- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.681
çok panik oldum nedir bu genetik araştırma sonuçları geldi ve bende...
periferik kan lenfosit kültürlerinden elde edilen metafaz plaklarında 46,xx.22ps(+) kromozon kurulusu saptanmıştır......
ne bu arkadaşlarrrrrr
Bilmiyorum ama heralde bana ilk sefer döllenme genetik yapılmadan transfer yapıldı o yüzden de bebek kalp atışı yoktu ay kafam karmakarışık deliricemmmm... benmi hasta ediyorum acaba???????
pzt olan randevu cumaya alınmıştı ama genetik sonuç geldi iyiki ben şimdi ne yağıcam acaba genetik araştırmadaki op.dr.f. aysun baltacıyamı giedeyimmmmm. odaha iyi genetik bakar bilemedim vallahiiiiii
oofff elifcim valla burda hic bir sekilde genetik test falan filan yapilmiyor ay iyikide yapilmiyor yani ben kafayi yerdim herhalde.
benimde bebegimin kalp atisi yoktu ben arkasinda hic bir sey aramadim doktorlarda aramadi. hollandanin en iyi arastirma hastanesine gittik bana soyledikleri suydu; degil 1, 7 kerede dusuk yasansa biz arastirma yapmiyoruz. salak degil ya bu doktorlar vardir bi bildikleri.
ama yinede sen nasil biliyorsan istiyorsan oyle yap arkadasim. bunu burdaki butun arkadaslarim icin soyluyorum. herkesin kendi secimi kendi istegi.
selcanım çok önemliymiş genetik araştırma .... olmaz arkadaşım bebeği bizde hasta edebilirmişiz ... doktor bana dediki çok az rastlanan bir durum bu ama senin yumurtlarından bazıları hasta olabilir dedi ve ama yurtların toplandıktan sonra genetiğe gidicek temiz ise döllenecek sonra genetik araştırma sonra transfer....
doğru bakalım inşallah rabbim doğru yolu seçmeme yardımcı olur doğru doktoru seçerim
çok zor bir durum sabahtan beri ağlıyorum niye bennnnnn niye yumurtlarım böyle
zaten genetik yapmalarındaki neden ilk transfer tutu ve 2. ay kalp durdu neden ? 2. tranfer tutmadı yani problemli durumlarda yapılırmış genetik araştırma.......
uzulme arkadasim lutfen icin nasil rahat edecekse oyle yap. valla bende burdaki doktorlarin yalancisiyim ki ne tuhaftir ki inaniyorumda. ama su var ki benim hic tupbebek deneyimim olmadi belkide tupbebekte yapiliyordur genetik test bilmiyorum
tupbebege karsi da icimde gitgide buyuyen bi olumsuzluk soz konusu. bana cok zorlu bi surec geliyor. size gipta ediyorum sana ummuye zeytunn lejena. bende bu cesaret yok ne yalan soyleyim.
yok kuzum benimde haftaya 6 ile 9 aralik arasi. bizde cok calisiyozama fazla mesai yoruyor be nevserim
gerci pek bebek amacli degil bizim calismalarimiz ne yalan soyleyim simdi
insallah bu ay cift cizgiyi birimiz goruruz hic farketmez kimin oldugu dimi
çok panik oldum nedir bu genetik araştırma sonuçları geldi ve bende...
periferik kan lenfosit kültürlerinden elde edilen metafaz plaklarında 46,xx.22ps(+) kromozon kurulusu saptanmıştır......
ne bu arkadaşlarrrrrr
Arkadaşım,maalesef bu konuda hiç bir fikrim yok,ama bildiğim birşey varsa sakın ha panik olma ve stres yapma,dur bakalım önce bi doktorla görüş ne diyecek,biliyorsun ki ne kadar çok stres yaparsak okadar çok kendimize zarar veriyoruz ve zaten zorlu olan sürecimizi dahada zorlaştırıp yavaşlatabiliyoruz.
Sevgiler...
Sağol arkadaşım nevser :))) ilk önce çok panik oldum ama şimdi biraz daha iyiyim :))) cuma günü doktorla randevum var size haberleri veririm :)))
kesinlikle çok çok doğru stres üzüntü olmaması lazım ...... inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)))
canım yumurtaları nasıl seçilecekmiş..oksa embriyolaramı test yapılıcak..bilmiyorum canım bu durumları mazur gör..
Bende tam bilmiyorum canım ama heralde adet 2. günü iğneler başlıyacak ve sonra yum. toplama işlemi sonra alınanlar genetiğe gidecek ve sonuçlar olumlu ise bana transfer yapılcak ???
Canim sana da izmirden sevgiler.Inşallah arkadaşım tez zamanda sende burdan mutlu haber verirsin bize.Bizde seni seviyoruz...
Burda hepimiz birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,bizi habersiz bırakma...
Şehrin Doğu yakasından sevgiler :))
Elfcim insallahhhhhhGünaydın arkadaşım :)))
inşallah hepimiz için az kaldı bence hepimiz diyeceğiz hamileyizzzz... ve arka arkaya doğum haberleri iyi olucak inşallah isteyen herkese rabbim verecek yoksa bizlere hayalini kurdurmazdı biliyorummmmm nasip etmezdi uğraşalım
sevgilerimle:)))
Gece kusum yine yakalarsin.opuldunOlacak aliscigim, buraya hamileyim diye yazacagin günler uzak degil, gece seni 38 yas topiginde yakaladim yazacaktim. internet zayifladi gidip geldi biraktim canim 2. yumurtanin donduruldugunu okudum. dilerim sana bebekler olarak gelsinler arkadasim, Alisim kumrum breezey gibi yazdim.arada gir ama merak etmeyelim.
