Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyiyim canım sen nasılsın bebisin nasıl? Benim boncuk kızım büyüyor arada gazı oluyor onun dışında sıkıntı yok şükür
Ben bu gün yeni görev yerimize taşındım çok yorulduk bebise iyi şükür maşallah evladına canim

Kolay gelsin. Evet yarı. Şişli memorial de başlıyorum yani kan tahlili yapılacak son 2 ay E2 yüksekti biraz düşmüşse inşallah tedaviye başlıyorum
İnşallah güzel haberler alırız senden rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah

43 yaşındayım. Amh: 0. 08 e2 :37 fsh:15 progesteron: 0.064...Görünen o ki anne olma ihtimalim yok denecek kadar az. Yine de başladım tedaviye. Gürkan kliniğe gittim. Bir yumurta görüldü. Rezervin çok az ama yine de denenebilir dendi. Tarlusal başladık. Öncelikle adet olmam gerekli çünkü adetin 2.günü tekrar edilecek testler ve muayene. Tarlusal bitti. 3 gündür adet olamadım. Yanında imply ve dha kullanıyorum. Bir de coraspin tabii. İnanılmaz huzursuzum. Kocam uzakta ve bütün stresimi ona yüklüyorum. O ne olup bittiğinin henüz farkında değil. Bütün bu süreci tek başıma yaşadım. Bikaç güne gelecek ve o da dahil olacak tedavi süreci mize. Tabii dayanabilirse. Sanırım beni terk edecek. .

Güzel arkadaşım sen daha başında böyle karamsar olursan nasıl hayır bekleyeceksin tedaviden? Lütfen biraz rahatla. Olmayacaksa olmayacak hiçbirşey senin canından kıymetli değil. Sonuçta böyle olması bizim seçimimiz değil. Elimizden geleni yapacağız ve gerisini Yaradan'a bırakacağız. Zaten acizken sen işleri daha da zorlaştırıyorsun. Tedavinin tadını çıkar. Ben 9 ağustosta 3.denememin negatif sonucunu aldım. Oysa ki süreç bir mucize gibi ilerledi. Ama olmadı işte. Sonucu değiştiren etken bize bağlı olmuyor ki!

Transferden sonra ilk 5 dakika içinde tuttu tuttu. Tutmadı ananas da yutsan, kabak çekirdeği de kussan olmuyor işte.

Bize düşen ve önemli olan dua etmek ve mutlu olmak.

Umarım bana, sana ve isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı yavrular nasip olur.

Bu süreci iyi geçirmek senin elinde unutma.

Çok teşekkür ederim desteğin için. O kadar yalnız hissettim ki, buraya yazdım. Güçlü olmak zorundayız her zamanki gibi. Allah büyük..

Arkadaşım hiç kendini yalnız hissetme. O kadar çok kadın bunun için çabalıyor ki, asla yalnız değilsin. Hem umut olmasa doktorun da tedaviye başlamazdı. İnşallah tek yumurtayla da bebeğin olur. Benim de 2 embriyoydu, biri tuttu. Allah çabalarını boşa çıkarmasın. O canı bağışlayan biz değiliz, sonuçta sadece elinizden geleni yapıyoruz hepimiz, gücümüz biryere kadar. Eşler zaten ne kadar destek olsa da asla bizim gibi hissetmiyorlar, neden seni terketsin. Bitecek bir evlilik 10 çocuğun da olsa biter. Biz 5 kardeşiz ve annem babam ayrı, yani çocukla evlilik yürür diye birşey de yok. Sen içini ferah tutmaya çalış, gelirse mucize olur hep beraber seviniriz burda ne mucizeler geldi. Hayatın kime ne getireceği belli değil. O yüzden bugününü mutlu olmaya ayır.

Bugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..

