- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.321
tebrikler sevil, allah sizi hiç ayırmasın :)Selam kızlar ben doğum yaptım ikimizde iyiyiz eve geldik çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına çok güzel duygular
canım yeni mesajları henüz okuyamadım, inşallah genetikten temiz gelmiştir bebişlerin. ben en son şubat - mart ayında negatif yaşamıştım, sonra merkez değiştirdim. Bahçeci güvenç beyle başladım. 7 hazirana transferime kadar iki kez opu oldum. birinden iki tane genetikten temiz geldi, diğerinde de üç tane embriyo oldu 3. gün, onları genetiğe göndermedim artık. resmen bahçecide şans yüzüme güldü. şimdiye kadar 7 yumi hiç görmemiştim, iki tedavide de (sadece bir ay ara verdik) çok iyi sayı geldi. 7 haziranda genetiği temiz olan bir embriyoyu transfer ettirdik veee hamileyimmmm:) bugün 4+6 ve keseyi geçen cumartesi gördük. kalp atışını bekliyoruz şu an. allahım ne mutlu bir şeymiş, darısı başınıza. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder...
buraya da özelikle yazmak istedim. topikimiz de (her ne kadar her zaman yazamasam da) hamişlerin çoğaldığını görmek çok sevindirici, darısı tüm isteyenlerin başına.
Canım tebrik ederim kaç haftalık oldunbenim tedavi sürecimi bilmeyenler için yazıyorum: 1 özel profta 2. gün embriyosu negatif, 2. özel profta iki 4. gün embriyosu negatif, 3. sgk anlaşmalı bir özel hastanede 5. gün embiyorsu negatif, 4. aynı hastane embriyo elde edilmedi iptal, 5. aynı hastanede 5. gün embiryosu genetik teste cevap vermeyen bir embriyo negatif, 6. aynı hastanede 5. gün embriyosu 2 tane negatif. Bundan sonra bahçeciye geçtim: 1 adet opu 2 genetiği temiz embriyo, 2. opu 3 adet 3. gün embriyosu, histereskopi, çizik işlemi, intralipid serum ve ilk transferde hamileyim.
yani aslında tam 8 tane opu ve 6. transferimde hamile kaldım. lütfen elinizden geleni yapmaya devam edin, elinizden gelen en iyisini...
Bende senin gibi dönor yunurta düşünüyordum ama eşim asla kabul.etmem diyordu bende.dinen uygun olmadığını okuyunca vazgeçtim cook şükür gerek kalmadan hamiş kaldım asla pes etme yumurta sayın iyi tedavine devam et bak altın yumurtayi nasıl yakalayacan Allahinda izniyle..
hesaplarıma göre 5. hafta bitti, senin nasıl gidiyor, kaçıncı hafta oldun?Canım tebrik ederim kaç haftalık oldun
Allah tamamına erdirsin rabbim emeklerinin karşıliğini nasip etmiş çok şükür
Vayyy süper haber canım ya inanamadım tekrar tekrar okudum gözün aydın olsun çok sevindim çok.... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak kısmet olsuncanım yeni mesajları henüz okuyamadım, inşallah genetikten temiz gelmiştir bebişlerin. ben en son şubat - mart ayında negatif yaşamıştım, sonra merkez değiştirdim. Bahçeci güvenç beyle başladım. 7 hazirana transferime kadar iki kez opu oldum. birinden iki tane genetikten temiz geldi, diğerinde de üç tane embriyo oldu 3. gün, onları genetiğe göndermedim artık. resmen bahçecide şans yüzüme güldü. şimdiye kadar 7 yumi hiç görmemiştim, iki tedavide de (sadece bir ay ara verdik) çok iyi sayı geldi. 7 haziranda genetiği temiz olan bir embriyoyu transfer ettirdik veee hamileyimmmm:) bugün 4+6 ve keseyi geçen cumartesi gördük. kalp atışını bekliyoruz şu an. allahım ne mutlu bir şeymiş, darısı başınıza. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder...
buraya da özelikle yazmak istedim. topikimiz de (her ne kadar her zaman yazamasam da) hamişlerin çoğaldığını görmek çok sevindirici, darısı tüm isteyenlerin başına.
İnan bu gün haberin ile beni çok mutlu ettihesaplarıma göre 5. hafta bitti, senin nasıl gidiyor, kaçıncı hafta oldun?
Birisne gönderiyorum, geçerli değil artık, haberiniz olsunkızlar elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. arginin ve dheayı yumurta kalitesi için kullanıyordum.
