Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoş geldin :)))
neden acaba 2. ayda bebişler alındı ? ve nerde yaptırıyorsun ? kaç yaşınızdasınız ? umarım herşey yolunda gider. allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç bu

Ben 40 yaşındayım 2 ay sonra 41 olucam :) bebeklerin ilkinde kalp atışı zayıftı sonrasında da duyulmadı alındı genetiğe gitti sorun yok 2. Sinde de kalp atışı harika 10. Haftada azaldı ve yok oldu kürtaj oldum genetiğe gitti 13. kromozomda problem vardı. 4 . denemeyi ataşehir memorialde cem beyle yapıyoruz 4 yumurta toplandı ve sadece 2 si olgun 2 si döllendi benim yumurta sayım 6-9 arası değişiyordu . Hiç bu kadar az olmamıştı . O yüzden moralim biraz bozuldu ama henüz herşeybitmiş değil tabiii belki de bu sefer olacak bilemeyiz di mi? İnnnnşalllaaaahhhhh

fehiye sende h.geldin. Allah yavrularini bagislasin cumlemizin ki insallah. 3. bebeginide kucagina almak nasip olur.
benimde ikizlerim var tek yumurta ikizleri erkek. benimkiler buyuduler 21 yasindalar
gecen sene yeni bir evlilik yaptim bizde bebek istiyoruz Allahin izniyle. ama henuz tupbebek deneyimim yok. agustosta dusuk yaptim.
ocaga kadar sure tanidilar bize. bakalim zaman ne gosterecek.

Aramıza hoşgeldin.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın.

Aramıza hoşgeldin.Şu andaki yaşını öğrenebilirmiyim.?

Kizlar selam.... eliflooo kaderden oteye yol gitmiyor.... uzulmemek elde degil tabi..
Ancak yilmak bize gore degil... umarim yeni tedavin ugurlu olur... hope annene gecmis olsun... umarim tez zamanda sagligina kavusur... ummu sen ne yaptin bilgi verebilirsen haberdar olalim... brezey test sonucuna cok sevindim umarim sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim...cmas sen ne yaptin... selcan tutku arnavut ismini yazamadigim sevgili citir topikdaslarim umarim hepimiz en kisa zamanda mutlu sona kavusuruz... bende bugun son kontrole gittim... 3 yumicik var..kendileri icin bugun gece 2 de catlatma ignesi yapacagim hayirlisi ile... cumartesi gunu oglen opu var... herzaman oldugu uzere rabbimden hayirlisini diliyorum....zira mevlam neylerse guzel eyler.... herkese sevgilerimi gonderiyorum... benide dualarinizdan eksik etmeyin lutfen olurmu :)))

bu işte moral çok önemli siz moralinizi yüksek tutun allahın izniyle olur inş :) iyi haberlerinizi merakla bekliyoruz.şu an bende bilmiyorum ne olucak ama Allahtan başka bize kimse bilemez rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))

Canım dualarımız seninle olacak.Allah yardımcın olsun.İnşallah bebeğine kavuşursun bu sefer.

Amin canim inşallah. Bugun biz de Cem beyle gorustuk. Insallah ilk adetimle biz de tedaviye devam edecegiz.2 dollenmis yumurta harika canim hiç
Moralini bozma..

merhabalar kontrol için istanbula gidemedim burda bir doktora gittim canlarım ama malesef yumoş büyümemiş.. ben sağda ve solda haereketlilik hissetmiştim ama demekki yanılmışım..doktorumu aradım oda olsaydı görürdü dedi..burdaki doktor cuma gel tekrar bakayım dedi..iki günde ne değişecekki ..bu ay kısmetimizde yok malesef..hayırlısı ..
zeytun işallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz..

cmas arkadaşım ben anlayamadım transfer sonucun ne oldu senin adeti beklicem teraviye devam demişsin embironu dondurdunmu
Hayir canim bugun test gunumdu zaten. Ama ben ptesi ve sali test yaptirmistim ya o zaman negatif oldugunu öğrenmiş tim. Bugun de test sonucum haliyle negtif cikti. Bugun dedim dr a hemen ilk adetimle tekrar denemek istyryz. Tamam dedi. Olur. Simdi canim adetimi bekliyorum. ...dua edin

brezeey aminosentezi atlatmışın çok şükür..hayırlı doğumlar diliyorum canım..:
benim bu ayki tedavim başarısız oldu canım malesef..bende durumlar böyle..
hope çok geçmiş olsun..işallah dediğin gibi 2014 sana ve isteyen herkese uğur getirsin ..

canım öncelikle çok geçmiş olsun işallah son negatifindir..en kısa zamanda dileğine kavuşursun..ilk adetinle başlamayı düşünüyormuşsun ama çok erken değilmi..doktorun nadıl kabul etti anlamadım..en azından bir adet geçsin canım..biliyorum bir an önce olsun istiyosun ama işte herşey kısmet..bak benim bu ay 3 yumiden hiç biri büyümedi..kısmetimizde beklemek varsa bekliyoruz..allah hepimizizn yardımcısı olsun..

Selam canim, yaramaz durum yok bende hayat devam ediyor. buradaki arkadaslarin tedavilerini takip ediyorum. 2 gündür seni bekliyorduk yumurta gelismemis yazmissin. umarim cuma günü gelismis olarak görünsün.

pek sanmıyorum canım yaa..birde burdaki kadın doğumculara pek güvenemiyorumda..çünkü benim klomen kullandığım ay..burdaki doktor baktı yok gelişmemişler dedi..iki gün sonra istanbulda supriz le karşılaştık meğersem büyümüş..ama istanbuldaki doktorum olsa görürdü dedi..büyüemişte olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…