Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hamilesin demek çok sevindim Çooook tebrik ederim

Burda da tebrik ediyorum seni canım sağlıkla devamı gelsin allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı olsun. Sizi tebrik ediyorum. Allah Sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

Böyle güzel haberler almak hem sevindiriyor, hem umutlandırıyor.
Sağolun kızlar. Ben de forumda gördüğüm her pozitif sonuçta çok mutlu oluyordum ve umudum artıyordu. Hatta tedavi olmak istemediğim zamanlarda buradaki arkadaşların desteğiyle karar vermiştim tüp bebeğe. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin ...degil mi iyi ki hayallerinin pesinden kosmussun..forumdaki her pozitif haber bana da umuttu.39 yasda cok gençsin bu arada pozitif sonuc rahatca alacağın zamanlar.sadece tedavi gibi bir destek gerekiyormus.bebek buyütmekte hem zor hem keyifli artık senin yanında sakinlesen bir bebek olacak gayet şasirtici biçimde

merhaba 43 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim. ilk normal gebeliğim 7. haftada kalp atışı alamadık. sonra araştırmaya başladık genetik testler vs. aşılama ile gene hamile kaldım. 7. haftada kalp atışı alamadık. yapışıklık olduğu için histeroskopi yapıldı 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu. 3 kere gene normal gebe kaldım ama tek yumurta ikizi gelişimi 7. haftada durdu. şimdi İstanbul tüp bebek merkezine Aret Kamar'a gidiyorum. ilk yapılan histeroskopi sonrası yapışıklık geçmemiş. ikinci histeroskopi yapıldı. 7 yumurta toplandı 4'ü 5. gün 3'ü 6. günde donduruldu. Rahim kalınlaşsın diye 3 ay bekledik 8 Haziran'da 2 adet 5. gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün Negatif sonucu aldım

Üzülmeyin. Hayırlısı olsun. Dondurulmuş embriyolarınız varmış. İnşallah onlarla güzel sonuçlar alırsınız.

Geçmiş olsun. 3,5 yılda 3 kez hamile kalmışsınız maşallah demek ki yumurtlamanız vs. güzel. İnşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

teşekkür ederim. inşallah tüm anne olmak isteyenlerin Allah yardımcısı olsun
Bence doğal yoldan gelecek kuzunuz yaz tatilinde biraz zaman tanıyın kendinize olmazsa dondurulmuş embriyolariniz var
Dondurulmus embriyo için Dr pgt önermedi mi

İns. Dondurulmuş embriyolarinizla pozitifi alırsınız.embriyolari genetiğe neden göndermez bu doktor hep 7. Haftada düşüğünüz oluyor.muhakkak genetiğe gitmeliydi embriyolar.yine de sağlık olsun.durumunuz iyi aslında amin Allah tüm isteyenlerin yardımcısi olsun
Güzel haberinizi de yazın ins.

Canım geçmiş olsun, bu kadar gebelik kaybı normal değil, lütfen genetik bıktırmadan tekrar gebelik düşünme, bi sorun varki bu kadar kayıp yaşıyosun Allâh yardımcın olsun, memorial, Bahçeci, acı badem gibi yerlerin genetik lab iyi bi araştır oraları derim naçizane benim fikrim tabi

Allah sabır versin inşallah zor bir durum bu kadar kayıp olması normal değil canım senin ve eşinin genetigi iyi çıkmış olabilir ama bu sağlıklı bir bebegin olucak yada olmiycak anlamına gelmez bence emriyolari mutlaka genetiğe gönder bende beş yıl mücadele verdim erken menopozs girmiştim aret kamarda 3 tüp bebek yaptirdim hep taze transfer oldum ben dondurulup transfer olsun istedim ama aret bey pek işine karıştırmak istemez benimde rahim kalınlaşma sorununda olmuştu aynı zamanda 8mm kalinlaşma transfer olmuştum hep hiçbiri tutmadi bende kendisine üç sans verdim hemen merkez degistirdim başka merkezde dondurulan emriyo hamiş kaldım doktorum.oyle bir tedavi uyguladi transferde rahim 11mm çok şaşırdim doktor nasıl başardı iz deyince buda benim. Farkın demişti çok şükür şimdi bebeğim 18 aylık darısı isteuei herkes başına olsun

Gülneva cım beni hatırladınmı nasılsın bebeğin büyüdümü neler yapıyorsun

sonrasında hangi merkeze gittiniz? doktorunuz kimdi?

2. tüp bebek denememizi Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırmıştık orada genetiklerine baktırdık. o şekilde transfer yapıldı ama gene hamilelik olmadı. Şimdiki dondurulmuşları çözdürüp genetiğine baktırmak embriyoları bozabilir

Bence doğal yoldan gelecek kuzunuz yaz tatilinde biraz zaman tanıyın kendinize olmazsa dondurulmuş embriyolariniz var
Dondurulmus embriyo için Dr pgt önermedi mi
dondurulmuşladın çözülüp genetiğine bakılması embriyoların kalitesini bozar dediler. mesajlarınız için çok teşekkür ederim o kadar güzel moral oldunuz ki!

Selam arkadaşlar, 3 ay önce yazmıştım hatırlarsanız, ilk tüp bebek denememiz dış gebelikle sonuçlanmış, iğneyle düşürülmüştü. Yaş 39, amh çok düşük. İğneden sonra beklemem gereken 3 ayımı doldurdum, tekrar tedaviye başladık. Bu sefer Bahçeci Umut'a gidiyoruz. Havuz ve genetik yaptıracağız, tabi sağlam embriyo çıkarsa. Tabi düşük amh işleri biraz zorlaştırıyor. Geçen sefer 6 folikül vardı, güzelce de büyümüşlerdi. Bu sefer sadece 4 folikül var ve ikisi büyümedi. Sanırım hem 5 ay geçmiş olması, hem de dış gebelik için verdikleri ilaç yumurta kalitemi iyice bozmuş. Şimdi diyorum ki keşke ilk baştan havuz ve genetik yapılsaydı, bunları yaşamayacaktım, zaman kaybetmeyecektim ama ilk merkez bize hiç bunlardan bahsetmedi. Biraz oldu bittiye getirilen klasik bir deneme oldu. Herşey tecrübe işte.

Havuz yaptıran arkadaşlar kaç kerede genetiği normal sağlam embriyo buldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…