- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.961
Canım 3 gündür yapıyorum ama 2 mayısta çatlatma iğnesi yapmıştım. Ondan pozitif çıkıyor bence. Pazartesi test günüm. Adet sancım oluyor ara ara, canım ekşi şeyler istiyor ama göğüs sızısı falan yok. Pazartesi kopacak dananın kuyruğu :)Melinx canım evde test yaptinmi yarın test günün dimi guzel haber alırız inşallah
O zaman test yanıltıcı olur inşallah guzel haberler alırız sendenCanım 3 gündür yapıyorum ama 2 mayısta çatlatma iğnesi yapmıştım. Ondan pozitif çıkıyor bence. Pazartesi test günüm. Adet sancım oluyor ara ara, canım ekşi şeyler istiyor ama göğüs sızısı falan yok. Pazartesi kopacak dananın kuyruğu :)
Ayy canım çok sağol ya güzel insanUmudunu hic kaybetme arkadasim, dua edelim de insallah tutmustur.her kisi de belirti olmayabilir hic olumsuz dusunme .guzel enerjimiz yansisin dualara. ☺
Rabbim biz gibi cok isteyen her kadina nasip eder insallah anneligi...Ayy canım çok sağol ya güzel insan
Bende transferin 3 günü yapmıştım çatlatma iğnesi transfer 7 günü test yapmaya başladım hep silikti hemen ikinci çizgi cikmiyordu beş dk sonra çıkmıştı hafif çizgi üç gun yaptım hep silikti son gün biraz daha belirgindi sanki 9 gün hep çatlatma iğnesi etkisi diye sevinemedim 9 kan testi yaptırmıştım 98 çıkmıştı değer inş seninde öyle olur canım Allah kan can verdin minisine..Kızlar idrar testim bugün daha da silikleşti. Transferden sonra 10. gün bugün. Yarın test günün ama belirti falan yok. Olmadı diye düşünüyorum. Yarın test yaptıracağım ama hiç umudum kalmadı.
Sağol canım ama az önce tekrar yaptım idrar testim negatif artık olmadığı kesin bugün kan testine gideceğim ama eminim olmadığına. Sağlık olsun kısmette yokmuş...Bende transferin 3 günü yapmıştım çatlatma iğnesi transfer 7 günü test yapmaya başladım hep silikti hemen ikinci çizgi cikmiyordu beş dk sonra çıkmıştı hafif çizgi üç gun yaptım hep silikti son gün biraz daha belirgindi sanki 9 gün hep çatlatma iğnesi etkisi diye sevinemedim 9 kan testi yaptırmıştım 98 çıkmıştı değer inş seninde öyle olur canım Allah kan can verdin minisine..
canım hakkında hayırlısı sonuçta uzun zamandır bu süreç için maddi manevi olarak olarak yorulduk umutlandık ama Rabbimin takdiri elimizden bu kadar geliyorSağol canım ama az önce tekrar yaptım idrar testim negatif artık olmadığı kesin bugün kan testine gideceğim ama eminim olmadığına. Sağlık olsun kısmette yokmuş...
Canım değerim 5.77 çıktı. Doktorum yarın tekrar test istedi.canım hakkında hayırlısı sonuçta uzun zamandır bu süreç için maddi manevi olarak olarak yorulduk umutlandık ama Rabbimin takdiri elimizden bu kadar geliyor
benim pozitiften sonra kayıp beni çok üzmüştü hep o zaman keşke en başta nefatif olsaydı bu kadar canım yanmazdı dedim ama bunu görmem gerekiyormuş
Rabbim yavrularımıza sağlık versin senle aynı düşünüyoruz bu konuda biz ilerde pişman olmamak için demedik
artı doğal süreçte gelirse kuzular başımızın tacı olmazsa koruyucu ailelik veya evlad edinme süreçlerini araştıracağız biz kendi adımıza
canım inşallah mucize olur ve yükselir kat ve katlanırCanım değerim 5.77 çıktı. Doktorum yarın tekrar test istedi.
Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.canım inşallah mucize olur ve yükselir kat ve katlanır
Takipteyim canım dualarimdasiniz Rabbim müjdeler inşallahCanım değerim 5.77 çıktı. Doktorum yarın tekrar test istedi.
Arkadaşım takip ediyorum inşallah yükselir ve sağlıklı ilerler. Rabbim hayırlısını bizlere nasip etsin. İyi haberlerini duyalım inşallah.Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Dua edelim yarin guzel haberlerini alalim insallah .Hic umitsiz olma hakkimizda hayirlisi .Allahim mucizesini gostersin insallahHayırlısı olsun diye dua ediyorum.
İnş yukselir canım 19 deger m saglikli doğum yapan bir arkadaş varsi diğer sayfada bizim zamanımızda hakında hayırlısı neyse o olsun..Canım değerim 5.77 çıktı. Doktorum yarın tekrar test istedi.
İnş yukselir canım 19 deger m saglikli doğum yapan bir arkadaş varsi diğer sayfada bizim zamanımızda hakında hayırlısı neyse o olsun..Canım değerim 5.77 çıktı. Doktorum yarın tekrar test istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?