- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.581
Ben bu gün yeni görev yerimize taşındım çok yorulduk bebise iyi şükür maşallah evladına canimIyiyim canım sen nasılsın bebisin nasıl? Benim boncuk kızım büyüyor arada gazı oluyor onun dışında sıkıntı yok şükür
İnşallah güzel haberler alırız senden rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallahKolay gelsin. Evet yarı. Şişli memorial de başlıyorum yani kan tahlili yapılacak son 2 ay E2 yüksekti biraz düşmüşse inşallah tedaviye başlıyorum
43 yaşındayım. Amh: 0. 08 e2 :37 fsh:15 progesteron: 0.064...Görünen o ki anne olma ihtimalim yok denecek kadar az. Yine de başladım tedaviye. Gürkan kliniğe gittim. Bir yumurta görüldü. Rezervin çok az ama yine de denenebilir dendi. Tarlusal başladık. Öncelikle adet olmam gerekli çünkü adetin 2.günü tekrar edilecek testler ve muayene. Tarlusal bitti. 3 gündür adet olamadım. Yanında imply ve dha kullanıyorum. Bir de coraspin tabii. İnanılmaz huzursuzum. Kocam uzakta ve bütün stresimi ona yüklüyorum. O ne olup bittiğinin henüz farkında değil. Bütün bu süreci tek başıma yaşadım. Bikaç güne gelecek ve o da dahil olacak tedavi süreci mize. Tabii dayanabilirse. Sanırım beni terk edecek. .
Güzel arkadaşım sen daha başında böyle karamsar olursan nasıl hayır bekleyeceksin tedaviden? Lütfen biraz rahatla. Olmayacaksa olmayacak hiçbirşey senin canından kıymetli değil. Sonuçta böyle olması bizim seçimimiz değil. Elimizden geleni yapacağız ve gerisini Yaradan'a bırakacağız. Zaten acizken sen işleri daha da zorlaştırıyorsun. Tedavinin tadını çıkar. Ben 9 ağustosta 3.denememin negatif sonucunu aldım. Oysa ki süreç bir mucize gibi ilerledi. Ama olmadı işte. Sonucu değiştiren etken bize bağlı olmuyor ki!
Transferden sonra ilk 5 dakika içinde tuttu tuttu. Tutmadı ananas da yutsan, kabak çekirdeği de kussan olmuyor işte.
Bize düşen ve önemli olan dua etmek ve mutlu olmak.
Umarım bana, sana ve isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı yavrular nasip olur.
Bu süreci iyi geçirmek senin elinde unutma.
Arkadaşım hiç kendini yalnız hissetme. O kadar çok kadın bunun için çabalıyor ki, asla yalnız değilsin. Hem umut olmasa doktorun da tedaviye başlamazdı. İnşallah tek yumurtayla da bebeğin olur. Benim de 2 embriyoydu, biri tuttu. Allah çabalarını boşa çıkarmasın. O canı bağışlayan biz değiliz, sonuçta sadece elinizden geleni yapıyoruz hepimiz, gücümüz biryere kadar. Eşler zaten ne kadar destek olsa da asla bizim gibi hissetmiyorlar, neden seni terketsin. Bitecek bir evlilik 10 çocuğun da olsa biter. Biz 5 kardeşiz ve annem babam ayrı, yani çocukla evlilik yürür diye birşey de yok. Sen içini ferah tutmaya çalış, gelirse mucize olur hep beraber seviniriz burda ne mucizeler geldi. Hayatın kime ne getireceği belli değil. O yüzden bugününü mutlu olmaya ayır.43 yaşındayım. Amh: 0. 08 e2 :37 fsh:15 progesteron: 0.064...Görünen o ki anne olma ihtimalim yok denecek kadar az. Yine de başladım tedaviye. Gürkan kliniğe gittim. Bir yumurta görüldü. Rezervin çok az ama yine de denenebilir dendi. Tarlusal başladık. Öncelikle adet olmam gerekli çünkü adetin 2.günü tekrar edilecek testler ve muayene. Tarlusal bitti. 3 gündür adet olamadım. Yanında imply ve dha kullanıyorum. Bir de coraspin tabii. İnanılmaz huzursuzum. Kocam uzakta ve bütün stresimi ona yüklüyorum. O ne olup bittiğinin henüz farkında değil. Bütün bu süreci tek başıma yaşadım. Bikaç güne gelecek ve o da dahil olacak tedavi süreci mize. Tabii dayanabilirse. Sanırım beni terk edecek. .
