Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah hakkında en hayırlı karari verirsin canım. .ben peşpeşe iki tup denedim biliyorsun bu ay bekliycem sonra yine tüp ....Inşallah bu ay dogal olsun ben de cok isterim. Ama benim tuplerimden biri kapali idi. Gecen sene hsg cekildimdi. Simdi tuplerim ne durumda bilmiyorum. ..bu arada hsg cekilsem mi? Hani dogal icin sansim var mi yok mu onu bilmis olurum....

Sanirim gözlerim den dolayi basim agriyor..bu arada goz dr.una da gitsem iyi olur..bi de dislerimi temizleteyim.....dip boyami yaptirdim.yarin da botox...

Tamam o zaman. .bal tarcin corekotu kalsin..incire devam edeyim...teşekkür ederim
Iyi bir karar :))

Ummucum nacizane fikrimi sunmak isterim soyle birkac ay hormon almadan vucudunu kendi haline biraksan biraz dinlense daha dinc olarak baslasan haatta su detoxlar var marankinin saracoglunun falan onlardan denesen

canım selcanım yorma kendini lütfen boşver başkları çalıssın ben HAMİLEYİM deeeeeeeeeeeee :))))))

ah elifcim diyemeeemmmm kiii...12 haftayi beklemem gerekiyor. simdilik bana kalsin zaten isim rahat oturdugum yerde bilgisayar karsisinda calisiyorumda bolum sefi beni cok ayar ediyor. adama illet oluyorum ama yinede sakin olmaya calisiyorum sirf bebegim icin.

nevsercim benden de kocaman gunaydin

ve diger butun topik arkadasimlarda sevgiler rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

Tebrik ederim canım.
Çok sevindim senin adına.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
beni hatırlıyosun değil mi.
Ben arada bu topiklere de takılıyorum..
Malum ben de daha bişey yok.Yaş oldu 38.Moralimi bozmayayım diyorum ama elde değil.
ne yapmam lazım diye bi dolaşayım topikleri dedim senin hamileliğini gördüm

cok tesekkurler ays73. ferah tutmaya calisiyorum ama son dusukten sonra korkuyorum haliyle.

sende saglikla kucagina alirsin insallah tabbiki bende. herseyin hayirlis.

Korku herzaman gerçeğe döner kafandan at canım onu allah ahsen hayırlısını verecek inşallah kötü düşünceleri uzaklaştıracak (herkezde farklıdır bu yöntem) ne gerkiyorsa yap kişisel gelişim kitapları oku uygula iyiyi çağır çokça dua et ne biliiim sen kendini dahaiyi tanırsın düşük fikrini nasıl uzaklaştıracağını bul ve uygula hiç korkma bebişini alıcaksın kucağına inşallah
sevgiyle kal .......
Tüm anne aday adayları dualarımdasınız

hatirlamaz olurmuyum umutcum seni. ovulaston topiginden
cok tesekkurler canim darisi insallah senin ve butun arkadaslarimin basina.
daha cok yeniyiz bugun itibariyle 5+0 olduk
sakin moralini bozma umutcum sadece inan olur mu

canim benim soylediklerini bende dusunmustum dun aksam aynen dediklerini yapmaya calisiyorum surekli dua ediyorum iyi seyler dusunuyorum ve bi nebze rahatliyorum. kotu dusunmeyelim kotu olmasin dimi. rabbim yardimcimiz olsun.

benden de kocaman sevgiler.

hatirlamaz olurmuyum umutcum seni. ovulaston topiginden
cok tesekkurler canim darisi insallah senin ve butun arkadaslarimin basina.
daha cok yeniyiz bugun itibariyle 5+0 olduk
sakin moralini bozma umutcum sadece inan olur mu

Amin canım.İnşallah daha çok mutlu haberler görürüz bu topikte:))
Sen de kendine dikkat et canım.Rahat ve stressiz olmaya çalış.
Güzel meleğini düşün:))Sen mutlu huzurlu ol ki meleğin de sağlıklı ve huzurlu olsun.
Allah meleğini bekleyen bütün anneleri tez zamanda sevindirsin inşallah.

benim görümce tüpleri tıkalı çocuğun olmaz demiş doktor hcg den sonra ama üstüste 2 doğum yaptı..canım kendini şartlandırmadan doğal akışına bırak inşallah gelecek meleğin..
Iyi bir karar :))

Ummucum nacizane fikrimi sunmak isterim soyle birkac ay hormon almadan vucudunu kendi haline biraksan biraz dinlense daha dinc olarak baslasan haatta su detoxlar var marankinin saracoglunun falan onlardan denesen
canım sadece klomen içmeyi düşünüyorum.gerçi doktrumda 28 ne kadar yokmuş .burda adet olunca bi baktırayyım hormonlarıma inşallah canım..

selcan o sinirini boazan türkmü yaabncımı canım.merak ettim..kendine çok dikkat et.fazla yorma kendini allaha emanetsiniz.

selcan o sinirini boazan türkmü yaabncımı canım.merak ettim..kendine çok dikkat et.fazla yorma kendini allaha emanetsiniz.

turk degil canim yabanci hollandali yani. bana bisey dedigi yokta hareketleri butun sinirlerimi bozuyor. ama degmez diyorum bebegime simdi durduk yere stres yuklemeyim.

ummucum dusundum de hakikaten sana bitkisel seyler ters etki yapiyor. cuha ciceginden icin goguslerimi sisirdi demissin.
burda onu regl olmadan once gergin gogusleri engellemek icin tavsiye ediyorlar yani tam tersi. umarim hersey istedigin gibi olur arkadasim.

amin canim amin. rabbim kimsenin duasini geri cevirmesin.

Hepinize iyi geceler. ..simdi selcancim..benim boyle insanin sinirleri ni bozan ayar olunan is arkadaslari icin de formullerim var canim. Onlari komik durumlar icinde hayal etmek...diyelim ki bu zevat adami etek giymis ayaginda topuklu ayakkabilarla yurudugunu hatta yuvarlanip dustugunu falan dusun...senaryo yaz kafanda..bu sahsi muhterem kadin mi yoksa o da merdivenden yuvarlansin poposu gorunsun....haha herkesin ortasinda gazi ciksin.!!!...

. eglenmene bak canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…