• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz mucizemize değiştiricem dr

Merhaba,

Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim.Ben daha öncede söylemiştim doktor ve laboratuar çok önemli diye.Bencede doktoru değiştirmelisin.Dahaöncede konuştuğumuz yerlerden birisine bir an önce gitmelisin bence.

Sevgilerimle,,

Daha öncede konuştuğumuz bir konuydu bu pıhtılaşma iğnesi.Gerçektende nüfusun % 80 inde olan bir heterozigot durumu var ise ki bendede var.Bende tüp bebek tedavimde bir sürü iğne olmuştum.Ama pek işe yaramıyor.Sabahları aç karna ılık suya limon damlatmak yada sadece coraspirin kullanmak yeterli.Birçok doktorunda görüşü bu yönde.
Eğer ciddi anlamda bir sorununuz yoksa gerekli değil bencede.

Merhaba,

Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim.Ben daha öncede söylemiştim doktor ve laboratuar çok önemli diye.Bencede doktoru değiştirmelisin.Dahaöncede konuştuğumuz yerlerden birisine bir an önce gitmelisin bence.

Sevgilerimle,,

tutku sen neler yapıyorsun..:16:doğal akışına bırakmıştın sanırım bu ay varmı değişik bi durumlar..:49::49:

tşk ederim SelcanKerem ben birşeyler paylaşmak tecrübelerinizden yararlanmak isterim öyle geçmişi okuyorum.bende sadece iğne kullandım ama bazen umutsuzluk had safha bu günümüze de şükür demek lazım..

Aramıza hoş geldin.Umarım hepimiz en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.

Daha öncede konuştuğumuz bir konuydu bu pıhtılaşma iğnesi.Gerçektende nüfusun % 80 inde olan bir heterozigot durumu var ise ki bendede var.Bende tüp bebek tedavimde bir sürü iğne olmuştum.Ama pek işe yaramıyor.Sabahları aç karna ılık suya limon damlatmak yada sadece coraspirin kullanmak yeterli.Birçok doktorunda görüşü bu yönde.

canım yinede biz işimizi sağlama alalım...çokda genç değilizki hadi limonlu suyla deniyelim desek..hadi bir şey olursa..belkide düşeceği vardır düşecektir ama bizim kafamıza takılı kalır birde zaman hızla geçiyor şurda daha kaç yıl deniycez.allahım en kısa zamanda gönderin melekleriini mucizelerini işallah..:49::49:

gunaydin arkadaslar,
evet dun topige ugrayamadim cok yogun bi gun gecirdim. sabah son gorusmemis vardi oglende baska bi is icin randevularimiz vardi.
sabah 8.30 ciktik evden tee aksam 6da ancak girebildik. 1 saat sonra tekrar baska bi randevum icin cikmak zorunda kaldim.
anliycaginiz yorgunluktan bittim. neyseki bugun yeni bi gune basladik:34:

daha fazla bekletmeden hemen dunku konusmamizin raporunu veriyorum:52:

soyle aciklayim bizi bi guzel paketleyip eve gonderdiler calismalara devam diye:52::51: soyleki;
kan temiz, smear testi temiz, enfeksiyon temiz, fsh degeri 6.8, esimin sperm analizi olaganustu:17:
doktor su anda size tup bebek veya asilama yapsak dogal yoldan hamile kalma sansiyla ayni degerde olacak dedi.
degerlerimiz cok iyi oldugu icin bize ocak ayina kadar sure tanidilar. sonra tekrar randevu yapmam onerildi. o zaman tekrar gozden gecilerecek ve buyuk bi ihtimalle ya tup bebek ya da asilamaya gidilecek.

bu arada bende biraz demir eksikligi cikti. hic sasirmadim cunku bende surekli demir eksikligi var. ne tesaduf ki doktorumda et yemelisin dedi:40:

ovulasyon testinide sordum arkadaslar doktorum pek onermedi bu testleri. lh degerini yakalamanin zor oldugunu soyledi. en iyi
yontem ates olcme yontemiymis. bende ocak ayina kadar yapmak zorundayim ocak ayi icin 3 aylik ates cizelgesi istediler.

birdeeeee dun aksam alternatif tip uzmanina gittim. o da ayni seyleri soyledi saglikli oldugumu bi sorun gorunemdigini.
bekliycez ve calismalara devam edicez yani:48:

bu arada hastanede ki doktor da gun asiri iliskiyi onerdi aklinizda bulunsun:34:

Çok sevindim canım. İyi haberlerini bekliyoruzzz..

tutku sen neler yapıyorsun..:16:doğal akışına bırakmıştın sanırım bu ay varmı değişik bi durumlar..:49::49:

Canım ben bayramdan önce HSG yaptırmıştımya.Doktor bu ay ilaç vermiyorum ama deneyin demişti.Normal olursa kasım başında regli olmalıyım.Belkide olmam :))))))

Önümüzdeki ayda iğne ile normal yoldan deneyeyim diyorum.Olmazsa tekrar tüp denemeyi düşünüyorum.

