Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,

Allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.

Arı sütünü nasıl kullandınız ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Cok sagolun size de sağlıklı uzun yillar nasip etsin..
Egricayır markasindan 1500 mg olarak hazirlanmıs ampul seklinde satışı var.ondan yemenizi tavsiye ederim.organik sertifikalidir bu marka.bal polende 1 kilo çicek balina 100 gr polen karistirilarak günde 1 kez tatlı kaşığı yeniyor.oran bu sekilde hazırlaniyor.veya 500 gr bal 50 gr polen diye hazirlanabilir.sizde mi yiyeceksiniz 39 yas cok iyi bir yaş.

Merhaba

Ben ve en yakın arkadaşım hamile kalmaya çalışıyoruz. Hem ben hem o kullanmayı düşünüyoruz.
Onun yaşı 44 , inşallah isteyen herkese nasip olur.

Bazı yerlerde adetin 1. günü başlayın demiş.

Siz ne önerirsiniz ? Kaç gün kullanmalıyız?

Bazı yerlerde adetin 1. günü başlayın demiş.

Siz ne önerirsiniz ? Kaç gün kullanmalıyız?
Canım ne kadar erkene başlarsan iyi bende kullandım aynı markayı, ama aklınızda olsun göbekten iğnelere başladıktan sonra dikkatli olun ve doktorunuza söyleyin kullandığınızı, bazen yumurtaların erken çatlamasına neden oluyor, ben gonolefe başladıktan bi iki gün sonra bırakmıştım, ama eşim sonuna kadar kullandı

Bilgi için teşekkürler

kaçay kullandık sonra folikül sayısı 10-12 çıkımıştı acaba
Aslında uzun sürelerde ara ara kullanıyorum. Folikül tKibi yaptırmıyorum normalde. İlk tüp bebek için başvurduğumda muayenede 10-12 folikül çıkmıştı. Bende2-3 aydın kullanıyordum. Ama bir düşük yaşadım ondan öncede kullanıyordum.

Yarın doktor için randevu almıştım. Ama 1 saat önce kırmızı 3-4 damla kanama oldu. Ardından çok hafif kahverengi lekelenme! Canım çok sıkıldı inşallah ciddi bir şey değildir !!

Yarın doktor için randevu almıştım. Ama 1 saat önce kırmızı 3-4 damla kanama oldu. Ardından çok hafif kahverengi lekelenme! Canım çok sıkıldı inşallah ciddi bir şey değildir !!
Canım korkma benim ciddi değildir inşallah benim de çok ciddi kanamalarim oldu adetten yoğun düşün insallah güzel haberlerini alacağız yarın

Canım korkma benim ciddi değildir inşallah benim de çok ciddi kanamalarim oldu adetten yoğun düşün insallah güzel haberlerini alacağız yarın
İnşallah sıkıntı yoktur. Çok ciddi bir kanamam olmadı doğrusu. Şimdi de çok hafif kahverengi lekelenme var. Ama insan korkuyor. Neler neler kuruyorum.Allahtan hayırlısı...

İnşallah sıkıntı yoktur. Çok ciddi bir kanamam olmadı doğrusu. Şimdi de çok hafif kahverengi lekelenme var. Ama insan korkuyor. Neler neler kuruyorum.Allahtan hayırlısı...
Geçmiş olsun aksam acile gitseydin onun ignesi vardi ve dinlenirsin bol bol. A anneveoglusu nun da yoğun olmuş.ben olsam çok korkardım onun gibi yogun olsa.

Geçmiş olsun aksam acile gitseydin onun ignesi vardi ve dinlenirsin bol bol. A anneveoglusu nun da yoğun olmuş.ben olsam çok korkardım onun gibi yogun olsa.
Çok korktum hele ikinci kanamada elime mandalina büyüklüğünde pıhtı düştü kesin gitti dedim rabbim nasip etti bu günlere geldik çok şükür
E elevasyon bu gün güzel haberlerini bekliyoruz drdan sonra yaz oldumu

Neee mandalina buyuklugumu aman Allah 'im,Rabbim bidaha gostermesin

Doktordan çıktık. Keseyi gördü ama yanında da kanama alanı gördü. Progestan coraspin ve dinlenme önerdi. 1 hafta sonra kontrol kese büyümüşüm diye bakacak. Kesede 0.5 cm çıktı, yani bküçük. Henüz kese sağlıklımı birşey diyemeyiz dedi.yani stresliyim. Üzülsemmi sevinsem mi bilemedim Bebegimhadi A anneveoglusu

İnşallah kesen buyuyecek sağlıkla ilaçlarını düzenli kullan moralini yüksek tut geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…