Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok cok tesekkür ederim.43 yaşa girerken bana fayda ettiyse ari sütü herkese fayda eder.ilk yazdığında durumumu doktorlar iyi buluyor demistin hatirlarsan demek o dr iyi bir dr ki sonuç onun dèdigi gibi oldu.10 12 folikulde harikaymiş.elimden geldigince yardimci oluyorum sagol canım.çunku bana bekarken 41 de dr donasyon yaparsin üzülme dedi.2 yumurta vardı.2 yil sonra hamile kaldım.Allah ol deyince oluyor tabi ama ari sütü gibi basit birsey beni cocuk sahibi yaptı çok şükür :)

Az önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymiş
Çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. Ne yazık ki elimizden başka bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlısıyla nasip eder..

Aslında sonuç olarak Allah nasip ederse oluyor. Geri kalan herşey küçük ayrıntılar. Sağlıklı bir yumurta yetiyor yeterki Allah kısmet etsin.

Çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. Ne yazık ki elimizden başka bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlısıyla nasip eder..

Hayırlısı böyleymiş diyorum. Evet üzgünüm ama dondurulmuşlarla devam edeceğim yine. Çok şükür embriyo vat daha

Maşallah maşallah maşallah çok sevindim eşin ve sen olumsuz düşünceleri bırakın artık bu sefer rabbim hayırlısını verdi inşallah bende ilk 1211 ile öğrenmiştim çok sevindim Dr gidince yine yaz oldumu merak ederim

Çıktı çokk şükür bin şükürr pozitiff, Allah hepinizden razı olsun biliyorummki dualarla aldım bu sonucu,hadi sizde işallah verin güzel haberler
Süper bir haber daha maşallah maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah gelişmeleri yaz süper sayfada hamiş sayısı artıyor ayağımı sürüdum

Az önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymiş
Hayırlısı buymuş demek ki tekrar deneme gücün varsa düşün derim inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Teşekkür ederim ilgin için, yazarım tabi .. inşallah iyi haberler veririm

Birbirinize olan desteğiniz paylaşımlarınız harika. Acı, mutluluk, umut hepsi bir arada

Böylesi zor günlerde o kadar değerli oluyordur ki bu paylaşımlar, ben yaşadığınız zor süreçleri okurken bile çok farklı duygular hissediyorum.

Allah'ım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, maddi manevi güç, huzur versin inşallah

kaçay kullandık sonra folikül sayısı 10-12 çıkımıştı acaba

Merhaba,

Allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.

Arı sütünü nasıl kullandınız ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…