- Emoji Skoru
- 7.117
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.821
Cok sagolun size de sağlıklı uzun yillar nasip etsin..Merhaba,
Allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.
Arı sütünü nasıl kullandınız ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Cok sagolun size de sağlıklı uzun yillar nasip etsin..
Egricayır markasindan 1500 mg olarak hazirlanmıs ampul seklinde satışı var.ondan yemenizi tavsiye ederim.organik sertifikalidir bu marka.bal polende 1 kilo çicek balina 100 gr polen karistirilarak günde 1 kez tatlı kaşığı yeniyor.oran bu sekilde hazırlaniyor.veya 500 gr bal 50 gr polen diye hazirlanabilir.sizde mi yiyeceksiniz 39 yas cok iyi bir yaş.
Cok sagolun size de sağlıklı uzun yillar nasip etsin..
Egricayır markasindan 1500 mg olarak hazirlanmıs ampul seklinde satışı var.ondan yemenizi tavsiye ederim.organik sertifikalidir bu marka.bal polende 1 kilo çicek balina 100 gr polen karistirilarak günde 1 kez tatlı kaşığı yeniyor.oran bu sekilde hazırlaniyor.veya 500 gr bal 50 gr polen diye hazirlanabilir.sizde mi yiyeceksiniz 39 yas cok iyi bir yaş.
C Cekirdek32Şükür bu günümüze ben sen @hayatguzel2015 E elevasyonSare asmin hamisler cogaliyor dahada artacak inşallah
Canım ne kadar erkene başlarsan iyi bende kullandım aynı markayı, ama aklınızda olsun göbekten iğnelere başladıktan sonra dikkatli olun ve doktorunuza söyleyin kullandığınızı, bazen yumurtaların erken çatlamasına neden oluyor, ben gonolefe başladıktan bi iki gün sonra bırakmıştım, ama eşim sonuna kadar kullandıBazı yerlerde adetin 1. günü başlayın demiş.
Siz ne önerirsiniz ? Kaç gün kullanmalıyız?
Canım ne kadar erkene başlarsan iyi bende kullandım aynı markayı, ama aklınızda olsun göbekten iğnelere başladıktan sonra dikkatli olun ve doktorunuza söyleyin kullandığınızı, bazen yumurtaların erken çatlamasına neden oluyor, ben gonolefe başladıktan bi iki gün sonra bırakmıştım, ama eşim sonuna kadar kullandı
Arkadaşimiz yazmıs hemen baslanilacak en az 1 ay kullanilip tedaviye baslanmasi gerekir.çunku yumurtaya etki edecek.Bazı yerlerde adetin 1. günü başlayın demiş.
Siz ne önerirsiniz ? Kaç gün kullanmalıyız?
Aslında uzun sürelerde ara ara kullanıyorum. Folikül tKibi yaptırmıyorum normalde. İlk tüp bebek için başvurduğumda muayenede 10-12 folikül çıkmıştı. Bende2-3 aydın kullanıyordum. Ama bir düşük yaşadım ondan öncede kullanıyordum.kaçay kullandık sonra folikül sayısı 10-12 çıkımıştı acaba
Canım korkma benim ciddi değildir inşallah benim de çok ciddi kanamalarim oldu adetten yoğun düşün insallah güzel haberlerini alacağız yarınYarın doktor için randevu almıştım. Ama 1 saat önce kırmızı 3-4 damla kanama oldu. Ardından çok hafif kahverengi lekelenme! Canım çok sıkıldı inşallah ciddi bir şey değildir !!
İnşallah sıkıntı yoktur. Çok ciddi bir kanamam olmadı doğrusu. Şimdi de çok hafif kahverengi lekelenme var. Ama insan korkuyor. Neler neler kuruyorum.Allahtan hayırlısı...Canım korkma benim ciddi değildir inşallah benim de çok ciddi kanamalarim oldu adetten yoğun düşün insallah güzel haberlerini alacağız yarın
Geçmiş olsun aksam acile gitseydin onun ignesi vardi ve dinlenirsin bol bol. A anneveoglusu nun da yoğun olmuş.ben olsam çok korkardım onun gibi yogun olsa.İnşallah sıkıntı yoktur. Çok ciddi bir kanamam olmadı doğrusu. Şimdi de çok hafif kahverengi lekelenme var. Ama insan korkuyor. Neler neler kuruyorum.Allahtan hayırlısı...
Çok korktum hele ikinci kanamada elime mandalina büyüklüğünde pıhtı düştü kesin gitti dedim rabbim nasip etti bu günlere geldik çok şükürGeçmiş olsun aksam acile gitseydin onun ignesi vardi ve dinlenirsin bol bol. A anneveoglusu nun da yoğun olmuş.ben olsam çok korkardım onun gibi yogun olsa.
Amin o yüzden ben her anlamda bir mucize taşıyorum hamile kalmam bu günlere gelmemizNeee mandalina buyuklugumuaman Allah 'im,Rabbim bidaha gostermesin
Aynen cnim gerçekten mucize,çok şükürAmin o yüzden ben her anlamda bir mucize taşıyorum hamile kalmam bu günlere gelmemiz
Rabbime binlerce şükür
İnşallah kesen buyuyecek sağlıkla ilaçlarını düzenli kullan moralini yüksek tut geç döllenme olabilirDoktordan çıktık. Keseyi gördü ama yanında da kanama alanı gördü. Progestan coraspin ve dinlenme önerdi. 1 hafta sonra kontrol kese büyümüşüm diye bakacak. Kesede 0.5 cm çıktı, yani bküçük. Henüz kese sağlıklımı birşey diyemeyiz dedi.yani stresliyim. Üzülsemmi sevinsem mi bilemedimBebegimhadi A anneveoglusu
İnşallah yolunda gider herşey hayırlısıyla, çok sağol desteğin için..İnşallah kesen buyuyecek sağlıkla ilaçlarını düzenli kullan moralini yüksek tut geç döllenme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?