- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.521
Canım hangi ilaçla kaç tane oluştu ?
İnşallah herşey gönlünce olur.
Hayirli olsun ummu, olsun kafana takma cok canim, belkide hasta yogunlugundan veya yorgunluktan öyle davraniyor olabilirler.dilerim sonuc senin icin cok güzel olsun.
benim dün emarim cekildi canim bundan sonrasi, operasyon tarihini postayla gönderecekler.
canım işte ister istemez moral bozuluyor..sonuçta yzaklardan gelmişiz..ayrıcalık değil ama diğer hastalara nasıl ilgi varsa aynısını görmek isterim..sadece 2 dk gelip konuşacaktı..bana kartınıda vermedi...bakıyorum bazı hastalarına vermiş..insan üzülüyor tabii..
işallah canım seninde oparasyon bir an önce olur..bebk çalışmalarına başlarsın..
Haklisin canim elbette esit davranilmasi gerekiyor.sen yinede moralli olmaya calis, kartini sen isteseydin keske kendileri düsünmüyorsa, sen hasta olarak haklarini hatirlatacaksin bazi doktorlar böyle olabiliyor. hep iyilerle karsilasalim diliyorum.umarim sonuc muhtesem olsunda,sana bu günlerini unuttursun canim.
canım çok teşekkürler ben daha sitede yeniyim mesajları anlayamıyorum alıntı cevap falan 😊 Saraçoğlunu arayayım sanırım randevu almam gerekir ücret hakkında bilginiz varmıdırsevgili arnavut, ben dun cesaret edip sana yazamadim sunlari sunlari dene diye. herkesin bunyesi farkli cunku.
zaten benim yerime tutku ve breezey arkadaslarim cevap vermisler.
ama nacizhane fikrimi sorarsan benim bildigim reserve azligina incir kuru iyi geliyor. oncelikle sogan kuru daha iyi olur gibi.
sen yinede breezey arkadasimi dinle ve daha emin olmak icin de saracoglu ile iletisime gec derim ben.
canım işte ister istemez moral bozuluyor..sonuçta yzaklardan gelmişiz..ayrıcalık değil ama diğer hastalara nasıl ilgi varsa aynısını görmek isterim..sadece 2 dk gelip konuşacaktı..bana kartınıda vermedi...bakıyorum bazı hastalarına vermiş..insan üzülüyor tabii..
işallah canım seninde oparasyon bir an önce olur..bebk çalışmalarına başlarsın..
canım çok teşekkürler ben daha sitede yeniyim mesajları anlayamıyorum alıntı cevap falan  Saraçoğlunu arayayım sanırım randevu almam gerekir ücret hakkında bilginiz varmıdır
meraba arkadaşlar..bugün merkezden aradılar..tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni siklüse başlıycaz kısmetse..
ama arkadaşlar ben ymurta toplama günü doktoru çok bekledim bu durum benim moralimi bozdu..yanımda yatan hastaların doktorları geldi bilgi verdi..baya bekledik sonra odasına gittik..ilk muayene günü süper iyi doktor..opu günü geri plandaydı..allah yardımcımız olsun..
Hayirli olsun ummu, olsun kafana takma cok canim, belkide hasta yogunlugundan veya yorgunluktan öyle davraniyor olabilirler.dilerim sonuc senin icin cok güzel olsun.
benim dün emarim cekildi canim bundan sonrasi, operasyon tarihini postayla gönderecekler.
canım çok teşekkürler ben daha sitede yeniyim mesajları anlayamıyorum alıntı cevap falan  Saraçoğlunu arayayım sanırım randevu almam gerekir ücret hakkında bilginiz varmıdır
Sevgili arkadaşım arnavut1973,
Ben Saraçoğluna ulaşmak için bayağı uğraştım.Senden bilgileri alıyorlar dosya numarası veriyorlar.Sürekli meşgül oluyor ama.
