Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım hangi kliniğe gidiyorsun doktorun kim

Tesekkur ederiz..sende cok yeni evlenmissin tebrikler bir omur boyu mutluluklar dilerim :) benim isyerimden arkadasım 11 yıllık evli çocuğu olmuyordu 3. Denemesine ozele senin klinigin Gurkan klinige gitmis hamile baya da hamileligi ilerledi 4 veya5. Aya girdi.onunda yaß 35 ama durumu pek ic açıcı değildi ins senin sonucunda böyle pozitif olur 3 4 yumurtadan 1 kaliyordu ki yaşı daha 35 sebepsiz infertilite tanısı vardı.
yumurta sayısı artışı için arı sütü saf olarak yenerek ayrıca polen ve bal tüketerek denenebilir.benim ve pek çok kişinin boylece sayı ve kalitesi artti en erken 1 ayda kendini belli ediyor.hemen ilk ay 5 yumurta olmustu.sayimin 3 olduguna bakma kala kala 1 iyi kalite embriyo kaliyordu.yumurta artışını aylık takiplerle görebilirsin 3 4 ay her ay gitsen birseyler netlesirdi kafanda.yurtdısindan türkiyeye gelip gideni pek duymadım orada da tedavi daha pahali diye okumustum.
Evet hepimiz icin muayene 10 dk.da bitiyor sonra böyle kaliyorsun.hersey güzel gecsin ins.yeni evli bir savaşçı daha aramiza hosgeldin

Benim isyerimden iki kiz hamile biri istiyordu ve yukarda yazdım 11 yıllık evli 3. Denemesinde hamile.digeri 39 yaşında, galiba benim hamile olmamda hosuna gitti . zaten kiz dolu ısyerimde bir hamile furyasi başlattik iki hamile :))Ben hamileyken o 39 yaşındaki arkadaşıma samimiyetten darısı başınıza dedigimde çocuk istemedigini söyluyordu.yıllardırda evli cidden istememis istesem olurdu demisti.hamileligimin son ayinda çocuk istiyorum vazgectim dedi :) cikolata kisti varmıs.ahanda ilk tedavide hem de universite hastanesi yani devlette hamile.iki arkadas pespese hamile.iyi ki de oyle yoksa birinin olmasa onun icin ne buyük üzüntu olurdu.bu bir yılda yaşı büyük veya sorunlu pek cok kisiden hamile haberi aldım

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Böyle güzel haberler ciddi anlamda umut veriyor. Arı sütü bal polen üçlüsüne dün başladım. Bilmiyorum belki saçma ama o kadar eminim ki işe yarayacağından. Umut koca bir aldatmaca mı dersiniz Birazdan başka bir doktora daha danışmaya gideceğim. Türkiyedeyken yapabileceklerimi yapayım aklımda kalmasın diyorum. Evet yurtdışında pahalı ama Türkiye bu konuda daha iyi diye biliyorum. Bi de ben Avrupa'ya gitmiyorum Arabistan'da yaşıycam

Arı sütünün faydası olur.aman ilk kontrolünde dikkat et yumurta 15 16 mm olmuşsa yani aşırı büyütüyor arı sutü 5. Günden sonra bitkisel ürünleri bırak.yumurta çatlar diye.bunu hatırlatiyoruz böyle :) doktoruna arı sütü ictigini söyle ki uyarısı olacak mi ?

merhaba, ben de 38 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, 1 aşılama 2 tüp denedik, ameliytlar vs. son tüp denememe yarın başlayacağım, rezervim çok azalmış, amh:0,80 fsh:10,5, eşimde morfolojik sıkıntılar var, benim bir tüpüm alındı vs. yani anlayacağınız umutsuz vakalardan biriyim, bu işte çok zaman kaybedilmemesi gerektiğini anladım, evlenir evlenmez ve sorunlar baş gösteriğinde doğuda görevdeydik, hemen batıda iyi bir dr bulup değerlerim süperken bu işi halledebilirdim ama cahillik diyelim bakalım yine bir süreç başlıyor, ben cidden umutsuzum, sırf eşim istiyor diye son bir kez daha aynı acılara katlanacağım! vaktin dolduğunu artık zamanı geri çeviremeyeceğimi bildiğim halde...

