Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canımm yaparım dediklerinide..kestane balı yiyorum nar suyu bol mandalina..canım sen nasılsın neler yapıyosun..

Merhaba. Kestane balının faydasini biliyomusun cnm. Yumurta kalitesi ve durumuna faydali diye okumustum biyerde. Marketlerde
Oluyomu bu baldan . Birde kizlar kalcaya yapistirilan bantlar varya. Ben de kulanistim. İki gunde bir degistiriyosun.

Kizlar iki yil once el parmwk uclarim uyusuyo ve karincalaniyodu.bende migren oldugu icin sinir damarlari ile ilgili oldgunu dusnmustum.doktora gittim ve bana sordugu ilk sey sen hic et yemiyomusun oldu. Evet eti pek sevmem.cognlukla tavuk yerim.ama sikayetlermin nedeni B12 eksikligiymis. Oda devamli yorgnluk ve uyku hissi veriyo. Hafizayi cok zorluyo v.s ama menapoza da etki ettigini simdi ogrenmis ldm ilac verdi doktor 3 ay kullan diye ama felaket pis kokuyo icemedim tabi.. ama su var vucut direncinin dusk olmasi ve viaminszlik hamile kalmayi olmsuz etkiliyo

çok akıntı olmasıda iyi değil diye biliyorum benim olmuştu fitil verdi doktor..şimdide idrar yollarımı üşüttüm sanırım kasıklarım ağrıyor..canım sen smaer testi yaptırdınmı..birde duoava nın söylediği gibi yap testini canım ..ancak topluyordur rahim kendini.acele etme rahat ol zaten hemen olsun dedikçe bu iş uzuyor..en iyisi bırak akışına...pazartesi bakalım doktorun ne söyleyecek..bu durumu paylaştınmı kendisiyle sormadıysan pazartesi bi sor ne diycek..

canım tüp bebek tedavilerinde kullanılıyor..özellikle transferden sonra kullanılıyordu bu sefer tedavi öncesi verdi doktor..rahim kalınlığı için kullanılıyor..

ben oraganik ürünler satan marketten alıyorum canım..aktarlardada olabiliyor..hücre yeniliyot, bağışıklığı artırıyor diye kullanıyorum..
transferden sonra kullandırıyordu doktorlar ama bu doktorum öncesi verdi..

ne tesaduf ki canim dun buraya yazdiktan sonra biraz akinti oldu birde gece sevinmedim degil hani :)
benim lh galiba biraz dusuk. ovulasyon testinide farkli almistim bu sefer. sanirim pek etkili degil bu testler. bana yeterli gelmedi gibi.
ben daha once doktoruma sormustum da lh degerini olcmenin cok zor oldugunu soylemisti. birde burdaki bazi forumlarda okudum
cogu doktor onermiyormus sirf ticari amacli yapiliyor diye. pazartesi mutlaka sorucam doktora bakalim ne diycek.

gece 2de tuvalete kalktim diye sabah ilk idrarla yine yaptim sonuc ayni. bence bu testlerde var bisey
yada ben yumurtlamiyorum bu ay

Son düzenleme:

Belkide bu ay gec yumurtlama olacak, sen yinede calismalari aksatma.

Son düzenleme:
Belkide bu ay gec yumurtlama olacak, sen yinede calismalari aksatma.

belkide ya da erken oldu arkadasim cunku testler ilk geldiginde meraktan bikere yapmistim ikinci cizgi cok koyu olmasada cikmisti
ama ben henuz erken diyemm aldiris etmemistim. calismalara aksatmadan devam ediyoruz her nekadar bu aydan pek umidim olmasada.
elimde tek bir test kaldi onu da galiba yarin yapicam.
m
bu arada ummucum evet smear testi de yapildi hepsinin sonucunu pazartesi alicaz ama olumsuz bi durum oldugunu sanmiyorum olsa beni acil cagirirlardi. o yuzden icim rahat.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Bir bakayim kimler burada diye actim kimseyi bulamadim. umarim herkes iyidir bebeklerimiz gelsin dahada mutlu iyi olalim arkadaslar.

canım sen erken yumurtlamışda olabilirsin..en güzeli düzenli karı koca..:)) hiç test yapma..brezeeyde normal akışına bırakınca hamile kaldım demişti..hep psikolojik ya bizim bu durum..bi kafadan atsak süper olacak..

