- Konu Sahibi akideciknane
-
meraktan catliycam nerdeyse :26: arkadasim biran once bize guzel haberlerini ver fazla bekletme lutfeeennnn
kızlarrr
test sonucumu aldım ama öncesinde size 2 öneri...
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın. yoksa doktorunuzla konuşana kadar benim gibi hoplarsınız
gelelim sonucuma... 0,31
bu ne demek.... negatif gibi mi duruyor ordan...doktoruma sorarsanız şu demekkkk
benim bebişler tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
ama sizzz ilacınızı aksatmayınn..
ovalanınsın göbüşler , mutlu olsun bebişler...
teskere kaldı salıyaaaa
kızlarrr
sakın doktorun dediği günden önce test yaptırmayın, doktorunuzun hastanesine test yaptırın. yoksa doktorunuzla konuşana kadar benim gibi hoplarsınız
gelelim sonucuma... 0,31
bu ne demek.... negatif gibi mi duruyor ordan...doktoruma sorarsanız şu demekkkk
benim bebişler tarla kavgası yapmış ve güçlü olan kazanmış ama yavrum o kadar yorulmuş ki ancak hormon salgılamaya başlamış
doktorumun önerisiyle salıya kadar dinleneceğim... salı günü onun dediği saatte testimi tekrarlayacağımm..
teskere kaldı salıyaaaa
saliya kadar beraber bekleyelim. bugünü saymazsan 3 gün var rahat ol film izle zamani gecirecek birseyler bulursan, daha cabuk gecer az kaldi
breezey hadi bakalım, salı günü güzel haberlerini alırız inşallah...Benim de çarşamba günü.. günler saatler nasıl bu kadar uzun olabilir, nasıl bu kadar yavaş geçebilir? bu tüp bebek meselesinde anladım bunu... kendimi zor tutuyordum gidip test yaptırmamak için.. :) neyse seni okuyunca vazgeçtim zaten..senin kaçıncı gündü bugün ?
breezey sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun..allah sağlıklı bebekler nasip etsin..
kızlarrr
gelelim sonucuma... 0,31
teskere kaldı salıyaaaa
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
bizi unutma buralarda olur mu arkadasim. senin enerjine ihtiyacimiz var en azindan ben kendi adima bunu cani gonulden soyluyorum. seni cok sevdim ben topickardesim
:
Yapma yaa bizde heyecanla bekliyorduk. elimizden birsey gelmiyorrdedigin gibi dinlen ama burayada gir arada biz merak ederiz öpüyoruz seni
arkadaslar reglim 1 gun once basladi. bu ay 28 gun surdu. iyi tarafi bebek calismalarina 1 gun once baslayabilcez
yeni baslangiclar yeni umutlar
Breezey canimdana 38den yazdim insallah okursun ama umut var oldukca denemeye devam :))
Selcankerem hayirli olsun canim insallah onumuzdeki ay verimli gecer durmak yok yola devam :))
Breezey canimdana 38den yazdim insallah okursun ama umut var oldukca denemeye devam :))
Selcankerem hayirli olsun canim insallah onumuzdeki ay verimli gecer durmak yok yola devam :))
yokkk selcanımm yokkk.... o dediğin benim elimde... o da kolay kolay olmaz... o bebişler bana kendilerini hediye edemediler ama sizi hediye ettiler...
gelirim canım, yazarım yine merak etmeyin... bebişlerimi kaybettim ama ben bunu da aşarım... mutsuzluklarla yaşamayı sevmem ben,üzüntüleri arttırmayı sevmem...
İnşallah canım... güzel haberlerini ver bize... Hollanda muhabirliğine devammm...
okuyacağım , idolüm puffyim... sen en büyük umudumsun çıktığım bu yolda...kenine hep iyi bak olur mu...
canim benim bu enerjin icin sana tesekkur etmek istiyorum Allah hic bozmasin en kisa zamanda hayirlisi ne zamansa o zaman bebeklerine kavustursun seni.
bende muhabirlige devam bu aydan cok umutluyum neden bilmiyorum ama bu bahar ayi hepimize ugur getirsin insallah.
Breezey, ..senin sıpalar azcık gecikecekmiş diye duydum..
umutlu, pozitif olman ne kadar iyi...
ben de iki gündür regl olacakmış gibi hissettim..
moralim bozuldu önce...sonra sonuç olumsuz bile olsa fazla üzülmemeye karar verdim...
hayatın her anı keyifle, doya doya yaşanmaya değer dedim kendi kendime...çocuklu ya da çocuksuz....
mutsuz ve umutsuz olmanın kimseye bir faydası yok ki...
senin pozitif halin bana da iyi geldi anlıyacağın..
sen de yeni denemeye kadar keyifle geçir günlerini...iyice dinlen...
sevgiyle kal...
Kizlar bakiyorum keyfiniz yerinde insallah hep boyle mutlu ve umutlu olursunuz.
Sizden bir ricam var bana idol demeyin cok utanıyorum :)) mesela ablam arsiz hamile diyor , esim deli hamile diyor oyle söyleyebilirsiniz :))
Bu arada Rabb'ime cok sukur ikimizde iyiyiz sakin gunler geçiriyoruz , Cumartesi yas gunumdu esim iki kişilik hediyeler aldi artik tek degilim diye , dünde kayinvaldemdeydik bana mantili pastali guzel bir gun geçirdiler ha birde erik var tutturdum erik diye yazık esim bayagi bir aradı ama bulup gelmiş sagolsun
Allah hepinize ve bana bu gunlerimizi aratmasın bol bebisli gunler versin , hava biraz daha düzelse mutlaka Eyüp Sultan ziyareti yapacagim hepimiz icin duaya gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?