Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba histeriskopi yapmak için regl in tamamen bitmesi mi gerekiyor bitince kac gün sonra yapiliyor ben Alanya da oturuyorum tedavi yi Adana'da yapıyorum ailem Adana'da cunku Alanya da kimsem yok yatmam gerekirse bakan kimse Yok herkese bol şans diliyorum

Arkadaşlar merhaba histeriskopi yapmak için regl in tamamen bitmesi mi gerekiyor bitince kac gün sonra yapiliyor ben Alanya da oturuyorum tedavi yi Adana'da yapıyorum ailem Adana'da cunku Alanya da kimsem yok yatmam gerekirse bakan kimse Yok herkese bol şans diliyorum
Canım adetin 7-12 günleri arasında yapılır ama merak etme yatacağın bir şey değil kolay geçiyor

Kızlar 10.,gün 42 çıkan değerim 12. Gün 53 çıktı. Doktorum 2 embriyo tutunmuş biri devam edememiş olabilir 4 gün sonra tekrar test yap ilaçlara devam et dedi. Umudum yok ama bekliyorum :KK43:
Bozma moralini hemen doktor olumsuz konuşmamış ki belki hakikaten ikiyken bire indi. Hiç stres yapma ilaçlarını iç keyfine bak. Tutunamayanlar zaten sağlıksız olanlar. Her şeyde bir hayır var. Umarım güzelce artar 4 gün sonra.

Kızlar 10.,gün 42 çıkan değerim 12. Gün 53 çıktı. Doktorum 2 embriyo tutunmuş biri devam edememiş olabilir 4 gün sonra tekrar test yap ilaçlara devam et dedi. Umudum yok ama bekliyorum :KK43:
Canım inşallah bir mucize olur ve HCG atak yapar kaçıncı gün embriyosu canim

Bozma moralini hemen doktor olumsuz konuşmamış ki belki hakikaten ikiyken bire indi. Hiç stres yapma ilaçlarını iç keyfine bak. Tutunamayanlar zaten sağlıksız olanlar. Her şeyde bir hayır var. Umarım güzelce artar 4 gün sonra.
Çok tesekkurler canım. Umarım bir mucize olur.

Benim tamamen bitmeden yapılmıştı. Son günler lekelenme şeklinde oluyorsa yapılabilir demişlerdi aktif kanama olmadığı sürece.

Reglin tamamen bitmesi gerekiyor. Doktorum özellikle histeroskopi randevumu alırken kanamanın bitmiş olması gerekiyor ona göre al randevuyu demişti. Sadece 10 dk sürdü hafif uyutuyorlar endişelenecek hiçbir şey yok

Bebegimhadi Bebegimhadi çok sevindim gözün aydın olsun canım.
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu topikte bende çok yazdım hamile kalmadan evvel.

Rabbim sizlere de nasip etsin kizlar. İnşallah tez zamanda. Her zaman dua ediyorum bebek isteği olan herkes için

@gnowee sanırım senle ayni tarihlerde doğum yapicaz insallah bir aksilik cikmazsa
Benimde genel anestezili sezeryan olucak nasipse dogumum. Diğer sağlık sorunlarindan ötürü.
güzel dileklerin icin cok tesekkürler amin canım.darısı size sizde doğumdu bebekti yasayacaksınız az kaldı .sen, gnowee gnowee cim ve sevil35 sevil35 cim ile birlikte tatli bebeklerinize kavusacaksınız.cok seviniyorum sizler icin masallah... doguma az kaldı.:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:darısı size mutlu haberlerinizi beklicez.cok sevincliyim senin icinde.buradaki arkadaslarımizda bu yıl bebek haberi alsın ins.:nazar::anneadayı:

Bebegimhadi Bebegimhadi çok sevindim gözün aydın olsun canım.
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu topikte bende çok yazdım hamile kalmadan evvel.

Rabbim sizlere de nasip etsin kizlar. İnşallah tez zamanda. Her zaman dua ediyorum bebek isteği olan herkes için

@gnowee sanırım senle ayni tarihlerde doğum yapicaz insallah bir aksilik cikmazsa
Benimde genel anestezili sezeryan olucak nasipse dogumum. Diğer sağlık sorunlarindan ötürü.
Sezaryen günün belli mi? Benimki 21i gibi olacak sanırım. Nasıl sağlık sorunların var? Bende de şeker çıktı. Diyetle düzenleyemedik, insülin kullanıyorum.

İnşallah sağlıkla gelir bebişler @Bebegimhadi nin emre bebeği gibi :)

Sezaryen günün belli mi? Benimki 21i gibi olacak sanırım. Nasıl sağlık sorunların var? Bende de şeker çıktı. Diyetle düzenleyemedik, insülin kullanıyorum.

