Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınnnnn ...

Ümmü,hoşgeldin...inşallah herşey yolunda olsun ve tez zamanda bebeğin göbüşünde olsun :)
Zeytunnn,haber verme sırası sende,Istanbulda mısın hala,başladın mı tedaviye ?
Elifoooo,bence belirti arama daha erken,hem göğüsler alınan hormon ilaçlarından da şişebiliyo,kendini dinledikçe kafalar karışıyo,inşallah bebişlerin seninledir,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Cmas1,geçmiş olsun...evet hareket kısırlığı önermiyorlar,ama yinede madem böyle ağrıların var 3-5 gün izin alsan işyerinden olmaz mı,evde dinlenirsin.İnşallah sendende güzel haberler alırız...
Selcanımmm,ne var ne çok ? Hava nasıl oralarda :) Regl belirtisi olmadığına göre bizi sevindireceksin galiba,malum hamilelik belirtisi için daha erken :)
Duova,Tutku sizide takip ediyorum :) ona göre raporlarınızı bekliyorum :)
Hope73,nerelerdesin ? Seni çok merak ediyorum,arada bir yaşam belirtisi ver,bizi haberdar et :)
Puffy,Lejana ve Breezy'nin mazeretleri var o yüzden onlara laf yok :))
Veeeee isimlerini tek tek yazamadığım arkadaşlarım,
Hepinizi seviyorummm...
Mutlu bayramlar...

Canım benim bir evladım yok inş. olur. benim ilk tüp bebek denendi tuttu ve bebek 2 aylıkken kalbi durdu sonra 2. deneme olumsuz sonuçlandı. şimdi 3. deneme inş bunda herşey yolunda gider. vallahi o kadar kamaşık duygular içindeyim ki rabbim inş güzel eyler. mübarek olur herkese:)))

Teşekkürler canım seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun.
Gelişmeleri yazacağım:)))))))

Ummucum hoş geldin hadi bakalım çok güzel haberler verdin bize kaç folkulun gördüler önceki yumoşların yanına koyucan cnm benden hbr yok maalesef kırmızılar gelmedi dr görüşmeleri olamadı hafta içine kaldı kıslar sizin haberleriniz beni umutlandırıyor ve mutlu ediyor rabbim hepimize evlat kokusunu duyursun

ah cok pardon canim ya kusuruma bakma olur mu? daha once de yazmistin galiba simdi hatirladim. benim kafa karismis biraz.

insallah bebegin sana simski tutunmustur elifcim. seninle birlikte heyecanla test gununu bekliyorum haberin olsun

canim ben su anda duygusuzum hic bir sekilde hisseyatim yok gelismeleri bende bildiricegim

sevgili arnavut sakin umudun kesme canini skma olur mu cunku biraz once hollanda kadinlar formunda ne mucizeler okudum ben.

umarim kisa zamanda regl olur tedavine baslarsin.

Bayramınız kutlu olsun. Bugün benim gibi çalışmak zorunda kalanlara da geçmiş olsun! (İzin mizin yok bana!!! )
Mutlu bayramlar

ah cok pardon canim ya kusuruma bakma olur mu? daha once de yazmistin galiba simdi hatirladim. benim kafa karismis biraz.

insallah bebegin sana simski tutunmustur elifcim. seninle birlikte heyecanla test gununu bekliyorum haberin olsun

canım :) önemli değil hepimiz öyleyiz kafalar karışık allah hepimize nasip etsin inşallah :) inşallah hayırlı sonuçlarla size geri dönücem :))))

canım daha önceki muayenede benim 2 yumi gelişmişti..ama ben orda tedavi olmadım sadece klomen içmiştim ve 12. günü bahçecide randevum vardı tesadüf bi durum tabii..sonra doktor yumiler var deyince hemen tüp yapalım dedm..yumilerden biri döllendi oda donduruldu canım..şimdi asıl tedavi başlıyor güvenç beyin tedavisi bakalım nasıl sonuç vercek..cuma günü belli olacakmış..ilaca tepkisne göre ya devam edilecek ya kesilecek..işallah büyürler bebeiş olurlar canım..sende aslında gidip görüşüp tedavini planlayabilirdin adet olmayuı bekleme derim..mesela bana adetb öncesi bant verdi birde cetrotet diye bir iğne..

