlarda igneler kist bile yapmadı yani baya iyilerdi.düşüncesiz dr.larında kist yaptığını gördüm.ben ve arkadaşımda :) anneveoglusundan farklı düşünüyorum diye kusura bakmasın.kisti doğum kontrol hapiyla yok ediyorsun bence.arı sutü gelecek ayın foliküllerini sayı ve kalite olarak arttırmaktadır.Kist yüzünden bu ay tedaviye başlayamam dedi doktorum. Bi dahaki ay giderse kist başlıycak. Yani çok bilmiyorum süreci ama heralde ilaçlara başlayıp takip edecek yumurtaları. Yumurtlama toplama da peşinden olursa. Önceki ay bu boş geçen ayim olmayacak mi?
Aynı durumu bende geçen sene yaşadım tüp bebekle hamile kaldım beta hcg 9 la başladı yükseldi sonra düştü bir hafta sonra regli olmuştum o ayda doğal yolla hamile kaldım inşallah sizinde olur kızım 7 aylıkPtesi betahcg değerim düşmeye başladığı için ilaçları bıraktım ve regli olmayı bekliyorum. (Transferin 12.günüydü) ne zaman regli olurum bilgisi olan arkadaşlarım destek lütfen. Dr 1 haftaya kadar olursun kontrole gel 2. Tedaviyi planlayalım dedi. 8 ay sonra ilk kez ilaçsız iğnesiz günler yaşıyorum, boşluğa düştüm nerdeyse