- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.861
geçmiş olsun çok şükür sağ sağlim kucağına aldın meleğini inşallah sağlıcakla büyütmeyide nasip etsin rabbim. Allahım analı babalı büyütsünBu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Yazdiklarin çok dogru ve uygulayacagim saģolTebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün. Senden ricam lütfen mamayla doyurma minnişini, önce her iki memeyi emzir sonra mama ver. Süt zamanla ve emdikçe olacak. Mamayla doyarsa emmez artık o zaman da süt olmaz. Sezeryandan sonra ilk duş izni verdiğinde doktor duştan sonra sütüm gelmeye başlamıştı. 10’ar dk her iki memeyi emzirip ağzına kaşıkla mama veriyordum 3-4 gün öyle geçti. Uyuyup kalıyordu dosdoğru yemeden ama sonra çok bol sütüm oldu. 6 ay boyunca bırak mamayı su bile vermedim hep emdi. Doktoruna kaç dk emzirmeden sonra mama vereceğini sor.
tebrikler Cnim Rabbim uzun saglikli ömür nasip etsin pasa ya,,arkadaşın dediği gibi önce emzir sonra mamayi takviye olarak ver.zaten minicik bişey sutunle doyar.canim ismi artun egilmiydi? emre daha guzel ismiyle büyüsün..darisi hepimizin başına dua et bizler için.Allah.e.olll
gelmiş emre bebek :) sağlıkla büyüsün, biz de o günleri görelim umarım.Bebegimhadi paşana kavuşmuş olmalısın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım
anne olma mutluluğunu rabbim yaşattığı için şükürler olsun
darısı hepimize olsun sağlıkla inşallah
@sevil35gnowee @drepsi76 ve @_Depply_ hayırlısı ile ve sağlıkla sizlerinde güzel haberlerini alalım inşallah
Melinx canım transfer oldun mu nasılsın
İnş Allah kan can versin sana tutunsunlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş ben evde rutin işlerimi yaptım ağır kaldırma uzanma dışında birinci günü geçti yarın normal hayatına son yürüyüş yap devamlı yatma hava güzel dışarı çık gez dolaş ben ilk üç transferimde yatim ama negatif sonuç aldım annem gelmisti işlerimi hep.o yapmışti negatif sonuç aldığım transferlerde bu son pozitif transferde kimseyi istemedim yemeğimi yaptım yemek bulaşık hepsini kendim halletmiştim şimdi sana tavsiyelerim günde bir bardak taze sikisıkı portakal suyu iç çiğ yer fıstığı ye protein ağırlıklı beslen günde bir dilim ananas ye beş gün tesbih dualarim vardı .elini karnina köy bol bol dua et canım inş pozitif sonuç al sende..A anneveoglusu evet oldu canım hastanedeyim şu an dinleniyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kaldı.
Guzel anne Allah analı babalı sağlıklı büyütsün memeyi alıyorsa devamlı ver canım ilk.iki gün süt fazla gelmiyor bizim.pasa çok.inatciydi meme ucunu yoktu meme redi yaşadım iki ay mecburen mama vermiştim aç kalıp sarilik olmasın diye sonra biberona alıştı almak istemedi sonra tabiki ben galip geldim aldık memeyi şimdi hala emiyoruz asla pes.etme canım bebek meme almiyorsa pompa kullan..Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Ben merkez kötü demedim bizim.gibi rezerv az.olan hastaları benim tedavi oldugum zamanda kabul.etmiyordu FSH yüksek olanları FSH düşmeden tedavi baslamiyordu burda eskilerden çok.arkadas orda pozitif aldı ben altı yıl araştırmadigim doktor kalmadı FSH 60 olunca bazı.merkezler kabuk etmiyor mallesef..Erbil bey artık o merkezde değil ,memorial i araştırırsanız diğer merkezden her anlamda daha iyi olduğunu görürsünüz,Semra hanım ne gerekiyorsa onu istiyor ,extra hiçbir ücret alınmıyor
Arkadaşım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok sevindim uzun bir uğraşıdan mücadeleden sonra çok şükür mutlu sona ulaştın. Bu sayfanın en aktif üyesinin artık bebeğinden konuşması çoooooook güzel. Sağlıcakla büyüsün. Rabbim bu yolda uğraş veren herkesin yüzünü güldürsün. Tekrar tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evlet olsun inşallah.
Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
canım hoşgeldin illaki ilaç veriyorlar arkadaşım yumurta büyütmede transfer zamanı ve sonrasındaKızlar hamile olanlara hayırlı doğumlar , doğum yapanlarında bebişine sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Ben sizlere bişey sormak istiyorum.bizim sebepsiz infer.3 tüp denemesinin sonunda hamile kaldım ama kalbi durdu.şimdi yeniden tedaviye başlasam ilaçsız bu işlem olmuyor mu acaba bi bilginiz var mı.ben ilaçlardan çok kilo aldım ve ne yaptıysam veremedim.malum kortizon alınca verilmesi nerdeyse imkansız.
cnim bende cok aldım.13kg fazla var ve iki hafta oldu diyetteyim hiç kilo veremedim.cnim çok sıkılıyor. ekmeği şekeri en aza indirdim yinede fayda etmiyor.diyetisyen gitmeye karar verdim.canım hoşgeldin illaki ilaç veriyorlar arkadaşım yumurta büyütmede transfer zamanı ve sonrasında
bende 8 aylık tedavi süresince 10 kg aldım şimdi vermeye çalışıyorum almak kolayda vermek çok zor haklısın bende transfer zamanı prednol kortizonlu ilaç kullandım
iki katı ve üstü yükselme var arkadaşım sen güzel düşün güzel olsun maşallahKızlar transfer sonrası 7. Gün 12.34 çıkmıştı bugün yani 9.gün 31.01 çıktı. Nasıl sizce
ben dr gittim insilün direnci var dedi canım glifor adlı ilaç varmış dedim ben gebelik düşünüyorum nasıl olacak dedimcnim bende cok aldım.13kg fazla var ve iki hafta oldu diyetteyim hiç kilo veremedim.cnim çok sıkılıyor. ekmeği şekeri en aza indirdim yinede fayda etmiyor.diyetisyen gitmeye karar verdim.
ben dr gittim insilün direnci var dedi canım glifor adlı ilaç varmış dedim ben gebelik düşünüyorum nasıl olacak dedim
dr bunu kadın doğumcular veriyor bazıları yumurta kalitesini de arttırıyor merak etme gebelikte de kullanılıyor dedi
bende bakacağım ramazanda da veremezsem ramazan sonu spora yazılıp diyetisyene gideceğim canım
hamişim sen dikkat et bende gebelik devam etse idi bilemiyorum kaç olurdum 85 kg ile hamile kaldım düşük ile sonuçlandıBenim de kilolarla başım dertte, hiç bir zaman zayıf biri olmadım aslında, Bundan 14 yıl önce oğluma 66 kiloda hamile kaldım 78 kiloda doğurdum.
Geçen sene mayıs ayında tüp bebek tedavisine 70 kiloda başladım. Gebe kaldığımda 85 kilo idim.
İkinci ayın sonundaki kontrolde 90 kilo olduğumu gören doktorum ve tabii ki ben şok olduk.
Dikkat etmem gerektiğini kilo almadan bir kaç ay geçirmem gerektiğini söyledi. Bir ay dikkat ettim. Ekmek, pirinç patates ve tatlıı kesinlikle yemedim. Bol su içtim.
Üçüncü ayın sonunda 2.5 kilo vermiştim. 4 ayın sonunda hala 87,5 kala bilmişim.
Ama asıl kilolar bundan sonra alınacak biliyorum.
Şişman hamile olmak zor,çok kolay yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum, ayakkabılarımı bağlarken bile maraton koşmuş gibi oluyorum. Boyum da 163 cm yaş 41 haa. bildiğiniz yarım dünya
cnim insülin direnci varsa zaten çok zor veriliyor.ben dr gittim insilün direnci var dedi canım glifor adlı ilaç varmış dedim ben gebelik düşünüyorum nasıl olacak dedim
dr bunu kadın doğumcular veriyor bazıları yumurta kalitesini de arttırıyor merak etme gebelikte de kullanılıyor dedi
bende bakacağım ramazanda da veremezsem ramazan sonu spora yazılıp diyetisyene gideceğim canım
Kilo problemi olanlara insülin direnci çıkanlara pcolulara Memorial bir çok hastaya tedavi öncesinde tedavi sürecinde transfer sürecinde veriyor. Şekeri düzenlediği için yumurta kalitesini de olumlu etkiliyor. Belki biliyorsundur Semra hoca bilimsel ispatı yapılmamış şeyleri uygulamıyor önermiyor. Onun için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.ben dr gittim insilün direnci var dedi canım glifor adlı ilaç varmış dedim ben gebelik düşünüyorum nasıl olacak dedim
kendi adıma ben bilmiyorum canım doğrudur bunları duyduğuma sevindim inşallah her anlamda yararını görürümKilo problemi olanlara insülin direnci çıkanlara pcolulara Memorial bir çok hastaya tedavi öncesinde tedavi sürecinde transfer sürecinde veriyor. Şekeri düzenlediği için yumurta kalitesini de olumlu etkiliyor. Belki biliyorsundur Semra hoca bilimsel ispatı yapılmamış şeyleri uygulamıyor önermiyor. Onun için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?