Vayyy süper haber canım ya inanamadım tekrar tekrar okudum gözün aydın olsun çok sevindim çok.... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun
Peki anlat bu sefer farklı olan ne yapıldı merak ettim.. ne güzel haber oldu. Bu arada genetik daha cevap gelmedi.[/QUOTE
Darısı başına hulicim, darısı tüm isteyenlerin başına. Diğerlerinden değişik olarak ne yapıldı, ne yaptım, bir kez rejim diyet Filan yapmadım, ben tatlıcı değilimdir ama çikolata şeker yemeye başladım az az. Eskiden çok dikkat ediyordum etmedim, karbonhidrat yedim, herşeyden az az yedim, reçel yağ makarna filan. Bu benim dikkatimi çekti, bana bu yeme düzeni daha çok yaradı sanki... transferden sonraki ay hemen başladım, bir baktı doktor 7 yumi var rekor, 6 sı olgun çıktı... yani ay atlamadım. sonraki opuda 7de 4 olgun çıktı, 3 ü 3. Güne gitti, bunlar hep rekor benim için... eskiden aldığım vitaminlere opu boyunca devam ettim, ama düzenli değil... coenzyme q10, dhea, omega 3, arginin, maca tozu, ace selenyum, inofolic combi... ama düzenli değildi... bir önceki sene çok düzenli almıştım... işlemler açısından değişiklik güvenö hoca histereskopi yaptı, rahim temiz çıktı çizik attı ve bir ay doğu. Kontrol hapı kullandırdıktan sonra hemen transfer yaptı. Hashimato tiroidi olduğum için intralipid serum alıyorum transferden beri her hafta. Hoca onda sen istersen yapalım demişti. Bir de genetik yapılacak dedi ilk opudan sonra... ondan ısrarcı oldu durumu görelim diye. Bu kadar iki opu arasında da yine doğum kontrol hapı verdi, gerçi ikinci opu kararını ben verdim, yoksa güvenç transfer edecekti temiz gelenleri. Bu kadar... her ay gittim, maddi açıdan gümledik ama yumilerin iyi olduğu ayı kaçırmak istemeidm... böyle hulicim. İnşallah anlaşılır yazmışımdır
Ben de senin hamileliğine çok sevindim canım hemd e çok. Maşallah 11 hafta, zaman ne çabuk geçiyor. Yakında cinsiyeti öğrenirsin artık. Geçmiş olsun çok. Ben her hafta proluton vuruluyorum. Kullandığım jel bir ara pembe sonra iki kez kahverengi geldi. Şimdi normal çok şükür. Keseyi gördük geçen cumartesi galiba 4 +4 oluyor bu hesabı hep karıştırıyorum, temmuzun 6sında da kalp atışıaçna çağırdılar. Çok şükür ben de bugünleri gördümİnan bu gün haberin ile beni çok mutlu etti
Takvimine 41 kere masallah keseyi gördünüz mu
11 haftalij olduk canim
Benim 8-10 haftalarda kanama oldu iki kere düşük önleyici pruloton deport vuruldu şimdi evde dinleniyorum şükür kanama kesildi insallah bir daha olmaz oğlumda mide bulantısı yoktu bunda 7. Haftadan beri bulantı ve kusma var yinede Rabbime hamd olsun nasip etti
Leke gelmesi çok normal canım jel kullananlarda duyuyorum. Dogumuda gorecegiz inşallahBen de senin hamileliğine çok sevindim canım hemd e çok. Maşallah 11 hafta, zaman ne çabuk geçiyor. Yakında cinsiyeti öğrenirsin artık. Geçmiş olsun çok. Ben her hafta proluton vuruluyorum. Kullandığım jel bir ara pembe sonra iki kez kahverengi geldi. Şimdi normal çok şükür. Keseyi gördük geçen cumartesi galiba 4 +4 oluyor bu hesabı hep karıştırıyorum, temmuzun 6sında da kalp atışıaçna çağırdılar. Çok şükür ben de bugünleri gördüm
amin canım, sağlıklı hayırlıysa olsun diyorum hepLeke gelmesi çok normal canım jel kullananlarda duyuyorum. Dogumuda gorecegiz inşallah
doğum günümde bana güzel haberler ver inşallah hediye olarak tekrar gözün aydın cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. daha önceki tedavilerde histeroskopi yapılmamışmıydı? intralipid serumu cd56 ve cd19 değerlerine göremi verdiler?benim tedavi sürecimi bilmeyenler için yazıyorum: 1 özel profta 2. gün embriyosu negatif, 2. özel profta iki 4. gün embriyosu negatif, 3. sgk anlaşmalı bir özel hastanede 5. gün embiyorsu negatif, 4. aynı hastane embriyo elde edilmedi iptal, 5. aynı hastanede 5. gün embiryosu genetik teste cevap vermeyen bir embriyo negatif, 6. aynı hastanede 5. gün embriyosu 2 tane negatif. Bundan sonra bahçeciye geçtim: 1 adet opu 2 genetiği temiz embriyo, 2. opu 3 adet 3. gün embriyosu, histereskopi, çizik işlemi, intralipid serum ve ilk transferde hamileyim.
