- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.561
Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Arkadaşlar yine cepten yazıyorum. Herkese ayri ayrı söyleyeceklerim var ama simdilik kisaca durumumu belirteyim. Perşembe benden dort yumi alındı. Bugun Embriyologdan gelen habere göre bir zaten olgun değilmiş. Bir digeri de dollennemis. Su an da iki döllenmis yumim varms. Ve pazar gunu de transfer icin cagirdilar. Lutfen arkadaslarim benim icin de bol bol dua ediniz.( yas 43 2.deneme)....sevgilerimle
Iki bebisimizin transferi oldu bu sabah. Fotoğrafları bile var...İnşallah sağlıklı lardir tutunurlar ve hayırlı olur. ...
Iki bebisimizin transferi oldu bu sabah. Fotoğrafları bile var...İnşallah sağlıklı lardir tutunurlar ve hayırlı olur. ...
Âmin arkadaşım,Rabbim hepimize nasip etsin,sağlıkla,sıhhatla inşallah.
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmadı...
Hz.Mevlana
merhaba arkadaşlar ben döndüm bugün allahın izniyle.bir yumi görüldü.doktor femara vedi.3 günden sonrada merional nasıl etkiliycek bilmiyorum perşembe kontrol var burda kontrole gidicem..ama yiene büyümesse ara vermek istiyorum..
Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Hayır hayır lütfen birakma. Lütfen devam et..daha cok erken. Su incir kürleri vs cok kiside ise yariyor sanırım. Hem kendim hem senin icin duaciyim. Ve burdaki bütün arkadaslar icin. ....bu arada yeri gelmisken beni hemen araniza aldığınız icin hepinize minnettarim..
canımmm ne kadar sevindim anlatamam inan gözyaşlarımı tutamıyorum yazarken musmutlu oldum bu güzel haberine dilerim rabbime tutunurlar anneciğine bebişlerin
canımmm ne kadar sevindim anlatamam inan gözyaşlarımı tutamıyorum yazarken musmutlu oldum bu güzel haberine dilerim rabbime tutunurlar anneciğine bebişlerin
merhaba arkadaşlar ben döndüm bugün allahın izniyle.bir yumi görüldü.doktor femara vedi.3 günden sonrada merional nasıl etkiliycek bilmiyorum perşembe kontrol var burda kontrole gidicem..ama yiene büyümesse ara vermek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?