Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hiç sıkıntı yapma canım benim :)) herşey çok güzel olucakkkkk ve çok güzel bir kızın olucak :)))) ben onu yerim vallahi 5 haftalık hııııı:)))

tadını çıkar hamileliğin :)))) oh oh oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canli selam cmas1, iyi pazarlar.

canım görmemişim kusura bakma! bakın ben bir topik buldum tuğçe tarota bakıyor ve bana söylediklerine bakın!

canım kartın ışığa git diyor.
Karanlığı bırak.
Düşünce ve duygularınla ışığı yarat, kabusunu değil.
olumlu düşün.
Bunu yaparsan tüm hayatın ve tüm ilişkilerin de ışıkla dolacak.
Diğer kartın ise bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle.
Mucizeni avuçlarında tutuyor olacaksın.

bu da önceki gün kartım:

Canım kartın şükret diyor sana.
Elindeki güzellikleri fark et ve şükret.
Sen elindeki güzelliklerin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Şükredeceğin gelişmeler yaşıyorsun ve yaşayacaksın.
Diğer kartın ise meditasyon yap diyor.
Ruhunun huzura ihtiyacı var.
İçindeki gücü ve huzuru açığa çıkarmalısın.
Bunun için meditasyon sana iyi gelicektir.
Ruhunu aydınlat canım.

Canım lütfen hamileliğinin tadını çıkar..Hiç korkma sadece pozitif düşün! Allah sizinle olsun! Allahım sizi korusun! Amin! Haa o testin adı ne? Bi de pamuk ninenin adı ne? Hangi şehirde?

Kız bebek ne güzeldir , heryer pembe pembe danteller -tüller!! Erkek de güzel olur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Amin!

.........Biraz bilgi.......notlarımı karıştırdım da............

Luteal faz defekti ya da luteal faz yetmezliği. adet günü ile karşılaştırıldığında
rahim iç tabakasının 2 gün ya da daha fazla geride olması ve gerktiği kadar olgunlaşmamsıdır.
Eğer iki adet dönemi arka arkaya saptanır ise luteal faz bozukluğunun kısırlık nedeni olabileceği kabul edilir.
Kısırlık (infertilite) nedeni ile tedavi olan veya kadın doğum uzmanına başvuran kadınların % 3-4'ünde sorun luteal faz defektidir.
Tekrarlayan düşüklerde de bu sorun görülmektedir ve bu oran biraz daha yüksektir.
Progesteron yetersizliğinin luteal faz defektine neden olabileceği düşünülmektedir.
Bunun dışında yüksek prolaktin düzeylerinde ve yumurtlamanın uyarılması. için klomifen (klomen, gonophene) alan kadınlarda da luteal faz yetmezliği görülür.
Luteal fazı en iyi değerlendirmek için asıl tanı yöntemi endometrium biopsisidir.
Çünkü progesteron düzeyi endometrium yapısından çok yumurtlamanın olup olmadığı hakkında fikir verir.
Endometrium biopsisine tıbbi olarak. “endometrial dating” adı verilir.
Genellikle genel anestezi altında adetin 21. gününde uygulanan bir basit kürtaj işlemidir.
............

Melek Destesi olan var mı?? topiğinden tuğçe tarota bakıyor.. (inanmak değil de , mutlu ve pozitif olmak için sadece benimki!!)

Birazdan takvimimi yeniliycem. ctesi mens oldum. yani bir ay yeni bir umut... ve incir kürüne başladım...bir de bal+tarçın+çörekotu .....

Günaydın,hepinize iyi haftalar olsun...

Acmilla,kocalar bizi Kk kıskanıyo galiba :)) Benimkide sık sık yasaklacağım sana buralara girmeni desede sonunda alıştı,daha az laf söylüyö,bende o varken daha dikkatli olup az giriyorum arızaya bağlamasın diye.

Selcanım,çıtır annem,sadece heyecandan pır pır atsın kalbin,bırak korkuları,güzel düşün arkadaşım,herşey çok güzel olacak...

Cmas1,kartın doğru demiş arkadaşım,bak geçen haftaki durumunu özetlemiş sanki,ışığı seç ve mucizene biran evvel kavuşman dileğiyle...

Elifoooo,İzmir bile çok soğuk Ankara nasıl olmasın :)) Arkadaşım,kullanılan ilaçların saati önemli,telefonunun alarmını kursan diyorum,yoksa kafalarda bin tilki dolaştığından unutabiliyoruz.

Veeeeee diğer kızlar,tabi ki sizde aklımdasınız hepinizi seviyorummm...

Canım lütfen hamileliğinin tadını çıkar..Hiç korkma sadece pozitif düşün! Allah sizinle olsun! Allahım sizi korusun! Amin! Haa o testin adı ne? Bi de pamuk ninenin adı ne? Hangi şehirde?

clearblue canim test. pamuk nineye gelince valla ismi su anda aklimda yok evde bi bakayim bulabilirsem.
Baarn denilen bi kasaba canim.

Hayırlı olsun Selcan Kerem ,
Çok sevindim inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın içini ferah tut.

cok tesekkurler ays73. ferah tutmaya calisiyorum ama son dusukten sonra korkuyorum haliyle.

sende saglikla kucagina alirsin insallah tabbiki bende. herseyin hayirlis.

arkadaslar yil sonu yaklastigi icin cok yogun calisma temposu icine girdik. o yuzden fazla giremiyorum bu aralar topige.
hepinize sevgiler...

canım öylsine de olsa tarottan uzak ddur.dualrımızın kabul olmasını geciktiriyor bu tür şeyler.acizane tavsiyem canım.tarotun söylemesine gerek yok allahım ol deyince olacak işallah.sabır dua.

canım öylsine de olsa tarottan uzak ddur.dualrımızın kabul olmasını geciktiriyor bu tür şeyler.acizane tavsiyem canım.tarotun söylemesine gerek yok allahım ol deyince olacak işallah.sabır dua.

Haklısın. .Allaha dua etmeliiyim.. Ama varya benim ilk tarot kartimda sahip olduğuna sukret demisti. Ben de oglum var evet dedim cok sukur dedim..ve meditasyon yap demisti. Ben de aaa evet dua etmeliyim demiştim. Hatta burada ssize bile icimi dokmustum o tarottan bir gun once..Allahin huzur una cikmadigim cok uzak kaldigimdan dua etmedigimden yaknmistim.tarotta bile cikti diye düşündüm ...herneyse. .silkenip kendime gelmeliyim....ama ne zaman. ?

canım hepimiz aynı korkuları endişeleri taşıyoruz ..allahım hepimizin yardımcısı olsun yol göstersin.sonumuzu güzel eylesin.isteyen herkese bol bol versin..bende bu ay kararsızlık yaşıyorum canım.en kötü şeyde karasızlık sanırım.adet olunca istanbulamı gitmeliyim.yoksa burda doktora gidip hormonlara baktırıp klomenmi içmeliyim. allahım hayırlı yola çıkarsın canım..senşnde kürlerin hayırlı olsun..belkide kendiliğinden gebe kalcan canım.senin durumun iyi canım.tüp yaptırana kadar doğaldan denersşn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…