Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benim üzüntümün senin yaşadıkların yanında bir değeri ve anlamı yok ki canım. sadece insan olarak ve şu sıralarda taze bir hamile olarak hissettim... Rabbim sabrını bol ve daim etsin.

bizim topiğimizin enerjisi ve bereketi var , ben buna çok inanıyorum.
burada , paylaşımda bulunduğumuz kader ortaklarımızın , son derece temiz kalp ve güzel yürekle paylaştıkları dertleri , birbirleri için ettikleri duaları ve iyi dilekleri bu enerjinin nedeni...
seni de sarsın , senin de üzüntülerini sana bir nebze olsun unuttursun ve bebişlerine kavuştursun.

Enerjiniz Sardı sarmaladı bile beni :) herşey çok güzel olacak :)) bakarsınız 1-2 sene sonra hepimiz almışız çoluğu çocuğu ortak bir noktada buluşma programı yapmışız :))

Nevser, yaşadıklarına üzüldüm ama azmine hayran kaldım, herşey bizler için, böyle devam :)) bu arada işten ayrılman iyi olmuş, her şerde bir hayır var derler. Yeni kapılar açılır, bakarsın iş stresinden uzakta gebe kalırsın:))

Bu arada bende istifa ettim ama OCak ayına kadar işteyim malesef 20 yıllık işimi bırakıyorum ve gelsin yeni güzel fırsatlar diyorum:))),

sevgiler...

İnşallah öyle olsun canım :) senin için de hayırlı olsun,ben daha iyi olacağına yürekten inanıyorum,ama dile kolay 15-20 seneler hiç az değil ve belli alışkanlıklar var,e birde geldik kırkımıza korkusu var,ama yinede biz gençlere taş çıkartırız deyip önümüzdeki maçlara bakacağız :))

umutsuzluga yer yok arkadasim yola devam. simdiki tedavin hayirli olsun.
iptal oldu demisin nedeni neydi peki?

Evet canım umutsuzluğa yer yok dedim bende yeni bir başlangıç yaptım anne olmak bizimde hakkımız.

YAZDIKLARINA KATILIYORUM

Bende BAHÇECİ UMUT TÜP BEBEK merkezinde tedavi görüyorum daha önceleri bir çok merkezde deneyimlerim var ama hiçbiri benim için bu kadar uğraşmadı yada bana bunu hissettiremediler.

Son düzenleme:
Enerjiniz Sardı sarmaladı bile beni :) herşey çok güzel olacak :)) bakarsınız 1-2 sene sonra hepimiz almışız çoluğu çocuğu ortak bir noktada buluşma programı yapmışız :))

ortak noktada buluşma planına gülüyorum bu kadar
eski yazılarımızı okuyabildiysen eğer arkadaşım , bizim bir parkta çekirdek kabuğu " puuuulama " planımız var...
bakarsın o planı uygular halde buluruz kendimizi

simaycım canım , yazdıklarını okudum ama sana bir şeyler yazamamıştım.
şu dilekler geçti içimden senin için , paylaşmak istedim...

sana bir son gibi görünen her şey , senin için yepyeni ve güzellik mutluluk dolu şeylerin başlangıcı olsun .
o çok ama çok aşık olduğun adam ve senden oluşan ailen , sevgiyle ve aşkla istenen bebeklerle dolsun.

benimle ilgili dileğin için de teşekkür ederim. Rabbim nasip ettiyse daha 6 ayım var avazlarım için ama olsun , 6 ay dediğin nedir ki değil mi , 180 günde falan geçiverir :44:

huzur ve parlaklık seninle olsun canım simayım

Bohcaci breezeycanim bende seninle sohbeti özledim. ama olsun sen ve bebegin, iyi olun cok sohbetlerimiz olacak daha, yüzyüze görüsmelerimizde cook olacak öptüm ikinizide.

hos geldin sefa getirdin canim,uzun zamandir gelmemistin. 38 yas topiginde senden haberim oldu. diliyorumki bebegin seni daha fazla bekletmeden gelsin.

ummu, Istanbul'a otobüsle gideceksen, simdiye yola cikmis olman lazim, ucakla gidecesen, belki su siralar veya yarin sabah yola cikacaksin. yolun acik sansin bol olsun canim, güle güle git umutla sevincle gel daha sonrada, bebeklerinle gelmeni diliyorum. yolun acik olsun.

Günaydın çıtırlar :))
Güzel bir haftasonu diliyorum...
Anlatın bakalım neler yaptınız ?

