- Konu Sahibi akideciknane
-
Geçenlerde bir doktor folik asitin fazlası da zararlı diyordu....bir süre kullanmışsın zaten...
bence bi doktora danışmalısın diyorum ben...
canım kanında pıhtılaşma sorunu olanlar sürekli kullanmalıymış folikasidi..bende çıktı doktorum söyledi..
Kan pihtilasmasi testini bende yaptirmayi düsünüyorum sen nerede yaptirdin? doktorunmu gerek gördü ben düsükten sonra burada cok topikte okudum düsüge neden oluyormus pihtilasma o yüzden korktum, sen ne yaptin tedavin hala devam ediyormu transfer icin cok bekleyecekmisin.hep soru seklinde yazmisim.
evet canım iki defa tüp bebek tedavim negatif sonuçlanınca yaptırmamı istedi ve kan pıhtılaşma sorunu çıktı..ben zaten düşükte yaşadım...sende mutlaka yaptır canım çok önemli ..troidine baktırdınmı buda çok önemli..şimdide aca ve apa bağışıklık testi için kan verdim sonucu bekliyorum..bazen vucut yabancı olarak görüp embriyoru atabiliyormuş..
Troid nodülüm vardi benim alinmisti degerlere sürekli bakiliyor sorun yok cok oynamadi degerler yanliz, bu kan pihtilasmasi testini hastaneler yapmiyor diyorlar 2 veya 3 düsük olursa yapiliyormus. sen tedavi oldugun hastanede yaptirdin sanirim bana önerin nedir ?devlet hastanesi veya numune hast. yaparmi ne demem lazimki yapsinlar 1 düsükte yapilmiyormus.
iki gundur benim ipad ariza yapti tam giriyorum foruma kapaniyor , ben aciyorum o kapaniyor inat ettim olmadi , onunla yattigin yerden yazmak kolay ama inat sonuçsuz kalktim bu gun kucuk notbook cikardim bu arada benim esim teknoloji delisi evin her yeriden bu tur aletler fiskiriyor ama kendi ipadime alisigim klavye tuşlara basmayi unutmuşum , ama sizsiz yapamadım ay ne oluyor bitiyor takip edemedim , diğer notbook aklima geldi cikardim bu gun bunu yerinden oğlan pazartesi gelip bakacak diğerinde ne var gelene kadar bununla idare :)
simdi gelelim konuya hosgeldin hope , bekleyen ummuseleme , neşeli breezy , yeni anne jejena , heyecanli duova, umutlu selcan kerem , yeni gelen arkadaşlar ve unuttuklarim bol bol selam , ben ve bebis gayet iyiyiz dun beraber baba ailesiyle pikniğe gittik güneşte oturduk , gobisi ovduk ve bol bol beslendik
doktorumun tavsiyesiyle yasadiklarim yediğim , içtiğim , gun gun gidisatim ile ilgili günlük tutuyorum bu bilgileri gunu gelince benden alacak ve kullanacakmis , yasim ve durumum itibariyle ilginç ornek bir hasta olduğumu , benim gibi bir kac hastasına daha ayni uygulamayi yaptirdigini bizden sonraki hastalarina rehber amacli bir kitap hazirladigini bu bilgileri koyacagini söyledi , bende basladim yazmaya
umarim hepimiz güzel bir hafta sonu geçiririz benden ve zip zip bebisten selamlar
kuzumm puffymm ,
neşeli breezey demekkkumutlu selcanım duymasın bunu... çünkü o bana crazy nin daha uygun olacağını düşünüyor
senin doktor gün geçtikçe hayranlığımı kazanmaya devam ediyor... ne güzel düşünceleri var... sanırım ileriki bir zaman için senin doktorunu da görüşülecekler listesine almalıyım... önce psikolog sonra uzmanlığının gerektirdiği doktor olmak zordur ve seninki anlattıklarına göre bunu başarmış...
mutlaka bir yerlerde yazmışsındır ama benim dolu kafam onu tutamamış kuzum...sana zahmet bana ayrıntılı yazar mısın , müsait olursan özel mesaj at...yok olmadı 2 satır buradan yazsan da olur...kimdi doktorun , neredeydi falan falan...
seni okudukça önce seninle bir kadın ama güçlü bir kadın olduğun için gurur duyuyorum...sonrasında ise bebişinin ne şanslı olduğunu görüyor ve bir kez daha gurur duyuyorum bize 40 ından sonra hayatımızın sonuna gelmiş insan muamelesi yapan doktorları hatırladıkça...
