Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi paşana kavuşmuş olmalısın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım
anne olma mutluluğunu rabbim yaşattığı için şükürler olsun
darısı hepimize olsun sağlıkla inşallah

sevil35 gnowee @drepsi76 ve @_Depply_ hayırlısı ile ve sağlıkla sizlerinde güzel haberlerini alalım inşallah

Melinx canım transfer oldun mu nasılsın

amin Inşallah,,maşallah ne guzel yüreğin var.Annesiz bi çocuğa annelik ettiğin için belkide Rabbim seni kendi cocugunla mukafatlandirdi.Allah sana bağışlasın evlatlarını..

A anneveoglusu evet oldu canım hastanedeyim şu an dinleniyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kaldı.
canım günde en az 2-3 litre su iç bu süreçte havuç ye veya suyunu tüket
bol bol derin nefes alış verişi yap içebiliyorsan kelle paça çorbası içmeye dikkat et
yumurta süt ceviz kavrulmamış badem ve fındık tüket
devamlı yatma ev içinde gezin 3-4 gün sonra ben günde 2 km en az yürüyüş yapıyordum
hayırlısı olsun arkadaşım
nasıl kolay oldumu transfer

Transfer basitti ama Ben çok tedirgin oldum. Heyecanlandım :)

Erbil bey artık o merkezde değil ,memorial i araştırırsanız diğer merkezden her anlamda daha iyi olduğunu görürsünüz,Semra hanım ne gerekiyorsa onu istiyor ,extra hiçbir ücret alınmıyor

Merhaba,

Bende tepecik hastanesinde test yaptırdım sonucum bugün çıktı ancka oradaki doktorumuza ulaşamıyorum İzmirde oturmuyorum bana özelden ulaşabilir misiiz bişey sormak istiyorum

Arkadaşlar histeriskopi yaptıran var mı önce ve sonra nasıl oluyor sonrasında ağrı oluyor mu anlatın biraz
Ne için yapıldığına bağlı. Eğer tanı amaçlı ise pek sıkıntı olmaz. Ama injuri yapılacaksa ya sa müdahale edilmesi gereken bir durum varsa adet ağrısı benzeri ağrılar olabilir lekelenmelerle beraber. Anestezinin de etkisi var tabi ayrıca. Ama korkulacak bir şey degil opu gibi düşün.

Arkadaşlar histeriskopi yaptıran var mı önce ve sonra nasıl oluyor sonrasında ağrı oluyor mu anlatın biraz
Canım ben yaptırdım rahmin durumunu görmek için yapmıştı doktorum. Uyanınca çok az ağrı oldu sonra geçti. Sıkıntı olmuyor basit bir işlem rahat ol.

Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.

Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün. Senden ricam lütfen mamayla doyurma minnişini, önce her iki memeyi emzir sonra mama ver. Süt zamanla ve emdikçe olacak. Mamayla doyarsa emmez artık o zaman da süt olmaz. Sezeryandan sonra ilk duş izni verdiğinde doktor duştan sonra sütüm gelmeye başlamıştı. 10’ar dk her iki memeyi emzirip ağzına kaşıkla mama veriyordum 3-4 gün öyle geçti. Uyuyup kalıyordu dosdoğru yemeden ama sonra çok bol sütüm oldu. 6 ay boyunca bırak mamayı su bile vermedim hep emdi. Doktoruna kaç dk emzirmeden sonra mama vereceğini sor.

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıklı hayırlı evlat uzun ömürlü olsun sana bakıyordum sabahtan beri. Kendini iyi hissedince doğum hikayeni yazabilirmisin ayağa kalktinmi ağrın varmı?

Pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra uzanmak ya da oturmak mı gerekiyor sürekli? Kaç gün uzandınız ya da evden çıkmazdınız?

Pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra uzanmak ya da oturmak mı gerekiyor sürekli? Kaç gün uzandınız ya da evden çıkmazdınız?
Canım ben devamlı yatmadım ilk 4 gün evden çıkmadım evde dolandim sonraki günler evden çıktım yavaş adımlarla yürüyüş yaptim

Adıyla yaşasın paşa allah ailesine vatanına dinine hayırlı evlat etsin inşallah

Canım ben devamlı yatmadım ilk 4 gün evden çıkmadım evde dolandim sonraki günler evden çıktım yavaş adımlarla yürüyüş yaptim
Pazartesi’ye bilet aldım eve dönüyorum. Evdeki kuzumu çok özledim. Elimizden geleni yaptık arkadaşım kuzularımız kardeşsiz kalmasın diye. Artık bundan sonrası nasip.

Pazartesi’ye bilet aldım eve dönüyorum. Evdeki kuzumu çok özledim. Elimizden geleni yaptık arkadaşım kuzularımız kardeşsiz kalmasın diye. Artık bundan sonrası nasip.
Ben ertesi gün 2 saatlik yolculuk yaptim

Dediğin gibi nasip artik inşallah kuzularimizin sağlıklı ve hayırlı kardeşleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…