- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.181
12.gün yaptım canım .adetimde 24 güne bi oluyorum canım..benim arası fazla uzun değil..adet olunca hormonlarıma yumi durumuna bakp eğer tedavi uygulayacaksak inciri yapmam.ama ytedavi olmassa yapayım allahın izniyle diyorum canım..
1.profil
2.hakkımda
3.bebeğimin doğacağı tarih.işte orda sarı renkte kalem var onun üzerini tıkla tarihi yaz..ama tarih yazarken araya çizgi koymayı unutma canım.
mesela 30-08-2014
canım üzülme tevekkül etmemiz gerekiyor ne kadar içimiz acısada ..sabır ve tevekkül..allah kendisine yakınlaştırmak için sıkıntılar verirmiş kuluna bana yakınlaşsın dua etsin diye canım ve sabr ..olacak işallah..ama illakki olmalı deme.hayırlıysa olsun de canım.en yakın zaman da işallah canım..hamile kalmayan kalmasın..
vallahi yaptım billahi yaptımmmmmmm
daha çocuk ortada yaptım :)))))
12-09-2014 :))))))))
31.08.2014
Bugün dr..la durum değerlendirmesi yaptık. .ara ver dedi..sizin dediginiz gibi...kurlere , inanmiyor....ş
ama ben incire baslicam. Yas faktorunden baska bi derdim yok...gerisi sans artik..Allah isterse...
Bugün dr..la durum değerlendirmesi yaptık. .ara ver dedi..sizin dediginiz gibi...kurlere , inanmiyor....ş
ama ben incire baslicam. Yas faktorunden baska bi derdim yok...gerisi sans artik..Allah isterse...
Canli selam cmas1, iyi pazarlar.
selam canım ben gördüm ben alayım selamını..[/QUOTE
Sanada selam olsun ummu, yazdiktan sonra gördüm cmas1, baska topige gitmisti.
günaydın canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmm
dün gece 11:30 da almam gereken doğum kontrol hapını unuttum((
bişey olurmu acaba ??? doktoru arıycam ......
işallah bir şey olmaz canım.sen böyle söyleyince annem aklıma geldi.bir gün unutmuş içmeyi ve hamile kalmış
işallah sende kalırsın canım..
Slm tum güzel Anne adaylari arkadaslarim
Masallah hepiniz hamilesiniz hahaha bir ara oyle sandim oylede olacak insallah ama umutli topik burasi sabirli bayanlarin topigi dualarim sizlerle bu güzel aylarin hurmetine allah hepimize versin insallah
SELCANKEREM canim cokkkkkkkkkkk sevindim cok gec gördüm ama nasil duygulandim yaaa yaninda olup vallahi kutlayasim geldi seni sirayla demistim selcan sirayla sirada sen vardin güzel allahim sana hayirlisini verdi,gozun aydin gozumuz aydin olsun bundan sonra iyi bak kendine sen hamilesin allah dualarini kabul eder bizlerede duâ et ben fazla aktif olamiyorum beni unutma arkadasim
Ya kimseye yazamiyorum kusura bakmayin benim koca biraz ariza izin vermiyo buralara ugramama kendine stres yapiyosun diye doktora bile sikayat eti söz verdim birdaha girmicem diye ama dayanamiyorum hahaha biz kadinlar cok ciginiz ya
Herkesi öptüm iyi bakin kendinize
çok soğuk ama çok soğuk bir ankara sabahından tüm 2014 ün güzel annelerine günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?