Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ayyyy arkadaşım valla hiçbir fikrim yok... ama dur panik olma... doktorun ne diyecek bi bakalım...hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun...

oofff elifcim valla burda hic bir sekilde genetik test falan filan yapilmiyor ay iyikide yapilmiyor yani ben kafayi yerdim herhalde.

benimde bebegimin kalp atisi yoktu ben arkasinda hic bir sey aramadim doktorlarda aramadi. hollandanin en iyi arastirma hastanesine gittik bana soyledikleri suydu; degil 1, 7 kerede dusuk yasansa biz arastirma yapmiyoruz. salak degil ya bu doktorlar vardir bi bildikleri.

ama yinede sen nasil biliyorsan istiyorsan oyle yap arkadasim. bunu burdaki butun arkadaslarim icin soyluyorum. herkesin kendi secimi kendi istegi.

selcanım çok önemliymiş genetik araştırma .... olmaz arkadaşım bebeği bizde hasta edebilirmişiz ... doktor bana dediki çok az rastlanan bir durum bu ama senin yumurtlarından bazıları hasta olabilir dedi ve ama yurtların toplandıktan sonra genetiğe gidicek temiz ise döllenecek sonra genetik araştırma sonra transfer....

doğru bakalım inşallah rabbim doğru yolu seçmeme yardımcı olur doğru doktoru seçerim
çok zor bir durum sabahtan beri ağlıyorum niye bennnnnn niye yumurtlarım böyle
zaten genetik yapmalarındaki neden ilk transfer tutu ve 2. ay kalp durdu neden ? 2. tranfer tutmadı yani problemli durumlarda yapılırmış genetik araştırma.......

uzulme arkadasim lutfen icin nasil rahat edecekse oyle yap. valla bende burdaki doktorlarin yalancisiyim ki ne tuhaftir ki inaniyorumda. ama su var ki benim hic tupbebek deneyimim olmadi belkide tupbebekte yapiliyordur genetik test bilmiyorum

tupbebege karsi da icimde gitgide buyuyen bi olumsuzluk soz konusu. bana cok zorlu bi surec geliyor. size gipta ediyorum sana ummuye zeytunn lejena. bende bu cesaret yok ne yalan soyleyim.

Son düzenleme:

evet vallahi doğru tüp bebekde zaten araştırma yapılıyor zaten :) ben unuttum sen yapmadınki .....

inan çok bir süreç çokkkkkk inanılmaz yıpratıcı maddi manevi....... ama yinede yılmıycam ne gerekiyorsa yapıcam araştırmaysa araştırma genetikse genetik inşallah emeklerimizin karşılığınıda alırız......

inşallah arkadaşım sana gerekde kalmasın rabbim sana normal yolla nasip etsin en kısa zamanda

ama benim artık öyle bir şansım yok yumurtlarda problem var (( araştırma yapılmadan konulamaz......

Yormaz mı yoruyo tabi,kocam benimle dalga geçmeye başladı sen işsiz kalınca bana sarıyorsun,enerjini işe veremeyince olan bana oldu diye :))
Aynen arkadaşım hiç fark etmez,burdan kim hamilelik haberi verirse versin kendim gibi sevineceğim.Ama sendende çok umutluyum haberin olsun :))

Arkadaşım,maalesef bu konuda hiç bir fikrim yok,ama bildiğim birşey varsa sakın ha panik olma ve stres yapma,dur bakalım önce bi doktorla görüş ne diyecek,biliyorsun ki ne kadar çok stres yaparsak okadar çok kendimize zarar veriyoruz ve zaten zorlu olan sürecimizi dahada zorlaştırıp yavaşlatabiliyoruz.
Sevgiler...

Sağol arkadaşım nevser :))) ilk önce çok panik oldum ama şimdi biraz daha iyiyim :))) cuma günü doktorla randevum var size haberleri veririm :)))
kesinlikle çok çok doğru stres üzüntü olmaması lazım ...... inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)))

canım yumurtaları nasıl seçilecekmiş.. oksa embriyolaramı test yapılıcak..bilmiyorum canım bu durumları mazur gör..

canım yumurtaları nasıl seçilecekmiş.. oksa embriyolaramı test yapılıcak..bilmiyorum canım bu durumları mazur gör..

Bende tam bilmiyorum canım ama heralde adet 2. günü iğneler başlıyacak ve sonra yum. toplama işlemi sonra alınanlar genetiğe gidecek ve sonuçlar olumlu ise bana transfer yapılcak ???

Bende tam bilmiyorum canım ama heralde adet 2. günü iğneler başlıyacak ve sonra yum. toplama işlemi sonra alınanlar genetiğe gidecek ve sonuçlar olumlu ise bana transfer yapılcak ???

canım işin rast gitsin işallah .tahminim embriyolara bakıyorlardır çünkü yumurtaya bakıldığını hiç duymadım.en sağlıklı bebişler seni bulsun canım

Elifcim sana uzun uzun pgt ve acgh( mikro array) yöntemi ni açıklamıştı m ..uctuuu. yari n bilgisayar başında n yazarm... hepinize yzcam eahat rahat...öptüm heoinizi...herkes gulumsesin simdi...evet boyle...tesekkurler

Inşallah arkadaşım tez zamanda sende burdan mutlu haber verirsin bize.Bizde seni seviyoruz...
Burda hepimiz birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,bizi habersiz bırakma...
Şehrin Doğu yakasından sevgiler :))
Canim sana da izmirden sevgiler.
Elfcim insallahhhhhh
Gece kusum yine yakalarsin.opuldun
Benim oglum sultan suleyman olacagi icin hepinizin kizlarinizi korur teyzeleri.
ayyy o yemek mevzusu yok mu deliriyorum. Biz bu evlerin ascısimiyiz yahu ... demek bunlar hep ayni model...

Evet ya daha yolda arayip soruluyor ... ben de yuhhhh diorum.

canım işin rast gitsin işallah .tahminim embriyolara bakıyorlardır çünkü yumurtaya bakıldığını hiç duymadım.en sağlıklı bebişler seni bulsun canım

günaydın arkadaşım :)))

ay vallahi bende panikten heyecandan ne yazdım bilemedim evet canım embriyo bakılacak takip edilecek ve sağlıklı ise transfer yapılacak inşallah :))) iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım rabbim bu yolda yaptığımız herşeyi görüyor inşalllah hepimizi meleklerimizle kavusturur inşalllah ......

Elifcim sana uzun uzun pgt ve acgh( mikro array) yöntemi ni açıklamıştı m ..uctuuu. yari n bilgisayar başında n yazarm... hepinize yzcam eahat rahat...öptüm heoinizi...herkes gulumsesin simdi...evet boyle...tesekkurler

ÇOK sağolll vallahi çok hora geçer .... çok endişeliyim bütün duygular delirdi ......endişe, panik ,tasa ,heyecan , karmakarısıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…