Mucizelere hep inandım ☺ Çok teşekkür ederim

Canım ben internetten eğriçayır.sitesinden istedim arı sütü tamamen organik ve soğuk zincir gönderiyorlar tavsiye ederim, Rabbim yardımcın olsun işallah

Merhaba
Az önce bir yazıya rastladım
Kopyaladım
İnşallah sizlere faydam dokunur
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Çok duygulandim yazdıklarına son cümlelerine iste bu dedim. ins bebeğin olsun ins.bende 43.5 da hamile kaldim.rahim dinlendirme yapılacak mi bunu iyi diye biliyorum.adetinin iyi olmasina sevindim demek ki durumun bu ay iyi Allah gonlüne gore versin.bence de bende bir çocuk istiyorum istiyorum istiyorum Allah nasip etsin diyerek başlamıstım.

Bu yazdıklarından Harika bir kadın olduğun belli, anneliğin de çok güzel olacak inşallah.

Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla ve hayirlisi ile nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz oldumu

Gerçekten istersen Allah da yardım ediyor ve inşallah olacak canım. Amacın belli, çocuk sahibi olmak istiyorsun. Bu benim de tam 2 sene önce verdiğim bir karardı. Ben aynı kararlılıkta, fakat senden farklı bir rolde yaşıyordum, bekardım, evlilik düşünmüyordum ve kıbrıs planlarımı her ayrıntısıyla yapmıştım. Tutmasaydı da bekar olarak evlatlık almayı planlamıştım. Hayat farklı yönde gelişti 9 aylık evliyim. 3 tüp bebek denemesiyle, 3 aylık hamileyim Allaha şükür. Bu kararlılığını gücünü sakın kaybetme, amacına odaklan, hangi yoldan varacağına hayat karar versin, o çok da önemli değil.

Süpersin :)

Bende 2 sene önceye kadar bekardım.karar verdim planladım evlilik ve cocugu senin gibi benimle aynı durumları yasayan bir kisiyi görmek hos oldu bebegini sağlikla kucagına al.benim oglum 3.5 aylik oldu

Bende 2 sene önceye kadar bekardım.karar verdim planladım evlilik ve cocugu senin gibi benimle aynı durumları yasayan bir kisiyi görmek hos oldu bebegini sağlikla kucagına al.benim oglum 3.5 aylik oldu

Sağlıklı, mutlu, iyi insanlarla karşılaşacağı ve ailesiyle uzun bir hayat dilerim oğluşuna. Sağol inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım canım.

Hepiniz öyle tatlisiniz ki çok teşekkür ederim: ) Bugün sabah kan verdim ve öğleden sonra kliniğe gittim. Adetimin 2.günü. Fsh 10 gün önce 5.6 idi, geçen hafta 15 oldu. Bugünki testte 28 çıktı. Işık hızıyla yükselen bir fsh değeri. Kullandığım ilaçlardan mı acaba diye düşündüm sonra ultrasonla baktı doktorum yumurtalıklarıma. Bir tane af var solda. O ne diye soramadım bile. Sonra netten öğrendim ki yumurta adayıymış. Sadece bir tane. Trisequens verdi 16.gün tekrar testlerini yaptır gel işimiz çok zor ama deniycez dedi. Bu kadar. Toplamda 10 dk.da işim bitti. Kalakaldım. Biliyorum rezervim çok azaldı. Ama başka yapılacak bişey yok mu? Hormon ilacı al ,gel den başka. Bir ay sonra 44 olcam. Zamanım azalıyor. Daha geçen ay evlendim. Evlendim, 10 gün sonra kocam gitti. Perşembe gelecek onun da spermlerine bakılacak. Ve bayram sonrası birlikte döneceğiz. Artık yurtdışında yaşamaya başlıycam. Bu süreçte yumurta olabilseydi belki başlayabilirdik bişeylere.Ama yok. Süreci hiç kestiremiyorum. Ne kadar sürer, ordan takip edilebilir mi hiç bilmiyorum. Doktorum beni pek dinlemiyor. Zaten ben de pek konuşmak istemedim. Gelişmeler bunlar. Sizce ne kadar sürer bikaç yumurta oluşması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…