• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Uzun zamandır girmiyodum ben eskilerdenim baktımde eskilerden pek kaşan olmamış. Senin durumun ve umudın dikkatimi çekti. Allah yar yardımcımız olsun. İnşallah seninle beraber bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşucaksınız Allah ın izniyle. Ben tedavi sürecinde opu olana kadar aleovera jeli içtim. Hücre yenileme özelliği var ve ben çok faydasını gördüm. İki marka var burda yazmam sanırım yasak googledan bakıp bulabilirsin. Birde tam mevsimi kızlar bol bol incir yiyin. Hepinize kolay gelsin bol sans...
Çok teşekkür ederim. İncir yiyorum, suyunu içiyorum. Ama aleo vera jelini ilk kez duydum. Bakıcam çok sağol

hayatguzel2015 hayatguzel2015 C Cekirdek32 hamisler nasılsıniz cinsiyet belli oldumu nifty testi yaptırdıniz mi
canım merhaba, ben bulantılardan yorgunluktan daha yeni girebildim. nifty yeni yaptıracağım. bu hafta ikili test sonucum çıktı, yaştan dolayı sıkıntı var, yoksa maşallah kan değerleri ve ense kalınlığı çok iyi. ben bir ihtimal belki iyi bir sonuç alırım belki de gerek kalmaz iftyye diyordum ama gerekecekmiş artık anlaşılan. sen nasılsın nasıl gidiyor

canım merhaba, ben bulantılardan yorgunluktan daha yeni girebildim. nifty yeni yaptıracağım. bu hafta ikili test sonucum çıktı, yaştan dolayı sıkıntı var, yoksa maşallah kan değerleri ve ense kalınlığı çok iyi. ben bir ihtimal belki iyi bir sonuç alırım belki de gerek kalmaz iftyye diyordum ama gerekecekmiş artık anlaşılan. sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben de 13. Haftada nifty yaptirmustim Dr hiç stres olmak istemiyorsan nifty yaptır demişti yaştan illaki yüksek çıkar demişti merak etme nifty ile güzel haberlerini alacağız inşallah
Benim bulantilar 7-12 haftalar arası olmuştu inşallah zamanla sende de geçer
Cinsiyet soyledimi Dr
Ben iyiyim şükür bizde ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz Eylul başında

Ben de 13. Haftada nifty yaptirmustim Dr hiç stres olmak istemiyorsan nifty yaptır demişti yaştan illaki yüksek çıkar demişti merak etme nifty ile güzel haberlerini alacağız inşallah
Benim bulantilar 7-12 haftalar arası olmuştu inşallah zamanla sende de geçer
Cinsiyet soyledimi Dr
Ben iyiyim şükür bizde ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz Eylul başında
cinsiyeti söylemedi daha canım, biz de bayramdan sonra sonuç çıkınca öğrenelim diyoruz. senin de iyi gzel haberlerini bekliyoruz o zaman

taşınmışsın A anneveoglusu , yeni evinde bebişinle inşallah mutlu mesut bir aile olursunuz. hiçbir şey tesadüf değil, vardır bir hayır bu taşınmada da
Evet eşimin tayini nedeniyle taşınma oldu çok tesekkur ederim çok yorucu oldu ama şükür çoğu şey hal oldu

Şu an klinikteyim. Eşimin sperm analiz testi için geldik. Beklerken biri geldi gülerek. Konuşurlarken anladım ki ikizlere hamileymiş. Çok tatlılardı. Haftaya yurtdışında yaşamaya başlıycam. Şu an yumurta yok değerler kötü. Burda kalıp uğraşmanın bi anlamı yok sanki. Doktorla konuşcam ve tavrına göre karar vericem gitmeye yada kalmaya. Belki ordan maille takipte kalabilme şansım olur. Kan testlerini orda yaptırıp göndersem olur tahminimce ama ultrason olayını nasıl çözeriz bilmiyorum. Çünkü şimdilik sadece o kadar. Kana bakılıyor ultrason bide. İlaç veriliyo. Bunları iç bilmem kaç gün sonra gel şeklinde ilerliyoruz. Sonra yine aynı şey. Şu an bekleme salonunda benden başka bekleyen herkes hamile. Bu da güzel ,en azından insanlar uğraşılarının sonuçlarını almış demekki. Hayırlısı olsun herkes için. ..

cinsiyeti söylemedi daha canım, biz de bayramdan sonra sonuç çıkınca öğrenelim diyoruz. senin de iyi gzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Nifty de inşallah alırsın temiz sonucu canım. Dediğin gibi yaştan dolayı zaten herşeyimiz risk. Sonucu güzel olacak inşallah sağlıkla bebeğine kavuşacak buradaki bütün Kadınlar

