- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.501
n eolur yazın kürleri
Tutku 34 arkadaşım saraçoğlunun netten bakayım incir kürünü onumu tavsiye edersin soğan kürünü incirden sonraya yapayım değil mi birde son olarak ouenzim gncdenmi alayım
amin canim bebek ozlemi ceken butun arkadaslarimi fazla bekletmesin rabbim.
valla arkadasim nasil bi yuk kalkti uzerimden anlatamam. ben bu tupbebek fikrine hic alisamamistim zaten
Allahtan ne dilesem olacakmis. ileride yine Turkiyemizde deneyebiliriz. kismet artik
n eolur yazın kürleri
bilindigi gibi adetin 3.günü yani sali günün doktor amcami ziyaret ettim bir bakiversin folikül durumu nasil diye. peki ne olsu dersiniz kocaman bir kist. yaklasik 6 cm. sagolsun hormon ilaclari valla. simdi takibe aldi kendiliginden yok olacak mi diye. sali günü yeniden bakacak ama 2 ay yumurta toplatmayi unut dedi. gerci bu benim tüp doktorum degil ama bu islerde iyi. tüp doktoru uzakta oldugu icin kendi jinekologuma gitmistim. sonra da donasyon fikrimi paylastim. o gün geldiginde seni burada desteklerim dedi. ama dur daha madem gecen sefer yumiler 5.güne gidebildi blast olabildi, o zaman umutsuzluk yok dedi. hadi bakalim. sporu yasakladi. aman dedi kist yerinden oynarsa ameliyatlik olursun dedi. ben simdi ne yapayim. ne iceyim bu kist icin. var mi bilgisi olan.
:18:
hilfeeeeeeeeeee. helppppppppppppp. yardimmmmmmmm. öpüyorum sizi kocaman
Canım ben kendisiyle konuştum.Önce soğan kürü sonra aslan pençesi çayı sonra soğan kürü sonra civan perçemi sonra incir kürü dedi.Ama sen ilk önce 15 gün soğan kürü yap.Sonrada incir kürü.QuentimQ10 danda günde 200-300 mg almak gerekiyormuş.Herhangi bir sağlık sorunun yoksa deneyebilirsin.Birde yaşın kaç ? Ne tür tedaviler denedin ?
canım bnm ben 40 yaşındayım 3 yumurta ile opuya kadar gittim fıssssss yumurta yok ağustosta klomen 5 gün sabah akşam yumurtadan cvp yok şimdik ise çörekotu civanperçemi hayıt tohumu ekteratını şurup gibi aldım içiyorum günaşırı reisihi mantarı üzüm suyuyla beraber bir fincan içiyorum diğer gün propolis artı aktar karışım yaptı sabah akşam 2 şer atlı kaşığı yiyorum günde 3 ad.biesteron içiyorum birde akşamları hayıt suyu gün içerisinde rahatlama açısından yeşilçay yaseminli birde beyaz çay içiyorum
Canım umutsuzluğa kapılma.Herşeyide bir anda kullanma bence.Doktorun bir sorun yok diyorsa eğer.Soğan kürüyle başla bence.Sonrada incir kürü uygularsın.Allah en kısa sürede bebeğine kavuştursun.[/QUALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPSIN RABBİM DR HİÇBİRŞEY DEMİYORKİ YAŞA BAĞLI YUMURTA REZERVİ AZLIĞI O KADAR BAŞKA CEVAP DEMEDİ HİÇ ÇABALIYORUZ O KADAR DEDİ
sende haberler nasil tutku arkadasim? gelen giden yok mu halen?
Canım ben pazartesi günü 3 tane aynı anda pregesteron iğne oldum.Ama halen gelen giden yok.10 gün bekleyelim dedi doktor.
Alman hastanesiyle görüşüyordumya onlara sordum.Menopoz olabilirmi dediler( bende birden bire olmaz sanırım menopoz dedim.İlk defa bu kadar uzuyor.Tüp sonrası test günümden 4 gün sonra olmuştum.Azdı ama olmuştu.Yani 3 ağustostan bu yana yok.Benimde canım çoksıkılıyor neden olmadı diye.yaptırdığımız bu tüp bebek tedavisimi etkiledi acaba ? Saraçoğlu ve burdaki doktorum 9 aylık yumurtayı toplamışlar demiştiya.Birde menopozu öne çekiyormuş.Adet olsaydım hormon değerlerine tekrar baktıracaktım ama.Hatta Alman hastanesinde tekrar tüp denesemmi diyede düşünüyordum.Allah yardımcımız olsun...
Canım ben pazartesi günü 3 tane aynı anda pregesteron iğne oldum.Ama halen gelen giden yok.10 gün bekleyelim dedi doktor.
Alman hastanesiyle görüşüyordumya onlara sordum.Menopoz olabilirmi dediler( bende birden bire olmaz sanırım menopoz dedim.İlk defa bu kadar uzuyor.Tüp sonrası test günümden 4 gün sonra olmuştum.Azdı ama olmuştu.Yani 3 ağustostan bu yana yok.Benimde canım çoksıkılıyor neden olmadı diye.yaptırdığımız bu tüp bebek tedavisimi etkiledi acaba ? Saraçoğlu ve burdaki doktorum 9 aylık yumurtayı toplamışlar demiştiya.Birde menopozu öne çekiyormuş.Adet olsaydım hormon değerlerine tekrar baktıracaktım ama.Hatta Alman hastanesinde tekrar tüp denesemmi diyede düşünüyordum.Allah yardımcımız olsun...
inşallah bir an önce adet olursun arkadaşım
meraba arkadaşlar..bugün merkezden aradılar..tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni siklüse başlıycaz kısmetse..
ama arkadaşlar ben ymurta toplama günü doktoru çok bekledim bu durum benim moralimi bozdu..yanımda yatan hastaların doktorları geldi bilgi verdi..baya bekledik sonra odasına gittik..ilk muayene günü süper iyi doktor..opu günü geri plandaydı..allah yardımcımız olsun..
meraba arkadaşlar..bugün merkezden aradılar..tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni siklüse başlıycaz kısmetse..
ama arkadaşlar ben ymurta toplama günü doktoru çok bekledim bu durum benim moralimi bozdu..yanımda yatan hastaların doktorları geldi bilgi verdi..baya bekledik sonra odasına gittik..ilk muayene günü süper iyi doktor..opu günü geri plandaydı..allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?