kocaman öpüyorum kuzum seni ve senin ifadenle zıp zıp bebişini...
minicik bedenine can vereceğin bebişin , ömrüne ömür katsın kuzumm
canim sana ozelden doktorumun bilgilerini gönderirim ,ayni zamanda kendisi tup de yapıyor ve gec yasta bir cok hastasi var ve acayip kadin pskolojisinden anlıyor.
yazdigin her sey için teşekkürler ay cok mahcup oldumne varki yasimizda gayet genciz daha esas bu yasta çocuk güzel görmüş geçirmiş oluyorsun , hayati cok iyi taniyorsun ,daha sakin , daha mantikli , daha kiymet bilen oluyorsun , o yüzden kim ne derse desin bos ver yasi doğurunca genç gözükürüz otomatikman :)
ben sana cok guluyorum biliyormusun ama yanlis anlama hangi yazini okusam yüzüme tebessüm basıyor seni tanidigima cok memnun oldum
zip zip bebek te seni oper teyzesi , tum güzel dualarin için aminnnnnn
canim sana ozelden doktorumun bilgilerini gönderirim ,ayni zamanda kendisi tup de yapıyor ve gec yasta bir cok hastasi var ve acayip kadin pskolojisinden anlıyor.
yazdigin her sey için teşekkürler ay cok mahcup oldumne varki yasimizda gayet genciz daha esas bu yasta çocuk güzel görmüş geçirmiş oluyorsun , hayati cok iyi taniyorsun ,daha sakin , daha mantikli , daha kiymet bilen oluyorsun , o yüzden kim ne derse desin bos ver yasi doğurunca genç gözükürüz otomatikman :)
ben sana cok guluyorum biliyormusun ama yanlis anlama hangi yazini okusam yüzüme tebessüm basıyor seni tanidigima cok memnun oldum
zip zip bebek te seni oper teyzesi , tum güzel dualarin için aminnnnnn
aynen oyle biz daha mantikli ve kiymet biliyoruz. ne kadar guzel ifade etmissin arkadasim bayildim. nedense turkiye de boyle bi anlayis var 40na gelene yasli muamelesi yapiyor. huh!! biz hepsinden de enerjiliyiz pozitifiz guzeliz vs vs vs vs..
crazy arkadasim breezy ve diger topic arkedeslerim hepinize iyi hafta sonlari temenni ediyor bol bol calismalar diliyorum
gunaydin sevglili topicdaslarim :) umarim herkes guzel haftasonu gecirmistir. haberlerinizi bekliyorum.
sevgili breezy senin ovulasyon testi diger topicten anladigim kadariyla iyi gidiyor. ikimizin son bat gunu ayni galiba :44:
benim 6 nisandi. bu aralar calismalari artirmamiz gerekiyor galiba degil mi?
evettt kuzucumm benim hafta sonumda süper geçtii...
cumartesi geleneksel temizliğimi yaptım, mis oldu ev miss...
Pazar günü torunum geldi , sıpaaaaaaa...onunla oyunlar oynadım , zıpladık durduk yatakta
gelelim asıl konuyaaaa
evett regl döngüme göre yarından itibaren 2. çizgiyi aynı koyulukta görmeye başlamam gerekiyor ki sanırım olacak...
dün akşam az bi daha koyuydu çünkü ama biraz daha ister...
Evet benim de 5 nisandı...
bu aralar çalışmaları arttıralımmm ...misafir kabulünü durduralımmm
iyi çalışmalar kuzummm
buraya yazmayi sakin ihmal etme canimcim ovulasyon testi sonuclarini.
misafirler gelse bile calismalara devam
bisy daha sorucam da biraz cekiniyorum. insan nede olsa utaniyor
özelden sor kuzum istersen...
yada özelden skype adını at ,yine konuşuruz hemi de bol bol konuşuruz
puffiy sana özelden msj attim bakabilirmisin lütfen
birazdan atiyorum msj canim. benim skype yok be hayatim. kullanmiyorum.
whatsApp ada girmiyor benim tlfon. sende var mi gerci bilmiyorum da.
canim sendeki sorun neydi? uzuluyorum seni boyle tedirgin gorunce. neden almanyada basaramadilar sende tupbebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?