- Emoji Skoru
- 423
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.801
Sizin sonuç ne zaman çıkacak, inşallah güzel haberler olur...Bugün herşey belli olacak 14.günüm kendi doktorumda kan verdim sabah.
Canım çok cok tesekkür ederim.43 yaşa girerken bana fayda ettiyse ari sütü herkese fayda eder.ilk yazdığında durumumu doktorlar iyi buluyor demistin hatirlarsan demek o dr iyi bir dr ki sonuç onun dèdigi gibi oldu.10 12 folikulde harikaymiş.elimden geldigince yardimci oluyorum sagol canım.çunku bana bekarken 41 de dr donasyon yaparsin üzülme dedi.2 yumurta vardı.2 yil sonra hamile kaldım.Allah ol deyince oluyor tabi ama ari sütü gibi basit birsey beni cocuk sahibi yaptı çok şükür :)Olmaz mı, Hemfe çok faydası oldu.. hep söylüyorum zaten bu süreçte senin önerilerin desteğin çok yardımcı oldu bana. Sadece bana değil hemen herkese tecrübelerinle yardımcı oluyorsun. Arı sütü bal ve polen hep kullandım bu süreçte. Bi kez 4 folikül görmüştü doktor, arı sütü sonrası 10-12 folikül görülmeye başlandı. Kesinlikle bende tavsiye ederim
Az önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymişSizin sonuç ne zaman çıkacak, inşallah güzel haberler olur...
Çok çok geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorumAz önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymiş
Çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. Ne yazık ki elimizden başka bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlısıyla nasip eder..Az önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymiş
Aslında sonuç olarak Allah nasip ederse oluyor. Geri kalan herşey küçük ayrıntılar. Sağlıklı bir yumurta yetiyor yeterki Allah kısmet etsin.Canım çok cok tesekkür ederim.43 yaşa girerken bana fayda ettiyse ari sütü herkese fayda eder.ilk yazdığında durumumu doktorlar iyi buluyor demistin hatirlarsan demek o dr iyi bir dr ki sonuç onun dèdigi gibi oldu.10 12 folikulde harikaymiş.elimden geldigince yardimci oluyorum sagol canım.çunku bana bekarken 41 de dr donasyon yaparsin üzülme dedi.2 yumurta vardı.2 yil sonra hamile kaldım.Allah ol deyince oluyor tabi ama ari sütü gibi basit birsey beni cocuk sahibi yaptı çok şükür :)
Çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. Ne yazık ki elimizden başka bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlısıyla nasip eder..
Teşekkür ederim. Allah bu kadar sıkıntının mükafatını mutlaka verir. Devam edeceğim.Çok çok geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorum
Evet böyle moralli olun ve devam edinTeşekkür ederim. Allah bu kadar sıkıntının mükafatını mutlaka verir. Devam edeceğim.
Maşallah maşallah maşallah çok sevindim eşin ve sen olumsuz düşünceleri bırakın artık bu sefer rabbim hayırlısını verdi inşallah bende ilk 1211 ile öğrenmiştim çok sevindim Dr gidince yine yaz oldumu merak ederimBenim 1590 çıktı hcg , iki gün sonra kan tekrarı değilde direk bir kadın Doğum doktoruna gideyim diye düşündüm. Hem dediğin gibi 3000 leri bulmuş olur sağlıklıysa eğer. Kese görünür belki, hayırlısıyla
Süper bir haber daha maşallah maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah gelişmeleri yaz süper sayfada hamiş sayısı artıyor ayağımı sürüdumÇıktı çokk şükür bin şükürr pozitiff, Allah hepinizden razı olsun biliyorummki dualarla aldım bu sonucu,hadi sizde işallah verin güzel haberler
Hayırlısı buymuş demek ki tekrar deneme gücün varsa düşün derim inşallah seninde güzel haberlerini alırızAz önce çıktı , değerim düşmeye başlamış, ilaçları bırakıp regli olmayı bekleyeceğim. Hayırlısı böyleymiş
Teşekkür ederim ilgin için, yazarım tabi .. inşallah iyi haberler veririmMaşallah maşallah maşallah çok sevindim eşin ve sen olumsuz düşünceleri bırakın artık bu sefer rabbim hayırlısını verdi inşallah bende ilk 1211 ile öğrenmiştim çok sevindim Dr gidince yine yaz oldumu merak ederim
Hayırlısı buymuş demek ki tekrar deneme gücün varsa düşün derim inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Evet canım, işallah sayımız dahada artsın hepiniz dualarımdasınızSüper bir haber daha maşallah maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah gelişmeleri yaz süper sayfada hamiş sayısı artıyor ayağımı sürüdum
kaçay kullandık sonra folikül sayısı 10-12 çıkımıştı acabaOlmaz mı, Hemfe çok faydası oldu.. hep söylüyorum zaten bu süreçte senin önerilerin desteğin çok yardımcı oldu bana. Sadece bana değil hemen herkese tecrübelerinle yardımcı oluyorsun. Arı sütü bal ve polen hep kullandım bu süreçte. Bi kez 4 folikül görmüştü doktor, arı sütü sonrası 10-12 folikül görülmeye başlandı. Kesinlikle bende tavsiye ederim
Aynen öyle uğurunla geldin.herkesi arkasından goturuyorsunHayırlısı buymuş demek ki tekrar deneme gücün varsa düşün derim inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Şükür bu günümüze ben senAynen öyle uğurunla geldin.herkesi arkasından goturuyorsun
Canım çok cok tesekkür ederim.43 yaşa girerken bana fayda ettiyse ari sütü herkese fayda eder.ilk yazdığında durumumu doktorlar iyi buluyor demistin hatirlarsan demek o dr iyi bir dr ki sonuç onun dèdigi gibi oldu.10 12 folikulde harikaymiş.elimden geldigince yardimci oluyorum sagol canım.çunku bana bekarken 41 de dr donasyon yaparsin üzülme dedi.2 yumurta vardı.2 yil sonra hamile kaldım.Allah ol deyince oluyor tabi ama ari sütü gibi basit birsey beni cocuk sahibi yaptı çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?