- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.001
ucurtma avcisini siddetle bende tavsiye ediyorum arkadaslar. ayni yazarin bundan sonra ikinci kitabi da var. turkcesini bilmiyorum ama 1001 gunes gibi olmasi gerek. harika bi kitap. yeni bir kitabi daha cikti ama ben henuz okumadim.
-benim 11 yaşında bir oğlum var.
-2 yıl öncesine kadar tek çocuk yetiyor sanıyorduk derken daha istedik.
-tedavisiz kalp atışını gördüğümüz bir gebeliğim oldu ,yaşamadı. (birkaç haftalık). aldılar.
-galiba bir kimyasal gebelik oldu.
-şimdi kararlı ve istekliyiz. İnşallah!
-test tarihim:7 kasım 2013:26:
-Ataşehir Memorial Dr Cem Demirel
Selcan ben yazarın 3 kitabını da bir solukda okudum diyebilirim. Özellikle bu Afganistan hikayelerini okudukça Atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediyesi olan cumhuriyet bana daha bir anlamlı geliyor... Herkesin okumasını isterim.
Ve dağlar yankılandı - Uçurtma avcısı - Bin muhteşem güneş yazarın kitapları...
-benim 11 yaşında bir oğlum var.
-2 yıl öncesine kadar tek çocuk yetiyor sanıyorduk derken daha istedik.
-tedavisiz kalp atışını gördüğümüz bir gebeliğim oldu ,yaşamadı. (birkaç haftalık). aldılar.
-galiba bir kimyasal gebelik oldu.
-şimdi kararlı ve istekliyiz. İnşallah!
-test tarihim:7 kasım 2013:26:
-Ataşehir Memorial Dr Cem Demirel
selcan ben yazarın 3 kitabını da bir solukda okudum diyebilirim. özellikle bu afganistan hikayelerini okudukça atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediyesi olan cumhuriyet bana daha bir anlamlı geliyor... Herkesin okumasını isterim.
Ve dağlar yankılandı - uçurtma avcısı - bin muhteşem güneş yazarın kitapları...
khaled hosseını uçurtma avcısı --- bin muhteşem güneş ---utanarak diyeyim 2 kitabıda aldım fakat okuyamadım sıra gelmedi
Canan Tan yüreğim seni çok sevdi okumuştum. Ama bana biraz teenager aşk kitabı gibi gelmişti. Ben daha çok polisiye gerilim dedektif kitaplarını severim.
Iyi aksamlar arkadaslar,
ummu, foliküllerin gelissin kaliteli yumurtaya dönüssün.sonrada bebekler olarak gelsinler.sanirim cuma günü belli olacakmis. tedavi iyi gidiyormu diye, sakin ve rahat ol stres yapma.. umarim sorunsuz bir tedaviyle bebegine kavusacaksin.canim benim operasyon tarihim, 3 hafta sonra bugün randevum geldi. bakalim umarim sorunsuz bir operasyon geciririm.
selcan, senin regl öncesi lekelenmelerin olurdu. bu ay yine erken gelmeye basladimi? yoksa belirti hicmi yok umarim hic gelmesinde mutlu haber alalim.
Çıtır hanımlar günaydın...
Herkesin geçmiş Cumhuriyet bayramını kutluyorum... Cumhuriyet özellikle biz kadınlar için çok önemli ve biz hanımların cumhuriyetimize çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor..
Nevser ben tedaviye başladım.. Daha önce doktorla görüştüğümden iğnelere başlamak için İstanbul'a gitmeme gerek kalmadı. Buradaki doktorumla yumoş varmı diye baktırdım - şükür yumoşlarım var - 3 adet folikül var ve cumartesi gününden beri ilaç kullanıyorum. Gonal f ve merional iğne birde femera hap. Yarın sabah İstanbul'a gideceğim.. Bu süreçde iznimi de kullanıyor olacağım. Bu arada birazda İstanbul gezmek istiyorum...
Topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum... umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz...
Jeyloo şekerim 0,33 amh değeri düşük ama çok düşük değil hatta hiç yok değilll.... biliyorsun 1 herzaman 0 dan büyüktür... Ben 0,1 amh ile hamile kalanları okudum... yada birsürü yumurta ile hamile kalamayanları ... Benim bir arkadaşım var 10 yumurtası oluyor hatta 1. kalite embriyoları ancak embriyolar tutunamıyor... bu süreçde sadece yumurta etken değil... evet değerin düşün olması olasılığı azaltıyor...ancak imkansız değil... bence bunlara hiç takılma ... sonuçta yüce yaradan verecekse - bize kısmet edecekse 1 yumurta ile bile oluyor bu iş...
Canı sıkılan - özellikle transfer sonrası süreci geçiremiyorum diyen arkadaşlara inanılmaz sürükleyici ekli kitapları önrebilirim... Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız ... Şimdilik bunlar... hoşunuza giderde isterseniz başkalarını da önerebilirim.
İrfan Orga Bir Türk ailesinin öyküsü - Khaled Hosseini Uçurtma Avcısı - Ve dağlar yankılandı - Suzanna Collins Açlık oyunları serisi
amh degerim cok düsük 0,33... menopoz sayilir yani.
Gerci adetim düzenli bazen 2-3 fark ile gelsede.
Insallah daha yumurta rezervem bitmemisdir.
Bilgisi olan varmi ?
işallah canım..ne güzel operasyon tarihin belli olmuş..işallah kolayca geçsin canım..zamaan çok çabuk geçiyor işallah şu işlemini atlat gelsin bebişin sonra..senin bebişler ikizdi değilmi duova..işallah bu sefer herşey yolunda gider kucağına alırsın..en yakın zamanda canım..
Daha önce çok tereddüt ettiğim biesteronu aldım kullanmaya başlayacağım.Embriyolog birde elevit önerdi.Quenzim Q10 zaten kullanıyorum.Birde ceviz reçeli kullanıp fayda görenler olmuş arkadaşlar bana öyle dedi.Bilgilerinize,
valla bana doktorum balik yagini bile onermedi tutkucum. sadece folik asit. bende korkumdan folik asitten haric hic birsey almiyorum.
ceviz receline gelince her aksam 4-5 tane yemeden duramiyorumhamilelik icin degil de cok sevdigimden
valla bana doktorum balik yagini bile onermedi tutkucum. sadece folik asit. bende korkumdan folik asitten haric hic birsey almiyorum.
ceviz receline gelince her aksam 4-5 tane yemeden duramiyorumhamilelik icin degil de cok sevdigimden
Elevit Folik asit ve diğer vitaminleri içeriyor zaten.Cevizi bende severim yerim ama bu reçeli varya yeşilinden yapılıyormuş araştırdımda
Birde bu vitaminleri içerken 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında süt-süt ürünleri ve kafein almayacakmışız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?