gunaydin arkadaslar,
evet dun topige ugrayamadim cok yogun bi gun gecirdim. sabah son gorusmemis vardi oglende baska bi is icin randevularimiz vardi.
sabah 8.30 ciktik evden tee aksam 6da ancak girebildik. 1 saat sonra tekrar baska bi randevum icin cikmak zorunda kaldim.
anliycaginiz yorgunluktan bittim. neyseki bugun yeni bi gune basladik
daha fazla bekletmeden hemen dunku konusmamizin raporunu veriyorum
soyle aciklayim bizi bi guzel paketleyip eve gonderdiler calismalara devam diye
soyleki;
kan temiz, smear testi temiz, enfeksiyon temiz, fsh degeri 6.8, esimin sperm analizi olaganustu
doktor su anda size tup bebek veya asilama yapsak dogal yoldan hamile kalma sansiyla ayni degerde olacak dedi.
degerlerimiz cok iyi oldugu icin bize ocak ayina kadar sure tanidilar. sonra tekrar randevu yapmam onerildi. o zaman tekrar gozden gecilerecek ve buyuk bi ihtimalle ya tup bebek ya da asilamaya gidilecek.
bu arada bende biraz demir eksikligi cikti. hic sasirmadim cunku bende surekli demir eksikligi var. ne tesaduf ki doktorumda et yemelisin dedi
ovulasyon testinide sordum arkadaslar doktorum pek onermedi bu testleri. lh degerini yakalamanin zor oldugunu soyledi. en iyi
yontem ates olcme yontemiymis. bende ocak ayina kadar yapmak zorundayim ocak ayi icin 3 aylik ates cizelgesi istediler.
birdeeeee dun aksam alternatif tip uzmanina gittim. o da ayni seyleri soyledi saglikli oldugumu bi sorun gorunemdigini.
bekliycez ve calismalara devam edicez yani
bu arada hastanede ki doktor da gun asiri iliskiyi onerdi aklinizda bulunsun