İnşallah gerek kalmazda.

Allah hepimizin yardımcısı olur inş..

Sevgilerrr..

Merhaba,

Sevgilerimle,,

tutkucum dr değiştiricem kararımı verdim fakat kendimi ölesine yorgun hissediyorum bu konuda anlatamam her olumsuzta omuzlarım düşüyor ümidimi yitiriyorum

canım bendede rezerv azlığı var..bi kaç yuminin peşine düşüyoruz..ben bu defa bahçeci fulyada deniyorum canım..hastane labaratuar çok önemliymiş..madem o kadar para harcıyoruz iyi bi merkeze gidelim dedik..tabi herşeyden önemlisi allahın ol demesi..biz elimizden geleni yapalım taktir allahın..doktorunu değiştir canım..birde fsh yüksek olunca o bir yumide zor büyüyor..biosteron dhea kullanıyormusun arginmax women bunlar fsh düşürüyor...hayıt çayıda fsh düşürüyor tedavine başlamadan önce bunları kullanırsan fsh ne iyi gelecektir işallah..birde arkadaşım iyi bir merkez seç kendine..işallah topiğimizde hamile kalmayan kalmasın en kısa zamanda versin..:49::49:

canım benim 2 kutu daha bugün bitti biesteron günde 3 ad.içtim hayıt exteradı ile hayıt suyu içiyorum birde qenzim q 10 kullanıyorum günde 1 ad. Rabbim hepimize önce hayırlsını sonra sağlıklısını nasip eylesin evet elden geleni yapmak tevekkül allah ben daha dr konusunda kararımı vermedim regli olana kadar zamanımız var nasılsa hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım inşallah işi hekimlik olan ve yeminin ardında duran drlar paraya tamah edenlerden uzak tutsun

canım benim 2 kutu daha bugün bitti biesteron günde 3 ad.içtim hayıt exteradı ile hayıt suyu içiyorum birde qenzim q 10 kullanıyorum günde 1 ad. Rabbim hepimize önce hayırlsını sonra sağlıklısını nasip eylesin evet elden geleni yapmak tevekkül allah ben daha dr konusunda kararımı vermedim regli olana kadar zamanımız var nasılsa hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım inşallah işi hekimlik olan ve yeminin ardında duran drlar paraya tamah edenlerden uzak tutsun

canım senin amh değerin ölçülmüşmüydü..benimde düşük canım ama allah ol dedikten sonra olur..umudumuzu yitirmeyelim..iyi bir araştır labaraturı iyi olan iyi bi doktor canım..belkide farklı bir yol çizerler..:49:

bendede pıhtılaşma sorunu var homozigotum..bir arkadaşımdada bu sorun vardı sürekli düşük yapıyordu sorun çıkınca kan sulandırıcı kullanmaya başladı maşşallah hamileliği çok iyi gidiyor 7 aylık oldu..pıhtılaşma bazen sorun oluyor bazen olmuyor bu arkadaşın bir çocuk var..benimde bir çocuk var..ilk hamileliklerde böyle bi sorun olmadı..ben düşük yaşadım ..pıhtılaşmadanmı yoksa kalitedenmi düşük oldu bilmiyorum..herkeste öldürücü hücre yoğunlukta olmuyor canım..pozitif çıkan var negatif çıkan var..eğerki pozitif çıkarsa serunla tedavisi var bağışıklığı düşürüyorlar..sen bu testi yaptırdınmı..aca ve apa testleride var bunlarda bağışıklıkla ilgili yaptır bence..zaten herşeyimize baktırıyoruz..önlemlerimizi alalım taktir allahın..:49::49:

AA canim ben testlerden kurtulmaya calisirken simdi merakimi uyandirdin burda.. Aca ve apa testlerini ilk defa duydum. Bu neyle ilgili kan pihtilasma ile ilgilimi ki? ayy ne bileyim bende yoruldum artik bir ilac kullaniyoruz ote tarafda baska bir yere zarar veriyoruz sanki. Valla Fulya'daki doktor oyle dedi bana oldurucu hucre icin onun yalancisiyim. Benim bagisiklik sistemini sakinlestirecek seyler yapmaya calisiyorum su aralar.Cortizon aliyorum valla. Onunda yan etkisi var ama. Ne dersin buna cozum olarak...