Hayırlı olsun tedaviye başlamışsınız ama, takip gerektiren bir süreç olucak. Yeri geliyor 2 günde bir ultrasona sokuyor doktor yumurta takibinde: Yurtdışında yaşamaya başlayacaksınız herhalde. İnşallah gittiğiniz yerde de takip olabileceğiniz bir doktor bulursunuz. Yoksa gitmeden 15 gün 1 ayda bitecek tedaviler değil. Arı sütü bal polen devam edin bence de. Birçok arkadaş fayda gördü. Umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.

canım umutsuzluğa kapılma stres kendine yapabileceğin en büyük kötülük olur bu dönemde hayırlı olsun Tedavin işallah güzel sonuçlar alırsın
İyi doktor iyi klinik ve bence arı sütü sende eşünde kullanmalısınız kaliteyi çok etkiliyor diye düşünüyorum ben de kullandım 11yumurtadan 9döllenme oldu maşallah, :)ama bizim kromozom bozukluğu çıktı genetikten malesef şimdi elimizde üç tane ne olduğu belli olmayan embriyomuz var ve onları transfer ettirip şansımızı deniycez dualarınıza beni de alın ve umudunuzu yitirmeyin

Canım çok umutsuz bakıyorsun bence, ama tabi herkesin kararlarına saygı duymak lazım. Ben de 38 yaşındayım, AMH ım 0,47, FSH 9 küsür çıkıyordu. 12 sene önce olduğum yumurtalık kist amilyatımdan dolayı, tek yumurtalığımdan hiç bişey toplayamadık. Tekinden önce 4, sonra 3, 1 ay dha kullanarak 6 yumurta topladık. Histeroskopi ile rahmim düzeltildi. Şimdi Hamileyim. Bence bu kadar umutsuz olmamalısın. 1 yumurta olsun senin olsun

teşekkürler iyi dileklerin için, allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin! ben de dhea kullanıyorum bunun yanısıra omega3, d vitamini,Q10, folik asit alıyorum. arı sütü epey bir süre kullandım propolis ile beraber, şu aralar almıyorum, bakalım kısmet artık:)

çok teşekkürler canım, işlallah tez zamanda yavruna kavuşursun:)

Yumurta bile yok şu anda inşallah arı sütü ve ilaçlarla yumurta oluşur. Gelecek ayı mı bekliycem şimdi? Zaten adet olamıyorum ya yine olmazsa.

Sakın kötü düşünme. Evet geç kaldık ama henüz bitmiş değil. Hem ne güzel ki tüp bebek deneyebilecek yumurta var demekki. Bende o da yok. Ama vazgeçmiyorum. Bunu kendimiz için yapmalıyız. Sonuna kadar inatla umutla dene canım. Bak ne imkansızlıklara rağmen başarmış arkadaşlarımız var burda. Mucizelere inan ve moralini yüksek tut

İnşallah canım benim çok teşekkürler. Orda bi kliniğe başlicam eğer varsa, vazgeçmek yok : )

Bugün başka bir kliniğe daha gittim. Ultrason kontrolünden sonra doktor yumurta yok ama umut var dedi. Bekliycez bakalım zaman ne gösterecek. Sahip olduklarıma şükredip yanından çıktım doktorun. Uzun uzun yürüdüm. İçimdeki ses bi şekilde olacak diyor. Çok garip bi his. Bütün olumsuzluklara rağmen yumurta da olacak bebek de. İlaçlarıma devam ediyorum. En az 6 ay bunun için uğraşıcam. Sonrası Allah kerim

Uzun zamandır girmiyodum ben eskilerdenim baktımde eskilerden pek kaşan olmamış. Senin durumun ve umudın dikkatimi çekti. Allah yar yardımcımız olsun. İnşallah seninle beraber bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşucaksınız Allah ın izniyle. Ben tedavi sürecinde opu olana kadar aleovera jeli içtim. Hücre yenileme özelliği var ve ben çok faydasını gördüm. İki marka var burda yazmam sanırım yasak googledan bakıp bulabilirsin. Birde tam mevsimi kızlar bol bol incir yiyin. Hepinize kolay gelsin bol sans...

Yumurta bile yok şu anda inşallah arı sütü ve ilaçlarla yumurta oluşur. Gelecek ayı mı bekliycem şimdi? Zaten adet olamıyorum ya yine olmazsa.
Canim 1 yumurta ile başliyoruz diye okudum mesajinda tedavin baslicak sandim bende.simdi ne olacak tedavin ? Denemeden bilemezsin ari sutunu cokca tam gr.inda egricayirdam 1500 mg lik ampul içersin.yumurta olusur sürpriz yumurtalar gelir.cogu kisi ben dahil boyle geldi surprizler bizde sok olduk iyi gelmesine mutlu olduk.arabistan tarafiymis gidecegin yer mutluluklar dilerim yeni yerinde...evet 6 ay takip cok iyi olur opuyorum

Canım bir yumurta var dediler önce. Sonra tarlusal verdiler. Adet oldum. Yerine başka yumurta yok. Zaten o da kist şeklindeymiş öyle dediler. Hiç bilmiyorum ki ben. Sanırım yeni yumurta bekliyoruz. Ayın 29unda kontrolüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…