Sakın kötü düşünme. Evet geç kaldık ama henüz bitmiş değil. Hem ne güzel ki tüp bebek deneyebilecek yumurta var demekki. Bende o da yok. Ama vazgeçmiyorum. Bunu kendimiz için yapmalıyız. Sonuna kadar inatla umutla dene canım. Bak ne imkansızlıklara rağmen başarmış arkadaşlarımız var burda. Mucizelere inan ve moralini yüksek tut
çok teşekkürler cesaret verici sözlerin için:) bakalım umuyorum iyi gider gelişmler, bugün başladık ilk iğnelerimi yaptım, ilginç olan gonal f kullanmıyorum, merional 450 verdi günlük, ilk defa gonal f olmadan tedavi olacağım, dr a çok da birşey soramadım, hayırlısı artık!

Bugün başka bir kliniğe daha gittim. Ultrason kontrolünden sonra doktor yumurta yok ama umut var dedi. Bekliycez bakalım zaman ne gösterecek. Sahip olduklarıma şükredip yanından çıktım doktorun. Uzun uzun yürüdüm. İçimdeki ses bi şekilde olacak diyor. Çok garip bi his. Bütün olumsuzluklara rağmen yumurta da olacak bebek de. İlaçlarıma devam ediyorum. En az 6 ay bunun için uğraşıcam. Sonrası Allah kerim
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım, kadın olmak ne kadar adaletsiz yahu erkekler nerdeyse ölene kadar baba olabiliyorken bizler zamanla yarışıyoruz, üstelik 20 li yaşlarda bu konu hiç önemli gözükmezken:)

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım, kadın olmak ne kadar adaletsiz yahu erkekler nerdeyse ölene kadar baba olabiliyorken bizler zamanla yarışıyoruz, üstelik 20 li yaşlarda bu konu hiç önemli gözükmezken:)
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Yirmili yaşlarda adet olunca of yine mi diye ha bire hayıflanırdım. Başıma bunların geleceğini nerden bileyim : )

Ben 21 yaşındayım buraya size bir şey anlatmaya geldim. Bir tanıdığım yıllarca uğraştı aşılama,tüp bebek,bitkisel kürler falan...
Bir kere ikiz tuttu ama oda boş gebelikti. Çok üzülüyordu. Bir kaç ay önce görüştüğümüzde artık hastaneye falan gitmicez çok yoruldum dedi. Bende dış gebelik geçirmiştim teselli etti falan. Kendini işe vermiş çalışıyordu. Geçenlerde aradı hamileyim dedi. :)) menopoza girdim sandım adet olmayınca hastaneye gittim dedi :))) 6 haftalık keseyi gördük dedi. Şimdi 9 haftalık oldu kalbinin sesinide duydular. Yanı demek istediğim yokluğu çok zor ama kafadan atıpta sakinleşince oluyor. Bende 3.5 yıl uğraştım zar zor hamile kaldım dış gebelik oldu çok üzüldüm. Benimde tam artık bıraktım dediğim zamanda oldu. Gecenin en karanlık olduğu anda gün ağarıyor. Bitti deyince başlıyor herşey. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben 21 yaşındayım buraya size bir şey anlatmaya geldim. Bir tanıdığım yıllarca uğraştı aşılama,tüp bebek,bitkisel kürler falan...
Bir kere ikiz tuttu ama oda boş gebelikti. Çok üzülüyordu. Bir kaç ay önce görüştüğümüzde artık hastaneye falan gitmicez çok yoruldum dedi. Bende dış gebelik geçirmiştim teselli etti falan. Kendini işe vermiş çalışıyordu. Geçenlerde aradı hamileyim dedi. :)) menopoza girdim sandım adet olmayınca hastaneye gittim dedi :))) 6 haftalık keseyi gördük dedi. Şimdi 9 haftalık oldu kalbinin sesinide duydular. Yanı demek istediğim yokluğu çok zor ama kafadan atıpta sakinleşince oluyor. Bende 3.5 yıl uğraştım zar zor hamile kaldım dış gebelik oldu çok üzüldüm. Benimde tam artık bıraktım dediğim zamanda oldu. Gecenin en karanlık olduğu anda gün ağarıyor. Bitti deyince başlıyor herşey. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Merhaba, evet böyle çok örnek var cidden, sanırım zihin boşaldığı vakit dopa o güzel mucizeyi getiriyor, sevgiler

Back