Mucizelere hep inandım ☺ Çok teşekkür ederimArkadaşım hiç kendini yalnız hissetme. O kadar çok kadın bunun için çabalıyor ki, asla yalnız değilsin. Hem umut olmasa doktorun da tedaviye başlamazdı. İnşallah tek yumurtayla da bebeğin olur. Benim de 2 embriyoydu, biri tuttu. Allah çabalarını boşa çıkarmasın. O canı bağışlayan biz değiliz, sonuçta sadece elinizden geleni yapıyoruz hepimiz, gücümüz biryere kadar. Eşler zaten ne kadar destek olsa da asla bizim gibi hissetmiyorlar, neden seni terketsin. Bitecek bir evlilik 10 çocuğun da olsa biter. Biz 5 kardeşiz ve annem babam ayrı, yani çocukla evlilik yürür diye birşey de yok. Sen içini ferah tutmaya çalış, gelirse mucize olur hep beraber seviniriz burda ne mucizeler geldi. Hayatın kime ne getireceği belli değil. O yüzden bugününü mutlu olmaya ayır.
Canım ben internetten eğriçayır.sitesinden istedim arı sütü tamamen organik ve soğuk zincir gönderiyorlar tavsiye ederim, Rabbim yardımcın olsun işallahBugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Çok duygulandim yazdıklarına son cümlelerine iste bu dedim. ins bebeğin olsun ins.bende 43.5 da hamile kaldim.rahim dinlendirme yapılacak mi bunu iyi diye biliyorum.adetinin iyi olmasina sevindim demek ki durumun bu ay iyiBugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Bu yazdıklarından Harika bir kadın olduğun belli, anneliğin de çok güzel olacak inşallah.Bugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla ve hayirlisi ile nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz oldumuBugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Bugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Bugün adet oldum nihayet. Yarın muayeneye gidicem tekrar hormon testlerine ve yumurta rezervine bakılacak sanırım. İçimde bir umut var. Aylar sonra böyle yoğun adet olmak ne kadar da güzelmiş. Çok iyi hissediyorum kendimi. Karnımdaki ağrıya rağmen. İnşallah herşey yolunda gidecek. Imprly coraspin ve dhaya devam ediyorum. Bi de orjinal polen ve probolis aldım bugün bala karıştırayım diye. Ama arı sütü bulamadım. Karışık satılanlara güvenemedim. Kendi kendime bişeyler yapıyorum işte. Perşembe günü kocam yurtdışından gelecek. Sanırım o da kliniğe gidecek. Kafam çok karışık. Ama bir o kadar da güçlü hissediyorum. Biz kadınlar gerçekten istediğimizde yapamayacağımız hiç birşey yok aslında. Ben bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Hepsi bu. Benim yada değil. Kocamla yada yalnız.Bu kadar basit..
Bende 2 sene önceye kadar bekardım.karar verdim planladım evlilik ve cocugu senin gibiGerçekten istersen Allah da yardım ediyor ve inşallah olacak canım. Amacın belli, çocuk sahibi olmak istiyorsun. Bu benim de tam 2 sene önce verdiğim bir karardı. Ben aynı kararlılıkta, fakat senden farklı bir rolde yaşıyordum, bekardım, evlilik düşünmüyordum ve kıbrıs planlarımı her ayrıntısıyla yapmıştım. Tutmasaydı da bekar olarak evlatlık almayı planlamıştım. Hayat farklı yönde gelişti 9 aylık evliyim. 3 tüp bebek denemesiyle, 3 aylık hamileyim Allaha şükür. Bu kararlılığını gücünü sakın kaybetme, amacına odaklan, hangi yoldan varacağına hayat karar versin, o çok da önemli değil.
Bende 2 sene önceye kadar bekardım.karar verdim planladım evlilik ve cocugu senin gibibenimle aynı durumları yasayan bir kisiyi görmek hos oldu bebegini sağlikla kucagına al.benim oglum 3.5 aylik oldu
Aminn amin ne güzel dilek ve duada bulundun.senin hepimizin çocuguna bunlari göstersin inş.Sağlıklı, mutlu, iyi insanlarla karşılaşacağı ve ailesiyle uzun bir hayat dilerim oğluşuna. Sağol inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım canım.
Bu ayda ilk defa. Fsh 24 çıktı hep 5_7 arasındaydı bir dahaki Ay artık nasipİnşallah güzel haberler alırız senden rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?