- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.341
Hayır malesef hiç bu konuda bişey söylemdilerSenin opu olacağın gun esinde ayni anda sperm veriyor.doktor opudan 2 gun once icin esinin kendi kendine bosalmasini istiyor ki opu gunüne kadar 2 gunluk perhizle sperm alıyor.daha önceki tedavinde boyle olmadı mi :) bu detaylari biz degil dr.un söylemesi lazim.söylemezse büyük gaf yani
Daha söylerler son muayenen de söylüyorlar.opuya karar verilince.sence söylemeyecekler mi ?Hayır malesef hiç bu konuda bişey söylemdiler
inşallah güzel bir haber verirsiniz. hangi merkez tedavi oluyorsunuz?42 yasindayim sizin gibi anne olmak istiyorum ilk tüp bebek denemem transferin 10.günündeyim Allah hepimize yardımcı olsun
Dayanamadım ben sordum bugün, galiba sabırsızım birazDaha söylerler son muayenen de söylüyorlar.opuya karar verilince.sence söylemeyecekler mi ?
Tabi ki sor iyi yapmıssinDayanamadım ben sordum bugün, galiba sabırsızım biraz
Dayanamadım ben sordum bugün, galiba sabırsızım biraz
Pardon, yazmayı unutmuşum, tabii ki ücretsiz veriyorum..Merhaba arkadaşlar. Elimde biraz parça parça opu sonrası ve transfer sonrasına ait ilaç ve takviye kaldı, ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası elden verebilirim, isteyen varsa ya da çevrenizde ihtiyacı olan birisini tanıyorsanız bana özelden yazabilirsiniz. Elimde olanların listesi şu şekilde: 200 IU Gonal-F (son kullanma tarihi Ağustos 2018), 3 ampül Eğriçayır arı sütü, 1 kutu Femara, yarım kutu Biesteron, 1 kutu folik asit, 1 kutu Estrofem, 2 ampul Progestan iğne, 7 adet Clexane kan sulandırıcı iğne, 2 kutu civan perçemi ve 150 gram çörek otu tozu. Gonal F haricindekilerin kullanma tarihleriyle ilgili sıkıntı yok.
İnşallah alana şifa olur çok düşüncelisiniz..Pardon, yazmayı unutmuşum, tabii ki ücretsiz veriyorum..
İnşallah alana şifa olur çok düşüncelisiniz..
42 yasindayim sizin gibi anne olmak istiyorum ilk tüp bebek denemem transferin 10.günündeyim Allah hepimize yardımcı olsun
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım yarın ultrason kan kontrolüm var geçen seneki tedavimde su gibi akıntı hatırlıyorum bu gün iğnelerin 4.günü hala olmadı aklıma takıldı bu akıntı tedavinin sonuna doğru mu oluyordu folüküller büyümedi diye bi korku oluştu bende
Merhabalar sizlere birşey sorucam 8 günde değer 2.57 olunca 12 .günde sizce yukselirmi
Sağolun moral içinhemen panik yapma daha tedavinin başındasın ve her tedavi aynı olmaz akıntıya falanda takılma olumlu düşünki iyi olsun herşey inşallh bu sefer meleğin gelir
bence test gününü bekle ozaman herşey netleşir gününden önce test yapman böyle stres yaratır sen test gününe kadar hamile adayısın böyle düşün düşünki bebeğin seni bırakmasın sıkı sıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?