- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.221
Hoş geldin :)))
neden acaba 2. ayda bebişler alındı ? ve nerde yaptırıyorsun ? kaç yaşınızdasınız ? umarım herşey yolunda gider. allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç bu
Öncelikle Allahım herkesın gönlündekını versin benm yumurtalarım çalışmıyodu evlendiğim ilk yıl değil 2.yıl tedaviye başladım doktor hemen tedaviye başlamamı önerdı çünkü süresı uzunda olabılır kısa da dedı hemen tedaviye başlamanda fayda var dedı ben Elazığlıyım 8 sene önce buralarda tüp bebek merkezlerı yoktu buyuk şehırlerde vardı ankara ya gıttk ılkınde olmadı o kadar hormon aldık gurbette 22 gun kaldık boş çıktı olamdı neyse 2 ay sonra tekrar ankara ya gıttk anatolıya tup bebek merkezınde yaptırdım 2 sınıde bu sefer hamdlsun oldu bın şukur Allahıma hem de ıkız bı kız bı oğlan şimdi 8 yasındalar ama ben tekrar çocuk sahıbı olmak istıyom bu sefer kendı memleketımde yaptırmak istıyom tum hastanelerde hemen hemen yapılıyo yazın başlamak istıyom ama acaba olur mu onu bılmıyom eğer nasıp olursa yaptırırsam bu sefer tek bı embrıyo kullanmasını istıycem doktordan ıkız olmasın dıye tabı Allah bılır bı baktın tek yumurta ikizi olmuş:)sağlıklı olsunda
sende topigimize h.geldin nefertari. tedavin hayirli olsun umarim bu sefer bebegin sana simski tutunur. Allahim isteyen herkesin
mujdesini tez zamanda yollar insallah.
Ben 40 yaşındayım 2 ay sonra 41 olucam :) bebeklerin ilkinde kalp atışı zayıftı sonrasında da duyulmadı alındı genetiğe gitti sorun yok 2. Sinde de kalp atışı harika 10. Haftada azaldı ve yok oldu kürtaj oldum genetiğe gitti 13. kromozomda problem vardı. 4 . denemeyi ataşehir memorialde cem beyle yapıyoruz 4 yumurta toplandı ve sadece 2 si olgun 2 si döllendi benim yumurta sayım 6-9 arası değişiyordu . Hiç bu kadar az olmamıştı . O yüzden moralim biraz bozuldu ama henüz herşeybitmiş değil tabiii belki de bu sefer olacak bilemeyiz di mi? İnnnnşalllaaaahhhhh
Öncelikle Allahım herkesın gönlündekını versin benm yumurtalarım çalışmıyodu evlendiğim ilk yıl değil 2.yıl tedaviye başladım doktor hemen tedaviye başlamamı önerdı çünkü süresı uzunda olabılır kısa da dedı hemen tedaviye başlamanda fayda var dedı ben Elazığlıyım 8 sene önce buralarda tüp bebek merkezlerı yoktu buyuk şehırlerde vardı ankara ya gıttk ılkınde olmadı o kadar hormon aldık gurbette 22 gun kaldık boş çıktı olamdı neyse 2 ay sonra tekrar ankara ya gıttk anatolıya tup bebek merkezınde yaptırdım 2 sınıde bu sefer hamdlsun oldu bın şukur Allahıma hem de ıkız bı kız bı oğlan şimdi 8 yasındalar ama ben tekrar çocuk sahıbı olmak istıyom bu sefer kendı memleketımde yaptırmak istıyom tum hastanelerde hemen hemen yapılıyo yazın başlamak istıyom ama acaba olur mu onu bılmıyom eğer nasıp olursa yaptırırsam bu sefer tek bı embrıyo kullanmasını istıycem doktordan ıkız olmasın dıye tabı Allah bılır bı baktın tek yumurta ikizi olmuş:)sağlıklı olsunda
Aramıza hoşgeldin.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın.
Ben 40 yaşındayım 2 ay sonra 41 olucam :) bebeklerin ilkinde kalp atışı zayıftı sonrasında da duyulmadı alındı genetiğe gitti sorun yok 2. Sinde de kalp atışı harika 10. Haftada azaldı ve yok oldu kürtaj oldum genetiğe gitti 13. kromozomda problem vardı. 4 . denemeyi ataşehir memorialde cem beyle yapıyoruz 4 yumurta toplandı ve sadece 2 si olgun 2 si döllendi benim yumurta sayım 6-9 arası değişiyordu . Hiç bu kadar az olmamıştı . O yüzden moralim biraz bozuldu ama henüz herşeybitmiş değil tabiii belki de bu sefer olacak bilemeyiz di mi? İnnnnşalllaaaahhhhh
Kizlar selam.... eliflooo kaderden oteye yol gitmiyor.... uzulmemek elde degil tabi..
Ancak yilmak bize gore degil... umarim yeni tedavin ugurlu olur... hope annene gecmis olsun... umarim tez zamanda sagligina kavusur... ummu sen ne yaptin bilgi verebilirsen haberdar olalim... brezey test sonucuna cok sevindim umarim sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim...cmas sen ne yaptin... selcan tutku arnavut ismini yazamadigim sevgili citir topikdaslarim umarim hepimiz en kisa zamanda mutlu sona kavusuruz... bende bugun son kontrole gittim... 3 yumicik var..kendileri icin bugun gece 2 de catlatma ignesi yapacagim hayirlisi ile... cumartesi gunu oglen opu var... herzaman oldugu uzere rabbimden hayirlisini diliyorum....zira mevlam neylerse guzel eyler.... herkese sevgilerimi gonderiyorum... benide dualarinizdan eksik etmeyin lutfen olurmu :)))
Amin canim inşallah. Bugun biz de Cem beyle gorustuk. Insallah ilk adetimle biz de tedaviye devam edecegiz.2 dollenmis yumurta harika canim hiç
Moralini bozma..
Hayir canim bugun test gunumdu zaten. Ama ben ptesi ve sali test yaptirmistim ya o zaman negatif oldugunu öğrenmiş tim. Bugun de test sonucum haliyle negtif cikti. Bugun dedim dr a hemen ilk adetimle tekrar denemek istyryz. Tamam dedi. Olur. Simdi canim adetimi bekliyorum. ...dua edincmas arkadaşım ben anlayamadım transfer sonucun ne oldu senin adeti beklicem teraviye devam demişsin embironu dondurdunmu
canlı selam duoava arnavur cmas..nasılsınız..nasıl gidiyor..
Hayir canim bugun test gunumdu zaten. Ama ben ptesi ve sali test yaptirmistim ya o zaman negatif oldugunu öğrenmiş tim. Bugun de test sonucum haliyle negtif cikti. Bugun dedim dr a hemen ilk adetimle tekrar denemek istyryz. Tamam dedi. Olur. Simdi canim adetimi bekliyorum. ...dua edin
Selam canim, yaramaz durum yok bende hayat devam ediyor. buradaki arkadaslarin tedavilerini takip ediyorum. 2 gündür seni bekliyorduk yumurta gelismemis yazmissin. umarim cuma günü gelismis olarak görünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?