Tutku, ben bukadar beklemeden sonra mutlaka çift çizgi belirir diye umut ediyordum,ama olmadığına göre sen bi doktorlar görüşerek ilaca başvur derim,tef gibi gerilmişsindir şimdi sen

Brezeey, geçmişi okumaya başladım,ama demekki daha çekirdek faslına gelmedim,ama söz buluşmayı gerçekleştirebilirsek çekirdekler benden :)

Ummuseleme, görüşmen nezamandı ? Nasıl geçti merak ediyorum,hayırlı haberler olsun ...

Zeytunn, hani bizim pozitif enerji yüklü günaydın mesajımız :)

SelcanKerem, anlaşılan sende buralarda olmadığına göre anlaşılan haftasonunu kocacığına ayırdın,hadi bakalım iyi bir hafta sonu tatili geçirin inşallah :)

Diğer arkadaşlarada çooooookkkk sevgiler.....

evet kocacigimla haftasonu keyfi yapiyoruz ama yinede girdim bak

benden de butun arkadaslarima iyi keyifli hafta sonlari diliyorum.

benimde pazartesi oglen tupbebek icin on gorusmem var sali gunude ofiste toplanti eger buralarda goremezseniz
sakin panik yapmayin okey

simay benim kocamda pek bi citir yas farki bana kalsin onu bana Allah gonderdi
Allah cumlemizin evliligini mutlulugunu askini daim etsin bebekle taclandirsin insallah.

hepinize kocaman sevgiler

tutkucum unutmadan sen yine bi doktora gorun istersen canim

Tünaydın vede çokk güzel bir haftasonu diliyorum.... azıcık temizlik yapayım dedim de geciktim... kusuruma bakmayınız... bugünkü mesajımız Meryem suresinden... Neymiş hiç umutsuzluğa kapılmıyoruz... Yaradan isteyince olmaz denen herbişey olurmuş

Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla

1- Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.

2- (Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya’ya rahmetinin zikridir.

3- Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;

4- Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım.”

5- “Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”

6- “Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl.”

7- (Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız.”

8- Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”

9- (Ona gelen melek:) “İşte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”

Günaydın çıtırlar :))

Zeytunn, hani bizim pozitif enerji yüklü günaydın mesajımız :)

Diğer arkadaşlarada çooooookkkk sevgiler.....

Iyi geceler arkadaslar,

Bir bakayim kimler gece kusu dedim. kimsecikler yok ALIS'te gelmiyor bir süredir:18: güzel bir güne uyanmaniz dilegiyle, iyi uykular tatli rüyalar.

merhaba arkadaşlar..istanbuldan döndüm canlarım..öncelikle söyleyim çok sevdim doktorumu..içime sindi..ayy kızlar istanbulda yaşamak ne kadar zor..allah yardımcınız olsu doktor muayenede gördü..ben tekrar salı yn..arkadaşlar ben bu ay hormonlarım ma baktırmıştım ve doktor bana klomen vermişti..perşembe günüde smar aldırmıştım o zaman doktor yumilerde gelişme yok demişti..oysaki gelişmişler..cumartesi istanbulda tekrar gidiyorum yumiler toplancak..işallah içi boş çıkmaz..dua edin kızlar..allah hepimizin yardımcısı olsun..eğerki embriyo oluşursa dondurcaz..sonra tekrar edicez..yani iki defa opu olmak istiyorum..bugün gece çatlatma iğnemi olucam..sizleri çok öpüyorum..cici hamişlerimizide çok öpüyorum..en yakın zamanda bizlerede allahım yaşatsın..

ayy kızlar nasıl karışık bi yazı olmuş bu yavv..
kızlar salı tekrar gidiyorum..dua edin yumiler dolu çıksın.ve döllensin...allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hos geldin ummu, pozitif gelmene sevindim canim,iyi erkenden gelmissin eve, yumurtalarin gelismis olmasida ayrica güzel dilerim hepsi döllensin bebekler olarak kucagina gelsin

ayy kızlar nasıl karışık bi yazı olmuş bu yavv..
kızlar salı tekrar gidiyorum..dua edin yumiler dolu çıksın.ve döllensin...allah hepimizin yardımcısı olsun..

ummucum bize iyi haberler vermen ne guzel. insallah hersey gonlunce olur bebek olur gobusun dolar

yalniz ne cabuk gelismis hersey bu kadar kisa surede nasil oluyor anlamadim ben arkadasim

keske benimde boyle olup bitiverse

Selam kıslarrr...

Haftasonu herkesler meşgul :26:

Ümmü'cüm bu kadar pozitif olmana sevindim.... umarım herşey yolunda gider ve yaradan bu dönemdeki emeğinle seni istediğine kavuşturur.... bizde senin vereceğin çok güzel haberle mutlu oluruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…