yani aslında tam 8 tane opu ve 6. transferimde hamile kaldım. lütfen elinizden geleni yapmaya devam edin, elinizden gelen en iyisini...
çok teşekkürler. darısı başınıza, inşallah kucağıma sağlıkla alabilirim. histereskopi yapılmamıştı gerek olmadığı söylendi, gerçekten de gerek yokmuş, temizmiş, ama hoca zaten histereskopiyi çizik için yatı. serum için cd56 ya baktırmadım, zaten hashimato tiroidi olduğum için, bağışıklık hastalığım olduğu için.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. daha önceki tedavilerde histeroskopi yapılmamışmıydı? intralipid serumu cd56 ve cd19 değerlerine göremi verdiler?
Canım benim, çoook çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah.canım yeni mesajları henüz okuyamadım, inşallah genetikten temiz gelmiştir bebişlerin. ben en son şubat - mart ayında negatif yaşamıştım, sonra merkez değiştirdim. Bahçeci güvenç beyle başladım. 7 hazirana transferime kadar iki kez opu oldum. birinden iki tane genetikten temiz geldi, diğerinde de üç tane embriyo oldu 3. gün, onları genetiğe göndermedim artık. resmen bahçecide şans yüzüme güldü. şimdiye kadar 7 yumi hiç görmemiştim, iki tedavide de (sadece bir ay ara verdik) çok iyi sayı geldi. 7 haziranda genetiği temiz olan bir embriyoyu transfer ettirdik veee hamileyimmmm:) bugün 4+6 ve keseyi geçen cumartesi gördük. kalp atışını bekliyoruz şu an. allahım ne mutlu bir şeymiş, darısı başınıza. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder...
Canım bende cok sevindim.zorlu bir mücadele oldu.sonucunun pozitif olacagı bastan belliydi cok tebrik ederim sağlikla kucagina al ins.canım yeni mesajları henüz okuyamadım, inşallah genetikten temiz gelmiştir bebişlerin. ben en son şubat - mart ayında negatif yaşamıştım, sonra merkez değiştirdim. Bahçeci güvenç beyle başladım. 7 hazirana transferime kadar iki kez opu oldum. birinden iki tane genetikten temiz geldi, diğerinde de üç tane embriyo oldu 3. gün, onları genetiğe göndermedim artık. resmen bahçecide şans yüzüme güldü. şimdiye kadar 7 yumi hiç görmemiştim, iki tedavide de (sadece bir ay ara verdik) çok iyi sayı geldi. 7 haziranda genetiği temiz olan bir embriyoyu transfer ettirdik veee hamileyimmmm:) bugün 4+6 ve keseyi geçen cumartesi gördük. kalp atışını bekliyoruz şu an. allahım ne mutlu bir şeymiş, darısı başınıza. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder...
Senin opu olacağın gun esinde ayni anda sperm veriyor.doktor opudan 2 gun once icin esinin kendi kendine bosalmasini istiyor ki opu gunüne kadar 2 gunluk perhizle sperm alıyor.daha önceki tedavinde boyle olmadı mi :) bu detaylari biz degil dr.un söylemesi lazim.söylemezse büyük gaf yaniArkadaşlar yardıma ihtiyacım var, şimdi tedaviye başlayınca ilişki yasak dendi, ama erkekte 5,6 günden daha uzun süre ereksiyon olmassa sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum yanılıyormuyum yardım edin lütfen, tedavisi yeni biten arkadaşlar naptınız sizler
Canım bende cok sevindim.zorlu bir mücadele oldu.sonucunun pozitif olacagı bastan belliydi cok tebrik ederim sağlikla kucagina al ins.bahcecide nasil tedavi guzel gitmis degil mi.olacaksa sartlar degisiyor masallah[/QUO
teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. bahçeci güvenç bey inanılmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?