Selcanım desteğin için kocaman sevgiler 😃 ummucum cuma sabahına dr randevum var al testlerini gel bakalım dedi tlfon görüşmemizde yapabileceğimiz bir şey var mıdır diye gelişmeleri duyururum size kuzenimin kızı var 4 aylık onunla ilgilenmek sevmek bana terapi gibi geliyor arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini canı gönülden diliyorum alalım inanın her duyduğumda kendime sevineceğim kadar içim içime sığmıyor dualarımdasınız ayrı ayrı

Bugün zaman cabuk gecsin diye farklı bir topikte takıldım. Bugün ne yemek yapsam diye. İyi de oldu. 2 gun bu sayfaları bastan beri okumaya calistim ama bitiremiyorum...merak icindeyim aslinda puffyden baska hamile olan oldu mu diye.. kısa yoldan biri bana anlatsa da iyi olur aslinda.

pufy den sonra lejana .arkasından deti ve selcan ama selcanımız düşük yaptı işallah yakında tekrar kalır mucizesi gelir.arkasından brezeey birde bizim topiğe yazmasada bizden olan alkan59 ikizlere hamleymiş canım..şimdide işallah sizlerden duyarız arkasındanda bizlerden..))
duova ve tutku arkadaşlarımızında düşükleri var..işallah bir daha kimse yaşamasın meleklerine kavuşsun..

İnşallahhhhhhhhh buradan kocaman herkese hamileyimmmmm yazmak hepimize nasipppp olsunnnn 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Iyi aksamlar arkadaslar,

ummu, foliküllerin gelissin kaliteli yumurtaya dönüssün.sonrada bebekler olarak gelsinler. sanirim cuma günü belli olacakmis. tedavi iyi gidiyormu diye, sakin ve rahat ol stres yapma.. umarim sorunsuz bir tedaviyle bebegine kavusacaksin.canim benim operasyon tarihim, 3 hafta sonra bugün randevum geldi. bakalim umarim sorunsuz bir operasyon geciririm.

selcan, senin regl öncesi lekelenmelerin olurdu. bu ay yine erken gelmeye basladimi? yoksa belirti hicmi yok umarim hic gelmesinde mutlu haber alalim.

cmas1, arkadasim bugünde ise gitmissin. halbuki ne iyi olurdu evde dinlenebilseydin. umarim bebeklerin tutunmustur.güzel haberini almayi dilyiorum.

Elifooooo, transferin hayirli olsun arkadasim, umarim güzel haberlerimiz seninlede cogalsin topikte, sonrada darisi diger tüm arkadaslara olsun.

Puffynin à llah bağışlasin zeynep ALya si dogmus peki lejena deti brezeey ve alkan59 un dogumlari ne zaman insallah. Kac haftaliklar?
Teker teker hepsini canigonulden tebrik ederim. Dusukler icin cok uzuldum Inşallah bundan sonra guzel haberlerini duyarız.

İnşallahhhhhhhhh buradan kocaman herkese hamileyimmmmm yazmak hepimize nasipppp olsunnnn 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
amin insallah .bugun eyl ekim 2013 konusunda okudum altı kisi pozitif haber almis. Sadece bugun alanlar bunlar ne guzel degil mi. İnşallah burdan da mutlu haberler yayılır

selamlar,lejena 33 haftalik oldu
deti, uzun zamandir yazmiyor ama onunda yaklasti lejenaya yakin haftalardi.
alkan,gecen hafta okudugumda 4 aylik diye yazmisti simdi 17 hafta olmustur.
breezey, 4 ayi doldurdu ama haftayi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…