Aradığında hoca senin durumuna göre kürler öneriyor.Bana önerdiği ürünler için ben 255 TL gönderdim mesela.İçinde aslan pençesi civan perçemi ve keten tohumu yağı vardı.
Canım ben tüp bebek tedavimde yumurta takibi yaptırırken.Ünicersite hastanesinde bir doçente gidiyordum.O gün o yoktu diğer kadın doçent baktı.Ben hiç yumurta göremiyorum dedi.Nasıl olr dedim daha 1 gün önce 4-5 tane vardı nereye gitti dedim :))))))
O sırada bana bakan doktor girdi odaya ona söyledim o baktı.Evet vardı :)))))))) Yani böyle anlamsız şeyler olabiliyor nedense.
Klomen bizim yaşımız için pek fayda sağlamıyormuş.Daha gençler için öneriyorlar.Bizlere iğne:))))))
Bende kendi kendime normal yolla denerken klomeni düşünüyordum aslında.1 tane olsun benim olsun.
Bu arada ben pazartesi günü 3 tane progesteron iğne oldum.Ama halen gelen giden yok.Garip bir durum ya.2 kere testte yaptırdım negatif.Acaba aniden menopozamı girdim diye korkuyorum.Alman hastanesini aradım.10 gün geçsin olmazsanız kan testi yaparız sonrada buraya gelirsiniz bakarız dediler.Hasta olsaydım hormonlara tekrar baktıracaktım.Hatta HSG bile düşünüyordum.
Mübarek cumanın hayrına Allah dualarımızı kabul etsin inş.
Bu arada sen havuz sistemini uygulayacaksın galiba.Ben Alman hsatanesinde tüp bebek yaparsam yeterince kaliteli yumurta olmazsa onlarka konuşacağım 2 dönem toplatıp PGT yaptıracağım belki bu sefer 2 tane sağlıkjlı olurda şansın yüksek olur:))))))
Sevgilerimle,,,
canım ben daha önceki tedavilerde o kadar iğne yle ancak bir iki yumi büyüordu..klomenle 3 büyüdü..demekki etkili canım..benim bünyeme belli doz gerekiyor..mesela 2 klomen içsem hiç büyümüyor..iğneyi 300 den aşağı vursam çok zor..öyle bi sınırı var vucudumun..:)))
saraçoğlunun kürleri bittimi canım..acaba içtiğim kürlermi etkili olduki bu ay..allah yardımcımız olsun..birdenbire menopoz olmaz sanmıyorum..bencede canım en az iki defa opu olmakda fayda var..benim pgt yaptırcak kadar çok yumim olmuyor malesef canım.. allah büyük kısmetimizde varsa olucak..elimizden geleni yapalım..
canım ben daha önceki tedavilerde o kadar iğne yle ancak bir iki yumi büyüordu..klomenle 3 büyüdü..demekki etkili canım..benim bünyeme belli doz gerekiyor..mesela 2 klomen içsem hiç büyümüyor..iğneyi 300 den aşağı vursam çok zor..öyle bi sınırı var vucudumun..:)))
saraçoğlunun kürleri bittimi canım..acaba içtiğim kürlermi etkili olduki bu ay..allah yardımcımız olsun..birdenbire menopoz olmaz sanmıyorum..bencede canım en az iki defa opu olmakda fayda var..benim pgt yaptırcak kadar çok yumim olmuyor malesef canım.. allah büyük kısmetimizde varsa olucak..elimizden geleni yapalım..
arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben aranıza katıldığımdan beri birçok katkılarınız oldu bana çünkü burada paylaşan arkadaşlar kadar bilgim yok maalesef dr bana yaşın rezervin az bu kadar git adet ol gel deyip gönderiyor netten araştırıp duruyorum kendi kendime benim derdim nedir başka acaba deyip yada rezerv azlığı ne demek çünkü tüp bebeği mayısta ilk yaparken ultrasondan bakıpta görülen folikül müş (foliküül) bana 3 yumurtan var deyip durdu çünkü oda nedir bilmiyordum opuda yumurta çıkmadı o zaman gördüğümüz yumurta değil folikül hani vardı 3 yumurta yaşadığım sıkıntıları bilgisizlikten kaynaklanan ve dr hiçbir açıklama yapmaması beni perişan etti sizlerden e 2 duydum kendim not almıştım e2 değerine bilmeden opu gününden önce kan vermiştim ama neden olduğunu şimdi anlıyırum bnm dedğrim 200 ile 225 çıkmış 3 yumurta küçük kalmış bildiğiniz gbi ağustos 25 adetin 3 günü klomen verildi 5 gün sabah akşam baktıki yok yumurta git adet ol gel denildi bugün eylül 28 ve hala adet olamadın ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım diyorumya sizler yumurta takibi yok progesteron iğne yok havuz sistemi vb şeyler ama bana dr böle ne anlattı nede yol gösterdi git okadar ayrı hmmmmm sen 40 yaşındasın arkadaşlarım nereye gideyim kime gideyim ne yapayım fikir verirseniz tecrübelerinizi aktarırsanız çokkkk sevinirim
arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben aranıza katıldığımdan beri birçok katkılarınız oldu bana çünkü burada paylaşan arkadaşlar kadar bilgim yok maalesef dr bana yaşın rezervin az bu kadar git adet ol gel deyip gönderiyor netten araştırıp duruyorum kendi kendime benim derdim nedir başka acaba deyip yada rezerv azlığı ne demek çünkü tüp bebeği mayısta ilk yaparken ultrasondan bakıpta görülen folikül müş (foliküül) bana 3 yumurtan var deyip durdu çünkü oda nedir bilmiyordum opuda yumurta çıkmadı o zaman gördüğümüz yumurta değil folikül hani vardı 3 yumurta yaşadığım sıkıntıları bilgisizlikten kaynaklanan ve dr hiçbir açıklama yapmaması beni perişan etti sizlerden e 2 duydum kendim not almıştım e2 değerine bilmeden opu gününden önce kan vermiştim ama neden olduğunu şimdi anlıyırum bnm dedğrim 200 ile 225 çıkmış 3 yumurta küçük kalmış bildiğiniz gbi ağustos 25 adetin 3 günü klomen verildi 5 gün sabah akşam baktıki yok yumurta git adet ol gel denildi bugün eylül 28 ve hala adet olamadın ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım diyorumya sizler yumurta takibi yok progesteron iğne yok havuz sistemi vb şeyler ama bana dr böle ne anlattı nede yol gösterdi git okadar ayrı hmmmmm sen 40 yaşındasın arkadaşlarım nereye gideyim kime gideyim ne yapayım fikir verirseniz tecrübelerinizi aktarırsanız çokkkk sevinirim
canım bizlerde burdaki paylaşımlardan yola çıkıyoruz..doktora gittiğimizdede böyle yapsak olurmu diye soruyoruz..yoksa doktorlar nerdee öyle çokta yardımcı olmuyorlar..senin fsh kaç çıkıyor canım..fsh yüksekse yumilerde büyüme zor oluyor..birde sormuşsun folikül ne yumurta ne diye canım..yumurta o folikülün içinde oluyor yani yuminin kesesi gibi düşün bazen folikülün içi boş çıkabiliyor..yani yumruta olmuyor..bazende içindeki yumurta olgun olmuyor..biosteron dhea kullanıyormusun..senin amh hormonuna baktılarmı..ben ve tutku saraçoğlunun kürlerini kullandık..bana saraçoğlu bir kür daha verdi ama bilmiyorum kullanıp kullanmamakta kararsızım..çünkü 1 ay sonra tekrar yeni bir siklüs yapılıcak...e2 seviyen düşüksede nar suyu içebilirsin canım..veya soğan kürü..işallah yakında seninde güzel haberlerini duyarız..ne istersen sorabilirsin..burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz canım..
Özeline bakarmısın lütfen ?
tutku 34 arkadaşım özelimi (hotmailimi) açtım mesaj görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?