- Konu Sahibi akideciknane
- #6.241
Bunlari eski isyerimde dusunurdum...orası buyuk bir yerdi ve giciklar da coktu..bu isyerim kucuk...hayal kurup gulecek kadar değiller b
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize iyi geceler. ..simdi selcancim..benim boyle insanin sinirleri ni bozan ayar olunan is arkadaslari icin de formullerim var canim. Onlari komik durumlar icinde hayal etmek...diyelim ki bu zevat adami etek giymis ayaginda topuklu ayakkabilarla yurudugunu hatta yuvarlanip dustugunu falan dusun...senaryo yaz kafanda..bu sahsi muhterem kadin mi yoksa o da merdivenden yuvarlansin poposu gorunsun....haha herkesin ortasinda gazi ciksin.!!!...
. eglenmene bak canim....
turk degil canim yabanci hollandali yani. bana bisey dedigi yokta hareketleri butun sinirlerimi bozuyor. ama degmez diyorum bebegime simdi durduk yere stres yuklemeyim.
ummucum dusundum de hakikaten sana bitkisel seyler ters etki yapiyor. cuha ciceginden icin goguslerimi sisirdi demissin.
burda onu regl olmadan once gergin gogusleri engellemek icin tavsiye ediyorlar yani tam tersi. umarim hersey istedigin gibi olur arkadasim.[/QUOTE
genelde yabancılar insanlara daha saygılılar diye duymuştum ama değilmiş demekki..ama sen sakın boşver..bebşin için hiç bir şeye moralini bozma..işallah kucağına aldığın günleride görcez.işallah.
ahh canım aynen ters tepiyor..yoksa ben çuha çiçeğini çoktan duymuştumda maleswf öylece kaldı.vitaminlerimi alayım yanındada nar suyu yeter dimi canım..allah ol dedikten sonra herşey bahane..bizede dua et canım hamiş hamiş..
asla saygisiz degiller ummucum bu adamda oyle. sadece hareketleri tavirlari tuhaf. surekli kalkiyor oturuyor hizli hizli ofise giriyor cikiyor yani ben adama ayar oluyorum yoksa bana bi soz soyledigi falan yok yani.
aynen oyle yap ummucum. biraz dinlendir kendini de bedeninide ve beyninide. herzaman dualarimdasiniz canlarim benim.
Hepinize iyi geceler. ..simdi selcancim..benim boyle insanin sinirleri ni bozan ayar olunan is arkadaslari icin de formullerim var canim. Onlari komik durumlar icinde hayal etmek...diyelim ki bu zevat adami etek giymis ayaginda topuklu ayakkabilarla yurudugunu hatta yuvarlanip dustugunu falan dusun...senaryo yaz kafanda..bu sahsi muhterem kadin mi yoksa o da merdivenden yuvarlansin poposu gorunsun....haha herkesin ortasinda gazi ciksin.!!!...
. eglenmene bak canim....
Cuha cicegi yagi buldum. .nasil kullanabilir im?
günaydın canım benim :))))
vallahi hastayım senin bu insan benzetmelerine benim için verdiğin taktikler başarı ile yapılıyorrrrr süpersinnnnnn
selcanım sen dinle cmassss ııııııı
canim ben gunde iki kez bi sabah bi aksam yemek arasinda aldim. benimki omega3 ve e vitamini katkiliydi. bilmiyorum orda da var mi?
hadi sifa olur insallah arkadasim.
ama benimki yaaaaağ sürülmelik bişey gibi yani! kapsül değil ki! :44:
canim ben gunde iki kez bi sabah bi aksam yemek arasinda aldim. benimki omega3 ve e vitamini katkiliydi. bilmiyorum orda da var mi?
hadi sifa olur insallah arkadasim.
kizlar bunu mutlaka izleyin lutfen gozyaslarimi zor tuttum ben biraz once izlerken.
Allahim sen ne buyuksun yarabbim.
https://www.youtube.com/watch?v=tı_0ahcjlsw
bende çok şaşırdım yabancı deyince çok saygılılar insan haklarına karşı canım.allahın yarattığı kul canım bence gıcık olma bak sonra bebişte adama benzer haa..:))) ayy size istanbulda başıma geleni anlatayım bahçecinin önünde taksi bekliyorum önüme geçen biniyor bende asla kimsenin önüne geçemem..napsam nası bincem bu taksiye derken taksici önümdekilere sizi almıyorum o bayan gelsin dedi beni çağırdı.bindim yaa sizin önünüze geçiyorlar ben sevmem öyle şeyleri dedi allahım çok şükür karşıma böyle bi taksici çıkardı.ı..işte yabancılar olsa asla böyle yapmazlar..bizdede kapan kapana..:))asla saygisiz degiller ummucum bu adamda oyle. sadece hareketleri tavirlari tuhaf. surekli kalkiyor oturuyor hizli hizli ofise giriyor cikiyor yani ben adama ayar oluyorum yoksa bana bi soz soyledigi falan yok yani.
aynen oyle yap ummucum. biraz dinlendir kendini de bedeninide ve beyninide. herzaman dualarimdasiniz canlarim benim.
kizlar bunu mutlaka izleyin lutfen gozyaslarimi zor tuttum ben biraz once izlerken.
Allahim sen ne buyuksun yarabbim.
ayy ağlattın bizi selcan..allahım çok büyük şu anki hamişliğinde ikizmi daha belli değil ama senin ilk hamileliğinde çok büyük mucize canım tekden çif oluyor..hey kurban olduğum allahım sensin yaratan ..bizlerede hayırlıysa hayırlısyla nasip eyle..hamilelrimizinde kucağına almalarını nasip eyle..aminn
https://www.youtube.com/watch?v=tI_0aHCJlSw
kurban olduğum rabbim ol desen herşeyyyyyyyyyyyy olur herşeyyyyyyyyy allaha inanmayan taş olsun bunu izlesinnnnnnnn
rabbim tez zamanda bizi bebişlerimize hayırlı ise kavustur yalvarıyorummmmmm
aminnnn
canım arkadaşım ne işe yarıyor ??? ben şu an hiçbirşey yapmıyorum sadece geceleri doğumkontrol hapı içiyorum :)))
18 aralıkta randevu var bakalım ne olacak ?????
ayy ağlattın bizi selcan..allahım çok büyük şu anki hamişliğinde ikizmi daha belli değil ama senin ilk hamileliğinde çok büyük mucize canım tekden çif oluyor..hey kurban olduğum allahım sensin yaratan ..bizlerede hayırlıysa hayırlısyla nasip eyle..hamilelrimizinde kucağına almalarını nasip eyle..aminn
ayy gidip yanlış yere yazmışım..
benimde gozlerim doldu ofiste oldugum icin kendimi tutmak zorunda kaldim. Allahim sen hepimizie nasip eyle yarabbim dualarimiz kabul eyle.
sorma ummucum izleyince dedim Allahim sen bana ne buyuk bi ihsan bagislamisin. sukrettim sukrettim.
birgun burda albume ikizlerin fotosunu koyumda gorun kizlar. sonra silerim yine. koca koca adam oldular yahu
selcanım sana zahmet bana resmini yollarmısın nedir ne değildir diye bir doktoruma sorayım bakayım kullanmam iyi olurmu ????? ismini verki bakalım burda bulacaz mı ??? burda yoksa bile benim almanyada halamın kızı var ondan isterim olmadı .....