- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.441
Selammmm,
Canım yazdıklarımla sizi üzmek istemedim sadece Selcanım sorunca hem bilgilendirmek belkide buradaki arkadaşları çok samimi bulduğum için içimi dökmek istedim,ama hepimizin hayatlarında sınavlar vardır ve bizimde sınavımız buydu herhalde diyorum ve pes etmek yok deyip yola devam ediyorum ve inan buranın enerjisi çok güzel bu yolda birbirimize çok iyi geleceğimize inanıyorum ve bunun için hepinize teşekkür ediyorum.
Kendine ve bızdığına iyi bak :)
benim üzüntümün senin yaşadıkların yanında bir değeri ve anlamı yok ki canım. sadece insan olarak ve şu sıralarda taze bir hamile olarak hissettim... Rabbim sabrını bol ve daim etsin.
bizim topiğimizin enerjisi ve bereketi var , ben buna çok inanıyorum.
burada , paylaşımda bulunduğumuz kader ortaklarımızın , son derece temiz kalp ve güzel yürekle paylaştıkları dertleri , birbirleri için ettikleri duaları ve iyi dilekleri bu enerjinin nedeni...
seni de sarsın , senin de üzüntülerini sana bir nebze olsun unuttursun ve bebişlerine kavuştursun.
Selcan'ım anlatmaya kalksam roman olur,ama özetlemeye çalışayım :)
22 yaşıma kadar Bulgaristan'da yaşadım,herşeyimi bıraktım Türkiye'ye geldim o gün bugün buralardayımherkes evlenmemi beklerken 11 yıllık ilişkimi bitirdim ve çooook da iyi ettim,çünkü çooook sevdiğim kocamda evlendim,yola geç çıktık diye düşünerek 6-7aylık korunma sürecinden sonra bebek çalışmalarına başladık ve maalesef 3 yıla 4 aşılama2 tüp bebek,1 düşük ve 1 erken doğum sığdırdık,herşeye çok pozitif baktım,hiç moralimi bozmadım,ama ikiz oğullarımı doğumdan bir gün sonra kaybetmemiz beni yıktı diyebilirim.Başından beri zor geçen bir hamileliğim oldu hep kanamalar hep korkular yaşadım,hep bir risk vardı,bebekler iyi olsun yeter ki diye3 ay hastanede yattım başka hiç bir güç beni bukadar hareketsiz bırakamazdı,ama bütün bunlara rağmen olmadı,şimdi bebeklerim cennette.Attlattım mı dersen kesinlikle hayır,ama kabullendim ve bu yola 40 yaşıma 3 ay kala tekrar çıktım,bukadar hastane ve tedavi sonrası bu sefer kendi seyrine bir süre bırakalım diye karar verdik eşimle,çok vaktimizin olmadığının farkındayım,ama bir süre denemekte yarar var,inşallah Rabbim beklemeden hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun.
Hamileliğimde ve doğum izni derken takribi 8-9 ay işimden uzak kaldım,ama döndüğümde her fırsatta patronum bunu yüzüme vurmasada fena hissettirdive bunun sonucundada 15 yıllık işimden3 gün önce istifa ettim.
Umarım böylelikle kendime yeni bir sayfa açmış olayım,inşallah Rabbim utandırmasın,gönlümüzdekileri tez zamanda versin...
Nevser, yaşadıklarına üzüldüm ama azmine hayran kaldım, herşey bizler için, böyle devam :)) bu arada işten ayrılman iyi olmuş, her şerde bir hayır var derler. Yeni kapılar açılır, bakarsın iş stresinden uzakta gebe kalırsın:))
Bu arada bende istifa ettim ama OCak ayına kadar işteyim malesef20 yıllık işimi bırakıyorum ve gelsin yeni güzel fırsatlar diyorum:))),
sevgiler...
umutsuzluga yer yok arkadasim yola devam. simdiki tedavin hayirli olsun.
iptal oldu demisin nedeni neydi peki?
Sima valla ne diyeyim bende benzer duygular hissetmiştim. memorial çok askeri düzende ve fabrika gibi... duygular düşünceler pek önemli değil.. onlar kendilerine acayip güveniyorlar ve bu işi en iyi yapan yer olduklarını düşünüyorlar ( ki en iyi yapan yerlerden birisi ) ancak insana hiçbir sıcaklık vermiyorlar - konuşma vs yok... sanki insana çok uzak kalıyormuş gibi bir his yaratıyorlar...
Bahçeçide ise yine işini çok iyi yapan bir ekip var ancak daha insani duruyorlar kişi önceliklerine daha bir önem veriyorlar.. ilk görüşmemdeki izlenimim bu oldu. ben randevu alırken sadece 12:30 / 13:30 arasında görüşebileceğimi aksi halde oraa gitsem bile geri döneceğimi belirtmiştim. görüşmeyi ona göre ayarladılar.. bu bile bana pek bi iyi geldi ....
Enerjiniz Sardı sarmaladı bile beni :) herşey çok güzel olacak :)) bakarsınız 1-2 sene sonra hepimiz almışız çoluğu çocuğu ortak bir noktada buluşma programı yapmışız :))
Nevser, yaşadıklarına üzüldüm ama azmine hayran kaldım, herşey bizler için, böyle devam :)) bu arada işten ayrılman iyi olmuş, her şerde bir hayır var derler. Yeni kapılar açılır, bakarsın iş stresinden uzakta gebe kalırsın:))
Bu arada bende istifa ettim ama OCak ayına kadar işteyim malesef20 yıllık işimi bırakıyorum ve gelsin yeni güzel fırsatlar diyorum:))),
sevgiler...
Günaydın çıtırlar :))
Güzel bir haftasonu diliyorum...
Anlatın bakalım neler yaptınız ?
Tutku, ben bukadar beklemeden sonra mutlaka çift çizgi belirir diye umut ediyordum,ama olmadığına göre sen bi doktorlar görüşerek ilaca başvur derim,tef gibi gerilmişsindir şimdi sen
Brezeey, geçmişi okumaya başladım,ama demekki daha çekirdek faslına gelmedim,ama söz buluşmayı gerçekleştirebilirsek çekirdekler benden :)
Ummuseleme, görüşmen nezamandı ? Nasıl geçti merak ediyorum,hayırlı haberler olsun ...
Zeytunn, hani bizim pozitif enerji yüklü günaydın mesajımız :)
SelcanKerem, anlaşılan sende buralarda olmadığına göre anlaşılan haftasonunu kocacığına ayırdın,hadi bakalım iyi bir hafta sonu tatili geçirin inşallah :)
Diğer arkadaşlarada çooooookkkk sevgiler.....
Günaydın çıtırlar :))
Zeytunn, hani bizim pozitif enerji yüklü günaydın mesajımız :)
Diğer arkadaşlarada çooooookkkk sevgiler.....
ayy kızlar nasıl karışık bi yazı olmuş bu yavv..
kızlar salı tekrar gidiyorum..dua edin yumiler dolu çıksın.ve döllensin...allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?