- Konu Sahibi akideciknane
- #62.561
Grubun sesi çıkmıyor herkes iyi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydiiinnn.... evet herkesss nerdeeee..anne olmak isteyenlerrr parmak kaldirsinnnnnGrubun sesi çıkmıyor herkes iyi mi?
Bu ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı ilk defa. Yarın çatlatma iğnesinin 12. günü, kan tahlili yaptıracağım, onun heyecanı var:))
İnşallahh zeycanımmm.Canimmmmm beniiimmmm, guzelll haberlerini bekliyoruzzzz
Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallahBu ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı ilk defa. Yarın çatlatma iğnesinin 12. günü, kan tahlili yaptıracağım, onun heyecanı var:))
Canım iyi olmaya çalışıyorum. Aslında temmuzda başlamam gerekiyordu, gitmedim. Bu ay düşünüyorum bakalım hayırlısı, kısmet. Sen nasılsın ev mi taşıyorsun, tayin filan mı oldu? Allah kolaylık versin dikkat et kendine, yorma kendini.
İyiyim canım, bir sıkıntım YÖK şükür. Çarşamba ikili test yaptırdık, sonuç bekliyoruz, ultrason ölçümleri iyiymiş. Diğer testler konusunda kafam hala karışık netleştiremedim, yaş 39 test sonucu riskli gelir büyük ihtimal. Doktor nifty değil de verifi testi önerdi. Beklemedeyim şimdilik.hayatguzel2015 C Cekirdek32 hamisler nasılsıniz cinsiyet belli oldumu nifty testi yaptırdıniz mi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Evet eşimin tayini çıktı evi artık yerleşme var çok yoruldumCanım iyi olmaya çalışıyorum. Aslında temmuzda başlamam gerekiyordu, gitmedim. Bu ay düşünüyorum bakalım hayırlısı, kısmet. Sen nasılsın ev mi taşıyorsun, tayin filan mı oldu? Allah kolaylık versin dikkat et kendine, yorma kendini.
Canım bu test farklı isimler altında yapılıyor insallah ikili testin sonucu güzel gelirİyiyim canım, bir sıkıntım YÖK şükür. Çarşamba ikili test yaptırdık, sonuç bekliyoruz, ultrason ölçümleri iyiymiş. Diğer testler konusunda kafam hala karışık netleştiremedim, yaş 39 test sonucu riskli gelir büyük ihtimal. Doktor nifty değil de verifi testi önerdi. Beklemedeyim şimdilik.
Sen nasılsın nasıl geçiyor 2. Trimester, alışverişlere filan başladın mı
Tam kanamayı bekleyin diyorlar genelde, ben öyle biliyorum canımarkadaşlar ben fsh baktircam diğer hormonlarla şu anda lekenlenme gibi oluyorum ne zaman yaptirsam iyi olur bugün sayilirmj
bende öyle biliyorum canım ama bazilarida sayılır dio ondan şüphede kaldimTam kanamayı bekleyin diyorlar genelde, ben öyle biliyorum canım
Kolay gelsin. Evet yarı. Şişli memorial de başlıyorum yani kan tahlili yapılacak son 2 ay E2 yüksekti biraz düşmüşse inşallah tedaviye başlıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz o halde. Rabbim herkesin emeklerini. Karşılığını versin i şallah.Bu ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı ilk defa. Yarın çatlatma iğnesinin 12. günü, kan tahlili yaptıracağım, onun heyecanı var:))
Iyiyim canım sen nasılsın bebisin nasıl? Benim boncuk kızım büyüyor arada gazı oluyor onun dışında sıkıntı yok şükürBebegimhadi
sevil35
gnowee nasılsınız kuzular nasıl