ah kuzum ben aslinda cok takmiyordum ama etraftan surekli soru yagmuruna yorumlara tabii kalinca insan ister istemez takiyor.
gerci ben iliski sirasinda hic gerilme yasamadim o anda bebekte dusunmuyorum yalniz aklima takilan iste bu ay ovulasyon oldu mu olmadi mi davasi. neyse yarin doktoruma soracam. ummucum bende bundan boyle test yapmiycam insani iste o testler fena geriyor.
Allahtan bitti de kurtuldum.

duovacim herkes bayram tatilinde biz unutulduk buralarda

Son düzenleme:
Kıslar günaydın nasılsınız bana tatil güzel geldi sıkıntımı bir nebzede olsa giderdi ama sizlerdede olduğu gibi eee ne olacak tüp bebek yaptığımızı bilenler bir daha deneme yapıcanmı nerede soruları bilmeyenler hadi artık çocuk sorularına maruzduk bendeki tek cvp kısmet

Kıslarrr günaydınn....

Bayram sonrası herkese selamlar... umarım herkesin bayramı çok iyi geçmiştir...

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

Ümmü Adana ve kebap muhteşem... ben Adana Kız Lisesi mezunuyum. Taş köprünün yanındaki taş binada okumuştum... seyyarda bile yapılan kebap yanında şalgam... miss gibi kokular sarardı heryeri :)) ayyy yıllar öncesine gittim birden...

B12 vitamini ağırlıklı olarak et ürünlerinde bulunur ve et yemeyen yada az yiyenlerde unutkanlığa neden olur... erken menepoaza neden olduğunu bende ilk kez öğrenmiş bulunuyorum...

Selcan bizim yaşımızdakiler için ovulasyon testi sonuçları standart zamanlarda olmayabiliyor.. normalde bir sonraki adetten geriye doğru 14. günde olması gerekiyor... ancak bizim gibi ileri yaşlarda zaman uymayabiliyor... bende bu ay ovulasyon testi yaptım.. internette ucuz olan bir test vardı onu almıştım. 8.günden itibaren yapmaya başladım ilk günler ikinci çizgi çok silikdi sonra test çubuğu pırıl pırıl maşallah.. bende aynen senin gibi düşünmeye başlamıştım.. yumurta bu kadar erken gelişebilirmi diye... ama yinede yapmaya devam ettim.. bir sabah 9-10 gibi birde akşam üzeri uygun olunca yapıyordum...17. günde ikinci çizğiyi görmüştüm... bir sonraki adetime 9 gün kala oldu.. bende bu test çok ucuz herhalde uyduruk demiştim :)) yaptık çalışmaları bakalım hayırlısı...

rabbim herkes için en uygun olanı en uygun zamanda verecektir... biz hakkımızda hayırlı olanı isteyelim... gerisini rabbim bilir...

merhaba arkadaşlar;

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.

ben yeniyim ve aynı sorun ile karşı karşıyayız ve neler yapabileceğimi bilmez haldeyim her konuda bilgim var ama bu konuda biraz bilgisizim

42 yaşındayım 2. evliliğim ilk evliliğimden 4 düşük var sebebi araştırıldı bir sebep yok

2. evliliğimde bu yıla kadar eşim istemedi 9 yıllık evliyim 2012 ekimde histereskopi oldum ve sonrası hemen çatlatma ve gonalf oldum ama sonuç negatif.bu yakın zamanda tekrar tedavi olmak istiyorum ama malum yaş ve tedavi masrafları kıt kanaat geçinen tipleriz bel büküyor nasıl yapıcam bende bilmiyorum önerilerinize açığım

Hos geldin topige arkadasim, bizim topikte hem dogal yoldan gebelik icin calisanlar, hemde tüp tedavisi olan arkadaslar var, iki durumdada sorularina, arkadaslar yardimci olacaklardir.topigi ara ara takip edersen, bir cok konuda konusuldugunu görürsün.
birde düsükler icin kan pihtilasmasi testi yapilmismiydi? yapilmis olmali sebebi bulunamadi dedigine göre, troid bezinin dengesiz calismasi ve kan pihtilasmasi düsük yapabiliyor. umarim bir daha yasama düsük insani yipratiyor bende 1 düsük yasadim. ve cok aci bir durum, bir an önce bebegine kavusmani diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…