• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı ilk defa. Yarın çatlatma iğnesinin 12. günü, kan tahlili yaptıracağım, onun heyecanı var:))
Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah
T tirmisci ben taşınma nedeniyle pek bakamıyorum sen nasılsın canım var mı gundem de tedavi
E ebra34 sen nasılsın canım var mı bir tedavi gündemde

T tirmisci ben taşınma nedeniyle pek bakamıyorum sen nasılsın canım var mı gundem de tedavi
Canım iyi olmaya çalışıyorum. Aslında temmuzda başlamam gerekiyordu, gitmedim. Bu ay düşünüyorum bakalım hayırlısı, kısmet. Sen nasılsın ev mi taşıyorsun, tayin filan mı oldu? Allah kolaylık versin dikkat et kendine, yorma kendini.

hayatguzel2015 hayatguzel2015 C Cekirdek32 hamisler nasılsıniz cinsiyet belli oldumu nifty testi yaptırdıniz mi
İyiyim canım, bir sıkıntım YÖK şükür. Çarşamba ikili test yaptırdık, sonuç bekliyoruz, ultrason ölçümleri iyiymiş. Diğer testler konusunda kafam hala karışık netleştiremedim, yaş 39 test sonucu riskli gelir büyük ihtimal. Doktor nifty değil de verifi testi önerdi. Beklemedeyim şimdilik.
Sen nasılsın nasıl geçiyor 2. Trimester, alışverişlere filan başladın mı

Canım iyi olmaya çalışıyorum. Aslında temmuzda başlamam gerekiyordu, gitmedim. Bu ay düşünüyorum bakalım hayırlısı, kısmet. Sen nasılsın ev mi taşıyorsun, tayin filan mı oldu? Allah kolaylık versin dikkat et kendine, yorma kendini.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Evet eşimin tayini çıktı evi artık yerleşme var çok yoruldum

İyiyim canım, bir sıkıntım YÖK şükür. Çarşamba ikili test yaptırdık, sonuç bekliyoruz, ultrason ölçümleri iyiymiş. Diğer testler konusunda kafam hala karışık netleştiremedim, yaş 39 test sonucu riskli gelir büyük ihtimal. Doktor nifty değil de verifi testi önerdi. Beklemedeyim şimdilik.
Sen nasılsın nasıl geçiyor 2. Trimester, alışverişlere filan başladın mı
Canım bu test farklı isimler altında yapılıyor insallah ikili testin sonucu güzel gelir
İyiyim çok şükür evi tasidik yerleşme olacak daha değil ekim ayında başlarım

arkadaşlar ben fsh baktircam diğer hormonlarla şu anda lekenlenme gibi oluyorum ne zaman yaptirsam iyi olur bugün sayilirmj

Kolay gelsin. Evet yarı. Şişli memorial de başlıyorum yani kan tahlili yapılacak son 2 ay E2 yüksekti biraz düşmüşse inşallah tedaviye başlıyorum

Back