Benim oglum sultan suleyman olacagi icin hepinizin kizlarinizi korur teyzeleri.Günaydın kızlarrrr
lejenam ve pembe patiklisi , ben ve bızdıkçem için yazdıklarınıza ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Her zaman dilediğim gibi , geldiğim bu noktaya hepinizin gelmesini nasip etsin Rabbim. Sonrasında da sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı , o meleklerin seslerinin kokularının evlerinizi şenlendirmesini nasip etsin.
Duovam canım çikolatam , gün be gün senden daha iyi olduğun haberlerini almak inan beni en az bızdığımla olmak kadar mutlu edecektir.En kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşmanı dilerim.
Eşine de sana gösterdiği ilgi ve sevgi için teşekkürlerimi ilet lütfen.
Çoğu şeyi duygusal olarak tek başına yaşadığımız bu yolculukta onlar olmasa pek çok şeyin yarım kalacağını da biliyorum.
bu sabah bızdıkçem ufak ufak tekmelerken , eşime söyledim. Tamam sen de baba olacaksın ama şu an yaşadıklarımı hissedemediğin için çok üzülüyorum dedim. sen mutlusun , onu hissediyorum bu bana yeter dedi.
Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir , elbet verecektir istediklerimizi diyoruz ya... iyi ki sabretmişim...
topiğimize gelen , bize cee diyen sonrada bizleri habersiz bırakan arkadaşlarımı da merak ediyorum bugünlerde...
eğer içinizden birisi okuyorsa bize yazın ne olur.pek çok şeyi paylaşıyoruz biz burada... ille de bebek sevinci , ille de hamilelik haberi değil ki paylaşmak istediğimiz.
alisim verecek haberin şimdilik yok... gelecek o bebek... ben inanıyorum...
dün lejenayla konuştuğumda da söyledim , çete yavaş yavaş toplanıyor.o çetenin bir üyesi de senin bebeğin... sanırım en küçükleri o olacak... bakarsın erkek olur , en küçük ama çetenin koruyanı kollayanı olur. öpüyorum senii kumrum..
ummu , selcanım , cedrus , zeytunn , cmas , sesi çıkmasa da tutku , Nevser , arnavut ... isimlerinizi yazamadım diye alınmayın ..
sizlere sadece şunu söylemek istiyorum...
sana kolay , nasılsa hamilesin diye düşünmeyin bu satırlarımı okurken ama olur mu ?
hepimiz buraya yazdığımız yada yazamadığımız pek çok şey yaşadık , yaşıyoruz hayatlarımızda...
ne olursa olsun kendinize ve Rabbimize inanmak bu yaşananların olumsuz sonuçlarına katlanır hale getiriyor ...
kendimden son derece emin başladığım tüp bebek tedavim negatifle sonuçlanınca da sonrasında da ...
umudumu korumamı sağlayan , olacağına ama sabırla beklemem gerektiğine beni inandıran hep bu inancım oldu...
umutsuzluğa karamsarlığa düştüğüm zamanlarım da oldu... ama çok uzun süre yer vermedim kafamda kalbimde ve bedenimde ... çünkü onlar yer tuttukça , bebeğime yer kalmıyordu ve o yüzden gelemiyor diye düşündüm.
sonrası ise... şimdi sadece bızdıkçeme yer var... gün be gün büyüyor ve ondan başka hiç bir şey yer edemiyor.
Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Evlatlarınıza kavuştursun
Sevgilerimle , hepinizi öpüyorusss
ayyy o yemek mevzusu yok mu deliriyorum. Biz bu evlerin ascısimiyiz yahu ... demek bunlar hep ayni model...Sagolasin canim,esim cok yardimci oluyor, az birazda bugün ne yemek yiyecegiz diye düsünmese, dahada iyi olacaktaoperasyon öncesi cok yemek yapmistim. dolaba koymustum bitti yemekler su an sadece yemek yapmanin disinda bir isim yok.Esin senin mutlu olmanla zaten mutludur senden ona yansiyordur canim yeterki sen mutlu ol ,senin bizdigin büyümüste teyzelerinimi öpermis bizde seni öpüyoruz anneyle beraber bizdigimiz.
sevgili arnavut arkadaşım ,
o yaptığın ziyaretler o gördüğün bebekler sana umut olsun ne olur , umutsuzluk olmasın..
ben inanıyorum ki sen de paylaşacaksın bebek haberini.. ama ne olur moralini bozma...
yemek sorunsalı büyük bir sorun çikolatam yaaaaynı dert bizde de var
akşam işten dönüşte evde yemek yoksa yolda başlıyoruz hatta
iyi ol hep iyi ol , her zaman iyi ol arkadaşım..
canım işin rast gitsin işallah .tahminim embriyolara bakıyorlardır çünkü yumurtaya bakıldığını hiç duymadım.en sağlıklı bebişler seni bulsun canım
Bir saattir yqzdiklarim uctuuuuuu.... yaaa ben bu aksam yazdiklarinizdan agladim...birara guldum....derke n endiselendim...
Elifcim sana uzun uzun pgt ve acgh( mikro array) yöntemi ni açıklamıştı m ..uctuuu. yari n bilgisayar başında n yazarm... hepinize yzcam eahat rahat...öptüm heoinizi...herkes gulumsesin simdi...evet boyle...tesekkurler
Kim acaba. 40 gezmesi icin ; Pufy68 ve alya bebek.. selamlarinizi iletecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?