- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.781
sağol canımm yaparım dediklerinide..kestane balı yiyorum nar suyu bol mandalina..canım sen nasılsın neler yapıyosun..
amin canim amin. dogru soyluyorsun da arkadasim sen gelde bunu elaleme anlat nasil bi ceteyse bu elalem:))
kuzum ben sana baska bisy sorcam benim dusuk yapmadan once akintim olurdu yumurta olusmadan once regle yakin
hep nette yazdiklari gibi. ama dusukten sonra hic akinti neyin yok kuruneden bilmiyorum artik.
selam arkadaslar,
selcan,ummunun dedigi gibi et yemeyenlerde, unutkanlik basladigini biliyordum bende erken menepozu duymamistim.arada yemeye calisiyorum istiyerek olmasada.
bant kullaniyormussun ummu bende bilmiyorum cevap yazmissin. kalcaya yapisiyor diye cok ilginc hic duymamistim.
selcan, ovulasyon testini kullanirken özellikle dikkat et, sabah saat 10:00 bu sattler olsun testi sonra yap aksamda saat 20:00 bu satten sonra yapma net cikmiyor. birde en belirgin ciktigi durumlar, test öncesi 4 saat idrar tutarsan, ve son 2 satte sivi almazsan daha net belirli oluyor cizgiler.
Merhaba. Kestane balının faydasini biliyomusun cnm. Yumurta kalitesi ve durumuna faydali diye okumustum biyerde. Marketlerde
Oluyomu bu baldan . Birde kizlar kalcaya yapistirilan bantlar varya. Ben de kulanistim. İki gunde bir degistiriyosun.
çok akıntı olmasıda iyi değil diye biliyorum benim olmuştu fitil verdi doktor..şimdide idrar yollarımı üşüttüm sanırım kasıklarım ağrıyor..canım sen smaer testi yaptırdınmı..birde duoava nın söylediği gibi yap testini canım ..ancak topluyordur rahim kendini.acele etme rahat ol zaten hemen olsun dedikçe bu iş uzuyor..en iyisi bırak akışına...pazartesi bakalım doktorun ne söyleyecek..bu durumu paylaştınmı kendisiyle sormadıysan pazartesi bi sor ne diycek..
ne tesaduf ki canim dun buraya yazdiktan sonra biraz akinti oldu birde gece sevinmedim degil hani :)
benim lh galiba biraz dusuk. ovulasyon testinide farkli almistim bu sefer. sanirim pek etkili degil bu testler. bana yeterli gelmedi gibi.
ben daha once doktoruma sormustum da lh degerini olcmenin cok zor oldugunu soylemisti. birde burdaki bazi forumlarda okudum
cogu doktor onermiyormus sirf ticari amacli yapiliyor diye. pazartesi mutlaka sorucam doktora bakalim ne diycek.
gece 2de tuvalete kalktim diye sabah ilk idrarla yine yaptim sonuc ayni. bence bu testlerde var bisey
yada ben yumurtlamiyorum bu ay
Belkide bu ay gec yumurtlama olacak, sen yinede calismalari aksatma.
Hafta sonu iyi gecsin arkadaslar,
Iyi aksamlar arkadaslar,
Bir bakayim kimler burada diye actim kimseyi bulamadim. umarim herkes iyidir bebeklerimiz gelsindahada mutlu iyi olalim arkadaslar.
ne tesaduf ki canim dun buraya yazdiktan sonra biraz akinti oldu birde gece sevinmedim degil hani :)
benim lh galiba biraz dusuk. ovulasyon testinide farkli almistim bu sefer. sanirim pek etkili degil bu testler. bana yeterli gelmedi gibi.
ben daha once doktoruma sormustum da lh degerini olcmenin cok zor oldugunu soylemisti. birde burdaki bazi forumlarda okudum
cogu doktor onermiyormus sirf ticari amacli yapiliyor diye. pazartesi mutlaka sorucam doktora bakalim ne diycek.
gece 2de tuvalete kalktim diye sabah ilk idrarla yine yaptim sonuc ayni. bence bu testlerde var bisey
yada ben yumurtlamiyorum bu ay
canım sen erken yumurtlamışda olabilirsin..en güzeli düzenli karı koca..:)) hiç test yapma..brezeeyde normal akışına bırakınca hamile kaldım demişti..hep psikolojik ya bizim bu durum..bi kafadan atsak süper olacak..
merhaba arkadaşlar;
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
ben yeniyim ve aynı sorun ile karşı karşıyayız ve neler yapabileceğimi bilmez haldeyim her konuda bilgim var ama bu konuda biraz bilgisizim
42 yaşındayım 2. evliliğim ilk evliliğimden 4 düşük var sebebi araştırıldı bir sebep yok
2. evliliğimde bu yıla kadar eşim istemedi 9 yıllık evliyim 2012 ekimde histereskopi oldum ve sonrası hemen çatlatma ve gonalf oldum ama sonuç negatif.bu yakın zamanda tekrar tedavi olmak istiyorum ama malum yaş ve tedavi masrafları kıt kanaat geçinen tiplerizbel büküyor nasıl yapıcam bende bilmiyorum önerilerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?