21 i demek hayırlı olsun gnowee gnowee cok güzel bir zaman mevsim olarak ben seviyorum.

güzel dileklerin icin cok tesekkürler amin canım.darısı size sizde doğumdu bebekti yasayacaksınız az kaldı .sen, gnowee gnowee cim ve sevil35 sevil35 cim ile birlikte tatli bebeklerinize kavusacaksınız.cok seviniyorum sizler icin masallah... doguma az kaldı.:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:darısı size mutlu haberlerinizi beklicez.cok sevincliyim senin icinde.buradaki arkadaslarımizda bu yıl bebek haberi alsın ins.:nazar::anneadayı:
Canım nasil gidiyor annelik emiyormu bebişin gaz durumu nasıl biz ilk altı ay cook gazlı bir bebektik ama butün zorluklara rağmen annelik cook.guzel darısı burdaki kızlara olsun inş..

Çok geçmiş olsun canım.
. Benim tek sıkintim
Kan sulandırıci kullanıyor olmam. İğneyi kestik . Haftaya coraspini kesicez dedi doktorum . Tedirginlik var illaki. 37 haftalık olucam o zaman. Bugün nst ye giricem. Kasılmalarım çok . Bakalim ne diyecek Yuruyemiyorum bile. Annem babam Allah'tan gelmişler yanıma . Hiç bir iş yapamıyorum .
Devlet hastanesine gidiyorum insallah bugün sezeryan tarihini verir doktorum.

@Bebegimhadi insallah bizlerinde az kaldı.

Darısı her zaman dualarımizda olan arkadaşlarimiz için.

Sevgili @poppy73 basta olmak üzere tum arkadaşlarımın mesajlari beni cok mutlu etti
Sizleri bende cok seviyorum güzel dileklerinize amiin diyorum.Foruma yogunluktan giremedim malum.bebekte cok tatlı güncellenen gündemime alısmaya çalışıyorum.
Yine vakit buldugum zamanlar yazacagım.tüm bebek isteyen arkadaslarim bebegine kavuşsun ins.hamilelik takviminin nasıl kalkacaģını bilen yazabilir mi arkadaslar
Bugün kandil kandilinizi de kutluyorum.:KK200::emir_bebek::nazar:

Canım nasil gidiyor annelik emiyormu bebişin gaz durumu nasıl biz ilk altı ay cook gazlı bir bebektik ama butün zorluklara rağmen annelik cook.guzel darısı burdaki kızlara olsun inş..
:rapci: annelik sağol gulneva77 gulneva77 cım sayende güzel gidiyor :KK66: megersem Emre ac kalmis 5 gunluk kontrole gittigimizde doktorumuz biraz kilo kaybi fazla olmus dedi 2.950 kilosu düstü yani 3.250 idi :KK62: artik bu emoji buraya yakısir bayadır kullanmadım.dr 2 saatte emzir ve mama verecegimizi günde 3 kez de 30 cc olarak mama verecegimizi söyledi ve ondan sonra rahat ettik.yarin kontrol emre toplandi hemen teyzesi . Senin bebegin ne kadarlik oldu ?

H huli cim canım arkadaşim sagol Allah sizin çocuklarınızı da size bağıslasın mutlu saģlıklı buyüsünler.feleğim şaşmıs :) dünku mesajıma dikkat ederseniz aynı cümleleri tekrarlamışım.:)))

:rapci: annelik sağol gulneva77 gulneva77 cım sayende güzel gidiyor :KK66: megersem Emre ac kalmis 5 gunluk kontrole gittigimizde doktorumuz biraz kilo kaybi fazla olmus dedi 2.950 kilosu düstü yani 3.250 idi :KK62: artik bu emoji buraya yakısir bayadır kullanmadım.dr 2 saatte emzir ve mama verecegimizi günde 3 kez de 30 cc olarak mama verecegimizi söyledi ve ondan sonra rahat ettik.yarin kontrol emre toplandi hemen teyzesi . Senin bebegin ne kadarlik oldu ?

H huli cim canım arkadaşim sagol Allah sizin çocuklarınızı da size bağıslasın mutlu saģlıklı buyüsünler.feleğim şaşmıs :) dünku mesajıma dikkat ederseniz aynı cümleleri tekrarlamışım.:)))
Biz meme redi yasadigimiz için mamaya abandik aç kalırsa sarılık olur diye başta kilo kaybı oluyor canım üzülme biz 2750kg doğduk ilk kontrolünde 2600kg düşmüştü sonra her ay bir kilo aldı şimdi tosun paşa olduk yasitlari geçtik Masallah iştahı yerinde bebeğim var saglikli olsunlar sana tavsiyem anne meme ucu yakın biberonlar var Philips onu kullan onların ayına göre delik ayarlari var diğer biberondan çektiği gibi rahatgeldiği için memeyi bırakabilir ama asla emzirmekten vazgeçme ne kadar cook emzirirken sütun bol olur her ağladığında sok.memeyi ağzına zaten küçük olduğu için yorulup uyuya kalıyorlar ilerde memenin rahatlığını anliycan..

Bu arada biz 16 aylık olduk cook meraklı ve hiperaktif bir paşam var yeni yeni yurumeye başladık gibi canım onun her evresini görmek cook her yüzüne baktıkça aglayarak binlerce kez.sukrediyorum Allaha iyiki mücadele vermişim altı yılın sonunda kavuştum meleğime..

Back