Valla bende sana katiliyorum tutku. ben o igneleri kullandiktan sonra hep kanama yasadim. yok kullanmayacagim. neymis heryerden ilac pompalaninca daha kotu oluyor. bunu soyledigin iyi oldu. limonuda severim dogrusu.

tutkucum dr değiştiricem kararımı verdim fakat kendimi ölesine yorgun hissediyorum bu konuda anlatamam her olumsuzta omuzlarım düşüyor ümidimi yitiriyorum

ayy ne olur oyle bakma. guzel seyler hep buyuk mucadeleler ile gelir. hic yilmamalisin. biz burdayiz degilmi? bu bilmeceyi er veya gec cozecegiz diyorum hep birlikte...

canım senin amh değerin ölçülmüşmüydü..benimde düşük canım ama allah ol dedikten sonra olur..umudumuzu yitirmeyelim..iyi bir araştır labaraturı iyi olan iyi bi doktor canım..belkide farklı bir yol çizerler..:49:

cnm bnm amh değerim ölçülmedi dr rezrvin kötü amhye bakmaya gerek yok test kötü gelecek sonucu dedi yaptırmadı

ayy ne olur oyle bakma. guzel seyler hep buyuk mucadeleler ile gelir. hic yilmamalisin. biz burdayiz degilmi? bu bilmeceyi er veya gec cozecegiz diyorum hep birlikte...

artemisankacım arkadaşım desteğine müteşekkirim inşallah hepimizin bebekleri gelir çözelim şu vücudumuzu

Uzun süredir grimiyordum söylediklerinizin hepsini yaşamış biri olarak 4 yıldır mücadele elde var sıfır ama ben hiç tüp denemedim zira eşim tüp istemiyor 4 tane düşük yaşadım hepsi de 40 yaşımdan sonra doğal hamilelikler doktor tavsiyem olacak nacizane isterseniz Yılmaz Güzel üstüne tanımam Nişantaşında muayenesi var tüp bebek ameriknda yapıyor tavsiye ederim :nazar:

canım yinede biz işimizi sağlama alalım...çokda genç değilizki hadi limonlu suyla deniyelim desek..hadi bir şey olursa..belkide düşeceği vardır düşecektir ama bizim kafamıza takılı kalır birde zaman hızla geçiyor şurda daha kaç yıl deniycez.allahım en kısa zamanda gönderin melekleriini mucizelerini işallah..:49::49:

son iki hamileliğimde klexan kullandım yine de kalbi durdu her yerim kaşın kaşın mthfr hterozigot var bende de doktorum da inanmayan ekolden olmakla birlikte yine de tedbiren kullandırdı hatta bi de jel bile vardı fitil vajenden yine olmadı yine olmadı ALLAH istemezse yaprak düşmezmiş budur bi de beyaz tenliyim masraf ve can yakması boşuna oldu moral bozmak istemem ama kan sulandırıcı da çare mi o da doktorların farklı düşündüğü bi konu ama hayıt kesin ve net kullanın fsh değeini hızla düşürüyor 3 ayda AKTARLARDA SON DERECE UCUZ BİLGİNİZ OLSUN

Günaydın kıslarr...

Arnavut doktora gitmek için adetini bekleme derim. İyi olan doktorlar genelde çok yoğun oluyorlar. Bu nedenle önce gidip bir görüşme yapman ve kontrol olman gerekiyor.Sonrasında tedaviye karar verirsen adet oldum diye aradığında yumurta kontrolü ve hangi ilaçları kullanacağın vs konuları için saat verebiliyorlar.

Uzun süredir grimiyordum söylediklerinizin hepsini yaşamış biri olarak 4 yıldır mücadele elde var sıfır ama ben hiç tüp denemedim zira eşim tüp istemiyor 4 tane düşük yaşadım hepsi de 40 yaşımdan sonra doğal hamilelikler doktor tavsiyem olacak nacizane isterseniz Yılmaz Güzel üstüne tanımam Nişantaşında muayenesi var tüp bebek ameriknda yapıyor tavsiye ederim :nazar:

Merhaba,

Şu anda kaç yaşındasınız ? Tüp bebek ile ilgili Yılmaz beyin ne kadar ücret istediğini biliyormusunuz ?

Back