- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.641
Hayırlı olsun inşallahMerhaba, yarın opu günüm, alırım bir dal hayırlı olsunlarınızıBir tedavinin daha sonuna geldik, bakalım neler olacak?
Merhaba, yarın opu günüm, alırım bir dal hayırlı olsunlarınızıBir tedavinin daha sonuna geldik, bakalım neler olacak?
Aynen öyle bakalım, 5 tane tam olgun yumurta döllenmeye hazır, 2 tane labaratuarda büyümesi beklenen, 1 de çöpe var bakalımhayırlsııbir tedavinin daha sonuna geldik esprine guluyorum.yarın ola hayrola diyorum bende ins. Bebis gelsin su anki ilk dilegimiz bu.sonra ona iyi bir gelecek hazirlayalim ve 3. Bir de kardesi olsun ins. Hepimizin
Tedavin hayırlı olsunBugun adetimin 3. Gunu tedaviye baslayacaktik. Dun grip oldum. Drum tedaviye baslamadi.5 gun daha bekleticek gonapeptyl kullanmaya devam edicem bu surecte. Grip ilaclari da alabilirsin iğnelere kadar dedi. Ve adetin 7. Gunu ignelere başlıycam. Hic böyle bir tedavi sekli duymamistim ama doktoruma guveniyorum.
Masallah çok sevindim.evet tedavin çok güzel gidiyormus. umut var ins sonuna kadar mukemmel gitsin sonu bebek olsunTesekkur ederim. Bu sefer bi umutluyum nedense. Dün yapılan testlerim ilk kez normal degerlerde cikti (tsh ,e2, progesteron) ve aylardir ilk kez 8 antral folikül var. Geçen ay 5 ti. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. Kimsenin emekleri bosa gitmesin kucaklarimiz dolsun...
Insallah cok cok teşekkür ederimMasallah çok sevindim.evet tedavin çok güzel gidiyormus. umut var ins sonuna kadar mukemmel gitsin sonu bebek olsun
Aminn kucaktan hiç inmesin, annesi gün boyu taşisin, bırakinca ağlasınTesekkur ederim. Bu sefer bi umutluyum nedense. Dün yapılan testlerim ilk kez normal degerlerde cikti (tsh ,e2, progesteron) ve aylardir ilk kez 8 antral folikül var. Geçen ay 5 ti. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. Kimsenin emekleri bosa gitmesin kucaklarimiz dolsun...
Maşallah sağlıkla döllenir ve hayırlı sağlıklı evladlar olarak sana dönerler inşallahTesekkur ederim. Bu sefer bi umutluyum nedense. Dün yapılan testlerim ilk kez normal degerlerde cikti (tsh ,e2, progesteron) ve aylardir ilk kez 8 antral folikül var. Geçen ay 5 ti. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. Kimsenin emekleri bosa gitmesin kucaklarimiz dolsun...
Inşallah teşekkür ederimMaşallah sağlıkla döllenir ve hayırlı sağlıklı evladlar olarak sana dönerler inşallah
Bebegine bu kadar çok mu laf ettiler üzücü.masallah çok iyi kiloyla doğmuş.ben dr.a dayanamazdım baya baya ciddiye alirdim herseyiA anneveoglusu nasılsın canım bebis nasıl cinsiyeti belli oldumu?
hayatguzel2015 canım sen nasılsın bebis nasil sizleri takipteyim.testlere hiç takılıp moralini bozma hamileliğim boyunca hep riskli dediler yaşımizdan dolayi biliyorsun.
Kilosu az dediler 2 kiloya ulasir inş diyordum 3.200 gr sağlıklı doğdu kızım. Sizlerinde güzel haberlerini alacağız inş
İyiyiz şükür canım artık tam bir hamile görüntüsü veriyorum ikinci oğluşum geliyor Allahin izniyleA anneveoglusu nasılsın canım bebis nasıl cinsiyeti belli oldumu?
hayatguzel2015 canım sen nasılsın bebis nasil sizleri takipteyim.testlere hiç takılıp moralini bozma hamileliğim boyunca hep riskli dediler yaşımizdan dolayi biliyorsun.
Kilosu az dediler 2 kiloya ulasir inş diyordum 3.200 gr sağlıklı doğdu kızım. Sizlerinde güzel haberlerini alacağız inş
Ciddiye almamak mümkünmü canım zaten zar zor hamile kalmışım başka Dr a da gittim her ay yorucu geçti hamilelik biliyorsun ben birazda pimpirik :) hamile kaldım aman düşmesin biraz geçti aman sağlıklı olsun biraz daha geçti erken doğum olmasın derken yoruldum ama sonunda hersey yolunda gitti çok şükürBebegine bu kadar çok mu laf ettiler üzücü.masallah çok iyi kiloyla doğmuş.ben dr.a dayanamazdım baya baya ciddiye alirdim herseyi
Ama almamak gerekiyormuş bak sağlikla geldi bebeğin.
Maşallah canım sağlıkla gelsin bebisin. Benim kızım büyüyor artık gülücük yapıyor bana tepkiler veriyor biraz daha düzene girdik çok şükürİyiyiz şükür canım artık tam bir hamile görüntüsü veriyorum ikinci oğluşum geliyor Allahin izniyle
Sen nasılsın kizce nasıl
@hayatguzel2015 evet canım test sonucun ciktimi nasılsıniz cinsiyet belli oldu mu
Yumurta bile yok şu anda inşallah arı sütü ve ilaçlarla yumurta oluşur. Gelecek ayı mı bekliycem şimdi? Zaten adet olamıyorum ya yine olmazsa.
Arkadaslar burada hic 45 yas annesi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?