- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.841
amin Inşallah,,maşallah ne guzel yüreğin var.Annesiz bi çocuğa annelik ettiğin için belkide Rabbim seni kendi cocugunla mukafatlandirdi.Allah sana bağışlasın evlatlarını..Ne guzel Allah o duyguyu tatirmis sizede inş kızında kardeş gelsin benimde kızım var 12 yaşında eşimin ilk.evliliginden anne vefat etmiş bende ilk o duyguyu onunla tatim kendi evladımdan farkı yoook sadece biyolojik annesi değilim bizde cook.kardes istedik her gece dua ediyordu kızım kardeş olsun diye beş yıl mücadele sonrası cook.sukur kardeş geldi şimdi cook.seviyor kardesini oğlumda.cook.duskun ablaya..
canım günde en az 2-3 litre su iç bu süreçte havuç ye veya suyunu tüketA anneveoglusu evet oldu canım hastanedeyim şu an dinleniyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kaldı.
Transfer basitti ama Ben çok tedirgin oldum. Heyecanlandım :)canım günde en az 2-3 litre su iç bu süreçte havuç ye veya suyunu tüket
bol bol derin nefes alış verişi yap içebiliyorsan kelle paça çorbası içmeye dikkat et
yumurta süt ceviz kavrulmamış badem ve fındık tüket
devamlı yatma ev içinde gezin 3-4 gün sonra ben günde 2 km en az yürüyüş yapıyordum
hayırlısı olsun arkadaşım
nasıl kolay oldumu transfer
Erbil bey artık o merkezde değil ,memorial i araştırırsanız diğer merkezden her anlamda daha iyi olduğunu görürsünüz,Semra hanım ne gerekiyorsa onu istiyor ,extra hiçbir ücret alınmıyorCanım sana tavsiyem bahçeci yada erbil.beyi tercih et Semra hanımı daha önce duymuştum bizim gibi rezervi az olan hastada.pek.basarili değil bahçeci labaratuvar olarak bir numara benim genelde tek emriyom dolenir yada aylarca yumurtam buyumuyordu 4 opuda iki kere yumurtam dolendi iki opu elim boş dönmüştüm bahçeci Erbil beyde gerçekten elinin ehli biri benim şansım çok azdı umutsuz vakaydim Allah ol deyince oluyor inş sanada anne olmak vesile olsun sectigin merkezle..
12 haftadan sonra yapılıyor Tepecik perinatoloji bölümüne gidersin 2 li test yapıyorlar yaştan dolayi direk riskli diyecekler nifty için gün veriyorlar oda Bornova da eski şifa Hastanesi. Şimdiki adı Tepecik ek binası geçiyor. Orda 1 tüp kan veriyorsun 2 hafta sonra tlf msj geliyor ve sonuç çıktı diye arıyorlar gidip Dr a gosteriyorsun. Tepecige çok erken git çok kalabalık oluyor aklında olsun
Ne için yapıldığına bağlı. Eğer tanı amaçlı ise pek sıkıntı olmaz. Ama injuri yapılacaksa ya sa müdahale edilmesi gereken bir durum varsa adet ağrısı benzeri ağrılar olabilir lekelenmelerle beraber. Anestezinin de etkisi var tabi ayrıca. Ama korkulacak bir şey degil opu gibi düşün.Arkadaşlar histeriskopi yaptıran var mı önce ve sonra nasıl oluyor sonrasında ağrı oluyor mu anlatın biraz
Canım ben yaptırdım rahmin durumunu görmek için yapmıştı doktorum. Uyanınca çok az ağrı oldu sonra geçti. Sıkıntı olmuyor basit bir işlem rahat ol.Arkadaşlar histeriskopi yaptıran var mı önce ve sonra nasıl oluyor sonrasında ağrı oluyor mu anlatın biraz
Benim 4 kez oldu üçünde miyon alındıArkadaşlar histeriskopi yaptıran var mı önce ve sonra nasıl oluyor sonrasında ağrı oluyor mu anlatın biraz
Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün. Senden ricam lütfen mamayla doyurma minnişini, önce her iki memeyi emzir sonra mama ver. Süt zamanla ve emdikçe olacak. Mamayla doyarsa emmez artık o zaman da süt olmaz. Sezeryandan sonra ilk duş izni verdiğinde doktor duştan sonra sütüm gelmeye başlamıştı. 10’ar dk her iki memeyi emzirip ağzına kaşıkla mama veriyordum 3-4 gün öyle geçti. Uyuyup kalıyordu dosdoğru yemeden ama sonra çok bol sütüm oldu. 6 ay boyunca bırak mamayı su bile vermedim hep emdi. Doktoruna kaç dk emzirmeden sonra mama vereceğini sor.Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıklı hayırlı evlat uzun ömürlü olsun sana bakıyordum sabahtan beri. Kendini iyi hissedince doğum hikayeni yazabilirmisin ayağa kalktinmi ağrın varmı?Bu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Canım ben devamlı yatmadım ilk 4 gün evden çıkmadım evde dolandim sonraki günler evden çıktım yavaş adımlarla yürüyüş yaptimPozitifi gören arkadaşlar transferden sonra uzanmak ya da oturmak mı gerekiyor sürekli? Kaç gün uzandınız ya da evden çıkmazdınız?
Adıyla yaşasın paşa allah ailesine vatanına dinine hayırlı evlat etsin inşallahBu sabah sezaryanla bebegi kucagimıza aldik.sarışın babaya benzeyen bir oglumuz oldu.@anneveoglusu güzel dileklerine teşekkür ederim.tüm arkadaslarıma da teşekkürler.su an annelikten hissettigim emzirmeye çalışmak emsin sutüm yok tabi :) mamayı frigya denen yontemle şırınganin ucunda hortum verince bebek doydu.Emre koyacağız ismini.tüm arkadaşlarımızın bebegini kucagina almasi dileğiyle bebek bekleyen arkadaslarima saglıklı bebekler ve doğum diliyorum.
Pazartesi’ye bilet aldım eve dönüyorum. Evdeki kuzumu çok özledim. Elimizden geleni yaptık arkadaşım kuzularımız kardeşsiz kalmasın diye. Artık bundan sonrası nasip.Canım ben devamlı yatmadım ilk 4 gün evden çıkmadım evde dolandim sonraki günler evden çıktım yavaş adımlarla yürüyüş yaptim
Ben ertesi gün 2 saatlik yolculuk yaptimPazartesi’ye bilet aldım eve dönüyorum. Evdeki kuzumu çok özledim. Elimizden geleni yaptık arkadaşım kuzularımız kardeşsiz kalmasın diye. Artık bundan sonrası nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?